παρακαλώ περιμένετε...

Κρόνος Κλασσικά!!!!

  • andreas_zepos @ 23.06.2009 22:41
    Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχεις διελαυνοντα κρονο αντιθεση γεννεθλιο δια στον 7ο. Εδω φαινεται να σου επιβαλλονται εξωτερικα καποια ορια στις σχεσεις σου με τους αλλους. Προσωπα που εχουν τη δυναμη να σου επιβαλλουν ορια, φαινεται να διωχνουν προσωπα που ευνοουνται απο σενα, ή απλως να σου επισημαινουν το ʽμην ανοιγεσαι πολυʼ. Η ενταση ολης αυτης της αντιθεσης, καταληγει ειτε μεσα σου, ειτε μεσα στο σπιτι, αλλα και στη σχεση σου ή στη διαθεση σου για δημιουργια.

    Σε λιγες μερες θα εχεις δ.κρονο τετραγωνο γ.ουρανο (4ος).
    το τετραγωνο ειναι οψη εντασης και αλλαγων.
    Η ενταση εδω ξεκιναει ειτε απο μεσα σου, ειτε μεσα στο σπιτι σου, χωρις αναγκαστικα να φταιει καποιος εξωτερικος παραγοντας.
    Τα αποτελεσματα της εντασης καταληγουν ειτε στη σχεση σου, ειτε στη διαθεση σου για δημιουργια, ειτε στην υγεια σου, ειτε στη δουλια σου. Και επειδη το θεμα εδω ειναι ʽαμφισβητιση οριωνʼ, το ζητουμενο ειναι να δεις τι κανεις στραβα και να θεσεις καινουρια ορια, να βρεις ενα νεο τροπο δρασης, πιο εποικοδομητικο.
  • natalini @ 24.06.2009 04:37
    Κατ'αρχην δεν περιμενα ποτέ να λάβω τόσο διαφωτιστική απάντηση....Νομίζω ότι έπιασα το νόημα...ιδιέταιρα στο θέμα υγεία έχω ένα τρομερό αγχος χωρίς να ξέρω κάτι το συγκεκριμένο...έτσι από διαίσθηση εδώ και πολύ καιρό απλά δεν θέλω για κανένα λόγο να το ψάξω..γενικά έχω μια άρνηση και δεν ξέρω κατά πόσο είναι "σωστό" να υποθούν αυτά σε ένα φόρουμ από την πλευρά των αναγνωστών που μπορεί να μην αισθάνονται πολύ άνετα με τέτοιου είδους σχόλια και το καταλαβαίνω απόλυτα...αλλά όσον αφορά τα θέματα που μου τριγυρίζουν το μυαλό μπορώ να πω ότι είναι αυτά που αναφέρεις..όσο για το θέμα των σχέσεων έχω την αίσθηση ότι είμαι τόσο καλά σε σημείο που δεν το πιστεύω και ψάχνω για ακόμα μία φορά ψεγάδι για να επιβεβαιώσω ότι οτιδήποτε και να μου συμβαίνει δεν μου αξίζει ή αποκλείεται να είναι αληθινό και γενικότερα ότι κάτι δεν πάει καλά.. πάντως όντως υπάρχει άτομο το οποίο μου ασκεί πίεση για το θέμα σχέση λόγω γεγονότων του παρελθόντος και μάλιστα με παρασκυνιακό τρόπο..είχα την εντύπωση ότι το αντιμετώπιζα όμως, γιατί πρόκειται για κραυγαλαία περίπτωση που δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβεις τον απότερο σκοπό του συγκεκριμένου ατόμου που τυγχάνει (?) να ανήει και στο ίδιο ζώδιο (ζυγός) όσο για την ένταση ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...αν και το επεξεργάζομαι πολύ καιρό..Οι τελευταίες μου εμπειρίες πάντως μου έχουν δείξει ότι καλύτερα να εκφράζεσαι παρά να είσαι παθητικός θεατής..αν μη τι άλλο βγάζεισ έναν δυναμισμό...sorry για την πολυλογία που με έπιασε.. ελπίζω να μην κατάλαβα αυτά που ήθελα αλλά αυτά που προσπάθησες να μου πεις...ευχαριστώ πάραααα πολυ andrea_zepo ειλικρινά δεν το περίμενα (και μάλιστα από ψαράκι )

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...