παρακαλώ περιμένετε...

Επιστροφή Κρόνου και τρίγωνο του με γενέθλια Αφροδίτη και Σελήνη.

  • fldown @ 26.07.2008 21:07
    Με τον Κρόνο να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τη Σελήνη και μάλιστα με τους δύο πλανήτες σε γωνιακούς οίκους, αυτό που πιθανότατα χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο άτομο είναι η ανάγκη να υπάρχουν σαφώς καθορισμένα όρια στις σχέσεις. Για να νιώσει συναισθηματική ασφάλεια (Σελήνη) και να μοιραστεί στιγμές (Αφροδίτη) χρειάζεται χρόνο και υπομονή (Κρόνος). Με τον Κρόνο να βρίσκεται στον 5ο οίκο της ο έρωτας, το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι αποκτούν πολύ μεγάλη σημασία. Ίσως από την μια να κυνηγάει τον έρωτα με ένταση για να αποδείξει στον εαυτό της ότι δεν υστερεί...Άλλωστε όπου υπάρχει Κρόνος, υπάρχει και ο φόβος ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί. Από την άλλη μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο, δηλαδή αναγνωρίζοντας τον φόβο της να βρίσκεται σε μακροχρόνιες σχέσεις που παρέχουν την χρονική δυνατότητα να εξωτερικεύσει τα αισθήματά της. Τονίζω ότι πολύ σημαντικές είναι και οι θέσεις των πλανητών αυτών στα ζώδια εκτός από τους οίκους.
    Τώρα η επιστροφή Κρόνου είναι μια περίοδος που είτε από μόνο του το άτομο στρέφει προς τα έσω την προσοχή του, είτε τα γεγονότα το αναγκάζουν να πράξει κάτι τέτοιο. Συνεπώς στην ερώτηση αν είναι καλή η επιστροφή για τα ερωτικά της, η απάντηση δεν είναι μονοσήμαντη. Αν βρίσκεται σε μια σχέση ήδη είναι πολύ πιθανόν ο Κρόνος να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα. Καθώς η επιστροφή σηματοδοτεί την πρώτη ωρίμανση, είναι πιθανό να κρίνει πως εκεί που βρίσκεται δεν καλύπτεται ή ότι έχει την ανάγκη να αποτραβηχτεί για να βρει τον εαυτό της. Από την άλλη, αν μια σχέση είναι λειτουργική και με γερά θεμέλια και από τα δύο μέλη, δεν είναι απίθανο η διέλευση του Κρόνου από τον 5ο οίκο να την σταθεροποιήσει ακόμη περισσότερο. Οι όψεις του Κρόνου είναι ευνοϊκές με την Αφροδίτη και τη Σελήνη αλλά καλό θα ήταν να αναζητήσει κανείς και τις όποιες αρνητικές γιατί αυτές είναι που θα αισθανθεί πιο έντονα και μπορεί να ανατρέψουν το σκηνικό.
  • TIGRINA @ 27.07.2008 23:36
    Λιονταρι 2ου δεκαημερου με ωροσκοπο Παρθενο 1ου δεκαημερου...
    Προβληματα διαφορα καθημερινα, πιεση στα οικονομικα, τα επαγγελματικα χωλαινουν και μια σχεση με Παρθενο 3ου δεκαημερου με ωροσκοπο Σκορπιο απο 2 Φεβρουαριου εγινε ΛΟΥΗΣ χωρις καν λογο ..ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!! εξαφανιστηκε μετα απο 3 χρονια σχεδον....χωρις αντιο....

    Κυριε Πανοπουλε...το περιοδικο εγραψα κι αλλου ηταν ο,τι ακριβως χρειαζομασταν ολοι εμεις οι φαν της αστρολογιας. Συγχαρητηρια σε σας και τους συνεργατες σας!!!
    Πειτε μου καλε μου Κυριε...ποτε θα χαμογελασει το χειλακι μας? Ποτε θα δουμε ασπρη μερα? Τετοια πιεση δεν εχω ξανανιωσει ΠΟΤΕ στην ζωη μου...η σχεση μου επιστρεφει η θα κανω για πολυ ακομη την Πηνελοπη χωρις μνηστηρες?Τα επαγγελματικα συνερχονται? τα οικονομικα ηρεμουν? τα προβληματα υποχωρουν?....οχι αλλο καρβουνο....2 χρονια ο Κρονος στο λιονταρι και ενα χρονο τωρα στον ωροσκοπο μου στην παρθενο......ανασα δεν προλαβαινω να παρω....((
    Σας ευχαριστω!!!
  • Queenevi @ 28.07.2008 12:36
    eyxaristw gia apantisi fldown. I afro einai ston skorpio kai i selini ston tayro. Exei kapoia idiaiteri simasia?

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...