παρακαλώ περιμένετε...

Λέων με Υδροχόο

  • newflame @ 19.12.2008 10:27
    Και ο τίτλος αυτής:....Man and Lion - Aquarius and Leo. Can you imagine?
  • catnik @ 19.12.2008 12:37
    Λέων με Υδροχόο.... χα, χα, χα από προσωπική εμπειρία (για να μην απογοητεύσω κανέναν) δεν παίζει!!!
  • newflame @ 19.12.2008 13:28
    cat νομίζω ότι πρόκειται για ...λεπτή ισορροπία και προϋποθέτει σχέση εμπιστοσύνης. Όπως άλλωστε και το αποτέλεσμα της..φωτογραφίας.
    Φαντάζεσαι τι θα συνέβαινε εάν το συγκεκριμένο λιοντάρι...εξαγριωνόταν????
  • catnik @ 19.12.2008 14:05
    Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα (απο προσωπική εμπειρία πάντα) ότι ο Υδροχοάκος φοβάται τόσο πολύ το λιοντάρι που ή φεύγει τρέχοντας ή μένει κάγκελο ή προσπαθεί (το εντελώς άκυρο) να δαγκώσει αυτός το λιοντάρι.... Σε φιλικό επίπεδο πάντως, μάλλον λόγω εμπιστοσύνης όπως πολύ σωστά είπες, είναι η καλύτερη παρέα!
  • flamescreen73 @ 19.12.2008 14:49
    Ενδιαφερον.
    Υποθετω οτι εχεις καταληξει οτι επιδιωκεις λιονταρια, ταυρους, τοξοτες, σκορπιους? Αν συσχετισουμε ζωα με ζωδια, αυτοι ειναι που οχι μονο δε θα φοβοντουσαν ενα λιονταρι αλλα πιθανως θα φοβοταν αυτο?
  • catnik @ 19.12.2008 15:42
    flame ένα λιοντάρι είναι πολύ δύσκολο να φοβηθεί! Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι πάντα καλό το να μην φοβάσαι... Πάντως είσαι μέσα αν εξαιρέσουμε τους σκορπιούς (που εκτός από τον μπαμπά μου δεν έχω γνωρίσει κανέναν άλλο και έχω να σου πώ ότι ο μπαμπάς είναι μεγάλος fan του λιονταριού που έχει κάνει!) Απλά ειδικά τους Υδροχόους δεν κατάφερα ποτέ να τους καταλάβω....
  • flamescreen73 @ 19.12.2008 18:01
    Μαλιστα. Λογω εμπειριας ολο αυτο η καποια συγκεκριμμενα αστρολογικα στοιχεια του χαρτη σου σε επηρεαζουν ετσι? Η δε δινεις βαση παρα πολυ στα της αστρολογιας?
  • newflame @ 19.12.2008 23:22
    Και βέβαια φοβούνται τα λιοντάρια αγαπητή cat. Όμως, παρά τις όποιες ανασφάλειές τους, χρησιμοποιούν το φόβο σαν κινητήρια δύναμη και όχι σαν φρένο. Πιστεύω δε να συμφωνήσεις ότι, δεν είναι ποτέ λιπόψυχα, αντιθέτως, προτιμούν να αντιμετωπίσουν την ήττα, επειδή γνωρίζουν πως επιλέγοντας τη φυγή δίδουν στον αντίπαλο μεγαλύτερη δύναμη απ' όση του αξίζει...
  • NovemberRain @ 19.12.2008 23:46
    Poly sosta Newflame. Sumfono mazi sou. Oso gia tin sxesi Ydroxoou-Leonta, apo prosopiki empeiria einai syndyasmos epikindynos, mia k vriskontai antikrysta ston zodiako. Entoni allilepidrasi me polles entaseis k ekrikseis zilias k ktitikotitas. Toulaxiston etsi to viosa ego
  • newflame @ 19.12.2008 23:53
    Ακόμη,... σε ότι αφορά τη φυγή κάποιων, ως αμυντική τακτική απέναντι στα λιοντάρια, (προτείνω να κάνουμε δημοσκόπηση για να δούμε πόσοι από αυτούς είναι Υδροχόοι ) έχω να απαντήσω...ότι το κυνήγι των λιονταριών είναι μόνο για ...δυνατούς και ριψοκίνδυνους παίκτες!!! Πως αλλιώς να ξεχωρίσεις "την ήρα από το στάρι";;;
  • flamescreen73 @ 20.12.2008 00:11
    Αχα, ενδιαφεροντα ολα αυτα.
    Μιας και σας εχω προχειρες...

    Μου εχουν πει προσφατα ανθρωποι που γνωριζουν πολυ καλα απο λιονταρινες, and I quote: "οταν τη γυροφερνει καποιος και αυτη ειναι αρνητικη δεν το αφηνει να φανει.προσπαθει να συντηρει αυτη την κατασταση θαυμασμου για να επιβεβαιωνεται.και πολλες φορες πληγωνεται ο αλλος γιατι νομιζει πως κατι τρεχει και πως ισως κατι καταφερει ενω αυτη δεν εχει κανενα σκοπο να προχωρησει παρακατω.και ειναι πολυ ασχημο αυτο για τους αλλους.γιατι αντι να πει οχι αμεσως αυτη καθεται και τραβαει μια κατασταση που οχι μονο δε βγαζει πουθενα αλλα για αυτην ειναι επιβεβαιωση εγωισμου και τιποτα αλλο."

    Εφοσον ισχυει αυτο και δεν ειναι μονο προσωπικη εμπειρια καποιου μπορεις να το ξεχωρισεις απο κυνηγι που γινεται για να ξεχωρισει η ηρα απο το σιταρι; Γιατι θεωρω οτι ανθρωποι που εχουν γνωρισει Λεοντες παραπανω απο μια φορα ισως προστατευουν τον ευατο τους οταν εσεις νομιζετε οτι τα παρατανε. Απλως δεν θελουν να την ξαναπατησουν;
  • newflame @ 20.12.2008 00:40
    flame τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σχεδόν όλα τα λιοντάρια και ας με διαψεύσουν οι υπόλοιπες λέαινες της παρέας, θεωρώ ότι είναι η περηφάνεια και η αξιοπρέπεια. Βάλε και λίγη γυναικεία ματαιοδοξία για να καταλάβεις πόσο δύσκολο/εύκολο είναι να τις προσεγγίσεις.
    Σίγουρα θα σε ελένξουν προηγουμένως για το μυαλό σου, την...αυτοπεποίθησή σου και τις αντοχές σου. Ως ιχθύς παίρνω ως δεδομένο ότι διαθέτεις ένα εξαιρετικό στοιχείο. Είσαι ρομαντικός. Στόχευσε λοιπόν στη ρομαντική καρδιά μιας Λέαινας και ρίσκαρε...Χωρίς ρίσκο δεν γίνεται δουλειά. Από κει και μετά αρχίζουν τα ...δύσκολα.Θα πρέπει εκτός από συνέπεια (δε λέω καλή και η ονειροπόληση αλλά με τα πόδια στη γή) να κερδίσεις και να διατηρήσεις αμείωτο το θαυμασμό της στο πρόσωπό σου. Αν τα καταφέρεις θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα...

    Σου φαίνονται λίγα τα παραπάνω; διότι περιλαμβάνει και άλλα η λίστα....
    αστειεύομαι φυσικά.... Τώρα, εάν τα παραπάνω δεν αποτελούν χαρακτηριστικά γνήσιου λιονταριού, κυρίες μου επικαλούμαι τη βοήθειά σας προς χάριν του flame που τόλμησε να εισβάλει στη φυλή των λεόντων...
  • flamescreen73 @ 20.12.2008 01:00
    Ωραια ολα αυτα new. LOL!
    {Μπορω να σε λεω new? Γιατι δε μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο για να διαχωρισω τα usename μας(που καταφανως εχουν διαφορα εννοιων για τον γνωριζοντα παντως).}

    Και ευχαριστω που, απο αλληλεγγυη ισως, μου δινεις tips.
    Αλλα εγω διερωτωμαι και αυτο...να το παρουμε αφαιρετικα σαν εννοια, σιγουρα, χρειαζεται να εισαι καλος και εμπειρος κυνηγος για να πετυχεις λιονταρι. Τι γινεται αν το κυνηγας και δε μπορεις να το πιασεις?

    Ενταξει μια σου ξεφυγε, δυο σου ξεφυγε, καπου δεν εισαι και κυνηγος καλος για να το πιασεις το συγκεκριμμενο, ειναι και διασταυρωση γατοπαρδου και τρεχει και γρηγορα. Ερχεται ομως και σε κοιταει απο το παραθυρο οταν καθαριζεις το οπλο σου.

    Σιγουρα σαν κυνηγο δε σε βλεπει, γιατι δε σε φοβαται(και ο κορυφαιος κυνηγος θα το ειχε στην τροπαιοθηκη του ηδη), το ερωτημα ειναι τι θελει, να σε φαει, η να το βοηθησεις να βγαλει μια αγκιδα που εχει πατησει και το ενοχλει, η να του γιανεις καποια πληγη που εχει και θελει μακροχρονη φροντιδα?
  • newflame @ 20.12.2008 01:06
    Και πριν καληνυχτίσω flamescreen,
    θα ήθελα να επαναλάβω κάτι που προέρχεται από προσωπική εμπειρία με ιχθύ. Έχω ήδη διατυπώσει την απορία μου πως γίνεται -μιας και μιλάμε για ζώδια- ένας ιχθύς να συμπεριφερθεί ως λιοντάρι στην προσέγγισή του...
    Αυτό μεταφράζεται ως τόλμη και πρωτοβουλία αγαπητέ Flame. Ακόμη και εάν η λιονταρίνα φλερτάρει για επιβεβαίωση και μόνο, είναι απολύτως σίγουρο ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα την αφήσει ασυγκίνητη.
  • flamescreen73 @ 20.12.2008 01:14
    Μωρε αμα θελει αυτη σιγα μην την εμποδισει να το γραψει στα...νυχια της!
    Αλλα τελοσπαντων, ειστε high ατομα οταν θελετε και μου φτιαχνετε τη διαθεση, γιαυτο σας γουσταρω.

    Καληνυχτα new!
  • newflame @ 20.12.2008 01:22
    "Σίγουρα θα σε ελένξουν προηγουμένως ...", γιατί άλλωστε να επανέρχεται την ώρα της ανάπαυλας, εάν όχι για να προκαλέσει για άλλη μια φορά. Είπαμε είναι και θέμα αντοχής. Εξάλλου όσο πιο ...δύσκολο το κυνήγι, τόσο πιο εκλεκτό το θήραμα.
    Εάν πάλι δεν το αντέχεις, μήπως να δοκίμαζες το "ψάρεμα"; Σίγουρα δεν θα διατρέχεις τόσους κινδύνους

    ΥΣ: Δεν έχω πρόβλημα για το new αν και το flame θεωρώ ότι προσιδιάζει περισσότερο στο κυρίαρχο στοιχείο του ζωδίου μου (υπερ πάντων όλων η φωτιά).
  • flamescreen73 @ 20.12.2008 01:49
    Θα σου ελεγα για τον Καπταιν Ahab που ηταν κυνηγος και ψαρας ταυτοχρονα, αλλα αυτος το πηγε πολυ μακρια το κηνυγι.

    Οταν δεις να παιρναει εξω απο το χωριο σου ασπρο λιονταρι δε μπορεις να σκεφτεσαι το ψαρεμα.
  • flamescreen73 @ 20.12.2008 23:04
    Παντως εχεις δικιο για το κυνηγι.
    Μπορει να ειμαι και σε λαθος αθλημα. Ωραια και τα ασπρα λιονταρια σαφως, αλμπινο και μαλιστα με πλουσια χαιτη και υπεραθλητικα γεννιουνται μια στις τοσες, αλλα μου κανει πραγματικα καρδια να τα φαω λαχανο? Να τα πληγωσω για να τα υποταξω, ενω τα θαυμαζω?

    Αλλα και το ψαρεμα δεν μου αρεσει τοσο πολυ. Θα παω για γκολφ η για κολυμπι με τα αγαπημενα μου δελφινια. Δε σκοτωνω και κανεναν ετσι.

    Χρησιμη συσταση.
  • pope @ 23.12.2008 12:10
    Σχόλιο πρώτο για τον flamescreen:Οι λιονταρίνες σαφώς κ είναι ζώδια που τρέφονται από τον θαυμασμό των άλλων και τα κοπλιμέντα αλλά πίστεψε με αγαπητέ πως όταν ενδιαφερθούν για το συγκεκριμένο πρόσωπο που τισ πλησιάζει,αυτομάτως θα γίνουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι γιατί οι λέαινες ΑΓΑΠΑΝΕ Κ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΗ ΤΕ Κ ΣΩΜΑΤΙ!ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ Κ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ!Διαφωνεί κανένας?
  • pope @ 23.12.2008 12:17
    Dear newflame,έχεις τόσο μα τόσο πια δίκιο για τις σχέσεισ λεόντων -υδροχόων!Πάθη,λάθη,μίσοι κ έρωτες,ζήλεια κ κτητικότητα,όλα είναι ένα επικίνδυνο συνοθήλευμα που μου δίνει όμως την αίσθηση ότι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ,ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί του άλλου και να τον υπερσκιάσει!Δεν προσπαθούν να τα βρουν αλλά μάλλον να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου!Μιλάμε για παθογενείς καταστάσεις!Δεν είναι πράγματα αυτά!
  • anastasia75 @ 23.12.2008 13:13
    Αν θεωρησουμε οτι ο τροπος που αγαπαμε φανερωνεται απο την Αφροδιτη μας ως εχουσα Αφροδιτη στον Λεοντα θα συμφωνησω με την pope...ετσι ειναι.
  • zenobia @ 23.12.2008 15:02
    φτουυυυ!!! μολις εγραφα ενα "σεντονι" και μου εξαφανιστηκεεεε!
  • zenobia @ 23.12.2008 15:30
    (δευτερη αποπειρα)

    Καλε Ψαρη... σε κυνηγετικο περιοδικο γραφουμε;

    Μ'αυτο το αφαιρετικο, νομιζω πως καπου ξεφευγεις απο τον ανθρωπο και μπλεκεις με εννοιες και κατηγοριες "σκετες" (αμαν αυτη η σεληνη σου!)

    Μηπως να δεις το συγκεκριμενο ανθρωπο/ανθρωπους και τον τροπο που τον/την αισθανεσαι, αλλα και την *αλληλεπιδραση* μεταξυ σας; Μηπως αντι για ασπρο-μαυρο, ναι-οχι, "αχ σε τσακωσα-ωχ παλι μου φυγες" (ψαριλααα!), δηλαδη στεγνο power game, να νιωσεις τις αποχρωσεις και επειτα να δεις "που πατας" με το συγκεκριμενο ανθρωπο;

    Οσο για τους Λεοντες συμφωνω πως απαξ και νιωσουν πως τους ενδιαφερεις βαθια, ειναι ικανοι να προσπαθησουν ακομη και να αλλαξουν! Και ναι, χρειαζομαστε το θαυμασμο - και το δικο μας προς του αλλους, και των αλλων προς εμας.
    Θα διαφωνησω με τη ματαιοδοξια: για ενα Λεοντα ειναι ουσιαστικοτατο στοιχειο ο *ειλικρινης* θαυμασμος - που συνεπαγεται του "ιδανικου"- γιατι δινει ωθηση να χρησιμοποιησει το δυναμικο του για να "δημιουργησει" (με οποια εννοια). Δειχνοντας του πιστη και πεποιθηση, του δινεις δυναμη να εξελιχθει, και ετσι επενδυει.
    Μην και μυριστει πως ειναι κολακεια - εχεις μπει στη μαυρη λιστα
  • zenobia @ 23.12.2008 15:45
    Οσο για αυτο που σου ειπανε flame - Κααααλα, ξερεις σε ποσα ζωδια μπορει να "φορεθει";
    Ειναι αληθεια πως ο λεοντας, αν δεν ειναι σιγουρος για το τι συμβαινει, ειναι ικανος να διατηρησει μια κατασταση φλερτ χωρις να αντιδρα και πολυ (ρουφωντας επιβεβαιωση, οπως λεγεται - ΟΚ) μεχρι να δει αν Δεεν - οποτε την "κανει"... Δε φημιζεται για το χειρισμο ""γκριζων" καταστασεων.
    Αυτη η στεγνη αποψη παντως, κατ'εμε, περισσοτερο "φωτογραφιζει" το ποιον αυτου που την εχει (για να διαβλεπει τετοια κινητρα στους αλλους...)
    Και - ημαρτον - αν επειδη εχει καει η γουνα σου απο εναν εκπροσωπο του ζωδιο, να γινεσαι επιφυλακτικος απεναντι σε ολους τους ομοζωδιους; (το β ενικο ειναι ενδεικτικο) Ολοι στο ιδιο τσουβαλι;;

    Αυτααα
  • flamescreen73 @ 23.12.2008 16:02
    Λοιπον, αυτη τη στιγμη δεν με ενδιαφερει να μιλησω στο συγκεκριμμενο site. Δεν εχει υπαρξει και θεμα για να το κανω. Με το γιορτινο κλιμα να ασχολουμαστε.

    Πολυ κακως ομως ενεπλεξα και τα λεγομενα αλλου ατομου εδω που δεν βρισκεται εδω για να υπερασπιστει τον ευατο του/της.

    Αλλα δεν φταιει, γιατι μου το ειπε πολυ τυχαια και χωρις να γνωριζει οτι ενδιαφερομαι για μια Λεοντα. Απλως εγω μεσα στον κυκεωνα των συναισθηματων μου, επελεξα να το βγαλω προς τα εξω για να δω τι ποσρισμα θα βγει και πολυ κακως - ξαναλεω - το εκανα γιατι με καιει οσο να το πεις το συγκεκριμμενο θεμα.

    Ειλικρινα δεν θελω να πιαστουμε απο αυτο, εξαλου και εγω εχω πει ενα σωρο βλακειες αν κατσεις να τις πιασεις μια, μια.

    Και δεν παταω πουθενα, παροτι θελω με το συγκεκριμμενο ατομο, απλως αεροβατω επειδη ειμαι ηλιθιος και μου αρεσει προφανως να δημιουργω παρομοιες καταστασεις στο μυαλο μου.

    Αλλα τελος παντων, αντρες στην ηλικια μου δεν επιτρεπεται να συμπεριφερονται σαν 10χρονα παιδια εχω κανει πολλα λαθη γιατι με επηρεαζει το συναισθημα, και εαν υπαρχει κατι που νιωθει αυτη και δεν το δειχνει οσο το νιωθει, αισθανομαι ασχημα που την παιδευω παροτι δεν το θελω. Αλλα ειναι πολυ περιεργη η κατασταση.

    Γιαυτο σκεφτομαι σεναρια αλλαγης της καταστασης. Αλλα δεν ειναι ευκολα και προυποθετουν πραγματα.

    Τελος παντων, αυτα. Να ξαναπεσω σε χειμερια ναρκη.
  • zenobia @ 23.12.2008 16:18
    !!!!!!
  • newflame @ 23.12.2008 21:00
    Εγώ πάλι που βιάστηκα να ευχηθώ σε όλους/ες καλές γιορτές??? Με τέτοια "σιωπή" στο site νόμιζα ότι θα είχατε φύγει ήδη για τα...χιόνια!!
  • newflame @ 23.12.2008 21:12
    Πάντως, έστω και με χρονική καθυστέρηση, αγαπητέ flamescreen οφείλω να σου αναγνωρίσω το σθένος να αντιμετωπίσεις τόσα θηλυκά λιοντάρια συγχρόνως!! εύγε! Σίγουρα δεν έχεις στοιχεία φωτιάς στο χάρτη σου??
    Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες φίλες της παρέας, αλλά και μόνο από την επιμονή σου να συμμετέχεις στις συζητήσεις...μάλλον εδώ υπάρχει...ένα αίσθημα μεγάλο!
    Μήπως...λέω μήπως, αν της ζητούσες απλά να βγείτε για ένα καφέ???
    Ως λιοντάρι πάντα, εάν με ενδιέφερες πραγματικά θα περίμενα από εσένα την πρώτη κίνηση....Ειδάλλως...θα σε απέφευγα...ευγενικά!!
  • flamescreen73 @ 24.12.2008 01:55
    Δεν ειστε υποχρεωμενες να κανετε σχολια, γιατι με δυσαρεστει ιδιαιτερα το να αγνοω ανθρωπους. Εσυ λειτουργεις αλλιως παντως, newflame. H zenobia καταλαβαινει και εξηγει καλυτερα, παροτι μπορει και να ειναι ανετα off, αλλα ειμαι πολυ εκνευρισμενος, κυριως απο τον ευατο μου για να σκεφτω καθαρα αυτη τη στιγμη ετσι και αλλιως, οποτε προτιμω να αποφυγω τη συζητηση αυτες τις ημερες.

    Το προφανες που πρεπει να κανεις, μερικες φορες, ειναι απλα παρα πολυ αστειο(θα το καταλαβαινες εαν μπορουσα να σου πω). Εχω κανει το αντιστοιχο, γιατι ακριβως δεν μπορω να το κανω.
    Και ζοριστηκα να το κανω, αφου εβρισα τον ευατο μου καμμια δεκαρια φορες(αλλα αφου με καιει το θεμα επρεπε).

    Το περασε στου ντουκου, οπως και θεωρουσα πιθανο εξαλου, αλλα δεν το εστειλε στο διαολο. Σχεδον στο καπακι ηρθε και εκανε κατι που με εβαλε σε σκεψεις και εχει κανει και αλλες φορες.

    Εχω σκεφτει καμμια εκατοστη φορες οτι μπορει πλην των αλλων να ειναι και οτι κανω τα πραγματα χ% διαφορετικα απο οτι θα ηθελε. Γιατι νομιζεις οτι ειμαι στη φυλη των Λεοντων γραφοντας και διαβαζοντας? Προσπαθω να καταλαβω πως περιπου μπορει να λειτουργει.

    Μη νομιζεις οτι μου ειναι ευχαριστο να ειμαι αδρανης. Εχω πολλες δευτερες σκεψεις γιατι υπηρχε μια ομοια περιπτωση πριν πολλα χρονια και για αλλους λογους που δεν ειχε παει καθολου καλα για μενα. ΚΑι επειδη θα υπαρχουν ομοιοτητες, παντα σκεφτομαι εαν ειμαι σοβαρος και τι μ@λ@κιες παω και κανω. Εχω ορκιστει να μην ξανακανω παρομοιο λαθος(που στη δικη της περιπτωση μου φαινεται για σωστο, περιεργως).

    Δεν θελω να με παρουν και με τις ντοματες στο τελος, δηλαδη αυτη, γιατι για τους αλλους που θα με κρινουν χεστηκα. Η δικη της γνωμη για τα πραγματα με ενδιαφερει ιδιαιτερα.

    Αυτα που σου λεω τωρα ειναι πραγματα που δεν ξερει κανεις και με πολλη μεγαλη δυσκολια μοιραζομαι σε δημοσιο φορουμ, παροτι αλλα τα εχω πει ανετα.

    Εκτος αυτου, δεν ειναι ανδρικη συμπεριφορα το να σκεφτεσαι συνεχως τα αισθηματικα σου και δεν θελω να ενθαρυνω συμπεριφορες που θα ειναι προβληματικες στον εξω κοσμο, και να συνυπολογισουμε και οτι ειναι γιορτινη περιοδος και δεν μου αρεσει να μπαινω στο τριπακι που δεν θελω και οι αλλοι να μπαινουν του να ειμαστε κατηφεις και δυσαρεστημενοι.

    Προσπαθω να σκεφτω χαρουμενα πραγματα, αλλα δε θελω να μπλεξουν και εξαιτιας μου ανθρωποι που θα διαβασουν τι λεγεται αλλα δε θα μπορουν να αμυνθουν.
  • flamescreen73 @ 24.12.2008 02:04
    Και συγνωμη αν σε επιασα απο τα μουτρα η σε εκανα να νιωσεις alienated zenobia. Αναγνωριζω οτι μονη σου προθεση ηταν να βοηθησεις.
  • newflame @ 24.12.2008 10:54
    Με διαφορά...φάσης, περήφανά μου λιονταράκια, κύριε...Ψάρη καλημέρα Έχω εντυπωσιαστεί από τη φράση του flamescreen "Εκτος αυτου, δεν ειναι ανδρικη συμπεριφορα το να σκεφτεσαι συνεχως τα αισθηματικα σου"
    Flamescreen επίτρεψέ μου να πω ότι δεν υπάρχει πιο αληθινή ένδειξη ..περιεχομένου σε έναν άνθρωπο (άντρα ή γυναίκα) αλλά και...έρωτα. Και μιας και μοιράζεσαι τόσα μαζί μας...θα ήθελα να εξομολογηθώ ότι πρόσφατα βίωσα μια ίδια ιστορία με έναν ψάρη αλλά από την....ανάποδη.
    Διφορούμενα τα μηνύματα.Έκανε την πρώτη κίνηση, υπήρξε συνέχεια, εξαφανίστηκε, επανήλθε μετά από διάστημα ...μηνών (!) και αφού παίχτηκε το ίδιο σκηνικό άλλη μια φορά...αποφάσισα -διότι κάποια πράγματα είναι ηλίου φαεινότερα- ότι μας τελείωσε και πάμε για άλλα.
    Αγαπητέ flamescreen μόνο και μόνο επειδή εντοπίζω κάποια κοινά σημεία...μήπως δεν της δίνεις τα σωστά μηνύματα?? Διότι τότε, θα συμφωνήσω με τη zenobia ότι τα λιοντάρια δεν αρέσκονται καθόλου σε γκρίζες καταστάσεις. Γι'αυτό και μόλις έβαλα τελεία σε μια παρόμοια κατάσταση. Ελπίζω να βοήθησα..
  • boa @ 24.12.2008 11:24
    flamescreen73... καλημέρα και χρόνια πολλά!
    Συγνώμη για την παρέμβαση, δεν έχω και τίποτα στο Λέοντα για να σου φανώ χρήσιμη, αλλά αυτό το "δεν ειναι ανδρικη συμπεριφορα το να σκεφτεσαι συνεχως τα αισθηματικα σου" μου φάνηκε λίγο κάπως... Καταρχήν, ως Ιχθύς, θα έπρεπε να έχεις πλέον χωνέψει το γεγονός ότι είναι αδύνατον να επιβληθείς στα συναισθήματά σου. Όπως θα έπρεπε να έχεις καταλάβει πως (ειδικά για τους Ιχθύες) δεν υπάρχει "προφανές", ούτε "φυσιολογικό"... άλλο το σωστό για εσένα άλλο για τον παραδίπλα.
    Αν θες τη γνώμη μου, μη ρωτάς από δω κι από κει... Εσύ την ξέρεις, εσύ την βλέπεις κι εσύ ξέρεις... τι σε κάνει να νιώθεις καλά.
  • flamescreen73 @ 24.12.2008 11:52
    Σε αυτο εχεις δικιο boa. Δε ρωταω παντως για σχεση με αστρολογικα στοιχεια και τετοια, παντως(Δεν δικαιολογειται και καπου χωρις να υπαρχει ηδη σχεση). Πολυ σπανια μου εχει τυχει να κρατησω στο μυαλο μου γυναικα για τοσο μεγαλο διαστημα, χωρις ουσιαστικα να παιζεται κατι. Ειναι τρελο.

    Newflame μπορεις να πεις οτι της εχω δωσει μεικτα μηνυματα και οτι αλλαζω και πολυ γρηγορα αυτα που θελω. Αυτο γινεται ομως για το οτι με ενδιαφερει παρα πολυ σαν ανθρωπος και σκεφτομαι οτι θα ηθελα να τη γνωρισω ετσι και αλλιως οπως και να εξελιχθει και θα την ηθελα το λιγοτερο για φιλη μου, χωρις να πω οτι δε με ενδιαφερει το παραπερα(που με παραενδιαφερει).

    Απο τη δικη της ομως πλευρα εχω παρα πολυ μπερδεμα το οποιο με μπερδευει και μενα και με εχει τρελανει απο την αρχη. Και πιθανως δρω ακομη πιο αλλοπροσαλλα για αυτο τον λογο και την μπερδευω και αυτην?

    Η δεν ξερω, μπορει και αυτη να εχει σκεφτει πως "δεεν", πολυ απλα. Θα με στεναχωρουσε αυτο φυσικα, γιατι αποκλειει και τη δευτερη πιθανοτητα, αλλα ενταξει δεν τα καταφερνεις σε ολα, ισως στο μελλον υπο αλλες συνθηκες. Απλα θελω στην περιπτωση που κατι νιωθει να μην οφειλεται στο οτι εγω δεν εκανα αυτο που επρεπε.

    Αλλα μιλαμε και για πολυ καιρο και αυτη εκτος απο περιεχομενο ειναι και παρα πολυ ομορφη. Ξερω πως σκεφτεστε γενικα οι Λεοντες. Εστω και οτι τρεχει κατι, δεν υπαρχουν και μυριαδες αλλοι ωραιοι αντρες η πολυ ανωτεροι μου, "παικτες"?

    Θα κολωσουν να προσπαθησουν, ειδικα εαν εχουν καλυτερη επαφη μαζι της απο εμενα? Στην Ελλαδα με το κυαλι βγαζει ο αλλος τετοια γκομενα.
    γιατι να στεναχωριεται αυτη ενασχολουμενη μαζι μου και να μην εχει προχωρησει? Αυτο δε θα εκαναν και οι περισσοτεροι Λεοντες εξαλου?
  • flamescreen73 @ 24.12.2008 11:56
    Ο boa εχει δικιο παντως, thread σαν και αυτο δεν ωφελουν. Μια μου δινουν ενθαρυνση, μια απογοητευση και ακρη δεν βγαινει. Και στα παλαιοτερα εγινε ετσι. Για αυτο αποφευγω τις πολλες πολλες συζητησεις.

    Τελος παντων, ας το σταματησουμε εδω το θεμα, δε θελω να μου επηρεασει τοσο πολυ τις γιορτες μου η σκεψη της. Κανω βλακειες αμα τη σκεφτομαι πολυ.
  • boa @ 24.12.2008 12:03
    flamescreen... ΔΕΝ υπάρχει τρελό είπαμε, άσε τις εικασίες και κάνε ΚΑΤΙ που δεν θα είναι "μπερδεμένο" και θα είναι αυτό που θα σε κάνει να μην αμφιβάλλεις ότι είναι το σωστό... μην πανικοβάλλεσαι και μην είσαι σα βρεγμένη γάτα, ποτέ δεν ξέρεις...
    και κάτι τελευταίο: "Ονειρέψου μια ευχή... Ευχήσου ένα όνειρο..." (κλεμμένο, αλλά ταιριάζει)
  • boa @ 24.12.2008 12:04
    είμαι Η boa...
  • flamescreen73 @ 24.12.2008 12:29
    Βρε boa, συγνωμη που δε μπορω να σε κανω να καταλαβεις, αλλα τα βασικα που ειχα τη δυνατοτητα να κανω, τα εκανα. Αυτη ειναι προφανως παρα πολυ εναντιον των ατομων που δε γνωριζει και πιθανοτατα μου εχει πει "ξερεις αν σε πετυχαινα εξω ισως, αλλιως, δεν" με τη συμπεριφορα της.

    Αν ξανακανω τα ιδια εστω και με μικρες παραλλαγες θα θεωρηθω γραφικος. Περισσοτερα να κανω χωρις να προσλαβω ντετεκτιβ που λεει ο λογος, δεν το νομιζω. Επιασα και τα εξιδεικευμενα σεναρια με προυποθεσεις, αλλα αυτες δεν ερχονται ακομη και τσαντιζομαι.

    δεν εχεις ιδεα τι τρελα πραγματα εχω κανει για αυτην ηδη. του στυλ "αν εβλεπα να τα κανει αλλος, θα τον επαιρνα με τις πετρες".

    αν ηταν αλλη θα το ειχα παρατησει το θεμα. Αλλα δυστυχως ειναι αυτη. Και επειδη ειναι αυτη, θελω να ηρεμησω μηπως και σκεφτω τι αλλο γινεται.

    Και δεν θελω να το παραπιασω το θεμα και ολο κατι γινεται και το πιανω και ασχολουμαι. Φοβαμαι οτι θα δει να ενδιαφερομαι παρα πολυ και θα χασει και οτι ενδιαφερον πιθανως εχει ετσι, αν δεν εχει ηδη γινει αυτο.

    Δεν ξερεις ποσες απειρες σκεψεις περνανε καθε μερα απο το μυαλο μου οταν τη σκεφτομαι.
  • flamescreen73 @ 24.12.2008 12:31
    Τελος παντων εχω και ψωνια για τις γιορτες, παω να τα τελειωσω.
  • boa @ 24.12.2008 12:36
    καλά ψώνια flame, εύχομαι τα καλύτερα!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...