παρακαλώ περιμένετε...

3Rx..Mωρε μήπως να ξαναγεννηθώ?

  • maimou80 @ 29.12.2008 22:29
    xa!
    min agxonesai..
    ego ston gene8lio xarti mou exo 5 anadromous (mazi me ton vorio desmo) kai ston proodeutiko mou 6..
    mia xara eisai sinadelfe, min to skeftesai ka8olou!
  • flamescreen73 @ 29.12.2008 22:49
    Λοιπον, επειδη δεν ξερω πως να βαζω εικονες εδω, αυτο ειναι link του χαρτη μου. http://img515.imageshack.us/my.php?image=51015rl6.gif

    Θες να αλλαξουμε(4 βασικα Rx)? Θα πρεπει να παρεις μεταξυ αλλων και τη Λιλιθ στον τοξοτη που εδω δεν φαινεται και στο ποσοστο που επηρεαζει το χαρακτηρα μου, την αντιπαθω ιδιαιτερως.

    Θα γουσταρα παρα πολυ να εχω μερικα απο τα στοιχεια του Λεοντα που τους λιγους που γνωριζω και μαλιστα οχι ιδιαιτερα καλα, συμπαθω ιδιαιτερως.

    Ειναι πολυ ωραιο να εισαι Λεοντας. Και φανταζομαι και Ιχθυς, η οτι αλλο.
    Ολα εχουν αρνητικα και θετικα. Το μονο που δε μπορω να ανεχτω ειναι οτι καποια πραγματα που δεν ειχες ολη σου τη ζωη, ξαφνικα δεν αποκτιουνται, οσο και να τα θελεις, η να τα χρειαζεσαι.

    Θελω στοιχεια του Λεοντα, αλλα και να παω να τα χρησιμοποιησω, πριν τα μαθω, παλι μια τρυπα στο νερο θα κανω, οπως καλη ωρα αυτη την περιοδο. Και αυτο ενα μαθημα ειναι, εστω και δυσαρεστο που μπορει και να εχει μακροχρονες επιπτωσεις στη ζωη μου.

    Αλλα και τι να κανεις, επρεπε να αφοσιωθω στις ελειψεις μου νωριτερα. Τελευταια στιγμη τι να πρωτοκανεις...

    Τελος παντων, στο θεμα μας, εσενα. Εγω θα αφησω τα αστρολογικα για τους αλλους και ελπιζω να παρεις πολλες χρησιμες απαντησεις. Δεν πιστευω στο αρνητικο ενος χαρτη. Ο παππους μου ειχε λαμες στα ποδια τα 20 τελευταια χρονια της ζωης του, αλλα ποτε δε φανηκε.

    Παρε τις αστρολογικες απαντησεις και δουλεψε με αυτες για να προσαρμοσεις πραγματα που σου φαινονται αρνητικα. Αν ηξερα τι επηρεαζει η Λιλιθ στον Τοξοτη θα ειχα δουλεψει σε αυτο χρονια πριν(δυστυχως το εμαθα πολυ προσφατα).

    Μη χανεις το focus επειδη σου φαινονται αρνητικα καποια πραγματα.
    Οι Λεοντες εχετε τρομερη αυτοπεποιθηση λενε τα αστρα(αν και τελευταια εγω σας βλεπω γενικα πεσμενους καπως). Εγω θα το χρησιμοποιουσα αυτο για να επαναλαμβανω συνεχεια στον ευατο μου: "μα εχω και τοσα πολλα θετικα!".

    Εγω εχω να σου πω οτι ολοι οι Λεοντες που εχω συναντησει εδω, ακομη και οι εξαιρετικα ισχυρογνωμονες(που με εκνευριζει, ως στοιχειο) μου φαινονται αξιοι θαυμασμου, ισως και γιατι το πιστευετε?, αλλα δεν ειναι κακο αυτο. Αν δεν προσεξεις τον ευατο σου πρωτα και κυρια εξαλου, ουτε και οι αλλοι θα τον προσεξουν.
  • lio24 @ 02.01.2009 16:34
    Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας...!Αλλά εγώ εξακολουθώ σαν γνήσιο λιοντάρι να δραματοποιώ λιγάκι την κατάσταση...Πάντως flamescreen θα ακούσω την προτροπή σου και θα εκλιπαρέσω λιγάκι ακόμα για "αστρολογικές απαντήσεις"....Pleaseeeeeeeeeee
  • gb488 @ 03.01.2009 16:50
    Υπάρχει και άρθρο στα αστρομαθήματα για τους ανάδρομους στο γενέθλιο χάρτη μας, το χεις διαβάσει; Δίνουν και μερικά πολύ θετικά χαρακτηριστικά, πχ ανάδρομος ερμής -> στοχαστικότητα, λογοτεχνικά ενδιαφέροντα ή και ικανότητες, ευχάριστη συμβίωση με τον εαυτό, απέχθεια για τις επιφανειακές συζητήσεις...
    Εγώ έχω δύο ανάδρομους...
  • lio24 @ 03.01.2009 20:56
    Ναι το ξέρω...Το έχω διαβάσει το αρθρο.Απλά μου φαίνονται σχεδόν όλα καλά...Αντε εκτός της αφηρημάδας που βέβαια δεν είναι και να σκας.Γι'αυτό προβληματίζομαι:δε μπορεί δηλαδή να είναι καλύτερος ο ανάδρομος δίας απο τον ορθόδρομο...Θα τρελαθούμε τελειως!
  • flamescreen73 @ 03.01.2009 21:16
    lio24, τα παντα ειναι θεμα οπτικής...
    Ο Αναδρομος Ερμης οπως λεει ο/η gb488, εχει και μια απεχθεια για τις επιφανειακες συζητησεις. Επειδη εχω τετοιον, μπορω να σου πω οτι δεν ειναι παντα καλο.

    Σχεδον σε ολες τις συζητησεις μου θελω να υπαρχει ουσια. Οι ανθρωποι ομως δεν ειμαστε επιστημονες/φιλοσοφοι/παντογνωστες. Συχνα πρεπει και να λες καμμια μπουρδα για να περασει η ωρα. Ετσι με εκτιμουν ανθρωποι ομοιοι μου, που τους αρεσει η ανταλλαγη γνωμης και αποψεων, αλλα οχι οσοι δεν εχουν χρονο για αυτο. Αυτοι μαλλον το βαριουνται(παροτι μπορω να μιλησω και απλουστερα, το πολυπλοκο και το δαιδαλωδες ειναι το πρωτο που μου ερχεται).

    Αρα αυτο μπορεις να το πεις και αρνητικο. Φανταζομαι λειτουργεις στη βαση "εντοπιζω τα αρνητικα μου και τα μετατρεπω σε θετικα, η τα εξαλειφω"? Τα αρνητικα μπορει και να ειναι θετικα η τα θετικα αρνητικα ομως.

    Εισαι συνεπης? Καλο για τη δουλεια και την οργανωση της ζωης σου. Μηπως ομως αυτο σε κανει λιγοτερο αυθορμητο και να φοβασαι την αλλαγη? Μηπως λιγοτερο συνεπης συναδελφοι σου περιμενουν να σου φορτωσουν δουλεια που αυτοι δεν κανουν γιατι θα την κανεις απο συνεπεια?

    Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος τι ειναι θετικο και τι οχι.

    Αλλα ειναι μονο μια γνωμη απο την αλλη, η δικη μου οπτικη. Γιν-γιαγκ λιγο.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...