παρακαλώ περιμένετε...

SOS

  • fotoula @ 22.02.2009 19:30
    poli skliro to gegonos ... ti zwdio to palikari???

    pantws...parolo pou akougetai xazo kai tetoia wra tetoia logia...Poiotitos B o neos... glitwses kopelia ...

    Kali Anagennisi me ton Ploutwna suntrofo!
  • annannanna @ 22.02.2009 19:42
    dikio exei h fotoula...glitwses...arpakse thn eykairia na vreis kt kalytero!
  • dimvou @ 22.02.2009 20:15
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΖΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΛΠΙΖΩ.ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΛΙΓΟ ΚΟΛΑΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ'ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΩ ΖΥΓΟΣ...
  • giotaki80 @ 22.02.2009 20:16
    Nα δεχτώ ότι το φάρμακο στην περίπτωση της φίλης μας είναι να

    βελτιώσει τη ζωή της και και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα

    πράγματα ,αλλά πως θα πραγματοποιηθεί αυτό αν δεν νιώσει αυτά τα "

    κατώτατα " συναισθήματα του μίσους και της εκδίκησης !!!

    Αυτή τη στιγμή καλείται να διαχειριστεί μια απώλεια , ενα μικρό θάνατο !

    Φίλη μου μη νιώθεις άσχημα για αυτά που αισθάνεσαι και σκέφτεσαι ,

    ξέσπασε , άφησε να βγουν όλα στην επιφάνεια και μην καταπιέζεσαι από

    ανωτερότητες κ καθωσπρεπισμούς ...

    Αλλωστε και εμείς όταν είμαστε στη δική σου φάση τα ίδια

    αισθανόμασταν...

    Αυτή είναι η δική σου στιγμή ,ζήσε την σε όλο της το μεγαλείο !!!!

    Μέσα από τα " αρνητικά " (δήθεν) αισθήματα θα βρεις την καθαρσή σου !
  • MARIAH @ 22.02.2009 20:17
    κουράγιο....ο νέος είναι της σχολής στρίβειν δια του αρραβώνος...
    όταν κλείνει μία πόρτα ανοίγει συνήθως ένα παράθυρο...
  • fotoula @ 22.02.2009 20:30
    To farmako pou kaiei tis Pliges
    einai grammeno se autosxedies suntages ...

    Kouragio koritsara mou!
  • dimvou @ 22.02.2009 21:00
    Thanks guys.....καλη καρδια τι να πω και ο θεος βοηθως.
  • newflame @ 22.02.2009 21:17
    Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που μου εξιστορούνται την ίδια ιστορία. Και πάλι... το παλικάρι επέλεξε μετά από 4 χρόνια αραβώνα και λίγο πριν το γάμο να ζητήσει από τη φίλη μου να χωρίσουν και μάλιστα από το τηλέφωνο.Δεν είχε καν τα κότσια να την αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.
    Τι να πώ!! Υπάρχουν πολλοί μ@l...s!
    Επειδή όμως η τύχη είναι με τους τολμηρούς και τους αληθινούς...αγαπητή dimvou..η εν λόγω κοπέλα όχι μόνο είναι παντρεμένη εδώ και 1 χρόνο με κάποιον που τη λατρεύει αλλά ο...λεγάμενος απέχει έτη φωτός από τη σκέψη της.
  • dimvou @ 22.02.2009 21:25
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ...
  • dimvou @ 22.02.2009 21:29
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
  • lahmacun @ 22.02.2009 21:36
    ποιος ειπε οτι μια φορα αγαπαμε αληθινα? ?
  • avirgo35 @ 22.02.2009 21:39
    Δεν το πιστευω βρε συ οτι μια φορα αγαπας αληθινα.Αντε ισως να ισχυει για καποιους υδροχοους η' για καποιους με αφροδιτουλα στον αιγοκερο!Απλα πρεπει να μην κλεινεις την καρδια σου και να νοιωθεις πρωτα απο ολα καλα με σενα.Καθε σχεση ειναι διαφορετικη και σου βγαζει αλλα κομματια του εαυτου σου.Σιγουρα δεν εχουμε ολοι την ιδια ανοχη στον πονο και εκει ειναι καμια φορα η δυσκολια.
  • dimvou @ 22.02.2009 21:40
    ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ.
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΠ.ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
  • lahmacun @ 22.02.2009 21:43
    Το να λεει κανεις πως μονο μια φορα κανεις αγαπα ειναι σαν να λεει πως δεν τον ενδιαφερει ή δεν μπορει να αλλαξει ..
    Αυτο θεωρω εγω μεγαλο συμβιβασμο . Θεωρω τον εαυτο μου επισης ρομαντικο .. και για να μην παρεξηγηθω δεν θεωρω οτι ζουμε μεγαλους ερωτες 5 φορες τον χρονο ε ?
  • avirgo35 @ 22.02.2009 21:51
    Ξερεις ...χωρις να ειμαι με το μερος κανενος,δεν πιστευω σε καμια νομιμοτητα στα θεματα καρδιας.Καθενας παιρνει την αποφαση που θεωρει καλυτερη γι'αυτον τη δεδομενη χρονικη στιγμη.Σε πληγωνει αυτο υποθετω,αλλα αν αυτη η ατιμη καρδια του τον εσπρωχνε να παει να δεθει αλλου,καλα εκανε μαλλον.Καλα και για σενα δηλαδη ,που σε απαλλαξε συντομα.Θα ησουν ευχαριστημενη δηλαδη,να καταπιεζοταν για να μην σε πληγωσει?Καποια πραγματα δεν ειναι στο χερι μας.Εχω βρεθει στη θεση και ξερω οτι ειναι αδικο ισως ,αλλα οπως σου ειπα ο καθενας μας σκηνοθετει την δικη του ταινια,ειναι ο πρωταγωνιστης και οι αλλοι ηθοποιοι δικη του επιλογη.
  • mme @ 22.02.2009 21:56
    ....ροδα ειναι και γυρίζει! (ναι ξερω επαναλαμβανομαι αλλα ετσι ειναι η ζωη)
    σημερα ετσι, αυριο αλλιως! ετσι ειναι η ζωη και κανεις δε μπορει να την αλλάξει!
    κοιτά μπροστά και ξεκόλλα!
    ότι κάνεις θα λάβει κι ένα παραπάνω λεει μια παροιμια!!!!
  • dimvou @ 22.02.2009 22:04
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΖΩΗΣ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΩ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΛΛΙΩΣ....
  • newflame @ 22.02.2009 22:04
    και όμως αγαπητή dimvou, όσο βαθειά και ειλικρινή και εάν ήταν τα αισθήματά σου δεν νομίζω να τον είχες αγαπήσει εάν εξαρχής γνώριζες ότι θα μπορούσε να συμπεριφερθεί τόσο... άνανδρα. Σίγουρα ο άνθρωπος αυτός δεν είχε καμία σχέση με αυτόν που αγάπησες.
    Όσο επώδυνο και εάν είναι τώρα, πιστεύω πραγματικά ότι εσύ δεν έχασες. Δεν είσαι εσύ αυτή που πρόδοσες. Αυτός τελικά αποδείχτηκε πολύ εγωιστής και πολύ λίγος για να υπολογίσει τον άνθρωπο που τον αγάπησε και το κυριότερο, τον εμπιστεύτηκε τόσο, που να μην τον αμφισβητήσει μέχρι τέλους.
    καλύτερα έτσι... άσε το χρόνο να δουλέψει για σένα και αυτός θα φροντίσει όταν θα είσαι έτοιμη να νιώσεις καλά να σου φέρει το σύντροφο που θα σε αγαπήσει αληθινά και όχι κάλπικα.
  • newflame @ 22.02.2009 22:07
    το τελευταίο σχόλιο δεν αποτελεί...ευχολόγιο.
    απλά οι σχέσεις έχουν γίνει εξαιρετικά πολύπλοκες ,γι' αυτό και για να στεριώσουν απαιτούν ανθρώπους με κουράγιο και..κότσια που ξέρουν να ξανασηκώνονται στα πόδια τους.
  • avirgo35 @ 22.02.2009 22:23
    Και ποιος λεει οτι αυτο που διαλεγω σημερα θα το θελω για την υπολοιπη ζωη μου?
  • canceralex @ 22.02.2009 22:35
    dimvou ποιος σου ειπε οτι μια φορα αγαπαμε ? Και ποιος ειπε οτι εσυ αγαπησες ''αληθινα '' αυτον τον τυπο? Πως το ξερεις αυτο? Για να το διαπυστωσεις πρεπει να αποστασιοποιηθεις λιγο απο τα γεγονοτα ....πραγμα που χρειαζεται αρκετο χρονο. Επισης γενικα δεν ξερω αν οι ανθρωποι αγαπαμε τοσο αληθινα οσο λεμε οτι αγαπαμε καθοτι η αληθινη αγαπη μαλλον δεν εμπεριεχει την καλυψη του προσωπικου μας μικροσυμφεροντος που συνηθως εκφραζεται με γαμους , βαφτισια , αρραβωνες κτλ, κτλ. Αρα συνηθως απογοητευομαστε απο τους συντροφους μας οχι γιατι νιωθουμε οτι δεν μας αγαπανε πια ''αληθινα'' αλλα γιατι το δικο τους προσωπικο μικροσυμφερον δεν συμβαδιζει πια με το δικο μας...( μεγαλη ζημια!!!). Και αυτο ο περισσοτεροι ανθρωποι το λενε ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ...!!!
  • newflame @ 22.02.2009 22:39
    Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί του επιφυλάσσει το μέλλον αγαπητή avirgo35 ...αλλά ελπίζω να συμφωνήσεις μαζί μου ότι τον σύντροφο δεν τον επιλέγουμε με ...εγγύηση 3ετίας, 5ετίας και βάλε...
  • canceralex @ 22.02.2009 22:40
    avirgo μου σιγα μην το θελεις...ξερεις πολλους που να το θελουν ??
  • MARIAH @ 22.02.2009 22:41
    dimvou τι εννοείς λόγο τιμής και όρκο ζωής ...
    εισάγεις το θέμα των θέλω και των πρέπει....και σηκώνει πολλή συζήτηση
  • avirgo35 @ 22.02.2009 22:47
    canceralex πολυ σωστα τα λες ,συμφωνω!
    newflame τι εννοεις εγγυηση?Απλα εννοουσα οτι αφου ολοι μας αλλαζουμε διαρκως αλλαζουν και οι επιθυμιες μας.Και ισως τα ατομα που μενουν για παντα μαζι απο πραγματικη επιθυμια ο ενας για τον αλλον(οχι για τις συμβασεις),εχουν βρει τη μαγικη συνταγη της διαρκους ταυτοχρονης ανανεωσης.Αλλα δεν μπορει ρε παιδια ,και η συναστριες δειχνουν τις τασεις.Ελα να πουμε και κατι σχετικο με το site που βρισκομαστε!
  • canceralex @ 22.02.2009 22:51
    http://www.youtube.com/watch?v=m9gUKNu_IDc
    Ενα πραγματικα ''αληθινο'' κομματι απο τους TINDERSTICKS που ηταν χθες στο BADMIΝTON απλα καταπληκτικοι!!!Ευτυχως δηλαδη που υπαρχουν και οι Βρετανοι και γραφουν καμια μουσικη της προκοπης γιατι εμεις εδω το μονο θεμα που διαπραγματευομαστε στα τραγουδια μας ειναι το ''τι θα γινει με τη γκομενα''.... Αυτα και καλο σας βραδυ!
  • newflame @ 22.02.2009 22:56
    avirgo μου, μιλώντας για "εγγύηση" θέλω να δώσω έμφαση στο γεγονός ότι η επιλογή συντρόφου απαιτεί σοβαρότητα και περίσκεψη εκτός από συναίσθημα. Ίσως γιατί θεωρώ ότι πρέπει να είναι συνοδοιπόρος ζωής.τέλος με τις διευκρινήσεις.
    Κατά τα λοιπά, δεν σκαμπάζω πολλά από συναστρίες kardia mou...
    εάν ήξερα, ίσως να είχα προβλέψει το τελευταίο ναυάγιο με έναν αιγόκερω!!
  • zigozouzouna @ 22.02.2009 23:59
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΤΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ....ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ....ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.....ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΣΚΑΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ....ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ...ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑΤΑ...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...