παρακαλώ περιμένετε...

Περιεργα χαρακτηρηστικα του ζωδιου λεοντας

  • lahmacun @ 19.11.2008 16:45
    φλειμ .. ποιες ειναι οι ομαδες που περιγραφεις ...??

    με ποια κριτηρια εχεις κανει την καταταξη ..
    εγω δεν νιωθω οτι μπορω να ομαδοποιηθω τοσο ευκολα .. οπως και κανενας αλλος ... πως το καταφερες αυτο ?
  • flamescreen73 @ 19.11.2008 17:06
    Εξαρταται, εγω μιλαω αποκλειστικα για λεοντες.
    Ως τοξοτης εσυ, μπορει και τα βλεπεις διαφορετικα αν και δε με ενδιαφερουν οι τοξοτες επι του παροντος.

    Αν θελεις να κανουμε αυστηρη συζητηση βασει ολων των στοιχειων που απαρτιζουν την προσωπικοτητα καποιου, τοτε σαφεστατα οχι δε μπορεις να κανεις καμμια ομαδοποιηση για κανεναν. Καθενας εν δυναμει θα εχει τουλαχιστο ενα χαρακτηριστικο που θα τον διαφοροποιει απο καποιον αλλο εστω και ελαχιστα. Η θα τον διαφοροποιουσε απο τη στιγμη που αυτο θα ενεργοποιηθει.

    Αλλα εγω περιοριζω πολυ τα κριτηρια στον τροπο συζητησης και απο τους πολυ λιγους που ξερω. Αν θες, η ομαδοποιηση μου μοιαζει με αθλητικη ομαδα. Εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα αν τους αναλυσεις εξονυχιστικα, διαφορετικα background, αλλα και παλι αρκετα κοινα για να τους ομαδοποιησεις. Με ενδιαφερει να παρω γνωμες κυριως για να διευρυνω την αντιληπτικοτητα μου, ακομη και αν αυτες δεν ειναι 100% σωστες. Οπως δε θα ηταν για μια χ αθλητικη ομαδα, γιατι υπεισερχονται αλλοι παραγοντες.

    Αρκει να ειναι αληθινες και να μην εχουν αποτελεσμα περαιτερω συσκοτιση των σκεψεων μου. Αλλα γιατι να το κανει κανεις αυτο θα μου πεις. Φανταζομαι ασυνειδητα το κανει καποιος αυτο. Και οχι γιατι αφορα τη δικη μου σκεψη και διερευνηση. Μου εχει τυχει και εγω να το κανω σε ενα ξεχασμενο παρελθον. Οπως πχ. πας να βοηθησεις στο σκαψιμο και δινεις μια στο ποδι του αλλου με το φτυαρι.

    Επισης δε διεκδικω το αλαθητο. Και παροτι προσπαθησα να επικεντρωσω σε ομαδες εκφρασης που με ενδιαφερουν, δεν νομιζω οτι το καταφερα σε ικανοποιητικο βαθμο, αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου. Σκοπος μου ειναι να εκμαιευσω πληροφοριες που μπορει να μου φανουν χρησιμες.
  • morgangreene @ 19.11.2008 17:06
    Αγαπητέ φλέιμ,
    Υπάρχουν χαώδεις διαφορές από άνθρωπο σε άνθρωπο ανεξαρτήτως ζωδίου, ούτως ή άλλως. Αν θες να τις προσεγγίσεις χρησιμοποιώντας την αστρολογία ως εργαλείο, περιοριζόμενος στο ζώδιο του Ήλιου περισσότερο θα μπερδευτείς παρά θα διασαφηνίσεις τα πράγματα.
    Θα πρέπει να μελετηθεί ο χάρτης του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει στο σύνολό του, καθώς και η μεταξύ σας αλληλεπίδραση (συναστρία) που μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια τις συμπεριφορές που σε προβληματίζουν.
    Ελπίζω να βοήθησα!
  • flamescreen73 @ 19.11.2008 17:06
    Α σορρυ, Αιγοκερως.
  • flamescreen73 @ 19.11.2008 17:08
    Δε με ενδιαφερει η αστρολογια εν προκειμενω. Ζητω εμπειρικα απο Λεοντες που θα διαβασουν το θεμα να συνδραμουν, εαν θελουν βεβαια. Απο το πως βλεπουν οι ιδιοι τον ευατο τους. Δεν ξερω και αν θα το καταλαβω αν μου δωθει αστρολογικα.
  • flamescreen73 @ 19.11.2008 17:15
    Συναστρια? Δε θελω να γινω και persona non grata εδω, ετσι και αλλιως αφου οπως ολοι λενε δεν γινεται οσο και να ζητα κανεις, αλλα δεν θα μπορουσε να γινει κιολας γιατι μου λειπει ενα κομβικο σημειο. Και να το ηθελα ακομη.
  • morgangreene @ 19.11.2008 17:19
    Όντως δεν απαντώνται ερωτήματα για συναστρίες, αν διαβάσεις αρκετά όμως θα μπορείς να κάνεις συναστρία μόνος σου!
    Και δεν σε ενδιαφέρει η αστρολογία εν προκειμένω αλλά τη χρησιμοποιείς για μια πρώτη ομαδοποίηση... Δυστυχώς όμως μια τέτοια ομαδοποίηση (π.χ. τι εστί Λέων) μόνο σε γενικότητες και αοριστίες μπορεί να καταλήξει, ήτοι πασαλείμματα, αυτό σου εξηγούμε.
  • morgangreene @ 19.11.2008 17:22
    Αλλά αφού σε καίει...
    Οι Λέοντες είναι περήφανοι, φανταχτεροί, τους αρέσει να επιβάλλονται και να δείχνονται, είναι φιλόδοξοι, πολύ γενναιόδωροι και ζεστοί, πεισματάρηδες, πολύ μεγαλόψυχοι αλλά αν τους υποτιμήσεις ή τους προδώσεις σε ξεγράφουν μια για πάντα.
    Π Ο Λ Υ γενικά.
  • flamescreen73 @ 19.11.2008 17:23
    LOL, εχει καλως.
    Ειπα να δοκιμασω μπας και βγει καμμια ακρη.
    Θα πρεπει να αποτανθω στο Υπερτατο οργανο του συμπαντος παλι για να βρω απαντησεις...

    Θα επανελθω.
  • flamescreen73 @ 19.11.2008 17:29
    Ναι, δυστυχως δε μου απανταει αυτο morgangreene.
    θα εδινε παντως μια εξηγηση αν ειχα υποτιμησει η προδωσει καποιους, αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να το κανω ετσι και αλλιως. Ειμαι και εναντια στο να το κανω, λές να το εκανα χωρις να το καταλαβω?

    Μπορει. Ποιος να το πει? Θα το δειξει η πορεια φανταζομαι. Και αυτη η περιπτωση ενδιαφερουσα.
  • flamescreen73 @ 19.11.2008 17:31
    Ευχαριστω για τη συμμετοχη, με τιμα, παροτι, Ιχθυς και οχι Λεων. Αλλα ολα ειναι χρησιμα. Εσυ εισαι αποστασιοποιημενος απο το θεμα ενω εγω σαν ενδιαφερομενος οχι.
  • bluelion @ 19.11.2008 17:33
    den prolabainw na diabasw ta sxolia twn filwn parapanw.. οποτε σου παραθετω την προσωπικη μου αποψη. Προσωπικα γινομαι ή πολυ απλη kai θελω να κανω τους αλλους να νιωθουν ανετα ή πολυ επιβλητικη (και καταλαβαινω πως τους κανω να τρεμουν και να κοβονται τα ποδια τους.. χιχι :-p) Αναλογος τη κατασταση.. απλη και κατανοητη οταν θελω να πλησιασω τον αλλο κι να μου ανοιχτει ή αν ειναι κολληταρι. και στη δευτερη περιπτωση οταν θελω να κανω καλη εντυπωση ή με ενδιαφερει ερωτικα ο αλλος και θελω να νιωσει δεος ή απλα αν δεν δειχνει σεβασμο απεναντι μου οποτε το απαιτω και κραταω αναλογη σταση μεχρι να τον αποκτήσω. αυτα... αλλα πανω απο ολα ειναι και θεμα προσωπικοτητας του καθε ανθρωπου κι ας μη κολλαμε μονο στα ζώδια...
  • morgangreene @ 19.11.2008 17:45
    Στο μέτρο που μπορώ να βοηθήσω, φλέιμ, χαρά μου! Μακάρι να λυθούν οι απορίες σου, μέσω της αστρολογικής ή όποιας άλλης οδού.
    Υ.Γ. Είμαι "η".
  • flamescreen73 @ 19.11.2008 21:30
    Οντως morgangreene. Συγνωμη που σου εκανα επεμβαση αλλαγης φυλου. LOL!

    Bluelion εχεις δικιο για την προσωπικοτητα. Διαφωνω με αρκετους εδω που θεωρουν οτι τα παντα λυνονται αποκλειστικα και μονο με αστρολογικους ορους. Παροτι ως αστρολογικο φορουμ, ειναι λογικο να σκεφτονται ετσι.

    Δε με ενοχλει αυτο βεβαια. Καθε γνωμη τελικα θα εχει και στροιχειο της προσωπικοτητας του αλλου κατα καποιο τροπο.
  • zenobia @ 19.11.2008 21:51
    flame, νομιζω πως στα φιλικα θα δειξουμε απλοτητα και θα ειμαστε ανοιχτοι, αν απο την αλλη το βλεπουμε ως "κατι παραπανω" μαλλον θα δειξουμε αρχικα μια συγκρατηση και θα προσπαθησουμε να ασκησουμε γοητεια, ωστε να "κατακτηθει" ο αλλος...
    απο τη στιγμη που θα νιωσουμε πως χαλαρωνουμε μαζι με αυτον τον αλλο, και δεν θιγει την ουσια μας (πχ. αν διαφωνησεις με ενα λεοντα, δεν προκειται να αλλαξει μυαλα αν "θιξεις" κατι που ο ιδιος θεωρει πολυ σημαντικο πανω του, ακομα κι αν βλεπει πως καπου κ καπως εχεις δικιο) τοτε τα πραγματα ειναι πολυ απλα...

    οσο για το συνδυασμο, νομιζω οτι τη μια μπορει να τα παμε παρα πολυ καλα και ζεστα και ομορφα, και την αλλη, χωρις εμφανη (κ για τους δυο) λογους, να μην τα παμε... σα να συμβαινει τη μια απολυτη ταυτιση, την αλλη "αλλος για χιο τραβηξε, αλλος για μυτιληνη", αλλα χωρις να υπαρξει ντε και καλα παρανοηση η καυγας η κατι τετοιο.
    Κατι τετοιο εχεις "πιασει" οπως φαινεται απο τα λογια σου.
  • flamescreen73 @ 20.11.2008 00:05
    Ναι αναλογικα θεωρω οτι εχεις δικιο zenobia, εξαλου το ζωδιο σας το ξερετε. Μου καλυπτεις, μαλλον, και τη μια περιπτωση που ειναι και πιο πρασφατη. Για την αλλη που προυπηρχε(και για να διερευνησω καποια πραγματα για αυτην ηρθα εδω), υπαρχει πληρης παρανοηση ετσι και αλλιως και ποτε δεν υπηρχε ταυτιση που να ειδα εγω.

    Δυστυχως δεν ημουν ποτε ιδιαιτερα καλος και στη μαντικη τεχνη. Που ειναι ενας Καλχας η ενας Τειρεσιας οταν τους χρειαζεσαι? Καμμια φορα τα πραγματα απλως δεν ερχονται με τα νερα μας, δεν ειναι κακο κατ'αναγκη(αν και θα ηταν προτιμοτερο να ερχονταν με τα νερα μας, ποιος ξερει, ισως το μελλον επιφυλασσει αναπαντεχες εκπληξεις).

    Τελος παντων cest la vie, η κατι τετοιο, ετσι δεν λενε οι Γαλλοι? Την υγεια μας να εχουμε πανω απο ολα, ψυχικη και σωματικη.
  • coracon10 @ 20.11.2008 00:40
    exei dikio i zenobia..einai k ti sou bgazei o allos se mia sxesi filiki i erotiki..an den niothoume aneta me afton pou exoume apenanti mas i kati mas xalasei poli tote apomakrinomaste diakritika k den mas pernis koubenta efkola.tora gia tis xaodis diafores pou les flame mipos exeis pesei se periptosis eidikes?des to pio apla pera apo zodio oti mpori na min teriazeis me to sigkekrimeno atomo logo tropou skepsis k simperiforas i apla to timming pou brethikate den einai to sosto.
  • flamescreen73 @ 20.11.2008 00:57
    coracon, το σκεφτηκα και αυτο που λες, αλλα δεν κολλαει ακριβως. Κατι πασχιζω να καταλαβω και δε μπορω. Γιαυτο στραφηκα και στα ζωδια που δε στρεφομαι κανονικα. Μηπως καταλαβω κατι παραπανω.

    Οι χαωδεις διαφορες προερχονται απο το οτι ξερω και λιγα ατομα του ζωδιου. Αν γνωρισω περισσοτερα ισως ειναι αλλιως. Θα μου πεις ολοι οι ανθρωποι ειναι περιπλοκοι και εξω απο ζωδια. Σαφως και ειναι.

    Και ταιμιγκ μπορει να ειναι. Τι να πω. Οσο το σκεφτομαι βαθαινει και νομιζα οτι αρχιζα να το ξεκαθαριζω. Βασικα θελω να δω που φταιω εγω στην ολη κατασταση. Μπορει και να μην ευθυνομαι καθολου λογω παραγοντων που δε μπορω να ελεγξω, η να ευθυνομαι μονο εγω.

    Ξερω οτι καποια πραγματα με χαλανε σαν Ιχθυ που ενας Λεοντας δε τα ξερει. Ομοιως φανταζομαι και ενας Λεοντας.
  • coracon10 @ 20.11.2008 01:21
    min psaxneis na bris se bathos ti eftekse giati den pistebo tha bris akri...giati k ego eixa paromoia empiria k to psaksa k astrologika brika men mia akri alla k pali kapoia pragmata k kapoies simperifores den eksigountai oute astrologika oute apo psixologo..i prosopikotita tou kathenos einai ksexoristi monadiki k kati pou emas mpori na xalaei i na min theoroume logiko gia ton allon na einai sosto k dikaiologimeno..oso to psaxneis pio poli trelenese.apla koitas parakato pos tha fertheis esi k pos tha apofigeis paromoia katastasi.giati mesa sou kseris an exeis fteksei se kati..k to kiriotero oti an o alos den thelei na allaksei kati ston xaraktira tou esi den mporis na to allaksis..dineis mia efkeria alla parapano den aksizei..apla proxoras mprosta ksexnas to parelthon i toulax to blepeis san mathima k tpt allo..
  • peri08 @ 20.11.2008 10:53
    Μμμμ... Το "τι πρέπει να ξέρει κανείς που σας συναναστρέφεται" μάλλον κολλάει καλύτερα στους ιχθύς και όχι στους λέοντες..
    Anyway λίγα πράγματα ίσως που θα έπρεπε να ξέρεις για τα λιονταράκια είναι ότι γενικά είμαστε πολύ ανοιχτοί και εύκολοι στο να μας προσεγγίσεις .. το ότι μιλάμε όμως και είμαστε ανοιχτοί δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχεις γίνει και φίλος μας.. αυτό χρειάζεται χρόνο... επίσης είμαστε κομματάκι εγωιστές και ξεροκέφαλοι (κάλοι που δεν χρειάζεται να τους πατάς και πολύ) και γενικά να θυμάσαι πως όταν είμαστε νευριασμένοι καλό είναι να κρατάς μια απόσταση.. άσε μας να ξεθυμάνουμε πρώτα και μετά το ξανασυζητάμε.. Στην περίπτωση που έχουμε λάθος ... εννοείται ότι δεν θα το παραδεχτούμε αλλά με τον τρόπο μας θα στο δείξουμε ότι ξέρουμε ότι φταίμε.. ναι ξέρουμε ότι και εμείς που και που κάνουμε μαλ..ες και ναι τις διορθώνουμε δεν είναι ανάγκη όμως να μας το κοπανάς για ψίλου πήδημα.. ΄
    Επίσης σε περιπτώσεις που βλέπεις ότι κάνουμε χαλί αυτόν τον ρημαδιασμένο εγωισμό μας και σερνόμαστε από πίσω σου.. προσπάθησε να μην το παρατραβήξεις και θελήσεις να δεις έναν λιοντάρη να πέσει και άλλο πιο χαμηλά γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον κάνεις να αλλάξει γνωμή και να σε γράψει εντελώς όμως εκεί που δεν πιάνει μελάνι ... Γενικά όμως τα λιονταράκια είναι χαρούμενοι άνθρωποι, τρομερά αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και ενθουσιώδεις ... να μην αναφερθώ στο πως είναι όταν ερωτεύονται .. άστα να πάνε.. ανεβαίνεις μαζί τους στα άστρα... προσοχή όμως γιατί υπάρχει και ο νόμος της βαρύτητας οπότε αν θεωρήσουν ότι δεν είσαι αντάξιος των προσδοκιών τους.. τότε η βαρύτητα εφαρμόζεται σε χρόνο dt..
    AAA... να μην ξεχάσω ένα σημαντικό πράγμα.. Ένα πράγμα που δεν μπορούμε είναι να αισθανόμαστε ότι κρέμεσαι από πάνω μας.. και ενώ στην ουσία ένας λέων θέλει να είναι το κέντρο του κόσμου σου δεν θέλει επουδενί να καταλάβει ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου πάρει τον αέρα και ότι σε έχει του χεριού του.. Θέλει να αισθάνεται ότι αυτός που έχει απέναντι του είναι το ίδιο άξιος και δυνατός ...
    Κακίες δεν κρατάμε ... αλλά να θυμάσαι πως αν μας κάνεις κάτι πολύ χοντρό (κατά την κρίση μας πάντα) ναι μεν θα στο συγχωρέσουμε αλλά σχεδόν ποτέ δεν θα είμαστε ίδιοι με πρίν .. (άμα ραγίσει το γυαλί.. ) και λογικά θα την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια ...
    Μμμμ.. δεν ξέρω αν σε φώτισα καθόλου.. .ίσως και να ξέφυγα κομματάκι από την απορία σου .... Μπορώ να σου γράψω ολόκληρα κατεβατά lol
    Όσο για τις χαώδεις διαφορές, αυτές πάνε αναλόγως ανθρώπου και όχι ζωδίου και από όσο ξέρω δεν πάσχουμε και τόσο από mood swings..
  • zenobia @ 20.11.2008 13:22
    peri08 ποσο δικιο εχεις σε αυτο:

    "ναι ξέρουμε ότι και εμείς που και που κάνουμε μαλ..ες και ναι τις διορθώνουμε δεν είναι ανάγκη όμως να μας το κοπανάς για ψίλου πήδημα..
    Επίσης σε περιπτώσεις που βλέπεις ότι κάνουμε χαλί αυτόν τον ρημαδιασμένο εγωισμό μας και σερνόμαστε από πίσω σου.. προσπάθησε να μην το παρατραβήξεις και θελήσεις να δεις έναν λιοντάρη να πέσει και άλλο πιο χαμηλά γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον κάνεις να αλλάξει γνωμή και να σε γράψει εντελώς όμως εκεί που δεν πιάνει μελάνι ..."

    Το χω "παθει" απο φιλη ψαρι - που μαλιστα ΔΕΝ μου πεφτει και στον 12, αν και μου χει "καθισει" Αρη-Αφρο ΠΑΝΩ στη Σεληνη γγκρρρμμμφφ....
    δε θα μπορουσε να βρεθει καλυτερη περιγραφη για το πως νιωθω...
    σημειωση : ΣΥΝ μεγαλη θλιψη.... τεραστια θλιψη....
  • zenobia @ 20.11.2008 13:27
    α ντρημ...
    κατα τη γνωμη μου, αυτος που θα "τρεχει" στην τελικη ειναι ο λεοντας ...
    σημαδι στην καρδια θα του μεινει...
    προσεχετε που βαρατε οι ιχθυες...

    flame παλι θα με πεις απαισιοδοξη ...
    αλλα ειμαι αισιοδοξη ακριβως γιατι ειμαι απαισιοδοξη
  • zenobia @ 20.11.2008 13:50
    ε, λοιπον κ εγω, την "εκανα" για τους απεναντι τους παρθενους, αφου το τραβαει το διπολο ο οργανισμος...
    πως λεει το ηπειρωτικο ασμα "παντρευεται η αγαπη μου, αχ και παιρνει τον εχτρο μου για το πεισμα το δικο μου"?
  • peri08 @ 20.11.2008 13:55
    zenobia συμφωνώ μαζί σου ότι τα ψάρια θα έπρεπε να προσέχουν που βαράνε.. αν και φαίνονται αυτοί οι "καλούληδες" και "ευσθητούληδες" στο τέλος τα λιονταράκια την τρώνε την σφαλιάρα τους... ουυφφφφφ..
  • zenobia @ 20.11.2008 14:07
    peri08, ειμαστε κ εμεις ολιγον κερατα, απο την αποψη οτι μπορει να αντιδρουμε απιστευτα στη "μεταμορφωση" που μας "προτεινει" ενας ιχθυς, ενω με κατι αλλους κολακες, ειμαστε "βουρ στον πατσα"... Βλεπει κι ο αλλος συγκρατηση και λεει: μπα... λες να μην ειναι ο ΑΥΤΟΣ/η ΑΥΤΗ? Ως γνωστον, τα ψαρια εχουν τρελη σχεση με το ρηαλιτυ...
    τεσπα, σοβαρα μιλωντας τωρα, η αποψη μου για το θεμα εξακολουθει να ειναι αυτη που σου ειχα γραψει... δεν ξερω κ το στορυ σου κιολα...
    προσωπικα, εξακολουθω να τους αγαπαω απο μακρια κ απο κοντα
  • peri08 @ 20.11.2008 14:19
    οτι είμαστε, είμαστε.. το αναγνωρίζω... είπα απλά να γκρινιάξω λιγάκι..
    κατά βάθος με τα ψαράκια μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.. εκεί τείνω να καταλήξω.. anyway... το θέμα μας είναι τα περίεργα χαρακτηριστικά μας και πως μπορούμε να διαφωτίσουμε τον φίλτατο flamescreen73 : )
  • zenobia @ 20.11.2008 14:36
    ο φιλτατος flamescreen δε βγαζει λιγο το screen απο μπροστα του, μπας και δει κανενα flame... ?
  • leovirgo @ 20.11.2008 14:39
    Να σχολιάσω κι εγώ απλά και λιτά,σαν λέων.
    Ο λέων κι η λιονταρίνα ως γνωστόν χαρακτηρίζονται από τον Εγωισμό. Ανάλογα πως θα φερθείς,θα λάβεις ανταπόκριση από την αντίστοιχη πλευρά του λεόντειου χαρακτήρα.
    1.Αν φερθείς ζεστά,απλά κι ανοιχτά θα ανοιχτέι κι ο λέων.Αν εισαι ψυχρος και δήθεν και διπλωματικός το έχεις χάσει το παιχνίδι. Θα δεις εναν τυπικο κι ισως αγενη και κλειστο λεοντα.
    2.Αν έχεις χιούμορ θα σε λατρέψει γιατι ειναι πειραχτήρι κατα βαθος. Αν όμως το χιούμορ σου στραφεί εναντίον του χαρακτήρα η της εμφανισής του θα νιώσει δεύτερος και ΄θα χτίσει τείχη.
    3.Αν εισαι συναισθηματικος/ή μαζί του θα φρικάρει και θα φύγει. Αντίθετα αν είσαι ρομαντικός με μέτρο και ιππότης θα νιώσει οτι τον στηριζεις και θαυμάζεις και θα παραδοθεί.
    4.Αν σε θέλει θα σου το δείξει με τα μάτια-ασχέτως φύλου. Αν δε σε θέλει θα αποφύγει να σε κοιτάξει γιατί ειναι αν
    οιχτός και προδίδεται.
    5. Αν το ρίξετε στη συζήτηση θα ξενερώσει. Όχι οτι δεν έχει βάθος, αλλά είναι παθιασμένος παρά εγκεφαλικός τύπος. Στο ραντεβού ή στην παρέα προτιμά τα παιχνίδια,τον ανταγωνισμό,το πείραγμα και την χύμα συζήτηση.
    6.Αν έχεις απαιτήσεις και δίνεις εντολές στο λέοντα θα τον διώξεις σιγά σιγά. Αν τον κρίνεις και θές να τον αλλάξεις-οι ιχθεις το συνηθιζετε- θα φύγει γιατι δε θέλει να νιώθει οτι έχει λάθος.
    7. Αν του στερήσεις το δυναμισμό-ξέρεις εσύ Ιχθύ-και το πάνω χέρι και του ζητήσεις να γίνει ευαίσθητος και τρυφερός...έχει ξενερώσει. Δεν αναλαμβάνει το ρόλο της γατούλας ποτέ, εκτός κρεβατιού.
    8.Τέλος,ο Λέων συγχωρεί τα πάντα,γιατι είναι μεγαλόψυχος. Δεν εκδικείται αλλά αν τον πονέσεις χάνει τον αυτοσεβασμό του και κόβει οριστικά γέφυρες. Αν του πείς μια σκληρη κουβέντα,τελείωσε.
    Γιι'αυτό προτιμά άλλωστε ευαίσθητα ζώδια για συντροφιά, καρκίνους,ψαράκια,ζυγούς..
    Αυτά.
  • zenobia @ 20.11.2008 14:49
    να και η λιστα με τις οδηγιες χρησης... rarely fails..
    τι απλοικα οντα που ειμαστε, τι επιφανεια κρυβεται στο βαθος...κηπος
  • zenobia @ 20.11.2008 14:54
    http://www.youtube.com/watch?v=QeK5LQu_zvI
  • coracon10 @ 20.11.2008 15:17
    anoixto biblio eimaste mou fenetai giafto k tin patame efkola.. geia sas kiolas..zenobia m ti kaneis?
  • zenobia @ 20.11.2008 15:40
    coracon, στην προκειμενη, μη γκρινιαζουμε κ τα θελουμε ολα δικα μας, την "παταει" αλλος, ετσσσ για να γουσταρ' ο ψαρ'ς!
    Τ'ανοιγουμε λοιπον τα τεφτερια να ξεστραβωθει
  • coracon10 @ 20.11.2008 15:55
    ela nte min exoume kai megales blepseis...tosa mathimata pirame apo tous planites ti allo theloume?
  • peri08 @ 20.11.2008 15:59
    έλα μου ντε... τι άλλο;;; μην είμαστε και αχάριστοι..
  • coracon10 @ 20.11.2008 16:05
    etsi etsi peri08 katantisa fantaros na metrao tis meres na figei afto to etos -min po tpt pio bari-.xaxaaxa..
  • zenobia @ 20.11.2008 16:11
    http://www.youtube.com/watch?v=qacFgjKN8y4
  • peri08 @ 20.11.2008 16:12
    coracon10 έχεις βλέπω και ωροσκόπο σκορπιό.. μια από τα ίδια..
    που θα πάει όμως.. "θα γυρίσει ο τροχός... " lol
  • coracon10 @ 20.11.2008 16:20
    a k esi..eimaste sto idio club na fantasto oti ta exeis faei ta xastoukakia sou k esi se sxesi k ergasia e?ksafnika mipos?
  • flamescreen73 @ 20.11.2008 16:50
    Ηξεις αφιξεις ου ει στον πολεμο θνιξεις.
    Θα μασω ολα τα σχολια και θα ασχοληθω μαζι τους για μερικες μερες μπας και βγαλω ακρη.
    Καλα που υπαρχει και το υπερτατο ον και πηρα μια σχετικη απαντηση σημερα.

    Στις καταχωρισεις μετραει η συμμετοχη, γι'αυτο και ευχαριστω ολους που συμμετειχαν η σκοπευουν να συμμετασχουν.
  • coracon10 @ 20.11.2008 16:55
    flame pio einai to ipertato on?se perimena basika
  • Psy @ 20.11.2008 18:01
    Ηξεις αφίξεις, ουκ εν τω πολέμω θνήξεις.
    Ηξεις αφιξεις ουκ, εν τω πολέμω θνήξεις.
    Η διαφορά είναι στο κόμμα και δε δινόταν γραπτώς.
    Ετσι μια αρχαιολαγνεία μέ έπιασε ξαφνικά.
  • flamescreen73 @ 20.11.2008 20:13
    Το ξερω Psy. για αυτο το εβαλα και χωρις κομμα η κατι αλλο, γιατι ετσι δινοταν απο οτι θυμαμαι για να ειναι ανοιχτο σε ερμηνεια και να μην πεφτει ποτε το Μαντειο εξω(το "κ" παντως σωστο σαν προσθηκη ευχαριστω για τη διορθωση). Πηρα καλες απαντησεις παντως αλλα η μια αντικρουει την αλλη.
  • flamescreen73 @ 20.11.2008 20:13
    coracon, για μενα μονο ο Θεος. Αλλοι το λενε αλλιως και δεν με πειραζει, αρκει να μην του προσδιδουν διαφορετικες ιδιοτητες απο οτι θεωρω εγω οτι εχει ο Θεος. Τοτε μιλαμε για αλλα πραγματα. Η για ανυπαρξια πραγματων σε αλλες περιπτωσεις.

    Θυμασαι τις προαλλες που ειπα οτι σπανια ζηταω κατι? Το εκανα και με εξεπληξε οτι πηρα απαντηση η οτι θεωρω απαντηση γιατι το ζητησα για τον ευατο μου(κατι που λογικα δεν θα μπορουσε να γινει εγινε ομως).
  • Pourekka @ 25.11.2008 09:25
    Βασικά ένα στοιχείο ποι διακατέχει τους Ιχθυς είναι η τσιγγουνιά...
    Και αυτό μας χαλάει πολύ εμάς τα Λιονταράκια...
    Διότι μας αρέσει να κερνάμε και να είμαστε γενναιόδωροι, αλλά όχι ότι είμαστε "θύματα" τσιγγουνιάς του άλλου...
    Επειδή είχα μπλέξει με 2 Ιχθείς... Και ήταν λίγο σφιχτοί... Και ο λόγος που έφυγα ήταν αυτός - και εννοείται δεν τους το πα ποτέ!
  • flamescreen73 @ 14.12.2008 20:21
    Pourekka δε ξερω αν εκανες καλα που δε το ειπες.
    Ισως επρεπε να τους το πεις εστω και με μηνυμα. Καμμια φορα ας σπρωχνουμε και λιγο τα πραγματα. Το να σκεφτομαστε "αν δε μπορει να το καταλαβει μονος του ο αλλος σιγα μη τον διαφωτισω" που αποσκοπει? Εμεις ετσι και αλλιως δε θα ασχοληθουμε με καποιον που ουσιαστικα θεωρουμε γυφτο. Βλαπτει να προσεξει και αυτος εστω και με σπρωξιμο?

    Δεν ειναι να πεις οτι θα φαει το χρονο τοσο πολυ. Απο το να μη λεμε οτι σκεφτομαστε ξεκινανε πολλα προβληματα. Δε λεω προφανως να μη χωρισεις, αλλα εσεις οι Λεοντες ειστε large ατομα και εφοσον φωτιζετε το χωρο γυρω σας αξιζετε και να σας συμπεριφερονται με μια παραπανω προσοχη.

    Αλλα δωστε και εσεις μια κατευθυνση στον αλλο που τρωει ετσι και αλλιως τη σκονη σας οταν τη φαει.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...