παρακαλώ περιμένετε...

Ιχθύς

  • mrg123 @ 10.11.2008 16:28
    einai dyskoles periptoseis kyrios giati miazoun na min xeroun ti theloun i den exoun ti diathesi na boun ston kopo na to diekdikisoun...
    mipos xerete k ti ginetai me tous didymous? gia ton idio logo... O kathenas exei ta dika tou...
  • flamescreen73 @ 10.11.2008 16:39
    Ανελυσε το προβλημα σου. Ως Ιχθυς ισως μπορω να προσφερω καποια βοηθεια. Αλλοι Λεοντες ισχυριζονται οτι τα πανε εξαιρετα μαζι μας.
  • peri08 @ 10.11.2008 16:49
    Με ιχθύς φίλους τα πάω μια χαρά, όταν πρόκειται για σχέση.. αστα να πάνε.. καλή ώρα (ή μάλλον να πω κακή lol) εδώ και δύο μήνες προσπαθεί "ένας ψάρις" να γίνει κάτι μεταξύ μας, γίνεται, είμαι κλειστή στην αρχή (το ομολογώ) αλλά πάνω που ανοίγομαι και όλα πάνε "καλά" το ψαράκι μας θυμάται να μου πει ότι περνάει μια δύσκολη περίοδο και δεν μπορεί να με καλύψει συναισθηματικά...
    Καλά το ξέρω.. μούφα δικαιολογία είναι.. ή τον θες ή δεν τον θες τον άλλον..
    Απλά αντί να βράζω σαν τον κάβουρα στο ζουμί μου είπα να τα πω και παραέξω...
  • boa @ 10.11.2008 16:59
    μήπως ο ψάρις σου έχει ωροσκόπο ζυγό?
  • flamescreen73 @ 10.11.2008 17:27
    Για τι ηλικιες μιλαμε? δυστυχως οι Ιχθυες ως συναισθηματικα οντα ειμαστε και τρομερα ανωριμοι μεχρι αρκετα μεγαλη ηλικια. απο καποια αποψη ο Ιχθυς τα θελει ολα δικα του που δεν γινεται. το κακο με τους αντρες ειναι οτι δεν ειμαστε σιγουροι τι ζηταμε.

    Μιλωντας για τον ανωριμο και μη εξελιγμενο Ιχθυ(που ακομη δεν ξερω αν εχω ξεπερασει το σταδιο, παροτι νομιζω οτι το καταφερα σε πολυ σημαντικο βαθμο)

    Το να δινεις σημαινει και να παιρνεις. Ο Ιχθυς δεν καταλαβαινει γιατι δεν παιζεις και δεν θελεις να παιξεις ταυτοχρονα ολους τους ρολους των γυναικων που θαυμαζει, δηλαδη της μητερας, ερωμενης, και φιλης και οτι πρεπει να παιρνει και ο ιδιος πρωτοβουλιες και να σε στηριζει στα δικα σου αγχη.

    Τα δικα του φαινονται ηδη βουνο και οτι τον εχει καταραστει η μοιρα να υποφερει αιωνια ασχετως αν τα δικα σου ειναι στην πραγματικοτητα πολυ μεγαλυτερα. επισης του αρεσει ενδομυχα να υποφερει γιαυτο και γουσταρουμε πολυ τις δυναμικες γυναικες που μας ψηνουν το ψαρι στα χειλια.

    Επισης δεν θελει με τιποτα τον ελεγχο στην σχεση γιατι ειναι αρκετα ευθυνοφοβος και δεν θελει να το κραταει μανιατικο στον ευατο του αν η σχεση χαλασει γιατι εκανε η νομιζει οτι εκανε μαλακια(ειναι και τελειομανης, οποτε αν παει κατι λαθος πανικοβαλλεται)

    Στην προκειμενη περιπτωση, θα πρεπει εσυ να βρεις την ωριμοτητα για να αναλαβεις τα ηνια οσο αυτος δεν μπορει. Πιθανο απλως να θελει επιστροφη στην προτερη κατασταση που ηταν λιγοτερο δυσκολη για αυτον η περισσοτερο επιθυμητη αντιστοιχα(μας αρεσει πολυ το μυστηριο και να προσπαθουμε να το λυσουμε ανακαλυπτωντας καινουρια πραγματα για τον αλλο).

    Επισης ο αντρας Ιχθυς μπορει να ειναι Drama queen. Δηλαδη παιρνει το τσιμπημα απο μια βελονα που του εκαναν στο μικροβιολογικο και σε κανει να νομιζεις οτι του τρυπησε σφαιρα τον πνευμονα και πεθαινει. Εχει επισης εντονες μεταπτωσεις και δεν αποκλειονται και μακρες περιοδοι καταθλιψης.

    Αλλο αγαπημενο κολπακι ειναι να παιζει το θυμα και τι του εχει κανει ο κοσμος μαζι και εσυ που δεν τον καταλαβαινες και κατεστρεψες την πιθανοτατα καλυτερη σχεση που εκανε.

    Θα πρεπει να εισαι βραχος και να του τα ξεκοβεις οσο μπορεις. μαζι με το υπερβολικο συναισθημα που ειναι απολαυστικο ερχονται και αυτα τα αρνητικα. Ειναι τελειως κακο αν εισαι και εσυ συναισθηματικη και δεν μπορεις να εξισορροπησεις τον ουρανο που ζει αυτος με την γη. Εκει, δικη σου αποφαση πως θα πορευτεις.

    Παντως επειδη ειμαστε ανθρωποι και συμβαινουν και ατυχιες, δωσε και ενα ποσοστο να εχετε ειτε κακο timing, δηλαδη οντως να εχει σοβαρο προβλημα οποτε θα πρεπει να τον στηριξεις και να του δωσεις χρονο μονο του για ενα διαστημα που θεωρεις εσυ λογικο. Παντως σιγουρα συζητηση δεν βλαπτει, εκτοε αν δειχνει οτι τον καιει πολυ και δεν θελει να μιλησει.

    Προσωπικα αν πω δεν θελω να μιλησω, θα ηθελα να μου πεις "Το σεβομαι και θα σου δωσ το χρονο σου για να το σκεφτεις, παντως για οτι χρειαστεις ειμαι διαθεσιμη και θελω να το ξερεις, και οτι με στεναχωρει να μην μπορω εστω να ακουσω τι σε απασχολει, μηπως και μπορω να βοηθησω". Θα με βοηθουσε να ξανοιχτω πιο ευκολα οταν το κανω, γιατι λατρευω τους ανθρωπους που ειναι γλυκομιλητοι και σου δειχνουν οτι σε σκεφτονται με ηρεμο και οχι πιεστικο τροπο.

    Εννοειται οτι η σχεση δεν θα επηρεαστει και θα μιλησω μαζι σου οταν σε εμπιστευτω(κατευθειαν αν σε εμπιστευομαι), αλλα μου πηρε πολυ καιρο για να μην καταστερφω τα παντα οταν εχω τις μαυρες μου. Οποτε αν τον κρινεις ανωριμο δωστου οτι ευκαιρια μπορεις και οταν ξεπερασεις το οριο η φτασεις σε αυτο, ξαναμιλα του και μετα σταματα να ταλαιπωρεις και τον ευατο σου και αυτον.

    Δεν μπορεις να παιξεις σαν ανθρωπος το ρολο της μπεημπι-σιτερ αιωνια εξαλου. Παντως μην κρινεις απο ζωδιο αν δεν παει καλα η σχεση. Επειδη και καποιος επομενος θα ειναι Ιχθυς δεν σημαινει οτι θα συμπεριφερεται το ιδιο. Μην την πληρωνουν αλλοι για χαρη των σχεσεων που μας ψηνουν στις δυσκολιες.
  • peri08 @ 10.11.2008 18:34
    Ναι... μπορεί το timing να μην είναι καλό... Το καταλαβαίνω και το σέβομαι.. άλλωστε του είπα ότι όταν ξεμπερδευτεί εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε.. Ο λιονταρίσιος εγωισμός μου έγινε κουρέλι και έχω μείνει με ένα σωρό ερωτηματικά ... αλλά τι να κάνουμε... love sucks sometimes..

    P.s Εννοείτε ότι δεν κρίνω τους ανθρώπους από τα ζώδια και thanks για τον χρόνο σου και για την μεγάλη απάντηση

    P.S2 Boa αν έχει και ωροσκόπο ζυγό.. πάει..την κάτσαμε την βάρκα lol
  • tania9 @ 10.11.2008 18:57
    να σας πω εγω που ζω 13 χρονια με ιχθύ? πολυ καλοι , ερωτικοι αλλα καθολου ρομαντικοι , καλοι οικογενειαρχες , τιμιοι εργατικοι , πιστοι αλλα αμα μουλαρωσουν ....γαμ.....σε τα . αν ομως βρεις το κουμπι τους τους κανεις οτι 8ες. τους αρεσουν οι δυναμικες γυναικες αλλα απ την αλλη νοιωθουν πολλες φορες και κομπλεξ κατωτεροτητας.... μια ετσι μια αλλιως μαλλον ειναι το ζωδιο ετσι..... οποτε με λιγα λογια ειμαι ηρωας εγω η μικρη παρθενουλα......
  • peri08 @ 10.11.2008 19:06
    Σου βγάζω το καπέλο.. Ήρωααααςςςς...
  • sophiachi @ 10.11.2008 20:16
    egw kollisa sthn ekshs frash: ή τον θες ή δεν τον θες τον άλλον..
    ayto einai alitheia se genikes grammes. alla oswn afora ta psaria.. ?? kapoies fores alla theloun, alla deixnoun k alla kanoun. h opws eipe h mrg123 dn kseroun oute k oi idioi ti theloun h dn exoun diathesi na to diekdikisoun.. (auto to teleutaio eidika emena mou fainetai adianohto alla apo autous ola ta perimeneis) telika ti mporei na isxuei? k poio einai to xeirotero ap'ola? k telika... emeis ti prepei na kanoume?? (mas gemizoun erwthmatika ayta ta psaria..)
  • flamescreen73 @ 12.11.2008 00:28
    Τα ψαρια οπως και καθε αλλο ζωδιο εχουν διαφορες μεταξυ τους.
    Παντως σε ολους υπαρχει η ταση οσο σχιζοφρενικο και να ειναι να δοκιμασουν δυο αντιθετα πραγματα ταυτοχρονα.

    Για αυτο δινουν την εντυπωση οτι δεν ξερουν τι θελουν. Στην καλυτερη περιπτωση μπορει να θελουν να κρατησουν απλως μια ισορροπια, αλλιως μπορει να ειναι μια ετσι μια αλλιως. Εμφυτο περιπου. Μετα απο τοσα χρονια, καλυτερη εξηγηση που δινω, ειναι οτι ο μονος τροπος για να δεις τα πραγματα σφαιρικα, ειναι να δοκιμασεις και τις δυο αποψεις.

    Αρα αυτο που κανουν ειναι να το κανουν αυτο εμπειρικα και οχι θεωρητικα (που επισης γινεται). Να ξερετε οτι τα ψαρια δρουν και σαν χαμιλεοντες(μπαινουν στο πετσι του αλλου και μπορουν να σκεφτονται περιπου οπως και εκεινος) και προσαρμοζονται και στο περιβαλλον αλλα και στις απαιτησεις σας, τους φιλους σας, τις συνθηκες, οτιδηποτε για να υπαρχει αρμονια. Αν και καποιοι, λογω συνηθειας θεωρουν αρμονια τους συνεχεις καυγαδες και την αναταραχη.

    Συνεπως, μπορει να νομιζεται οτι τους ξερετε αλλα να κανουν κατι που δεν εχετε φανταστει οτι θα εκαναν, η θα ηθελαν να κανουν(γιατι συμπεριφερονταν αλλιως για να ταιριαξουν, μας αρεσει να μας αποδεχονται και αισθανομαστε εξαιρετικα δυσαρεστα οσο νιωθουμε ξενο σωμα).

    Για οποιον αγαπαμε, την αλλαγη δεν την βλεπουμε σαν καταρα, αλλα επιθυμητη, στο βαθμο που γινεται απο εμας για συγκεκριμενο λογο και οχι απο εξωτερικη πιεση. Την πιεση μπορει να την δεχτει και να κανει οτι θελετε, αλλα θα σας το βγαλει ξυνο αλλου. Εγω προσωπικα θα επαναστατουσα αγρια αν παει καποιος να μου κατσει στο σβερκο και το καταλαβω για παραδειγμα(αν οχι, μαγκια του).
  • flamescreen73 @ 12.11.2008 00:36
    sophiachi, θα ελεγα οτι το θελουν ειναι το πραγματικο, το δειχνουν ειναι το τι νομιζουν οτι θελεις εσυ η το περιβαλλον τους και το πραττουν ειναι το τι θελει οποιος εχει μεγαλυτερο ελεγχο πανω τους(ελπιζω ο ευατος τους).

    Προσωπικα εχω καει δυο φορες απο κριους στο παρελθον, οποτε τους αποφευγω επιμελως. Μπορει λοιπον να σκεφτονται απειρα σεναρια και να εχουν κατασκευασει τον κοσμο με καθε πιθανοτητα και στο μεσοδιαστημα να σας φαινεται οτι δεν πραττουν.

    Η να εχουν αμφιβολιες και αυτα που θεωρειται εσεις ξεκαθαρα μηνυματα αυτοι να τα θεωρουν πιθανοτητες η να σκεφτονται οτι θελουν να δρασετε με συγκεκριμμενο τροπο για να προχωρησουν και αυτοι. Υπαρχει μια διστακτικοτητα παντως, ξεκιναει απο το συναισθηματισμο τους.

    αν σας αρεσει πραγματικα μαλλον θα πρεπει να τον συρετε απο τη μυτη σε καποια πραγματα. Καποιοι ζουν συνεχεια μεσα σε φαντασιωσεις και δεν μπορουν να ανταποκριθουν στον πραγματικο κοσμο πολυ καλα.

    Σαν Κριος να ξερεις οτι οπου εσυ διεκδικεις ηδη αυτα που θες, αυτος κανει ακομη σχεδια τα σβηνει και κανει αλλα καλυτερα μεχρι να τα σβησει και αυτα για να εφαρμοσει την καινουρια μεθοδο σκεψης που εμαθε.
  • zenobia @ 12.11.2008 07:07
    Καλημερα!
    peri08, μετα τις απαντησεις-σεντονια του κλασικου ψαρη flamescreen που παραυτα ειναι αληθεια, να σε παραπεμψω στα αστρομαθηματα:

    "Ζώδια που είναι σε φυσιολογικά κουινκουνξ μεταξύ τους όπως Λέων-Ιχθύες, Κριός-Παρθένος, ή Καρκίνος-Υδροχόος νιώθουν μια φυσική έλξη γιατί βρίσκουν το ένα ζώδιο στο άλλο χαρακτηριστικά που του φαίνονται εξωτικά αν και πολλές φορές εντελώς ενοχλητικά." Απο τη "Σημασια των οψεων"- Quincux.
    Αυτο για να παρεις μια ιδεα...

    Ενα αλλο στοιχειο που (νομιζω) συνδεει Λεοντες και Ιχθυες ειναι ο Ποσειδωνας... βρισκεται σε κυριαρχια στους Ιχθυες και σε εξαρση στο Λεοντα. Νομιζω λοιπον οτι αυτο ειναι και το κοινο τους σημειο: ρομαντισμος ιδεαλισμος, φαντασια, αλλα και αυταπατες και ψευδαισθησεις - Μονο που εκδηλωνονται με εντελως διαφορετικο τροπο.
    (...)
  • zenobia @ 12.11.2008 07:31
    Αλλο αστρολογικο στοιχειο: αν θεωρησουμε τον Ηλιο ως αφετηρια της οικοθεσιας, οπως γινεται στην ηλιακη αστρολογια (βλ.αστρομαθηματα), δηλαδη σε καποιον που ο ηλιος του ειναι στο λεοντα, ο 1ος οικος ξεκινα απο το λεοντα κλπ, το ζωδιο των ιχθυων βρισκεται στον (καρμικο?!) 8ο οικο του: Δες τι περιλαμβανει το "σπιτι" αυτο, και θα βρεις την απαντηση στο γιατι μετα απο μια σχεση με ιχθυ μπορει να ανετα, μετα το κρεβατι του παθους, να ξαπλωσεις και στο κρεβατι του ψυχαναλυτη για να καλυψεις τα αναπαντητα ερωτηματικα...

    Η "λυση" ειναι ακριβως εκει που βρισκεται το "προβλημα" - με τη διαφορα οτι δεν προκειται για προβλημα/λυση, αλλα για ενα μεγαλο μυστηριο...

    Αυτο που τους ενωνει ειναι η Πιστη, στη σχετικη απολυτοτητα της, δηλαδη: αν με εναν Ιχθυ μοιραζεστε το ιδιο "οραμα" (οχι γενικα και αοριστα σε στυλ "πιστευω στο Θεο" αλλα πρακτικα "βλεπω την πορεια μου στη ζωη ετσι") και ενστικτο πορειας της σχεσης, τοτε, παρα τις δυσκολιες, μπορει να συμβαδισετε...

    Γενικα, με τους ιχθυς ξεχαστε το ασπρο-μαυρο, το "η θες η δεν θες", ξεχασε τη γνωστη σου βολη και σταθεροτητα και αγαπησε την εναλλαγη και την ασταθεια... το να ριξεις απλα τον εγωισμο σου και να κανεις υποχωρησεις δεν ειναι τιποτα, ο Ιχθυς σου φωναζει ΝΙΩΣΕ (με), νιωσε τον εαυτο σου, γινε ενα με το περιβαλλον σου. Δυσκολο πραγμα, γιατι δεν ειναι κατι που θα αποφασισεις να αλλαξεις και θα το καταφερεις με δουλεια κ επιμονη και ενδεχομενως το να προσπαθησεις σημαινει να χτυπας το κεφαλι σου ματαια εις τον τοιχο, ενω εν τω μεταξυ ο ιχθυς θα εκπεμπει σε ααααλλα μηκη κυματος.
  • zenobia @ 12.11.2008 07:49
    Με τη φαρα τους εχω σχεση αγαπης-μισους... οι πιο βαθιες συναισθηματικες μου σχεσεις, ειτε φιλικες ειτε ερωτικες, ηταν με Ιχθυες - σε ολα σετακια: βασικα ηλιος, ή ωροσκοπος, ή σεληνη, βαλε και εναν ερμη, μια αφροδιτη, ριξε και λιγο παρθενο για να γουσταρουμε...

    Παρα το οποιο αποτελεσμα, συνηθως απροβλεπτο και "ο,τι να'ναι", τα "μαθηματα" που μου εδωσαν θα τα θυμαμαι παντα. Μπορει να "τελειωσει" μια φιλικη σχεση δεκαετιων με καποιο αλλο ζωδιο και να μην το νιωσω τοσο εντονα, διοτι οι λογαριασμοι εχουν ξεκαθαρισει - με την αφεντια τους ποτε!! Αμα δε, εχουν κατι απο κριο η λεοντα μεσα τους, τοτε θα γινουμε ΚΑΙ κουρελια προτου συνειδητοποιησουμε το κατα Καζαντζακη "μεγα εξαισιο αποτροπαιο μυστικο": οτι το Ενα τουτο Δεν υπαρχει!
    Καταλαβες;;
  • flamescreen73 @ 12.11.2008 19:55
    Μαλιστα...μαλλον και εγω δεν θα τα ελεγα καλυτερα...
    Δε μου λες zenobia, μηπως εκτος απο σχεσεις με ιχθυες εχεις και τιποτα επιρροες στο ωροσκοπιο σου?

    Εγω εχω και καρκινο που με επηρεαζει, αλλα παρεμφερες ζωδιο ετσι και αλλιως. Εχω ομως και Ερμη-Αφροδιτη στους Ιχθυες, οποτε ετσι και αλλιως ισοφαριζεται. Ελπιζω οτι δεν ειμαι κλασσικος Ιχθυς παντως. Μου αρεσει να διαφερω.
  • zenobia @ 12.11.2008 20:47
    ......εεεεεελα!!! σοβαρα;;; ............ φυγεεεεε!!!

    οχι, δεν εχω τιποτα σε ιχθυες στο χαρτη μου... αν εξαιρεσουμε οτι εχουν ακμη στον 12 οπου εχω σεληνη, και μου κλεινουν ταυ τετραγωνο στα μεταβλητα - τιποτα.

    ΕΣΥ δεν εισαι κλασσικος ψαρης;; αστα αυτα...
  • flamescreen73 @ 13.11.2008 10:56
    Ψαρουκλα δηλαδη, ε?
    Κριμα τα τοσα χρονια που προσπαθω να απαλλαγω απο το θλιβερο τουτο σαρκιο...

    Παντως μην νομιζεις οτι αυτα που λεω εδω τα κανω κιολας. Ηταν περασμενη φαση της ζωης μου. Στην πραγματικοτητα προσπαθω να κανω πραγματα εξω απο τα στερεοτυπα για να μην ειμαι προβλεψιμος.

    Θα το διαπιστωνες αν μιλουσαμε υπο πραγματικες συνθηκες(η μαλλον οχι απλα μιλουσαμε, αλλα εβλεπες τις αντιδρασεις μου). Κυριως την κυκλοθυμικοτητα κραταω, αλλα αυτη ειναι αποτελεσμα του να ελεγχω συναισθηματα που ξεφευγουν απο τη μεγκενη του να κραταω τον ευατο μου σε ηρεμια(και δεν εξαρτωνται παντα απο εμενα).
  • zenobia @ 13.11.2008 11:25
    ολο προσπαθεις κι ολο πανω του σκονταφτεις;
    ξερεις ηταν ενας τυπος, να δεις πως τον λεγανε, που ξεκινησε να παει μακρια να αποφυγει τη μοιρα του... κι αυτην ακριβως βρηκε..
    κι ενας αλλος τυπος που λεγε "ετσι που ρημαξες τη ζωη σου στην κωχη τουτη τη μικρη..."

    και σορρυ που κολλαω στις λεξεις αλλα : "κραταω", "αποτελεσμα του να ελεγχω" "ξεφευγουν απο τη μεγγενη" ... ο χριστος κι αποστολος, εκτος απο κλασικη ψαριλα, σε "βαραει" κι η παρθενος εκτος των αλλων;
  • zenobia @ 13.11.2008 11:29
    σκιαγραφησες παντως το προφιλ ενος ψαρακα εδω... να ξερει και η peri που βαδιζει
  • peri08 @ 13.11.2008 11:45
    Τι να ξέρω;;;;;; Κανένας ψυχαναλητής είναι εύκαιρος;;;;; lololol Απλά με τον ψάρι που έχω μπλέξει από τη μια η λιονταρίσια λογική μου λέει άστο παράτα το θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, από την άλλη (μάλλον γίνομαι παρονοϊκή σιγά σιγά) πιστεύω ότι κάτι δεν κολλάει στην όλη ιστορία και ότι ίσως χρειάζεται να το κυνηγήσω λιγάκι το όλο θέμα.. ουφφφφφ....
    Και εγώ δέχομαι την ποικιλία των χρωμάτων και μου αρέσει αλλά κάποιες φορές και το άσπρο ή μαύρο δεν είναι κακό....
  • flamescreen73 @ 13.11.2008 12:07
    Λες? Εχει φαση τελικα αυτο το site.
    Virgo στην σεληνη και τον τριτο οικο λεει ο χαρτης. LOL!

    Ποσα ξερεις. ποσα ξερεις... [κουναει το χερι λοξα, πανω-κατω]
  • peri08 @ 13.11.2008 12:11
    Να ρωτήσω και κάτι άσχετο; (Είμαι καλή μαθήτρια τα διαβάζω τα αστρομαθήματα.. μη νομίζετε.. χιχι) Μιας όμως και κάτι διάβασα για καρμικές σχέσεις.. πως μπορώ να δω αν η σχέση μου είναι καρμική με τον ψάρι μου; (Sorry αν σας έχω πρήξει)..
  • flamescreen73 @ 13.11.2008 12:11
    Παντως πριν τα περιπου 28 δεν μου εβγαινε η ταση για ελεγχο, μετα εκδηλωθηκε. Συγνωμη για το thread-jacking peri08.
  • peri08 @ 13.11.2008 12:14
    Και για να ευθυμήσουμε και λιγό θα μοιραστώ ένα χαρούμενο κομματάκι μαζί σας.. χιχιχιχιχιχι

    http://www.youtube.com/watch?v=59wbr_Vquxs
  • flamescreen73 @ 13.11.2008 12:26
    Ενδιαφερον peri08. Εχεια καλο χιουμορ. Ο Ιχθυς σου θα το εκτιμαει αυτο κατα τη γνωμη μου.(Απο την αποψη οτι το χιουμορ ηρεμει και εγω τουλαχιστο εκτιμω την ηρεμια).
  • peri08 @ 13.11.2008 12:45
    Thanks!!!! Αλλά δε νομίζω ότι το εκτιμάει ιδιαίτερα... μέχρι αποδείξεως του εναντίου βέβαια....
  • zenobia @ 14.11.2008 07:45
    flamescreen, επαθα κι εμαθα...

    peri, οπως σου ειπα, η σχεση λεοντα με ψαρι εχει εξ-ορισμου κατι το "καρμικο", ερχεται να σου δωσει ενος ειδους μαθημα - δε σημαινει πως θα ευοδωθει...
    Απο κει και περα, εξεταζεις τους Δεσμους της Σεληνης, οπως λεει και στα αστρομαθηματα, και τις οψεις που δεχονται απο πλανητες - δικους σου κ δικους του αντιστοιχως.
    Οπως επισης ειπα πριν, η σχεση λεοντα με ψαρι, απο προσωπικη εμπειρια, πρεπει να παταει γερα στην πραγματικοτητα για να εξελιχθει, αν δε θελεις (και δεν θελεις ουτε εσυ ουτε ο αλλος) να χαθεις σε μια δινη σκεψεων και ερμηνειων και (προ)αισθηματων.
  • zenobia @ 14.11.2008 07:51
    κι ενα αστειο τραγουδακι ...
    http://www.youtube.com/watch?v=HPUKzD4nwhw

    "μονο στα ονειρα μπορω να σε αγγιζωωω
    να δινεις χρωμα πανω στο δικο μου-γκριζο(ωωωω)"
  • flamescreen73 @ 14.11.2008 12:59
    Καταθλιπτικο zenobia, παροτι περιγραφει αυτο που θες προφανως.
    Εχεις μια ταση να δινεις ενα σκουροτερο τονο στα πραγματα απο οτι εχω δει.

    Θα συμφωνησω οτι πρεπει κατι να εχει στερεες βασεις γενικα παντως. Στην προκειμενη περιπτωση υπαρχουν εκτος αν δε μας τα λεει ακριβως η peri08.
    Πολλες σχεσεις δεν ευοδωνονται, απο την αποψη οτι δεν εχουν καλο τελος. Και αυτο μεσα στη ζωη ειναι.

    Τωρα αν εννοεις να μην αρχισει καθολου η σχεση και να μεινει στις επιθυμιες των to be εραστων, δεν ηταν σχεση ετσι και αλλιως. Ο καφες και σκετος, παλι καφες ειναι, αλλα δεν πινεται, θελει και νερο μεσα(και να βρασει το νερο για να δεσει το μιγμα).
  • flamescreen73 @ 14.11.2008 13:33
    Κατι αλλο που σκεφτηκα ορμωμενος απο τα τελευταια λογια της zenobia.
    Να ειναι καλα για το ερεθισμα που δινει στη συζητηση.

    Σιγουρα σε σχεση με Ιχθυ, δεν θες να κρατας πραγματα μεσα σου(ολες οι γυναικες το κανετε και δεν ξερω αν και οι Λεοντες).
    Οτι σου ερθει στο μυαλο, πυροβολησε τον. Η αληθεια ειναι παντα ο σωστος, παροτι οχι και ο βολικοτερος τροπος σε μια σχεση.

    Τουλαχιστο απο τη μερια σου θα ξερεις οτι προσπαθεις για το καλυτερο. Τωρα αν αυτος δεν θελει να μοιραστει τα δικα του...
    Γινονται και αυτα, προφανως δε θα ξερει οτι σχεση ειναι και να μοιραζεσαι.
    Μπορει και να το μαθει.
  • zenobia @ 14.11.2008 17:34
    το οτι μπορει να μην ευοδωθει αναφεροταν στο "καρμικο" της σχεσης. Μιας οποιας σχεσης. τι σημαινει να ειναι καρμικη δηλαδη... γιατι πολλες φορες λεμε καρμα και νομιζουμε πως ειναι αυτο το ιδανικο.
    Και βεβαια ΔΕΝ εννοω να μεινει στις επιθυμιες...!! (καλα, αυτο πως το υπεθεσες;;!) Λεω απλως γιατι "τρωμε τα μουτρα μας" με σας - εχουμε κ οι λεοντες εναν υπερβολικο τροπο εκφρασης πια...

    Τωρα, τι να κανει κανεις με εναν ψαρη;; Ως πιο αρμοδιος, τα ειπες μια χαρα και συμφωνω απολυτα!

    Οσο για το ασμα, ομολογω πως το σουπερ δραμα α λα Χατζηγιαννης κ λοιποι δε με συγκινει, για αυτο και το "παιξιμο" με τις λεξεις...
    Αμαν πια, σκασε ενα χαμογελο, που τα παιρνεις ολα σοβαρα!!!
  • flamescreen73 @ 15.11.2008 14:46
    Συγνωμη για την ανυπαρξια απαντησης εχθες. Ξεχασα να δω το θεμα.
    Zenobia ειμαι σοβαροφανης ΜΟΝΟ, το ιδιο και απαντησεις μου. Φανταζομαι οτι μεσα μου ανησυχω μηπως βγω γελοιος. Μην ανησυχεις, χιουμορ βρισκω σε ολα(και η θλιψη η ιδια μαλιστα ενιοτε ειναι αστεια).

    Smilies δεν πολυχρησιμοποιω(κυριως το LOL σαν εκφραση) αλλα επειδη εισαι κυρια και δε θελω να σου χαλασω χατηρι, παρε ενα που μου αρεσει εδω.
  • morgangreene @ 15.11.2008 16:15
    flamescreen73 τα σχόλιά σου είναι σκέτη απόλαυση, περιγράφεις το χάος μας τόσο μεθοδικά, αποστασιοποιημένα και μετρημένα - παρθενίσια
    Όσο για τους Ιχθύς... ΠΟΤΕ δεν είμαστε σίγουροι για το τι θέλουμε, ποτέ. Μπορούμε άνετα, ακριβώς γι' αυτό το λόγο να "συρθούμε" σε καταστάσεις αν ο άλλος είναι επιδέξιος, γλυκός και μη απειλητικός.
    Η μεταβλητότητα για μένα είναι η δικλείδα ασφαλείας, η αλλαγή, η φυγή, κυριολεκτικά και μεταφορικά, όταν διαπιστώσουμε ότι τελικά δεν μας εκφράζει αυτό στο οποίο βρισκόμαστε. Και οι άλλοι μένουν ξεροί συνήθως, αν και το υποπτεύονταν ότι είμαστε νερό που γλυστράει από τα δάχτυλά τους αν προσπαθήσουν να το κρατήσουν.
  • flamescreen73 @ 16.11.2008 14:31
    Σε αυχαριστω morgangreene. Αληθινα δεν ξερω αν τα καταφερα, αλλα αυτος ηταν ο στοχος μου, και παντα ειναι. Χωρις καθαροτητα σκεψης δεν παιρνονται σωστες αποφασεις για επιλυση προβληματων. Εγω μονο με αποστασιοποιηση απο το θεμα τα καταφερνω - αν τα καταφερνω.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...