παρακαλώ περιμένετε...

εσωτερισμος-επιλογή ή "ανωτερα δυναμη";

  • fldown @ 18.03.2009 18:12
    Indiana1986 δες το απλά. Ο γενέθλιος χάρτης συμβολικά είναι ένα ψυχογράφημα σου. Ένα αποτύπωμα της κατανομής της ψυχικής σου ενέργειας κατά μια έννοια. Από εκεί και έπειτα όμως, τίποτα δεν είναι ακριβώς προκαθορισμένο. Κάθε ζώδιο, κάθε πλανήτης, κάθε ακμή οίκου σε στρέφει προς την έκφραση κάποιων αναγκών, κάποιων θέλω, κάποιων ροπών. Το πως όμως επιλέγεις να τα εκφράσεις, το πως απλώνεται το κουβάρι της ζωής σου όμως το επιλέγεις εσύ.
    Σαφώς για παράδειγμα ο ωροσκόπος Σκορπιός σε αναγκάζει σε ότι κάνεις να στρέφεσαι προς τα έσω, να αναζητάς βαθύτερα κίνητρα, να αναμοχλεύεις όσο μπορείς το ψυχολογικό κομμάτι της κάθε σου πράξης. Αλλά το θέμα είναι κατά πόσον συνειδητά επιλέγεις να λειτουργήσεις έτσι. Ένας άλλος άνθρωπος με ωροσκόπο Σκορπιό ίσως να φοβάται ή να αναβάλει αυτή τη διαδικασία τρομάζοντας από το βάθος των ενστίκτων που έρχεται σε επαφή. Ίδιος ωροσκόπος, άλλη δράση! Επαναλαμβάνω συνεπώς αυτό που ανέφερα παραπάνω: Τίποτα δεν προκαθορίζεται σε απόλυτο βαθμό από τη στιγμή που είμαστε όλοι ανεξάρτητες προσωπικότητες οι οποίες ζητούν έναν αυξανόμενο βαθμό αυτογνωσίας, ελευθερίας, ύπαρξης. Από την άλλη φυσικά και δεν υπάρχει και απόλυτη αταξία και χάος στα ένστικτα και τις βιολειτουργίες μας.
    Για να απαντήσω λοιπόν στην ερώτηση σου, σαφώς και μπορούμε να έχουμε ενδείξεις για τη συμπεριφορά και τις τάσεις ενός ανθρώπου μέσω του γενέθλιου χάρτη του, αλλά η έκφραση από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρει τόσο σημαντικά που ο μόνος τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει σωστά η αστρολογία είναι ο διαλεκτικός.
    Ελπίζω να σε κάλυψα. Καλωσόρισες στο stardome και χαιρετισμούς στην όμορφη Ρόδο!
  • johnnyG @ 18.03.2009 18:23
    Νομίζω indiana, πως αυτό ξεκινάει από ιδιοσυγκρασία και μετά έρχεται να μπει η επιλογή. ή θα μπορούσε να ερθει από ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή σου. Το κοίταγμα προς τα μέσα ,μάλλον, αστρολογικά είναι Νερό. Στην περίπτωση του ωροσκόπου σου Σκορπιού ταιριάζει και η φράση "σε βάθος". Αλλά και πάλι η επιλογή έρχεται τη στιγμή της συνειδητοποίησης...
    ...;;;...
  • johnnyG @ 18.03.2009 18:35
    http://www.youtube.com/watch?v=Xsp3_a-PMTw
    supermassive black hole - muse
    to akousa kai xtes se mia tainia...
  • lahmacun @ 18.03.2009 20:14
    τι εννουμε με τη λεξη εσωτερισμος ..
    εννοουμε να ειμαστε σε επαφη με τον εαυτο μας ?
    Την ακουω- διαβαζω παντα -σαν μια κακοποιημενη λεξη ..
    ισως να κανω λαθος ..
  • ETOIL @ 18.03.2009 20:29
    Αν εννοεις το να δινει καποιος σημασια στον εσωτερικο κοσμο, ή στο χαρακτηρα ή την ιδισυγκρασια του ατομου εκτος απο την εξωτερικη εμφανιση.ειναι κατι που βγαινει ως ταση απο τον ιδιο τον ανθρωπο. Αστρολογικα, υπαρχουν ζωδια, που αν τα εχεις στο χαρτη σου ειναι και η ταση σου. ο χαρτης ειναι πραγματικα το ψυχογραφημα μας.
  • Mavrahalia @ 18.03.2009 21:38
    mavrahalia. Σίγουρα έχω τα μαύρα χάλια μου, αφού δεν έχω έρθει ποτέ στο όμορφο νησί σου. Από αστρολογικά, είμαι άσχετη εντελώς, οπότε και τηρώ σιγή ιχθύος. Οσο αναφορά το εσωτερικό σου ψάξιμο, ή το διαθέτεις το ενδιαφέρον ή όχι. Το πότε θα βγει στην επιφάνεια, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για εμένα, είσαι πολύ τυχερή. Είναι η καλύτερη δουλειά που μπορείς να κάνεις με τον εαυτό σου για τον εαυτό σου. Να λυπάσαι αυτούς, που έρχονται και φεύγουν, ίδιοι.
  • Indiana1986 @ 19.03.2009 14:21
    Καλημερα! Θα δωσω και εγω την προσωπικη μου απαντηση που αποτελει φυσικα μονο την προσωπικη μου γνωμη! για να ξεκαθαριζουμε μια μια τις λεξεις,ο εσωτερισμος lahmacun εχει μια πολυ συσκεκριμενη εννοια (Από τη Βικιπαίδεια): Ο όρος Εσωτερισμός αναφέρεται σε κάθε σύστημα εννοιών και εφαρμογών, που έχει ως στόχο την προϊούσα εσωτερική μεταμόρφωση του ανθρωπίνου όντος με τελική κατάληξη την οντολογική του εκπλήρωση ή "πνευματική αποκατάσταση" (που στην θρησκεία καλείται "θέωση"). Για μένα είναι απλά η ανάγκη κάποιου ανθρώπου να νιωσει την ψυχή του και το πνεύμα του. Αυτή η διαδικασια μπορει να φαινεται ατομικη προσπαθεια αλλα τελικά βγαινοντας απο αυτη θα δει καποιος πως τελικα δεν ηταν μονο αυτο ηταν κατι παραπανω. Εσωτερισμος και φιλοσοφια (για μενα) συνδεονται ισχυρα μεταξυ τους το ενα δινει απαντησεις στο αλλο και ταυτοχρονα δημιουργουνται και καινουργιες ερωτησεις ολο και πιο βαθιες που ζητανε την αληθεια. Στην απαντηση της ερωτησης τωρα... Fldown σχεδον μπορω να πω πως ταυτιζονται οι αποψεις μας. Τελικά δεν εχει σημασια αν εχεις καποιο χαρακτηριστικο αλλα πως εσυ αποφασιζεις να το χρησιμοποιησεις. Μα ακομα αναρωτιεμαι: τι ειναι αυτο που θα μας κανει να αποφασισω να σταφουμε προς την μια ή την αλλη κατευθυνση;;;
  • Indiana1986 @ 19.03.2009 14:24
    με πιο απλα λογια... ο αστρολογικος χαρτης δινει τις τασεις που εμεις εχουμε... τι μας κανει ομως τελικα να αποφασισουμε αν θα ακολουθησουμε την ταση μας ή οχι;

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...