παρακαλώ περιμένετε...

apantiseis

  • flamescreen73 @ 18.12.2008 15:45
    Ειπα περιεργες απαιτησεις, οχι παραλογες. Το παραλογες ειναι σχεδον παντα σχετικο.
    Επιπροσθετως εγω στοχευσα το οτι ειπες μπαχαλο με ολους στα αισθηματικα.
    Λες αυτο αλλα μετα ασχολεισαι μονο με τον Υδροχοο. Αυτος ειναι οι ολοι?

    Μηπως δε θες να αποκαλυψεις πολλα για την κατασταση σου και τα λες λαθος? Η παιζει και αλλος/οι αντρας/ες?

    Το να σε σκεφτεται καποιος ειναι αναλογως ανθρωπου και πιθανοτατα ζωδιου διαφορετικο. Εαν εχεις επιλεξει καποιον εννοειται οτι ετσι και αλλιως τον/την σκεφτεσαι. Δε το δειχνουν ολοι, αλλοι γιατι το θεωρουν αδυναμια και οτι θα τους "καβαλησεις", αλλοι γιατι θεωρουν οτι ειναι αυτονοητο και δε χρειαζεται, αλλοι γιατι πραγματικα δεν εχουν χρονο με πολλα πολλα στη φαση αυτη της ζωης τους.

    Λοιπον, ΕΧΕΙΣ τον ανθρωπο σου, ετσι? Γιατι λοιπον το ζοριζεις τοσο πολυ? Προτιμας να σου δειχνει τα αισθηματα του αλλα να ΜΗΝ τον εχεις? Τι εχει μεγαλυτερη αξια, να αλλαξει για να βολευτεις και να εχει περιεργες επιπτωσεις στον ψυχισμο του που ισως τελικα θα σε κανουν να μην τον θελεις καν στο τελος, η να εισαστε μαζι και να προσπαθησεις σιγα σιγα να τον καταλαβεις?

    Εαν θελεις να τον καταλαβεις και θεωρεις οτι θα σε βοηθησει η αστρολογια, και παλι εισαι σε λαθος thread. Χωρις παρεξηγηση και συγνωμη αν σου φανει αποτομο, αλλα ρωτας Λεοντες για το πως αισθανονται οι Υδροχοοι? Αν σε ενδιαφερει λιμενεργατης θα ρωτησεις το Νιαρχο? Εντονη η συγκριση μου βεβαια, αλλα μου αρεσει η παραστατικοτητα.

    Καταρχην πανε και κανε καταχωριση στους Υδροχοους, εδω μπορουν να σε βοηθησουν μονο ατομα με στοιχεια στον Υδροχοο(οπως η catnik με σεληνη) και αυτο ειναι ενα μεγαλο ΙΣΩΣ.

    Κατα δευτερον, αφου εισαστε μαζι, ρωτα φιλους η συγγενεις του. ΔΕΝ ειναι κακο αφου ενδιαφερεσαι για τον αλλο και δεν προκειται να σου πεσει η μυτη αν το κανεις αντιθετα με οτι πιστευουν πολλοι. Μπορει και να μη θελουν να σου πουν, αλλα καλυτερα να δοκιμασεις, μπορει και να μαθεις.

    Τελικα μπορεις αν δε δουλεψουν τα αλλα να δοκιμασεις να δεις μαζι του ταινιες που εκφραζουν ερωτηματα παρομοια με οσα θελεις να τον ρωτησεις, οποτε με αφορμη αυτο που ειδατε, τον ρωτας και αν αυτος συμπεριφερεται ετσι, οποτε δε θα μοιαζει με ανακριση τοσο πολυ.

    Αυτο θα βοηθησει και την περιπτωση που δεν μπορει να εκφραστει γιατι θα εχει συγκρισιμες παραστασεις η ταινια.
  • flamescreen73 @ 18.12.2008 15:50
    Η αστρολογια δε μπορει να σου πει αν θα εισαστε μαζι η για πολυ. Απλως αν τα επιμερους στοιχεια σας δινουν στερεη βαση για σχεση η πρεπει να δουλεψετε για να πετυχει.

    Οι ανθρωποι δεν ειναι ερμαια διαθεσεων της τυχης και εχουν το αυτοβουλο. Μπορει και να πραξουν με επιλογη τους εναντια σε οτι τους προσφερεται. Εννοειται οτι σε καποια πραγματα η κατευθυνση των πραγματων ειναι πολυ εναντια η πολυ υπερ μας(επεσε απο τον 4ο οροφο και βρηκε και ενα πορτοφολι που λενε), οποτε η πραξεις ενος ανθρωπου αναλογη επιδραση θα εχουν, αλλα παντα εχεις επιρροη εστω και μικρη σε οτι σου συμβαινει(για αλλους εχεις απολυτη επιρροη, αλλα ειμαι συμβιβαστικος στις αποψεις μου).
  • pope @ 18.12.2008 19:18
    my dear flamescreen,exeis mpleksei pote me idroxoo?ego pali pote k epeidi psiliazomai oti ta atoma einai teleios psicho k epeidi den exo sxesi mazi tou k opos paei den prokeitai giati exo pethanei apo ta skotsezika ntouz,eilikrina se euxaristo!phd stin psichologi prepei na exeis!K fantasou:mexri k esi ena psari_pou sas latreuo kata ta alla_vrethikes sophoteros ton sofon!euge kalo mou psaraki!
  • flamescreen73 @ 18.12.2008 21:02
    Pope, δε σου ειπα τιποτα αλλο παρα μονο καποιες συμβουλες που ισως να σε βοηθουσαν.

    Αυτο εσυ το ερμηνευεις ως οτι σου μιλαω αποτρεπτικα για τη σχεση? Εγω δε θελω να εχω βαρος στο μυαλο μου οτι ημουν παραγοντας στο να ειναι χωρια δυο ανθρωποι που αγαπιουνται πολυ. Οχι με Υδροχοο ποτε, και απο την αδερφη μου που εχει μια αρνητικη εμπειρια θα μπορουσα να πω "δεν συνιστω", αλλα αυτο θα ηταν αφορισμος. Δε μπορεις να κρινεις συνολικα απο ενα μονο ατομο.

    Αν δε ρωτησεις, αν δε μαθεις για αυτον που ξερεις αν ειναι psycho? Phd δεν εχω στην ψυχολογια αλλα δε βγαζεις τοσο απλα ακρη με καποιους.
    Θελεις επιβεβαιωση οτι δεν ταιριαζετε μηπως, επειδη σου προκαλει καταστασεις στη ζωη σου που δεν αντεχεις και θελεις ουσιαστικα να κλεισεις την πορτα χωρις να δοκιμασεις?

    Δε σου συνιστω να το κανεις(να κλεισεις πορτα). Αναλογως ηλικιας και πεποιθησεων παντα. Μηπως να δοκιμαζες ετσι και αλλιως μπας και βγει κατι καλο? Το εντονο συναισθημα δεν ειναι κακο. Αν το νιωθουν και οι δυο, ειναι καλο. Πολυ καλυτερο απο αδιαφορια για παραδειγμα, που δεν ειναι σκωτσεζικο ντους αλλα δεν ειναι και ενδιαφερον.

    Μπορει να θελει να σε παιξει ομως. Αυτο θα ηταν κακο.

    Εγω απο αυτα που ειπες θεωρησα οτι τον εχεις τον ανθρωπο σου. Αφου δεν τον εχεις, αυτα συμβαινουν στην αρχη των σχεσεων πριν αυτες δημιουργηθουν, δε το ξερεις οτι καποιοι ανθρωποι ετσι ειναι? Αμα τους θες δεν ειναι τοσο σημαντικο, εννοειται οτι θα βελτιωθουν τα πραγματα προοδευτικα ομως.

    Τωρα το "K fantasou:mexri k esi ena psari_pou sas latreuo kata ta alla_vrethikes sophoteros ton sofon!euge kalo mou psaraki!" τι ειναι, μομφη στα ψαρια? Η προς εμενα? Τι παει να πει οτι μας λατρευεις κατα τα αλλα. Ειμαστε/Ειμαι ξερολες η κατι τετοιο? Καποιο λαθος κανουμε για σενα και αφου εισαι εδω, ας το διευθετησουμε κιολας.

    Η εννοεις οτι οι αντρες γενικα φερομαστε ως μακακες και μεχρι και ενας Ιχθυς μπορει να το κανει? Ανωνυμια εχεις, ας τα πουμε, ευκαιρια ειναι.
  • flamescreen73 @ 18.12.2008 22:57
    Και να σου πω κατι αλλο.
    Αυτον το εζησες. Αν θεωρεις οτι βγαινουν σαν και αυτον "a dime a dozen" στειλτον να παει στο διαολο. Αν οχι ομως, και αφου σου δειχνει ενδιαφερον εστω και με σκωτσεζικο ντους και τα οποια προβληματα του χαρακτηρα του, μηπως χασεις κατι που θα μπορουσε να ειναι πολυ σημαντικο για εσενα?

    Στο λεω γιατι και εγω εχω παθει πλακα με ενα ατομο που ειναι πολυ σουπερ και σκεφτομαι στο ιδιο μοτιβο. Εγω ομως δεν εχω καν σκωτσεζικα ντους για να πιαστω απο καπου και να πω, ενταξει δειχνει οτι καπου οδηγει.

    Η ευτυχια
    Α)δεν ειναι ευκολη
    Β)δεν ειναι συχνη, εκτος αν ικανοποιησαι με πολυ λιγα.

    Και στα λεω αυτα χωρις καμμια διαθεση παντογνωσιας.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...