παρακαλώ περιμένετε...

Γειά σας

  • flamescreen73 @ 15.02.2009 10:12
    Α, κανεις δε σας απαντησε ακομη, βλεπω Ελισαβετ Αντ.
    Τα αστρα δεν ειναι τρομοκρατες. Κανεις ανθρωπος δεν ειναι δεσμιος κανενος πραγματος. Εκτος του ιδιου του του μυαλου ισως. Οτι προβλημα και να υπαρχει, υπαρχει και λυση με κατανοηση.

    Απλως η κατανοηση λειπει σε σημαντικο βαθμο απο τον ανθρωπο και ειδικα στους εργασιακους χωρους. Λειπει επισης και η αισθηση της ικανοποιησης, δε μας φτανει τιποτα, αλλα ειναι και στο DNA του ανθρωπου να παει συνεχως για τα πιο πολλα και τα πιο μεγαλα και τα καλυτερα και οταν τα φτανει ευκολα και οταν οχι.

    Ελπιζω να παρετε αστρολογικη απαντηση στο θεμα σας.
  • Elissaveta @ 15.02.2009 13:41
    flamescreen ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Συμφωνώ απόλυτα με την αποψή σας. Άλλωστε εαν δεν υπήρχε τουλάχιστον μια λύση δεν θα ήταν προβλήματα. Όσο για το μυαλό και εγώ αυτό φοβάμαι! Μην την πάθουμε και απο αυθυποβολή..
    Οσο για το δεύτερο σκέλος της απάντησής σας, συμφωνώ εν μέρη. Παντού βρίσκονται ευτυχώς και άνθρωποι με κατανόηση αλλά και αυτοί ακόμα που δεν έχουν ή δείχνουν να μην έχουν, είτε έτσι έμαθαν ή έτσι αμύνονται κ.ο.κ. Όπως και να΄χει δική μας δεν είναι και πάλι η ευθύνη πόσο θα τους αφήσουμε να επηρεάσουν την ζωή μας; Και φυσικά εννοώ ψυχολογικά και οχι πρακτικά που μερικές φορές είναι αναπόφευκτο.

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...