παρακαλώ περιμένετε...

ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  • gpano @ 16.12.2008 01:19
    Συνεχίζουμε. Παρακαλώ να είναι όσο το δυνατόν πιο περιεκτικά και προσωπικά και με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί θα το ανεβάσω στα Αστρομαθήματα.
  • giath @ 16.12.2008 08:42
    Σελήνη στον Καρκίνο: Ζει για τη σχέση, τη σχέση βασισμένη στα βαθιά συναισθήματα (τα αισθήματα χαράς, ασφάλειας, αγαλίασης που αισθάνεται όταν έχει πλάι της το άτομο που έψαχνε μία ζωή), ερωτεύεται και έχει ήδη κάνει σχέδια για την πρόταση γάμου που θα κάνει, για τις πρώτες διακοπές που θα περάσουν με το άλλο άτομο, για το σχολείο στο οποίο θα στείλουν το παιδί τους (ερωτεύτηκε το άλλο άτομο ή μήπως τον έρωτα; ), θέλει να αισθάνεται χρήσιμη με το να φροντίζει το άλλο άτομο (από το να μαγειρέψει μέχρι να τακτοποιήσει το διήμερο της εκδρομής να είναι αξέχαστο), θέλει να αισθάνεται την παρουσία του άλλου ατόμου πλάι (όχι απαραίτητα με το άγγιγμα, αλλά με μία εικόνα στο μυαλό, με μία κοινή φωτογραφία, με ένα μήνυμα στο κινητό). Το μεγάλο της πρόβλημα είναι ο φόβος της απώλειας του άλλου ατόμου που την κάνει να παρανοεί και να υπερβάλει στις πράξεις της.
  • Pourekka @ 16.12.2008 10:18
    Σελήνη στον Υδροχόο:
    Ερωτικά: Ενθουσιάζεται εύκολα, νομίζει ότι ερωτεύεται, αν αγαπήσει είναι για πάντα. Ενδιαφέρεται πολύ για την ποιότητα του sex και αν δεν είναι αυτό που αναζητεί, δεν συνεχίζει μια σχέση. Κρατάει επαφές με πρώην συντρόφους και υπάρχει περίπτωση να τους ξανασυναντήσει ερωτικά στο μέλλον. Δεν διεκδικεί κάποιον που ηθικά δεν επιτρέπεται. Δεν κρίνει τον σύντροφο από ομορφιά, αλλά από περίεργη προσωπικότητα. Έχει τάσεις να ζει καταστάσεις επώδυνες, κάτι σαν μαζοχισμός?
    Φιλία: Πάντα εκεί για τους άλλους. Συγχωρεί, αλλά δεν ξεχνά. Στη λύπη και την χαρά των φίλων συμπαρείσταται. Στη δική του λύπη, απομονώνεται.
    Οικογένεια: Ανεξαρτητοποιείται από μικρή ηλικία. Απόμακρος από την οικογένεια, αλλά μέσα του καθόλα εκεί. Σκληρός απέναντι σε λάθη γονιών, αδερφών, κλπ. Φοβάται να γίνει γονέας, αν και νομίζω ότι το θέλει.
    Έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου ότι έχω μεγάλη επιθυμία να υιοθετήσω παιδί, χωρίς κάποιο λόγο.Δεν ξέρω αν έχει σχέση με Σελήνη ή με άλλο πλανήτη μου...
  • Pourekka @ 16.12.2008 10:36
    Σελήνη στο Διδυμο:
    Δεν έχω εγώ. Αυτός μου με ταλαιπωρεί επί 7 χρόνια + 3...
    Τρυφερός και σεξουαλικός. Στους φίλους, πάντα δίπλα. Στη σχέση, σχεδόν ποτέ. Δίνει, όταν δεν ζητάς. Δεν δίνει, όταν ζητάς...
    Δεν εκφράζει λεκτικά τα συναισθήματα του. Επιζητά όμως να του τα εκφράζει ο άλλος. Αποφεύγει τις δεσμεύσεις, αλλά όσο πιο πολύ του δείχνεις τα συναισθήματά σου, τόσο πιο κολημμένος μαζί σου είναι...
    Έρχεται και φεύγει. Φλερτάρει αρκετά, αλλά δεν κάνει πολλές ερωτικές σχέσεις. Κολημμένος στα πρότυπα της οικογενείας του. Ψάχνει δικαιολογία για να έρθει σε "γάμου κοινωνία", πχ μια ξαφνική εγκυμοσύνη θα ήταν το καλύτερό του, ώστε να πείσει τον εαυτό του ότι παντρεύεται γι αυτό και όχι για τα συναισθήματά του.
  • Psy @ 16.12.2008 11:21
    Αποσπάσματα από άλλα μέλη, που αναγνωρίζω σε μένα.

    Σελήνη στον Υδροχόο:
    Ερωτικά: Ενθουσιάζεται εύκολα, νομίζει ότι ερωτεύεται, αν αγαπήσει είναι για πάντα. ι. Δεν κρίνει τον σύντροφο από ομορφιά, αλλά από περίεργη προσωπικότητα.
    Φιλία: Πάντα εκεί για τους άλλους. Συγχωρεί, αλλά δεν ξεχνά. Στη λύπη και την χαρά των φίλων συμπαρείσταται. Στη δική του λύπη, απομονώνεται.
    Αυτό συμβαίνει και με εμένα αλλά πιστεύω οτι είναι ο ήλιος, ερμής και άρης στον 11ο.



    Έτσι μια Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια μητέρα αγχωμένη, πιθανόν μεγάλης ηλικίας, πιθανόν σε κατάθλιψη, μια γυναίκα που οι ευθύνες της ως μητέρας της έπεσαν βαριές, μια γυναίκα που η οικονομική της κατάσταση ήταν προβληματική, ή εν πάση περιπτώσει θεωρούσε ότι η οικονομική ασφάλεια υπερτερεί της συναισθηματικής ασφάλειας. Έτσι το παιδί μεγαλώνει με την βεβαιότητα ότι η θλίψη, η μελαγχολία και ο αγώνας για οικονομική ασφάλεια είναι βασικά συστατικά της ζωής του.

    Η σελήνη μου στον Αιγόκερω, στον 7ο
    σταθερότητα, αλλά και πείσμα, πολύ υπομονή αλλά και λίγο "σπάω τα μούτρα του άλλου" αν κάνει κατάχρηση της υπομονής μου και με προκαλεί.
    Πιστεύω οτι αυτό είναι το ήλιος-ερμής-άρης στον Ταύρο

    milele


    Δυνατά συναισθηματα εντονες αυξομειώσεις.πολυ χαρα πολυ λύπη...νομιζεις πως μπορεις να κάνεις τα πάντα αλλά δεν μπορεις να ολοκληρώσεις τιποτα,ολο κατι αφήνεις για κάτι άλλο.
    μια συνεχεις παρόρμηση και μετα έρχεται η καταθλιψη

    Και αυτό μου συμβαίνει αλλά δεν ξέρω γιατί


    fldown

    προτιμά την φιλία από τον έρωτα ή ότι ερωτεύεται σχεδόν Πλατωνικά....
    βρίσκω τον έρωτας ανούσιο αν δεν υπάρχει μια σπίθα εγκεφαλικής έξαψης. Πρέπει να υπάρχει συνεχής επικοινωνία, εγρήγορση, λεκτικά παιχνίδια, λογοπαίγνια, έξαψη... Δεν ξέρω αν αυτό είναι μόνο η Σελήνη μου, ή συντρέχουν και άλλοι παράγοντες. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι σε έντονη επαφή με έναν ερωτικό διακόπτη. Αν υπάρχει εγκεφαλική έξαψη, αν υπάρχει παιχνίδισμα, αν υπάρχει διάθεση για δραστηριότητες ή πειραματισμούς τότε lights on... Σε κάθε άλλη περίπτωση, lights out και μάλιστα (σχεδόν) για πάντα.
    Και αυτό και υποθέτω οτι είναι η Αφροδίτη στους διδύμους.

    bluempa

    Αντιλαμβάνεται οτιδήποτε συναίσθημα υπάρχει γύρω της γεγονός που την βασανίζει....
    Για μένα υποθέτω οτι είναι ο ωροσκόπος στον Καρκίνο
    andreas_zepos


    Η σεληνη στον ταυρο..είναι ερωτικη, κομματακι υλιστικη, με την εννοια της καλοπερασης, ή της ασφαλειας..αργη στις αλλαγες, αλλα αν γινουν, εγιναν.Ταυρισια υπομονη και επιμονη. Εξαντληση των οριων.Μεχρι τελους. Μεχρι να εξαντληθουν ολα τα περιθωρια.
    και υπαρχουν στιγμες που..
    οταν η υπομονη εξαντλειται
    δινει μια και τα σπαει ολα.
    τα καταστρεφει ολα.
    ταυρος εν υαλοπωλειο.

    Ο Αρης μου στον Ταύρο?

    yxenitsa
    ,συμπονετικη και πολυ καλη φιλη.Ηφιλια ειναι σημαντικη και στις ερωτικες μου σχεσεις. Πρεπει να αισθανθω φιλικα για να ειμαι ανετη.Ειμαι και λιγο εκκεντρικη στις επιλογες μου και στα γουστα μου
    Με σεληνη στον υδροχοο κανω ευκολα σχεσεις και σπανια θα χαλασουν.Μπορει να χαθω με καποια ατομα αλλα μονο απο ελλειψη χρονου.
    Ο 11ος


    *
    bitesFOOdies

    Σου αρέσει η αρμονία η ισσοροπία η ασφάλεια και οι κατοχυρωμένες καταστάσεις, το πρωινό φως, η τέχνη και οι φορτισμένες με κάτι δημιουργικό στον αέρα ατμόσφαιρες , αλλά πουθενά δεν ανήκεις δυστυχώς απολύτως γιατί δεν μπορείς τελικά κι όχι γιατί δεν θα το ήθελες. Καλείσαι πάντα να κάνεις το πρώτο βήμα (όπως στους ανώνυμους αλκοολικούς) και να πεις δυο τρεις λέξεις με ειλικρίνεια που ξέρεις οτι δεν είναι η αλήθεια ακόμα κι αν κάποιες φορές το κάνεις.

    Σε ένα τραπέζι με 10 άτομα θα περάσουν όλοι ανεξαιρέτως ένα χέράκι το τεστ 'Αυτός έχει άδικο, όμως ο διπλανος έχει δίκιο.. χμμ ούτε κι αυτός.. ο επόμενος.. μπα με κανέναν δεν συμφωνώ τελικά' αμα κάτσεις πολύ ώρα θα επαναληφθεί δεύτερος και τρίτος γύρος. Πιθανότατα αλλά όχι απαραίτητα δεν θα καταλήξει κανένας πουθενά και ούτε κι εσύ αλλά θα φροντίσεις να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους. Ο,τι αποκομίσει ο καθένας αποκόμισε τελος πάντων. Η θέση σου βρισκεται στο παρακάτω σετ ανθρώπων, ιδεών κλπ.

    έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να αμύνεται στις 'διαίσθησεις' των άλλων ή να τις διαλύει δημιουργώντας σιωπηλά ή φωναχτά συσχετισμούς, κατηγοριοποιήσεις και παραλληλισμούς πανεύκολα μέσα από την χρήση των προσομοιοτήτων και των διαφορών, skills που παίζει στα δάχτυλα. Αυτός μοιάζει πολύ με αυτόν.. αααα μάλιστα! Αυτό το πρόσωπο, ζώο, πράγμα, περιβάλλον, αντικείμενο, φωτισμός, λέξη, κουβέντα (οτιδήποτε) μου φέρνει πολύ σε αυτό το άλλο (πάντα κάτι

    Δεν υπάρχει ποτέ ικανή και αναγκαία συνθήκη να βάλεις τις φωνές ή να παρασυρθείς σε ακραίες συμπεριφορές γιατί τις θεωρείς γελοίες και επίσης δεν πολυκαταλαβαίνεις τι εξυπηρετούν όταν το επιχειρούν οι άλλοι.

    και κάτι άλλο την οδηγεί και την ορίζει, μια οικειότητα με το μεγάλο, το ωραιο και το υψηλό (κατα ντοστογιέφσκυ) και - τρομαρίτσα της το πιθανότερο... Πιθανόν να καταφέρω να παγιώσω πραγματική άποψη και στάση για τα πράγματα και την ζωή, καπου εκεί στο τελευταίο λεπτό - δευτερόλεπτο της ζωής μου.

    ?? απο πού??

    Evangelique

    Ικανοποιούμαι συναισθηματικά όταν δίνω, φροντίζώ, χαρίζω, κάνω τον άλλο να είναι ήρεμος & πλήρης, να χαμογελά, να του κάνω δώρα, να είμαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί, να νιώθει στήριγμα σε μένα και να αντλεί δύναμη απο τα συναισθήματά του για μένα!
    Να είμαστε ο ένας για τον άλλον... ο καθένας το μισό απο ένα σύνολο!
    Οι άνθρωποι με δένουν με τους τόπους, την καθημερινότητα, τις καταστάσεις...
    Μπορώ όμως να γίνω πολύ μαμά και αυτό είναι το defaut της σεληνιακής θέσης μου!

    Αυστηρή με απαιτήσεις απο τους ανθρώπους που αγαπάω και να νιώθω ότι είναι κι αυτόι στηριγμά μου, όχι μόνον εγώ, για να μπορέσω να συνεχίσω να δίνω.. αλλιώς κλονίζονται οι συναισθηματικές μου βάσεις

    Η σελήνη μου στον 7ο





    *
    elenastral

    Η σελήνη στον Αιγόκερω βλέπει τις σχέσεις σαν καθήκον. Αν αισθάνεται χρήσιμη και ότι έχει να προσφέρει και να εκτελέσει χρέη, τότε νιώθει ασφαλής.


    smoox


    η εξωτερίκευση συναισθημάτων των άλλων τη φέρνει σε αμηχανία, έμπρακτα το ενδιαφέρον του και τα συναισθήματά του. Δεν επιβεβαιώνω την ανάγκη της φυσικής παρουσίας του άλλου σε μία σχέση. Μπορεί να έχει σχέση από απόσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.


    Silmarwen

    Είμαι νερό. Μπαίνω σε οποιοδήποτε μπουκάλι και παίρνω το σχήμα του - μιμούμαι γούστα και προτιμήσεις μέχρι που ταυτίζομαι και γίνονται δικά μου Δείχνω ήρεμη στο μπουκαλάκι μου αλλά η δύναμή μου είναι κατακλυσμιαία - παίρνω το σχήμα του δοχείου, μα αλλάζω σχήμα στα βράχια κι επίσης αλλάζω τον παγκόσμιο χάρτη για πλάκα, άμα λάχει. Θέλω έναν άντρα που να τον αγαπώ και να τον θαυμάζω, να με φροντίζει συναισθηματικά και υλικά και να με έχει προστατευμένη, κι εγώ να του έχω το ωραιότερο σπίτι, το καλύτερο φαγητό και ένα υπέροχο παιδί που θα του μοιάζει.

    Ωροσκόπος καρκίνος

    georgini


    Παίρνω χαρά και ευχαρίστηση από τον να κάνω τον άλλο ευτυχισμένο, ακόμα και αν αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμελώ εμένα.
    Σελήνη Ευαίσθητη, αναλυτική, μελαγχολική, ξεκάθαρη, ειλικρινής, αχγωτική,
    Κάθε κουβέντα και συμβόλαιο, ότι πει θα το κάνει.
    Αποζητά την ηρεμία, την συναισθηματική ασφάλεια.



    rodopaki

    η κατανόηση των άλλων μου είναι απαραίτητη. Τα άσχημα λόγια με πληγώνουν πέρα απʼ το φυσιολογικό. Και η άσχημη διάθεση των άλλων με ρίχνει τόσο εύκολα όσο με ανεβάζει η καλή τους διάθεση! Μεταβάλλεται συχνά η διάθεσή μου, συνήθως όμως αυτό δεν είναι εμφανές στους άλλους

    Δεν ξέρω άν βοηθώ με αυτό που έκανα.
    Μου πήρε χρόνο και σκέψη πολύ.
    Μάλλον είμαι πολλά πράγματα μαζί, ή δεν μπορώ να αναγνωρίσω μόνο τη σελήνη μου. Η οποία είναι στον Αιγόκερω, στον 7ο.
  • renos @ 16.12.2008 12:24
    Σελήνη στον Καρκίνο (ας προσθέσω κι εγώ κάτι).
    Συναίσθημα, ευαισθησία, ανάγκη για φροντίδα και ασφάλεια και στο δούναι και στο λαβείν.
    Κυρίως βασανιστικό. Γιατί οφείλεις να το διαχειριστείς.
    Να το διαχειριστείς για να μην σε πνίξει, αλλά και να μην πνίξει τον άλλο.
    Να μην αισθανθεί φόβο ή πίεση. Πολλοί θεωρούν την έκφραση του
    συναισθήματος σαν μειονέκτημα, είσαι αδύναμος, νομίζουν ότι δίνεις περισσότερα, ή ότι κρέμεσαι από αυτούς. Εσύ απλά αισθάνεσαι.
    Και ταυτόχρονα πρέπει να το εκφράσεις δημιουργικά.
    Και όλο αυτό το συναίσθημα να σε κάνει και ευάλωτο στον άλλο.

    Είναι εύκολο να καταλήξεις να μη φανερώνεις το συναίσθημα.
    Σε κάνει να κρατάς τα συναισθήματα και την ερωτική ζωή
    σου κρυφή. Από όλους όσοι πιστεύεις ότι δεν θα σε καταλάβουν,
    δε θα σε νοιώσουν.
  • skatopsyxi @ 16.12.2008 12:53
    Σεληνη στον Αιγοκερω: εντονη αισθηση τιμης αξιοπρεπειας κ δικαιοσυνης, αποστροφη σε μικροτητες. αρεσκεται σε παραδοσιακες αξιες. στοχος η οικονομικη ανεξαρτησια. δυσκολια εκφρασης συναισθηματων. εσωτερικα μπορει να παλλονται τα αισθηματα αλλα σπανια εξωτερικευονται.
    η μητερα ηταν κ ειναι υπερβολικα αγχωτικη.
  • POWER @ 16.12.2008 14:04
    Ειμαι με σελήνη στον Αιγοκερω . . . Τι κριμα!
    Να λαχταρας να εκφρασεις το συναισθημα η το παθος,και να μην σε αφηνει το πρεπει . . . Να πρεπει να δωσεις και στους αλλους ευθυνες,και να λες "μπα δεν μπορουν ειναι πιο αδυναμοι,εγω εχω αλλες αντοχες".
    Κι οταν θες να διεκδικησεις το δικιο σου να σε πνιγει το "μην πεφτεις στο επιπεδο του αλλου".Ευτυχως που μπαινει μπροστα καμμια φορα ο αρης στο Σκορπιο και σωζει καταστασεις!Αλλα . . καμμια φορα,οχι παντα.
  • POWER @ 16.12.2008 14:23
    Α ναι,και η δικη μου μητερα απελπιστικα αγχωτικη.Νομιζα πως φταιει το ζωδιο(κριαρι).Η αδερφη μου εχει κληρονομησει το 100% του αγχους αυτου,εγω ειμαι ακομη στο 30% και κανω αγωνα να μην "μου βγει" καποια στιγμη,και παω χαμενη.
  • xrin2309 @ 16.12.2008 14:27
    Σελήνη στον Αιγόκερο:

    Όταν το (2ο) παιδί γεννήθηκε-πρόωρο-, η μητέρα είχε άγχος, κατάθλιψη, είχε αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα κλινικής υστερίας.....προβλήματα με τον γάμο της, απόρριψη από την οικογένεια του συζύγου...οικονομικά βάρη...

    Το παιδί γεννήθηκε με σελήνη στον αιγόκαιρο, αφροδίτη τετράγωνο με κρόνο και αφροδίτη στην παρθένο...φοβάται την απόρριψη...αλλά είναι ειλικρινής, δεν παρεξηγείται εύκολα και δεν κρατάει κακία!...

    Θέλει να έχει πολλά πολλά λεφτά!, 3 σπίτια!, full ψυγείο, μια σταθερή και ανοδική καριέρα, θέσεις κύρους και φουλ καθημερινό πρόγραμμα στο maximum.!...
    ...Τα αισθηματικά στο κάτω μέρος της λίστας..!..

    Παρόλαυτά αν και στον αιγόκερο, ευτυχώς η σελήνη παραδόξως προέκυψε στον 4ο οίκο....:

    Η μητέρα σε πρώτη αντίδραση σε αντιμετωπίζει σαν επιπρόσθετο βάρος και στην κάθε σου απαίτηση για προσοχή στρέφει το κεφάλι ψηλά και το βλέμμα αλλού....ή σου θέτει ξεκάθαρα ό,τι το θέμα δεν επιδέχεται συζήτησης....σε δεύτερη προσέγγιση (σελήνη στο λέοντα)....θα είναι γενναιόδωρη, θα σου δείξει ο,τι σ'αγαπάει με πράξεις και θα σου αφιερώσει όλο της το χρόνο!
  • archive @ 16.12.2008 15:49
    Σεληνη στον αιγοκερω - επειδη πολλα εχουν ειπωθει...
    Τι φαινεται :
    Τυπικη, σοβαροφανης, καταθλιπτικη, απομακρη, ψυχρη
    Τι ειναι :
    Χρειαζεται απειρο χρονο να νιωσει ασφαλης και εχει αναγκη τη δεσμευση. Οταν καλυφθουν αυτες οι δυο προυποθεσεις, μπορει να ανθισει. Η μεγαλυτερη προσφορα της ειναι οτι μπορει να σταθει σα βραχος στους γυρω της οταν αυτοι κλονιζονται, και να τους στηριξει all the way.
    Πληγωνεται ευκολα γιατι ειναι πολυ ευαισθητη, αλλα δε το δειχνει γιατι δε θελει να φαινεται σε καμια περιπτωση αδυναμη. Οι αλλοι μπορουν να ειναι αδυναμοι, αυτη ομως οχι.
    Ειναι αυτοπεριοριστικη στην εκφραση της γιατι ειναι πολυ βαθια εσωστρεφης και ετσι νιωθει συχνα απειλουμενη.
    Ειναι λιγο καταθλιπτικη γιατι παιρνει τη ζωη και τον εαυτο της πολυ στα σοβαρα...
    Νιωθει πιο βολικα στις επαγγελματικες και συνεπως ξεκαθαρες σχεσεις.
    Μαθαινει τη γεναιοδωρια απ τη σεληνη στο λεοντα, δεν αντεχει την ελαφροτητα της σεληνης στον τοξοτη και τους διδυμους, συμπονει τις σεληνες στον αιγοκερω (αλλα ειναι κακος συνδυασμος, οδηγει στη μιζερια,) συνεννοειται ευκολα με τις σεληνες στον ταυρο και τον σκορπιο

    Ολα αυτα, εφοσον καταφερα να ξεχωρισω τη σεληνη μου απ τις οψεις της
  • skatopsyxi @ 16.12.2008 16:15
    Archive κ ως προς τον οικο δεν πρεπει να γινει ξεκαθαρισμα? ερχομαι να συμφωνησω ως προς τα επαγγελματικα οτι εκει η σεληνη στον αιγοκερω "παιζει" καλυτερα γιατι οι κανονες ειναι σαφεστεροι. καθως επισης κ σε καταστασεις πανικου που νιωθει σαν captain στην θυελλα. Σε προσωπικο επιπεδο εχω διαπιστωσει οτι σε τετοιες χαοτικες στιγμες λειτουργω καλυτερα.
  • KELLY79 @ 16.12.2008 16:19
    ναι αλλα μία σελήνη σε στενή σύνοδο, δηλαδή μίας μόιρας ή απόλυτη μπορεί να απομονωθεί από τον πλανήτη που τη συνοδεύει? μπορεί ε? "ξεπερνάμε" ποτέ τη σελήνη μας? την εκλογικεύουμε έστω? θα συμπληρώσω ανδρέα ζέπο γιατί το ανέφερες ότι οι σελήνες καρκίνος ιχθύς μπορεί να μη τα βρίσκουν λόγω υπερβολικής ομοιότητας αλλά κατά τη γνώμη μου δε τα βρίσκουν επειδή η σελήνη στον καρκίνο είναι λατρης της επανάληψης αλλα η σελήνη στους ιχθύς μπορεί να πάθει ασφυξία από την επανάληψη, μάλιστα όσο το σκέφτομαι ίσως τελικά η αίσθηση της αλλαγής και της μεταβολής των πραγμάτων, των διαθέσεων, του άλλου , ίσως κάτι να της δίνει από ανακούφιση . hope na sas prolavw me ena πιο συγκροτημένο κείμενο για τη σελήνη στον καρκίνο, γιατί τη δική μου σελήνη- επιεδή είναι δική μου- μου φαίνεται δύσκολο να την εξηγήσω, άσε που απαιτεί και πρόσφατη συναισθηματική επαφή, χχχ
  • archive @ 16.12.2008 16:33
    Φανταζομαι οτι και ο οικος παιζει ρολο, και οι οψεις
    Οτι ειπα, το ειπα με καθε επιφυλαξη. Η σεληνη μου συνοψιαζεται με διαφορο κοσμο...εκανα μια προσπαθεια να διακρινω τα "αυτονομα" χαρακτηριστικα της, οσο αυτο μου ειναι δυνατο.
  • KELLY79 @ 16.12.2008 16:54
    ok, archive , kyriws anaferomoun se sxolio diko mou kai meta se sxolio tou gp na grapsoume kati pou gnwrizume gia ti selini xwris opseis, xxx - kai meta prospathisa na katalavw an borw na apomonwsw stis idiotites tous dyo selines pou exw zisei arketa kala alla kai oi dyo itan se steni synodo me allo planiti
  • archive @ 16.12.2008 17:11
    ειναι δυσκολο κελ για πολλους λογους, και πρωτα απ ολα επειδη ειναι δικη σου .
    Μου ειναι πιο ευκολο να μιλησω για τη σεληνη στο λεοντα (που ειναι τ' αλλουνου), οτι της αρεσει να τη θαυμαζουν (και να θαυμαζει) ,για την περηφανεια της και για το ποσο πολυ LARGE και γενναιωδωρη ειναι....και αυτος ειναι και ο τροπος που ερωτευεται (και σκεψου αυτη η σεληνη ανηκει σε υδροχοο!)...
    παρα για τη δικη μου μου ειναι μερος yod με ηλιο -κρονο και τρωει ενα σωρο τετραγωνα και κουινκουνξ και πανω απ ολα ειναι δικια μου... Οσο για συνοδο που λες, μονο να υποψιαστω μπορω
  • didadi @ 16.12.2008 18:33
    Σελήνη στους Διδύμους! Σχέσεις μαλλιά κουβάρια λόγω του ευμετάβλητου χαρακτήρα μου που δε μπορώ να το περιορίσω και ας έχω κατηγορηθεί για ελλειψη σταθερότητας.Μα τι να κάνω όταν βαριέμαι...Η επικοινωνία είναι το α και το ω αν και δε θέλω να με αγγίξουν ψυχικά από την αρχή μη τολμήσεις να μάθεις τα μυστικα μου ίσως φταίει και ο ωροσκόπος Σκορπιός ( το συστημα εδώ με βγαζει τοξότη). Συμπλεγματική σχέση με μαμά και τα αδέλφια.Μεγαλώνοντας εχω καταλαβει πως πρεπει να νιωθω περισσότερο και να σκέφτομαι λιγότερο.Με τραβάνε πάντα άτομα με σελήνη στο ταύρο ίσως με κολλάνε τον ιό της σταθερότητας...Νομίζω πως η φράση κλειδί για τη καρδιά της σεληνης αυτης ειναι:πάντα έχε μας στη τσίτα!!!
  • lahmacun @ 16.12.2008 19:09
    Σεληνη στα ψαρια : Ο συλλεκτης του πονου . Μονο που τους κοιταω αυτους τους ανθρωπους λιωνω απο το ποσο γλυκεις και δεκτικοι ειναι στο τι συμβαινει διπλα τους . Οι μονοι ανθρωποι που εχω συναντησει και ειχαν το φοβερο αντανακλαστικο να δειχνουν αυτοματως συμπαθεια με την ακριβη εννοια της λεξης απο το (Συν- πασχω) σε ολους και ολα, ειναι ανθρωποι με αυτη τη σεληνη . Εν γενει ομως αδυνατουν να δωσουν πρακτικες λυσεις στα θεματα του αλλου επειδη υποφερουν πολυ η ιδιοι για να δρασουν και να λυσουν θεματα . Ειναι αυτο το ανεκδοτο " Ερωτηση: Γιατι κλαις αγαπη μου πονας καπου ? Απαντηση : Κλαιω επειδη πονας εσυ " .. Τους εχω μεγαλη αδυναμια αλλα δεν μπορω να ζησω μαζι τους.
  • KELLY79 @ 16.12.2008 19:50
    Σε σχέση και με ό,τι διάβασα μέχρι τώρα από τα σχόλια για τη σελήνη στους ιχθύς, με μένα φορέα της δεν παίρνει σχήμα αναλόγως με το περιβάλλον, αντίθετα , αποφεύγει να πάρει σχήμα και θέση για να μπορεί να είναι σε επαφή με την επόμενη στιγμή, γι αυτό και είναι τόσο ανήσυχη, ανικανοποίητη, γκρινιάρα (ως αναπλήρωση που δεν έχει κάτι στάνταρ να πει). Θα μπορούσε ίσως όπως είπε η Evangel, να κολλήσει στην κυριολεξία επάνω στο σύντροφο μήπως και αποκτήσει ταυτότητα, αλλά με τον καιρό καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι αγάπη. Γι αυτό και ρώτησα αν γίνεται να ξεπεράσουμε τη Σελήνη μας, βλέποντας τα λάθη της, μήπως κάτι άλλο κάνουμε τελοσπάντων. Όπως επίσης lah, το μέχρι που θα φτάσει να συμπονά, ε κι αυτό μαζεύεται σιγά σιγά, πόση ενέργεια να αφιερωθεί στη συμπόνοια? Και ναι , η τελευταία θα είναι που θα συγκρουστει γιατί θα βρεί τρόπο να καταλάβει και τη δική σου πλευρά. Η σύγκρουση που αποφεύγει μάλλον είναι και η αιτία που δε βρίσκει λύσεις πρακτικές σε προβλήματα, θα εφεύρει πιο συχνά λύσεις με αλλαγή πλεύσης.
  • euterpi @ 16.12.2008 21:41
    Σελήνη στην Αίγα? Ικανοποιείται με αιχμηρό και σαρκαστικό χιούμορ που χτυπάει τα δρώμενα και τις αδυναμίες των θνητών. Επιθυμεί διακαώς διάκριση και αναγνώριση μέσα από την επιτυχία της στον επαγγελματικό τομέα. Συχνά συναίσθημα εγκλωβισμένο, δυσκολεύεται να το εκφράσει το άτομο, πολιορκείται από τους φόβους του, χρειάζεται χαλάρωση, και ατμόσφαιρα που να φωνάζει ασφάλεια για να αφεθεί. Μητέρα που παρότρυνε εντόνως το παιδί να αποκτήσει δύναμη, να μην αφήσει να σχολιαστεί και να αυτονομηθεί υλικά πρωτίστως.

    Στις σχέσεις μπορεί να πορευτεί και να δοθεί όταν αισθάνεται πως αυτό που γίνεται είναι σοβαρό, έχει να κάνει με χτίσιμο, με χάραξη ακόμη μίας κοινής πορείας ζωής, λατρεύει την πρόοδο και την αλληλοβοήθεια ανάμεσα στους συντρόφους και κατανοεί τις θυσίες για μία συνύπαρξη. Αν και μπορεί να σταθεί δυναμική, εφόσον ο σύντροφος της το εμπνέει θα κρατήσει παραδοσιακούς τόνους που την κάνουν να αισθάνεται πιο οικεία και φυσικά.

    Ένα χαρακτηριστικό της που δεν παραλείπεται και μπορεί να οδηγήσει το άτομο στην παράνοια είναι οι ενοχές.
  • peri08 @ 17.12.2008 10:50
    Θα συμφωνήσω και εγώ με skatopsyxi.. Και εγώ με την σελήνη στον αιγόκερω όσες φορές έχω βρεθεί σε κατάσταση πανικού καταφέρνω να τις ελέγξω με άνεση και επιτυχία.. Σε σημείο που και εγώ η ίδια να απορώ με τον εαυτό μου..
  • gatoula @ 17.12.2008 22:38
    Σελήνη στον Κριό : με key words την παρόρμηση, την ανταγωνιστικότητα, το θράσσος και την ανυπομονησία απαιτεί ότι όλα πρέπει να γίνουν... χθές!! Τα πάντα είναι ένας στίβος, ένας αγώνας, όπου εκείνη πρέπει να διακριθεί. Υπάρχουν φορές που δεν δρα για να ολοκληρώσει το στόχο, αλλά μπαίνει στο παιχίδι μόνο και μόνο για να συλλέξει εμπειρίες ή... καρδιές-τρόπαια. Ακόμα και αν όλη η διαδικασία μπορεί να γίνει εξαιρετικά risky! Από την άλλη είναι εύθυμη, σπιντάτη, αισιόδοξη, διαπεραστική, θαρραλέα, τολμηρή, ανεξάρτητη. Ενώ κάποιες άλλες φορές αρχίζει πράγματα, για να γευτεί τη γλύκα της έναρξης αλλά και τον πυρετό - ένταση της προετοιμασίας.. ή την αδρεναλίνη να ρέει.. όπως ο αθλητής των 100 μέτρων σε τελικό, πρίν ακουστεί το σύνθημα για την εκκίνηση. Είναι μια σεληνη που θέλει να νιώσει το καρδιοχτύπι του έρωτα, σαν να είναι πάντα η πρώτη φορά. Θέλει να την εξιτάρεις συνεχώς, να την ανεβάζεις, να μη την αφήσεις να ρουτινιάσει!!

    Θεωρώ επίσης ότι ο Κριός δεν αφήνει τη σελήνη να ηρεμήσει και να χαλαρώσει, δεν είναι τυχαίο που δεν θεωρείται κ τόσο καλή θέση.

    Αυτά έχω καταφέρει να αποκωδικοποιήσω.. μιας κ η δική μου βρίσκεται σε ακριβέστατη σύνοδο με άρη και αφροδίτη κ αντίθεση με πλούτωνα.
  • kokopuff @ 17.12.2008 23:12
    για διδυμοσελήνη δεν έγραψε κανείς?
  • bestgirl @ 17.12.2008 23:18
    Σελήνη στα Ψάρια : Αρκετές φορές τη θεωρώ δυσβάσταχτη ... όσο μαθαίνω να την κοντρολάρω μάλλον σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο χάρτη μου αποδεικνύεται πλεονέκτημα. Με διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό να συλλάβω σε δευτερόλεπτα την ατμόσφαιρα, τα vibes καλύτερα που επικρατούν σε ένα δωμάτιο, σε ένα καινούριο περιβάλλον, σε έναν άγνωστο χώρο ... και προσαρμόζεται με ευκολία. Οτι νιώθω καλό ή κακό το μεγενθύνει σε υπερβολικό βαθμό, το επεκτείνει, το χρωματίζει και το ανάγει σε σφαίρες ονειρικά όμορφες ή κολασμένα άσχημες. Και φυσικά ευθύνεται για υπερβολικές και χαζές αντιδράσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τη λογική του ήλιου μου .. και με κάνουν να απορώ.. Με βοηθάει να μπαίνω στη θέση του άλλου, να βρίσκω και να εφευρίσκω μαζί του τις άπειρες δικαιολογίες για να δικαιολογήσω, να βοηθήσω, να θυσιαστώ κιόλας με φοβερό κόστος για χάρη του και να το τρώω στο πετσί μου όλο αυτό. Ναι είναι νομίζω διαισθητική σε υπερβολικό βαθμό και κινείται πολύ βάσει αυτής της διαίσθησης και σε αυτό το σημείο είναι που γίνονται τα λάθη .. ο σκοπός κάπου είναι να μην αφομιώνεσαι και να μην επηρεάζεσαι τόσο με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σου αλλά να βάζεις το χρώμα σου, το δικό σου χρώμα στο παζλ. Τη νιώθω ως καλωσυνάτη σελήνη και καλοπροαίρετη μέχρι βλακείας δηλαδή και νομίζω πως κάποιος το έγραψε παρακάτω ..
  • kokopuff @ 17.12.2008 23:37
    Σελήνη στον Διδυμο : Και εδώ έχουμε την πραγματική διπλωματία..
    Προσοχή , πολύ κατηγορούν αυτή την σελήνη για διπροσωπία. Δεν είναι έτσι όμως . Αν σε αντιπαθήσει δεν θα σε καρφώσει πισώπλατα , σίγουρα όμως θα καταλάβεις ότι πρέπει να οπισθοχωρήσεις και να κόψεις τα πολλά πολλά..
    Βαριέται εύκολα , μιλάει πάρα πολύ , μπορεί να γίνει αγενής αν την
    κουράσεις και αν νιώθει ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε.
    Συνήθως αποφεύγει σκυθροπά και λιγομίλητα άτομα , με αποτελεσμα να έχει πάντα γύρω της κοινωνικούς και εύθυμους ανθρώπους.
    Μπορεί να γίνει αδιάκριτη αν της κεντρίσεις πολύ το ενδιαφέρον και
    δεν θα διστάσει να κάτσει δίπλα σου για να σε ακούσει να λες την ιστορία της ζωής σου. Είναι λαίμαργα για πληροφορίες και δυστυχώς κυρίως
    ανούσιες.

    Πολλοί έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι αυτή η Σελήνη δεν ειναι συναισθηματική και δεν πληγώνεται εύκολα. Τρομερό λάθος.
    Απλά διαχειρίζεται την θλίψη της με εντελώς μοναδικό και ακατανόητο
    για πολλούς, τρόπο.

    Είναι ικανή να ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και δυστυχώς
    δεν αντέχει να εξειδικεύεται σε κάτι . Θέλει να ξέρει για τα πάντα , με επιφανειακό τρόπο όμως.

    Κρίνει επιπόλαια πολλές φορές πρόσωπα/καταστάσεις γιατί δεν αποφεύγει να εμβαθύνει , δεν διστάζει όμως να παραδεχτεί το λάθος
    της και να αλλάξει γνώμη (κάτι που δεν κάνει σπάνια) .

    Είναι πραγματικά μια ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ επικοινωνιακή σελήνη , με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα όμως απο μια σελήνη στην παρθένο.

    Επίσης λατρεύει να κάνει τους άλλους να γελούν.
  • morgangreene @ 17.12.2008 23:39
    Σελήνη στον Καρκίνο:
    αποζητά την τρυφερότητα και την επαφή, εξυπηρετική, φροντίζει και νοιάζεται, της αρέσει να ταΐζει και να την ταΐζουν, θέλει την ηρεμία της στο οικείο της περιβάλλον, οι μεταβολές την ταράζουν υπέρμετρα και η προοπτική της απώλειας την παραλύει, είναι γλυκιά και ήσυχη αλλά τρομερά κυκλοθυμική, κατσουφιάζει, πέφτει και ξανασκάει χαμόγελο με μια τρυφερή κουβέντα σε χρόνο dt, γκρινιάζει μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή, αγχώνεται και ανησυχεί για τους αγαπημένους της, δώσ' της αγκαλίτσες και πάρ' της την ψυχή.
  • lahmacun @ 18.12.2008 02:57
    koko παρ'οτι ειμαι στα ορια του να να βαριεμαι φριχτα τη σεληνη σου .. δηλωνω θαυμαστρια σου ...

    τα κακα της σεληνης στον λεωντα η αμετροπεποπεια

    Υ.Σ Σημαντικη σημειωση : Παρ'οτι εγινε κατα λαθος και παρ' οτι το χω δει απο την πρωτη μερα τωρα τολμω να πω πως στο σχολιο μου για τη σεληνη στο λεωντα το Β κεφαλαιο δεν ειναι τυχαιο μαλλον κατα λακαν και κατα τη κριση μου εναντι του β των αγαπημενων - ειναι απο τα μειονεκτηματα μας .. αλλα εγω τα βρισκω τοσο αμελητεα και παιδιαστικα .. συγνωμη
  • Lamar @ 18.12.2008 20:11
    Σελήνη στο Λέοντα
    Αυστηρά προσωπικό το ζήτημα, μόνο για τη δική μου μπορώ να γράψω. Ούτε να γενικοποιήσω τα χαρακτηριστικά μπορώ ούτε να μιλήσω για κάποιου άλλου τα χούγια...(By the way, αυτή δεν είναι η ψωνάρα του λέοντα; Είμαι εγώ όπως μόνο εγώ μπορώ να το κάνω και μέσα από αυτό, αν είμαι σε καλή μέρα, μπορώ να σε πλησιάσω.)
    Σύνδρομο της μικρής πριγκίπισσας. Είμαι πολύ ξεχωριστή και περήφανη για αυτό που είμαι. Τόσο που φτάνω να ντρέπομαι. Ειδικά όταν έρχομαι σε επαφή με την πραγματικότητα των άλλων. Ακόμη και η υποψία απότομης προσγείωσης (π.χ.κοροϊδία) μπορεί να μου αφήσει πληγή που θα μείνει για χρόνια.
    Αλλά αυτή την "παρενέργεια" δεν την έχουν μόνο οι αρνητικές εμπειρίες. Μια φορά μια φίλη φίλης μου ζήτησε να μπω σε ένα πλάνο μιας ταινίας μικρού μήκους που έκανε για την πτυχιακή της. "Απλά κάτσε εκεί παιδάκι μου, τι σε νοιάζει, περιμένεις το τραμ". Όχι, δεν έκατσα. Από το φόβο και μόνο μήπως φανεί το πόσο πολύ ήθελα να βγω μπροστά. Η ψωνάρα από την ανάποδη. Ή αλλιώς, εξερεύνηση του όρου self conscious...
    Μπορώ να ακούσω σχεδόν οποιαδήποτε εξομολόγηση, ακόμη κι αν με θίγει προσωπικά και με αδειάζει, και να πω και μπράβο στον ειλικρινή που μου λέει την αλήθεια του. Αλλά δεν μπορώ την αχαριστία (παλιά το είχα διαβάσει κάπου και μου είχε φανεί υπερβολικό). Έχω κατανόηση αλλά έχω και όρια που ναι μεν πάνε πολύ μακριά πλην όμως υπάρχουν και σηκώνονται από μόνα τους σαν τείχος κάθε φορά που κάποιος βολεύεται, εκμεταλλεύεται και εξευτελίζει αυτό που του δίνεται. Τα λάθη συγχωρούνται, η καφρίλα όχι. (Είναι και κακόγουστη, συν τοις άλλοις...)
    Ανάγκη για αναγνώριση; Σίγουρα. Αλλά αυτό από μόνο του δε λέει τίποτα και γενικά σιχαίνομαι τα σλογκανάκια για τα ζώδια (και για το οτιδήποτε). Χάνεται η μοναδικότητα και άρα η ουσία.
    Εκτίμηση και αποδοχή, να υπάρχει ροή από μένα προς εσένα, αυτό χρειάζομαι, ο μαζοχισμός σίγουρα δεν είναι περιοχή του λέοντα. (Ούτε και του Κριού, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν ότι αρέσκεται να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο, ενίοτε χωρίς προφανή λόγο...)
    Σε όλες τις σχέσεις εκφράζομαι καλύτερα με δώρα που είναι μελετημένα για να έχουν ως αποτέλεσμα μια φατσούλα απόλυτης ευτυχίας. Όσο παρατηρώ τον εαυτό μου, βλέπω ότι δεν μου είναι εύκολο να βάλω σε λόγια αυτό που αισθάνομαι, πόσο μάλλον να το πω κιόλας. Φυσικά μέχρι πρότινος ήμουν απολύτως πεπεισμένη για το αντίθετο και μέχρι που εκνευριζόμουν με όσους δεν καταλάβαιναν τα συναισθήματά μου εφόσον είμαι τόσο ξεκάθαρη! Μερικές φορές ο χρόνος βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη...
    Στις ερωτικές σχέσεις idem. Εξωτερικά καλά, εσωτερικά μονιμώς σε πίεση not to lose face. Στην κρίσιμη στιγμή εκτίθεμαι. Ούτε πριν ούτε μετά. Τσεκαρισμένο. Και χαίρομαι αυτή την έκθεση, άσχετα με την έκβαση του θέματος. Όταν κάποιος αναγνωρίσει ευάλωτα και πολύ βαθιά προσωπικά σημεία και τα αγγίξει είτε είναι πληγές, σκοτάδι και φωτιά είτε ομορφιά και χαρά, πάλι ντρέπομαι που τα είδε και δεν ξέρω τι να κάνω.
    Πιστεύω ότι ένα βασικό θέμα είναι η έκθεση. Πόσο θέλω να φαίνομαι και άρα να τρέφομαι από την προσοχή των άλλων και πόσο μπορώ να είμαι αυτάρκης και να δίνω ουσιαστική προσοχή στον εαυτό μου για να μπορώ να θρέψω και τους άλλους.
    Αυτά. Μπαίνω στον πειρασμό να γράψω και για μια σελήνη στους ιχθύς αλλά εδώ δεν ξέρει ο καθένας τ'άντερά του, θα μιλήσει και για τον άλλον; Άσε που μιλώντας εκ του ασφαλούς μπορώ να πω αυτά που νομίζω ότι έχω καταλάβει και να τα βαφτίσω "προσωπική εμπειρία", ενώ είναι οι προβολές μου στο διπλανό... Ή ίσως αυτό να είναι το θέμα αυτής της σελήνης, να μην προσπαθήσεις να την καταλάβεις αλλά να τη νιώσεις. Oh well...
    Kisses maestro!
    Dreamshow κορίτσι μου η ειλικρίνειά σου σπάει κόκκαλα!xxx
  • Queenevi @ 18.12.2008 20:16
    Σελήνη στον Σκορπιό. Και μάλιστα 1ο οίκο. Ναι , ναι, υποφέρω για τα πάντα, για την φτώχια στον Κόσμο, για τους Πολέμους , για την αδικία. Από μικρή , ο δρόμος μας περνούσε από ένα ορφανοτροφείο στην Κηφισιά, το βλεπα και με πιανε η ψυχή μου: Είμαι τόσο τυχερή που έχω τους γονείς που με αγαπάνε.. πόσο κρίμα αυτά τα παιδάκια να μεγαλώνουν μόνα τους.. πόσο κρίμα... Υποφέρω πραγματικά. Δεν στεναχωριέμαι απλώς. Δείχνω σκληρή , απαθής, δυναμική , ψυχρή. Μέσα μου όμως, λίγο να με ανοίξεις, δεν μιλάμε για τρελή προσπάθεια, απλά να σε εμπιστευτώ λιγάκι και τελείωσε: μέσα μου φλέγομαι. Υποφέρω και βασανίζομαι. Κλαίω. Θα δω μια ταινία και θα ταυτιστώ με τον ταλαίπωρο ήρωα. Και αν όχι εγώ, θα ταυτιστώ με τους ανθρώπους που ζουν μια ζωή παρόμοια με του ταλαίπωρου ήρωα.. Φυσικά για να με 'ανοίξεις' δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις εσύ. Ξέρω ποιον πρέπει να εμπιστευτώ. Έχω πολύ έντονο και σωστό ένστικτο, σε καταλαβαίνω, σε ψυχογραφώ. Αν υποφέρω, είναι γιατί κατά βάθος σε ξέρω.. Κουβαλάω τα τραύματά σου, κουβαλάω τον πόνο σου, την σκέψη σου, την έννοια σου. Φυσικά δεν θα το καταλάβεις.
    Στην αγάπη είμαι το ίδιο έντονη. Μην προσπαθείς άδικα, αν 'νοιώσω' ότι είσαι για εμένα, θα ανοιχτώ, αλλιώς δεν χρειάζεται να το προσπαθήσεις. Είμαι πολύ ευαίσθητη για να ανοίξω το σκληρό περίβλημα της ψυχής μου στον οποιοδήποτε. Αν με εκμεταλευτείς μπορεί να πεθάνω. Από στεναχώρια, από πόνο..
    Ζηλεύω αλλά δεν θα στο δείξω. Φλέγομαι, αλλά δεν θα στο δείξω. Αγαπάω (ασυναίρετα...) αλλά δεν θα στο δείξω. Αν τελικά φτάσει η στιγμή που στα δείξω, φρόντισε να είσαι έτοιμος: Η εμπειρία είναι μεγαλύτερη και από έναν μελανοσωρίτη πάνω από το κεφάλι σου..Ξέρεις, αυτά τα καταιγιδοφόρα μαύρα σύννεφα που αν ξεκινήσουν να ρίχνουν νερό , μπορείς να καλυφθείς, μπορείς να προστατευθείς, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην βραχείς.
    Ένα τελευταίο. Η σελήνη στον Σκορπιό, εκτός από βάθος , ποιότητα και πόνο χαρίζει και πιστη. Το 'για πάντα' είναι piece of cake για μια σελήνη στον σκορπιό. Αν αγαπήσει, αγάπησε. Με όλες τις έννοιες που μπορείς να βάλεις στην αγάπη. Και η αγάπη βέβαια είναι αδιαπραγμάτευτη, αιώνια, ατέλειωτη, παντοτινή ...
  • Asumbibasth @ 19.12.2008 18:09
    Σελήνη στον Καρκίνο:
    Αν και πολλά ειπώθηκαν θα προσπαθήσω να προσθέσω την προσωπική μου πινελιά...Θεωρώ ότι η σελήνη μου είναι αρκετά ευαίσθητη, παρεξηγησιάρα και παραπονιάρα...αν της δώσεις αγάπη θα στη γυρίσει στο 3πλάσιο και θα σου γίνει ''κολλητήρι''..μέχρι και την τελευταία σταγόνα από το μεδούλι της θα σου προσφέρει..αλλά αν νιώσει ότι δεν την αγαπάς θα σου γκρινιάξει, είναι εύθικτη και πληγώνεται πολύ πολύ εύκολα.. κι αν δει ότι τίποτα δε γίνεται θα αποχωρήσει σιωπηλά και ''δυστυχισμένα''..νιώθει οικεία με οικογένεια και συγγενείς..και πάλι πληγώνεται αν οι μεταξύ τους σχέσεις είναι άσχημες ή απρόσωπες...ονειρεύεται τη μεγάλη αγαπημένη οικογένεια (το σόι μας!) που αυτό μεταφράζεται και σε φίλους - οικογένεια που ο ένας αγαπάει τον άλλο με όλη τη δύναμη της ψυχής του και θα έκανε τα πάντα για το συγγενή - φίλο καθώς τους δένουν άρρηκτα δεσμά...Αυτή η σελήνη όσο και αν καμμιά φορά δεν το παραδέχεται ονειρεύεται και τη δημιουργία της δικής της οικογένειας και ζεστού σπιτικού με 2,3 κουτσούβελα και σκύλο Προσωπικά την έχω στον 10 οίκο..και αυτό λίγο μου προκαλεί, θεωρώ, σύγχυση..''οικογένεια'' ή ''καριέρα''..τελικά ο συνδυασμός είναι το ευκταίο!..Πάντως ο 10ος μου προκαλεί έντονο συναίσθημα για αναγνώριση από τους άλλους και αποδοχή..γι΄αυτό πάντα επεδίωκα και επιδιώκω να κάνω ένα επάγγελμα κύρους και κοινής αποδοχής (αυτό καλύπτει και την ανασφάλεια της καρκινίσιας μου σελήνης)..Ακόμα..θέλω να προσαρμόζομαι στο περιβάλλον, στις διαθέσεις του..να γίνομαι ένα με την παρέα...να διαισθάνομαι το κλίμα και να βοηθώ στην αρμονία και τη χαρά της επαφής της παρέας...θέλω να δίνω όόόση αγάπη μπορώ περισσότερη...Πολύ συναισθηματική σελήνη και με μεταπτώσεις...βέβαια θέλω να νιώθω ότι παίρνω κάτι πίσω (σε συναίσθημα κυρίως..το υλικό δε με αφορά τόσο)κι αυτό λόγω ανασφάλειας...Βάζω τους άλλους πάνω από μένα ειδικά όταν θεωρώ ότι ανήκουν σε αυτό που αποκαλώ στενό κύκλο φίλων, αγαπημένων κλπ...αυτά τα ολίγα...
  • Asumbibasth @ 19.12.2008 18:10
    Παρακαλώ ας γράψει κάποιος για σελήνη στον ΤΟΞΟΤΗ!!!
  • Asumbibasth @ 19.12.2008 18:42
    Συμπληρωματικές πλροφορίες για Σελήνη στον Καρκίνο:
    Ξέχασα να πω ότι η Σελήνη στον Καρκίνο στις ερωτικές - συναισθηματικές της σχέσεις αντιδρά το ίδιο όπως στις σχέσεις της γενικά...Δλδ. συναισθηματικά. Θέλει στοργή, φροντίδα και προδέρμ...και παρέχει απλόχερα και τα 3 παραπάνω και πολλά άλλα Θέλει να την αγαπάνε πολύ!!Δεν ξέρω αν θέλει περισσότερο από το λέοντα...μάλλον θέλει διαφορετικά, με άλλο τρόπο...θέλει με αγκαλίτσες και φιλάκια και με sms στο κινητό δηλωτικά αγάπης και εκτίμησης τρυφερά λογάκια..θέλει να βλέπει ότι ο αγαπημένος - η της είναι πάντα έτοιμος να την προστατεύσει (στο άσπρο άλογο καβαλάρης δε μας χαλάει) και να τη σώσει από την κακιά μάγισσα και τους κόκκινους, μπλε κλπ δράκους...τι άλλα;χμμ...α!η αλήθεια είναι ότι λόγω τρελής ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ δημιουργεί καμμιά φορά ασφυκτικό κλοιό γύρω από τον αγαπημένο της, καταπιέζοντάς τον...αλλά φταίει κ αυτός, γιατί ο καρκίνος (σελήνη) από ένστικτο καταλαβαίνει - νιώθει πότε ο σύντροφός της πραγαμτικά ενδιαφέρεται ή τον -την παραμελεί...υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να τα καταπιέζει μέσα της αυτά που νιώθει (δλδ ανασφάλεια κλπ) οπότε να είναι δυστυχισμένη και κάποια στιγμή να κάνει μπουμμ...Τέλος, όπως αναφέρω και σε προηγούμενο ποστ..μεγάλη ανάγκη οικογένειας και κουτσούβελων
    Αυτά εν ολίγοις...όσα θυμάμαι...α!και κάπου διάβασα που αναφέρει ο κύριος Πανόπουλος, ότι οι έχοντες σελήνη στον Καρκίνο είναι στρογγυλοπρόσωποι - φεγγαροπρόσωποι...Ισχύει ισχύει..είμαστε είμαστε
  • labtec @ 19.12.2008 18:52
    Σελήνη στον Τοξότη.
    Επειδή είμαι παιδί της τοξοσελήνης...ευχαρίστως θα πω αυτά...
    Είναι unipue, αγαπάει την περιπέτεια, την ελευθερία, είναι ταξιδιάρα, αλανιάρα ενίοτε.Επικοινωνιακή, σε υπέρμετρο βαθμό ανεξάρτητη, ποτέ δεν μπαίνει σε καλούπια, την σκοτώνει και πληγώνει η ρουτίνα,αγαπάει το απροσδόκητο, την ελευθερία, δεν θέτει όρια στην ελευθερία του άλλου όπως θέλει και αυτή το ίδιο από τον/ην άλλον/η.Χαρακτηρίζεται από μεγαλοψυχία και ας την πληγώνουν οι άλλοι.Το κυριότερο κατ' εμέ, η φιλία είναι υψίστης σημασίας κάτι πολύ σημαντικό, ίσως ακόμα και από τον έρωτα ή την σχέση.Την διακρίνει η τιμιότητα, η ζωηρότητα, ο ιδεαλισμός. Τέλος το καλό φαγητό αποτελεί μέρος της χαράς της ζωής, υπό το πρίσμα ότι είμαστε με παρέα, αγαπημένους φίλους, γιατί τρώμε για να διασκεδάσουμε και να συζητήσουμε...
  • labtec @ 19.12.2008 19:16
    ...επίσης ξέχασα να συμπληρώσω ότι η τοξοσελήνη μου κατοικοεδρεύει στον 11 οίκο...και σε αυτήν την θέση υποδηλώνει δημοφιλής στο γυναικείο φύλο, τώρα αυτό κατά πόσο αληθεύει έγκειται στον καθένα μας ξεχωριστά...
  • Asumbibasth @ 20.12.2008 03:33
    Σε ευχαριστώ πολύ labtec!!!Ξέρω κάποιον με σελήνη στον τοξότη και είναι σαν να τον καθρεφτίζεις!!!
  • lio24 @ 29.12.2008 20:16
    Σελήνη στους Διδύμους
    Εγώ πάντως αυτή τη σελήνη μου δεν την πολυκαταλαβαίνω. Το γεγονός βέβαια οτι νιώθω να ξέρω πολύ λίγο τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου ίσως αποδίδεται σε αυτήν....Chi sa?

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...