παρακαλώ περιμένετε...

dieleuseis planitwn

  • fldown @ 23.09.2008 00:49
    Βήμα 1ο: Παίρνεις το γενέθλιο χάρτη σου.
    Βήμα 2ο: Κοιτάζεις που βρίσκονται οι πλανήτες αυτή την περίοδο που μιλάμε. Για παράδειγμα ο Ουρανός βρίσκεται ανάδρομος στις 20 μοίρες των Ιχθύων. Τη θέση των πλανητών μπορείς να την αναζητήσεις σε κάποια αστρολογική εφημερίδα ή να κοιτάς εδώ πιο πάνω την ένδειξη ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΩΡΑ.
    Βήμα 3ο: Κοιτάζεις μέσα σε ποιο οίκο το γενέθλιου χάρτη σου βρίσκεται ο εν λόγω πλανήτης. Επιστρέφοντας στο παράδειγμα κάποιος που έχει ωροσκόπο στις 18 μοίρες των Ιχθύων έχει διέλευση Ουρανού στον πρώτο οίκο αυτή την περίοδο αλλά κάποιος που έχει ωροσκόπο στις 26 μοίρες του ίδιου ζωδίου έχει διέλευση Ουρανού στο 12ο οίκο.
    Επαναλαμβάνεις τα βήματα 1 έως 3 για όλους τους πλανήτες (συν Χείρωνα και Βόρειο Δεσμό) και βλέπεις σε ποιους οίκος διελαύνουν την τρέχουσα περίοδο. Αφού αφομοιώσεις τα βήματα αυτά τότε θα είσαι έτοιμη για περισσότερες πληροφορίες. Καλή ενασχόληση!
  • annaeleni @ 24.09.2008 00:48
    eyxaristw poly fl pou espefses na syndrameis me ta parakatw sxolia... omws den to pianw... diladi ena paradeigma: ayti ti stigmi i selini einai stin 25 karkinou, swsta? sto xarti mou i selini einai sto 0 tou aigokerou, ara...? ayto me tis moires pws to ypologizeis? i apla lew oti afou exw 12o ston karkino, twra i selini peftei sto 12o mou?
    an exeis xrono, tha to ektimousa ... thnx again
  • fldown @ 24.09.2008 07:44
    Στο γενέθλιο χάρτη του Stardome υπάρχει ένα πινακάκι που λέει με ακρίβεια στις πόσες μοίρες του κάθε ζωδίου έχεις ακμές οίκων. Στο παράδειγμα που δίνεις, αν όλος ο 12ος σου είναι καρκίνος τότε ναι(!!), κάθε φορά που η σελήνη είναι στον Καρκίνο θα είναι στο 12ο σου. Αν όμως η ακμή του 12ου σύμφωνα με τον πίνακα είναι στις 10 μοίρες του Καρκίνου τότε θα λες ότι ένας πλανήτης βρίσκεται στο 12ο σου αν περάσει πάνω από την ακμή. Αυτή είναι η ουσία...
    Μας ενδιαφέρει που βρίσκονται οι πλανήτες αυτή τη στιγμή για να συνδυάσουμε μετέπειτα αυτή την πληροφορία με τους γενέθλιους πλανήτες σου. Στο παράδειγμα που δίνεις, η πληροφορία ότι η γενέθλια σελήνη σου βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν σχετίζεται άμεσα με τη διέλευση της Σελήνης σου. Και γενικά κάνε μου μια χάρη και πάρε έναν άλλο πλανήτη να παίξεις εκτός από τον Ήλιο και τη Σελήνη. Ειδικά η τελευταία κάθεται σε ένα ζώδιο για 2 μέρες περίπου οπότε άκρη δεν θα βγάλεις...
  • annaeleni @ 24.09.2008 19:18
    ok, i got you. dyskoli douleia.... xronos kai gnwseis...
    eyxaristw kai pali

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...