παρακαλώ περιμένετε...

πλούτωνας

  • petran @ 29.01.2009 16:19
    Και για να σας το πω σε γεγονότα...
    Εδώ και τρεις εβδομάδες βολτάρω στους γιατρούς με το father (με ταυτόχρονη υπερπαραγωγή γκρίνιας), ο οποίος όλο κάτι έχει και τίποτα δεν του βρίσκουν...
    Η δουλειά εκεί που είχε στρώσει, πήρε την κατηφόρα ξανά...
    Μια πολύ πολύ κακή διάθεση και επίτης ουσίας μηδέν διάθεση για οτιδήποτε...
  • morgangreene @ 29.01.2009 16:30
    Petran λίγα πράγματα εντελώς συνοπτικά, αφού δεν βλέπω το χάρτη σου - θα διευκόλυνες αν έδινες έστω λίγα περισσότερα στοιχεία, όπως από ποιον οίκο διελαύνει ο Πλούτωνας, σε ποιους οίκους λαμβάνει χώρα το γενέθλιο τετράγωνο και ποιους οίκους κυβερνούν οι συμμετέχοντες πλανήτες .
    Για αυτά που περιγράφεις πάντως αρκεί η έκλειψη στο Μεσουράνημα για να δώσει μια εξήγηση. Το Μεσουράνημα είναι η σταδιοδρομία και ο πατέρας! Η έκλειψη λογικό να έφερε μια αναστάτωση στα θέματα που αφορά αυτό το σημείο του χάρτη σου. Μην ξεχνάς πάντως πως ο Δίας μπαίνει, αν δεν έχει ήδη μπει, στο 10ο οίκο σου φέρνοντας εύνοια στα επαγγελματικά σου. Καλή τύχη!
  • petran @ 29.01.2009 16:34
    10/10/72, 19:30

    για την έκλειψη γνωρίζω... αλλά δεν το θεωρούσα τόσο big...
    να 'σαι καλά morgangreene!
  • morgangreene @ 29.01.2009 16:42
    Τίποτα! Τόπος γέννησης;
  • petran @ 29.01.2009 16:44
    α ναι! Αθήνα
  • morgangreene @ 29.01.2009 17:04
    Ωραία! Έχουμε και λέμε (απ' έξω προς τα μέσα):
    Ο Πλούτωνας περνάει πάνω από το Δία σου, ο οποίος κυβερνάει και βρίσκεται και μέσα στον 8ο οίκο σου. Αυτό σημαίνει μεγάλη κινητικότητα σε ζητήματα κληρονομικά και φορολογικά. Ο Πλούτωνας στο γενέθλιο κυβερνά τις σχέσεις σου (ερωτικές, επαγγελματικές) και είναι στον 5ο οίκο σου. Πολύ απλά βάλλονται για να αναγεννηθούν από τις στάχτες σου οι σχέσεις της ζωής σου, ενώ ταυτόχρονα η χαρά της ζωής, το παιχνίδι και η δημιουργική διάθεση βυθίζονται στα τάρταρα.
    Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ονείρων, της απάτης και της ψευδαίσθησης είναι μια ανάσα άπό το να τετραγωνίσει τον Ωροσκόπο και τη Σελήνη σου στον 7ο οίκο. Πρόσεξε πολύ τη θολούρα και την αυταπάτη τόσο στις σχέσεις σου όσο και στο πώς προβάλεις την εικόνα σου, αλλά και στα ζητήματα επικοινωνίας (η Σελήνη κυβερνά τον 3ο οίκο σου). Άλλα θα σου λένε, άλλα θα καταλαβαίνεις και τούμπαλιν.
    Η περιβόητη αντίθεση των διελαύνοντων Κρόνου και Ουρανού στο γενέθλιο σου χάρτη λαμβάνει χώρα στον 5ο και 11ο οίκο σου. Πεσμένη δημιουργικότητα από Κρόνο στον 5ο, δυσκολίες σε σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό ενδεχομένως και το νόμο, και κυρίως ένα ωραιότατο Τ-τετράγωνο αφού τετραγωνίζεται από το διελαύνοντα Κρόνο ο γενέθλιος. Μήπως κάνεις αναδρομές στο παρελθόν και αυτομαστιγώνεσαι, ως προς το τι έχεις καταφέρει; Ξαφνική πίεση στα οικονομικά σου ίσως;
    Τα καλά νέα είναι ο Δίας στον Υδροχόο. Σύντομα θα νιώσεις καλύτερα στα επαγγελματικά σου κυρίως, αν και ο αναστεναγμός ανακούφισης θα έρθει κυρίως από Σεπτέμβρη που θα ξεφορτωθείς τον Κρόνο.
    Από το 2010 θα είναι πια ξεκάθαρο το τοπίο, με την απομάκρυνση και του Ποσειδώνα. Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!!
  • petran @ 29.01.2009 17:13
    morgan χίλια ευχαριστώ.. ειλικρινά... ότι καλύτερο εύχομαι και σε εσένα!
  • petran @ 30.01.2009 10:20
    morgan καλημέρα!
    Μια ερώτηση ακόμα... Μήπως υπάρχει κάτι/κάπου που θα μπορούσα να διαβάσω περισσότερα για τις όψεις που μου γράφεις;
  • morgangreene @ 30.01.2009 13:55
    Κάποια γενικά στοιχεία για την ερμηνεία των όψεων που σου λέω μπορείς να βρεις σε διάφορα site. Μπες σε μια μηχανή αναζήτησης και δώσε τα λήμματα που σε ενδιαφέρουν (προτίμησε αγγλικά για μεγαλύτερη ποικιλία).
    Τώρα για να ξέρεις γενικά τι γίνεται, κοίταξε πρώτα το χάρτη σου - σου τον προσφέρει και το stardome - ενώ οι διελεύσεις της στιγμής περνάνε στο banner με τον τίτλο ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΩΡΑ.
    Για περισσότερα πράγματα μπορείς να μπεις στο www.astro.com όπου θα βρεις μεγάλη ποικιλία χαρτών και προβλέψεων. Να σημειωθεί βέβαια ότι ακόμα και οι εξατομικευμένες προβλέψεις που θα βρεις εκεί δεν καλύπτουν όλες τις πιθανές εκδηλώσεις μιας διέλευσης, αφού λαμβάνονται υπόψη μόνο οι εμπλεκόμενοι πλανήτες και η μεταξύ τους όψη, και όχι οι οίκοι που βρίσκονται και κυβερνούν.
    Θέλει αρκετό διάβασμα για να μπορέσεις να κάνεις μια σύνθεση των τάσεων που θα βρίσκεται κοντά στην ατομική σου περίπτωση... Καλή αρχή στην αναζήτηση!
  • petran @ 30.01.2009 14:52
    Σε ευχαριστώ και πάλι!
  • morgangreene @ 30.01.2009 17:42
    Να 'σαι καλά!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...