παρακαλώ περιμένετε...

7ος Οικος;;;

  • andreas_zepos @ 16.01.2009 11:16
    απο τα αστρομαθηματα...

    Ο Χείρων στον Κριό

    Ο άνθρωπος αναζητά την ταυτότητα του. Το τραύμα είναι στο Εγώ και υπάρχει μία αίσθηση έλλειψης προσωπικής αξίας. Αν το άτομο συνειδητοποιήσει την αξία του οπλίζεται με θάρρος και αποκτά εσωτερική πειθαρχία, επαναπροσδιορίζει την ταυτότητα του και βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. Η θέση αυτή δείχνει το δρόμο του πολεμιστή ή του Ρομπέν των φτωχών.

    μη διαβαζεις μονο οτι θελεις...
    και να σου πω και γω κανα δυο κουβεντες..που μου τις εχουν πει και σε μενα, μιας κι εγω εχω το χειρωνα στα κριαρια..

    ο κανονας ειναι οτι, θα ενισχυεις τα τραυματισμενα ή ελλειπη εγω των αλλων, και σπανια..πολυ σπανια, θα δεχεσαι κι εσυ να φροντισουν καποιοι αλλοι το δικο σου πληγωμενο εγω...μιας κι εσυ εισαι εκεινη που κατα κυριο λογο εχεις την εγνοια σου.
  • catnik @ 16.01.2009 11:42
    Κατ'αρχήν ευχαριστώ! Οι τελευταίες τρείς γραμμές είναι ακριβώς ΕΓΩ. Απλά ώρες ώρες νιώθω λίγο κουρασμένη.... και ίσως λίγο να θέλω και εγώ κάποιον να με φροντίσει..
    Αλλά μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση και να συνεχίσω ακάθεκτη, ε;
  • annatoliaa @ 16.01.2009 12:27
    zepo εισαι ολα τα λεφτα!!!για πες μας κι εμας αν εχεις τη καλοσυνη ποσειδωνα στο τοξοτη στο 3ο οικο τι λεει?καθως επισης και κρονο στο 12ο................................
    Σεχαριστω εκ των προτερων παντως..
  • andreas_zepos @ 16.01.2009 12:53
    ε...ψιτ...σε σενα την ηλιοκαμμενη μιλαω...
    αν μπορω εγω να κανω copy-paste απο πληροφοριες εντος site, οπως και απο πληροφοριες απο αλλα site...
    γιατι δε μπορεις κι εσυ...??

    catnik ειναι περιπου ετσι..η αναλογια προσφορας φροντιδας-απολαυσης φροντιδας απο τους αλλους, ειναι ενα δυσκολο νουμερο..
  • catnik @ 16.01.2009 13:07
    zepo η αναλογία 60-40, 70-30 και μη χειρότερα! Δε βαριέσαι εμείς να'μαστε καλά... έχω το λιονταράκι εγώ που με σώζει από τα δύσκολα, ευτυχώς!
    Μια ερώτηση ακόμα (τσιμπούρι γίνομαι, το ξέρω). Όταν ένας οίκος είναι άδειος αυτό σημαίνει πως το βλέπουμε μέσα από το πρίσμα του ζωδίου μας, Λέων δηλαδή, ή ότι είναι κάτι σαν λευκό χαρτί που "γράφει" κάποιος άλλος επάνω;
  • andreas_zepos @ 16.01.2009 13:13
    μμμμμμμμαλιστα...
    κοιτα...οταν ενας οικος ειναι αδειος, τοτε κοιτας να δεις που ειναι ο κυβερνητης του. πχ....
    εχω αδειο τον 4ο που εχει ακμη στον τοξοτη. θα παω να κοιταξω κατα που πεφτει ο διας ( ο κυβερνητης του τοξοτη) και θα προσπαθησω να βγαλω συμπερασματα απο τη θεση και τις οψεις του δια. μεχρι εδω καλα.
    απο δω και περα ομως, να ρωτησουμε την πυθια να μας πει...
  • catnik @ 16.01.2009 13:17
    ευχαριστωωωωώ! Αν και μπερδεύτηκα λίγο αλλά θα τα καταφέρω.
  • flamescreen73 @ 16.01.2009 15:57
    Και εγω χειρωνα στον Κριο εχω, δε λεει κατι απαραιτητα.
    Παντως εχω μια ταση να προσπαθω να φροντισω τους αλλους. Η εστω να τους βοηθησω να μην αισθανονται για κατι ασχημα αν το παρατηρω.

    Εμενα παντως μου βγηκε σε μαλλον κακες σχεσεις με κριαρια και το ερμηνευα ετσι κυριως. Επισης εχω μια ταση αεικινησης. Δεν ξερω αν παιζει και αυτο ρολο γιατι εχω και αλλες επιρροες στο χαρτη μου που επηρεαζουν αυτο το χαρακτηριστικο οπως μου εχουν πει.
  • catnik @ 16.01.2009 16:52
    Flame νομίζω πως οι σχέσεις με τα Κριάρια δεν σου πολυπάνε γιατί είναι πολύ δυναμικά άτομα και κάπως εγωιστές...
    Όσο για τον Χείρωνα αυτό που μου είπε ο zepos μου πάει γάντι και είναι όντως αυτό, το να φροντίζεις τους άλλους, να τους δίνεις δύναμη. Όλοι οι φίλοι μου αυτό μου λένε. Ακόμα και στις μεγάλες μαυρίλες βρίσκω τρόπο να τους ανεβάζω και να βλέπουν τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα. Όσο για μένα απλά επαναλαμβάνω στον καθρέφτη...
    Καλό Σ/Κ!
  • flamescreen73 @ 16.01.2009 19:07
    Οι δυναμικοι ανθρωποι βασικα μου αρεσουν. Για αυτο ισως και με εχουν ελκυσει Κριοι(αλλα τελος παντων, μονο απο το ζωδιο δεν θεωρω οτι ελκυεσαι κατ'αναγκην, προτιμω να υπαρχει και κατι αδιευκρινηστο που δεν εξηγειται επακριβως).

    Το εγωιστες ισως, το θεωρω αρνητικο οταν υπερβαινει καποια ορια. Καπου απλα δεν πολυταιριαζουν τα χνωτα μας που λενε μαλλον γιατι εχουμε διαφορετικες επιδιωξεις/κοσμοθεωρηση. Ενω αρχικα μου αρεσει οτι εχουν πολυ ενεργεια, αυθορμητισμο κλπ.

    Καλο Σαββατοκυριακο και σε σενα!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...