παρακαλώ περιμένετε...

meta krono epoxh!! poio einai to mathhma telika??

  • magia54 @ 29.11.2008 16:16
    Wraio erwthma k dyskolh h apanthsh tou..O Kronos sou edei3e to sklhro proswpo tou kosmou al esu opws les pisteues sthn agnothta..Nomizw oti prepei na krathseis auth thn idea pou exeis gia ton kosmo al na mhn eisai apoluth..Den uparxei mono aspro h mauro al uparxei kai to gkri..Oi epiloges mas diamorfwnoun to poioi eimaste,esu diale3es na briskesai sthn asprh perioxh,den prepei omws na apogohteuesai apo osous briskontai sth maurh,einai dikh tous epilogh..Kai fusika den einai lush na pas sto anti8eto akro ths anais8hsias,isws antidrash al oxi lush..Kapoia stigmh 8 spasei h aspida pou proballeis kai 8a eisai pali aprostateuth..Gi auto pisteuw ot prepei na sthrizeis ta arxika sou idanika..Yparxoun polloi pou niw8oun akribws opws esu kai 8a htan megalh anakoufish gi autous na doun oti uparxoun kapoioi pou de skeftontai mono to sumferon tous..Auta ap mena,elpizw na se boh8hsa kapws
  • newflame @ 29.11.2008 17:12
    Θεωρώ ότι μόνο όσοι δεν έχουν χάσει την ψυχή τους και πιστεύουν ακόμη σε αξίες και ιδανικά μπορούν να νιώσουν τη ζωή μέχρι το μεδούλι. Μην σε παίρνει από κάτω. Άλλωστε όταν μας πληγώνουν οι άνθρωποι, οφείλεται στο ότι διαψεύδονται κυρίως οι δικές μας προσδοκίες. Προσπάθησε να μην περιμένεις εξαρχής πολλά από τους άλλους. Δώσε μόνο το απαραίτητο χρονικό περιθώριο για να διαπιστώσεις εάν αξίζουν την εμπιστοσύνη και την παρέα σου. Και κυρίως μην προδίδεις τον ευατό σου. Σε όποιον αρέσουμε άλλωστε, ...για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε, sorry!!
  • zenobia @ 30.11.2008 21:33
    τι εννοεις με το οτι εχεις γινει "αναισθητη"; Τι ακριβως κανεις που δειχνει αναισθησια; Σου λεει καποιος/οι οτι εισαι αναισθητη; Ποιος ανακαλυψε αυτη τη σουπερ-φοβερη ηθικη κριση και γιατι σου την "φοραει";;
    Η μηπως εσυ σε κρινεις ετσι; Μηπως απογοητευτηκες απο πολλα, και το "γυρισες" στον κυνισμο;

    Ειναι οντως ολος ο κοσμος σκληρος και αναισθητος, ή μηπως καποιοι στους οποιους επενδυσαμε λαθος και τους εμπιστευτηκαμε χωρις να "βλεπουμε", πιστευοντας οτι θα ενεργησουν καλα καγαθα οπως εμεις;
    Μηπως και εμεις τελικα, ο εαυτος μας, δεν ειναι και κανενα αγγελουδι, δεν επιδιωκει και αυτος το δικο του συμφερον; Ειναι σκληροτητα να επιδιωκεις αυτο που σε κανει να νιωθεις ομορφα, ακομα κι αν ετσι για καποιους γινεσαι "διαβολος"?
    μηπως το μαθημα του κρονου ηταν να μαθουμε να αντιμετωπιζουμε την πραγματικοτητα οπως εχει; Να δουμε τι υπαρχει σε αυτο το "κενο" (για ενα λεοντα) χωρο μεταξυ ασπρου και μαυρου;

    Δεν ξερω για σενα, αλλα μετα απο ολες αυτες τις Κρονο-φλασιες, θα ελεγα οτι ειμαι κουρασμενη, οχι αναισθητη... αν καποιος περιμενει νηστικο αρκουδι να χορεψει... αυτο δε σημαινει πως δεν ξερει να χορευει...
  • zenobia @ 30.11.2008 21:35
    οσο για τη χρυση τομη ... μαθε τις συναισθηματικες σου αναγκες, τα θελω σου, ικανοποιησε τα λιγο, γιατι με το ταμειο στο μειον, δε θα χεις ενεργεια να δωσεις... δε θα νιωθεις για να νιωσεις και τον αλλο...
    λεω γω τωρα...
  • bluelion @ 01.12.2008 00:04
    Ειναι σκληροτητα να επιδιωκεις αυτο που σε κανει να νιωθεις ομορφα, ακομα κι αν ετσι για καποιους γινεσαι "διαβολος"?

    εννειτε και επιδιωκω να περναω καλα.. ποιος δε το κανει αλλωστε, δε θελω βεβαια να παταω επι πτωμάτων.
    Τι γινετε ομως οταν για ΄καποιον΄ εισαι αναισθητη επειδη δε νιωθεις τα ιδια που νιωθει κι αυτος. Οπως και να φερθεις στη συγκεκριμενη περιπτωση... μονο σκληρος (κακος) θα φανεις!!
  • catnik @ 01.12.2008 14:31
    Αν σου το είπε κάποιος που δεν σε ξέρει αυτό είναι πρόβλημα του γιατί ίσως δεν μπηκε στον κόπο να σε μάθει και είδε μόνο ίσως μια σκληρή επιφάνεια. Σου το λέω γιατί έχω κατηγορηθεί πολλές φορές από ανθρώπους που απλά δεν αφιέρωσαν λίγο χρόνο και έβαλαν πολύ πρόχειρα μια ταμπέλα που τους βόλευε!
    Το θέμα είναι πως νιώθεις εσύ. Και όσο μεγαλώνουμε όλοι βγαίνουμε λίγο λίγο από το παραμύθι μας. Και μόνο το γεγονός ότι προβληματίζεσαι δείχνει πως δεν έχεις γίνει αναίσθητη. Αλλιώς δεν θα σε ένοιαζε, σωστά; Έχουμε μια τάση να είμαστε λίγο σκληροί και απόλυτοι με τους άλλους αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε το ίδιο και με τον εαυτό μας. Κανάκεψε λίγο τον άνθρωπο που βλέπεις κάθε μέρα απέναντι σου στον καθρέφτη.... Μην βιάζεσαι να τον κατηγορήσεις. Ίσως πέρασες πολλά... Ο άνθρωπος που έχει ευαισθησίες και ισχυρές αξίες και αρχές δεν αλλάζει...
  • bluelion @ 01.12.2008 22:30
    sa na me eferes sta eisai mou... thankss.. paw na me kanakepsw ligo
    :-p
  • zenobia @ 02.12.2008 02:29
    ε μα, τωρα μας τα πες ολα... "καποιος" σου το λεει ... να υποθεσω πως αυτος ο καποιος ειναι σημαντικος για σενα και σε ενδιαφερει;
    Αν ναι, δοκιμασε να εξηγησεις πως νιωθεις... τι σου συνεβη ακριβως, τι περασες. Μπορει να φαινεται δραματικο, αλλα ολοι μα ολοι καποτε περνουν απο κρισεις.

    σου εγραψα οτι σου εγραψα (και η catnik με τον τρυφερο της ωροσκοπο, σε αντιθεση με τον αποτομο δικο μου, μαλλον τα ειπε και ακομα καλυτερα) διοτι ακομα κι οταν "ειδαμε" και ισως υποστηκαμε πολλη "ασχημια" γυρω μας, καλο ειναι να μην αφησουμε να καταρρευσουν ολες οι αξιες μας και η αποψη μας για τον κοσμο γενικοτερα - να τα βλεπουμε δηλαδη ασπρο - μαυρο, ή ανταποκρινονται στο ιδανικο ή μας απογοητευουν τα παντα. Ετσι γκρεμιζεται και οποια "βαση" εχουμε που ειναι σωστη και πανω της "χτιζουμε" το καινουργιο, αναμορφωνομαστε, επανεφευρουμε τον εαυτο μας.

    Μηπως αυτο φαινεται σε εκεινον τον καποιο ως σκληροτητα και αναισθησια;
    Μηπως, απο την πολλη απογοητευση, κλεισαμε τις πορτες και σε ο,τι ειναι καλο;

    Α, και δε χρειαζεται να γινεσαι επικριτικη ουτε με τον εαυτο σου. Δεν διεκδικεις τα σκηπτρα της σκληροτητας... σιγουρα, υπαρχουν σημεια που ο Αλλος δεν εχει μπει στον κοπο να καταλαβει. Για αυτο ειπα, τελικα ποιος ειναι ο "διαβολος" και ποιο το "αγγελουδι"?

    Μ'αρεσε κατι που ειχε γραψει ο γ.πανοπουλος για τους λεοντες στην αρχη του χρονου... οτι οι σχεσεις μας πλεον φιλικες η ερωτικες θα πρεπει να ειναι ισοτιμες.
  • zenobia @ 02.12.2008 02:31
    ("Τι γινετε ομως οταν για ΄καποιον΄ εισαι αναισθητη επειδη δε νιωθεις τα ιδια που νιωθει κι αυτος." - και αν αυτος ο "καποιος" ειναι ιχθυς ή καρκινος, θα παω να γινω μεντιουμ )
  • catnik @ 03.12.2008 10:30
    zenobia σ'ευχαριστώ για "τον τρυφερό ωροσκόπο" γιατί τώρα τελευταία τον έχω βάλει στη γωνία και τον βαράω! Όσο για αυτά που είπα στην blue τα είπα από προσωπική πείρα γιατί και εγώ το έχω πάθει αλλά δυστυχώς το έχω κάνει κιόλας, να κατηγορήσω χωρίς να δώσω χρόνο... και το δεύτερο δεν μου το συγχωρώ με τίποτα.

    blue το καλύτερο που έχεις να κάνεις (συμφωνώ με την zenobia) είναι να εξηγήσεις αυτό που σε έχει κάνει να φαίνεσαι σκληρή (και όχι να είσαι καταβάθος) και να ζητήσεις τον χρόνο σου. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται (γιατί τελικά άντρας είναι το θέμα, ε θα καταλάβει και θα μείνει να περιμένει λίγο μέχρι τα πράγματα να γίνουν κάπως καλύτερα και μέχρι να αποκτήσει λίγο την εμπιστοσύνη σου. Όσο για το άν ο άλλος νιώθει περισσότερα από σένα, η γνώμη μου είναι πως σχεδόν σε όλες τις σχέσεις συμβαίνει αυτό και δεν είναι κακό. Η ισορροπία έρχεται με τον καιρό.
  • bluelion @ 04.12.2008 13:24
    euxaristw poluuuu gia to endiaferon sas!!!
    gegonos einai pws se auth th sxesh egw den niwthw katholou erwtika, se antithesh me ekeino. pithanon gia auto na toy fainomai anaisthhth, alla ti na kanw??? afou den exw tetoia sunaisthimata.. auto me kanei anaisthhth?? aman poia oloi parapona exoun..

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...