παρακαλώ περιμένετε...

ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΕΛΙΚΑ....

  • catnik @ 18.09.2008 16:37
    Μόνο αντίθετες ενέργειες; Σαν να είμαι δύο άνθρωποι που τη λέει ο ένας στον άλλο μόνιμα. Και δεν μπορώ να καταλήξω.

    Και όλη αυτή η αστάθεια στη ζωή μου... Γι'αυτό ζήτηση και τη γνώμη των ειδικών. Φυσικά οι ζωές μας αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε όπως και οι ζωές των ανθρώπων γύρω μου, αλλά μήπως με επηρεάζουν όλα αυτά τα χρόνια και κάποιες βόλτες πλανητών που δημιουργούν μπερδέματα και ανισορροπίες και όλη αυτή την αστάθεια; Και να ναι, θα τελειώσει αυτό. Γιατί πραγματικά κουράστηκα, και θέλω λίγη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
  • DEEPBLUESEA @ 18.09.2008 18:52
    μακαρι να βρεις απαντησεις σε αυτα που σε απασχολουν catnik..........δυστυχως και εγω βιωνω ολα αυτα που περιγραφεις γιατι εχουμε κατι κοινο....λιονταρι με ωροσκοπο ζυγο και αφροδιτη στον καρκινο και εγω.....εξωτερικα ενα δυναμικο και εγερωχο λιονταρι που ανεμιζει επιδεικτικα την χαιτη του "θαμπωνοντας" τους θαυμαστες του και το κανει υπολογισιμο στους εχθρους του και μεσα...ενα μικρο παιδι που κλαει απαρηγορητο μολις νιωσει οτι δεν παιρνει την αγαπη και την φροντιδα που χρειαζεται και πληγωνεται με το παραμικρο.....αλλα για ολους τους ανθρωπους ειναι δυσκολα (σιγουρα με διαφορετικο βαθμο δυσκολιας) και το πιο δυσκολο ειναι η ειρηνικη συμβιωση με αυτο που εισαι....οταν μαθεις να ζεις με τα προτερηματα σου και τα ελαττωματα σου και επιτρεψεις στον ευατο σου να μην ειναι τελειος τοτε ολα ειναι αλλιως....εξαλλου αν ολα ηταν στρωμμενα με ροδοπεταλα στην ζωη ...δεν θα ηταν και λιγο βαρετα???
    κι αν το καλοσκεφτεις και η σταθεροτητα ειναι υπερτιμημενη......μια μικροαστικη συνηθεια και τιποτε αλλο......και την μεγαλη αναγκη προς αυτη μας την δημιουργει ο φοβος και η ανασφαλεια που μπορει να νιωθουμε για τον ευατο μας και τις δυναμεις μας.......αρα για σκεψου το ....μηπως πρεπει να εστιασεις καπου αλλου και μηπως αυτο ειναι το μαθημα που προσπαθει να σου μαθει η ζωη.....εγω εχω προσανατολιστει προς τα εκει παντως....
  • zenobia @ 19.09.2008 02:07
    πολυ γρηγορα, σχετικα με τα ζωδια και τα χαρακτηριστικα που τους αποδιδεις: ο Καρκινος δεν ειναι καθολου υποχωρητικος, ισα-ισα επενδυει πολυ σοβαρα κ εκει διεκδικει, αγαπαει τη σταθεροτητα (που ΔΕΝ εχει) και ειναι προσαρμοστικος...
    εχεις και το λεοντα που αντιλαμβανεται τη σταθεροτητα διαφορετικα, ειναι ο ιδιος σταθερος και το παιχνιδι που πρεπει να παιξει με τον εαυτο του ειναι να επιβαλεται με ουσια.
    Ο δε ζυγος δεν ειναι ακριβως αναποφασιστος, ειναι λιγο ΟΦΑ οπου-φυσαει-ο-ανεμος, οποτε καταληγει να κανει υποχωρησεις που μετα του βγαινουν σε ξεσπασμα.
    Μηπως πρεπει να συνεργαστουν?
  • catnik @ 19.09.2008 09:44
    πολύ καλημέρα σας και πολλά ευχαριστώ..!
    deepbluesea το ξέρω πως μοιάζουμε αρκετά, τα έχουμε ξαναπεί εμείς οι δύο, το θυμάμαι. Αυτό που με προβληματίζει πάντα είναι πως "τραβάω" γύρω μου ανθρώπους που έλκονται και "θαυμάζουν" αυτό το δυναμικό και αγέρωχο λιοντάρι και μόλις δουν τις ευαισθησίες, τις αδυναμίες και την ανάγκη για αγάπη και φροντίδα, την κάνουν με ελαφρά. Οι άλλοι πάλι που τους δείχνεις το "κατά βάθος" σου, μόλις δούν λίγη δυναμικότητα, τρομάζουν...
    zenobia ευχαριστώ για την σύντομη ανάλυση. Ίσως τελικά αυτό είναι που με κουράζει τόσο πολύ. Το όπου φυσάει ο άνεμος (παω, είμαι καλάμι γέρνω δεν σπάω, όπως λέει και το τραγούδι) του ζυγού, με την αντίληψη περί σταθερότητας του Λέοντα και του Καρκίνου.
    Thanks, κορίτσια...
  • TIGRINA @ 19.09.2008 14:21
    ..''Αυτό που με προβληματίζει πάντα είναι πως "τραβάω" γύρω μου ανθρώπους που έλκονται και "θαυμάζουν" αυτό το δυναμικό και αγέρωχο λιοντάρι και μόλις δουν τις ευαισθησίες, τις αδυναμίες και την ανάγκη για αγάπη και φροντίδα, την κάνουν με ελαφρά. Οι άλλοι πάλι που τους δείχνεις το "κατά βάθος" σου, μόλις δούν λίγη δυναμικότητα, τρομάζουν...''...


    A γεια σου!!!!!!....αρα ειναι η δικη μας χρονια παθηση..να μην ξερουμε που παταμε και που πηγαινουμε μαλλον καλυτερα ΠΩΣ να πηγαινουμε..και ψαχνουμε να δουμε τι φταιει...τουτεστιν στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε...?
    εεεε?

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...