παρακαλώ περιμένετε...

16-08-74

  • pinklips @ 13.07.2008 11:01
    ...ψυχραιμία κυρίως.....
  • Stardonna @ 13.07.2008 13:11
    evagelia, η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στον 3ο οίκο σου και όντως σχηματίζει μια «Πανσέληνο» με τον Ήλιο σου (δηλαδή αντίθεση). Σημειωτέον ότι ο Ήλιος σου εδώ και μερικούς μήνες δέχεται αντίθεση Ποσειδώνα. Και ο Ερμής σου συμμετέχει σε αυτή την όψη και ο Ουρανός σου στον Ζυγό ο οποίος κάνει την ακριβέστερη όψη με την έκλειψη.
    Πρώτα να πούμε ότι μια σεληνιακή έκλειψη φέρνει συναισθηματική αναστάτωση η οποία προκαλεί άγχος και υπερβολικές αντιδράσεις, αν υπάρξουν αντιδράσεις. Μια σεληνιακή έκλειψη δεν δημιουργεί κοσμοϊστορικές αλλαγές από μόνη της. Θα λέγαμε ότι μάλλον καταδεικνύει ένα θέμα, φωτίζει όλες του τις διαστάσεις και ταυτόχρονα κάνει τα συναισθήματα να υπερχειλίζουν. Μια έκλειψη Σελήνης στον 3ο οίκο μιλάει καταρχήν για μεγάλη νευρικότητα και κινητικότητα. Θα είσαι σε ταξίδι; Θεωρώ ότι δεν πρόκειται να θιχτούν θέματα της αισθηματικής σχέσης σου όσο θέματα σχέσεων με τα αδέρφια, αν έχεις, και επαγγελματικά-κοινωνικά, θέματα σπουδών, μετακινήσεων και συναλλαγών στα οποία θα εμπλακούν με κάποιο τρόπο και οι φίλοι σου.
    Αρνητικά συναισθήματα, ζήλια και έντονη διαίσθηση σε κάνουν να ξανά εξετάζεις μια επαγγελματική συνεργασία ή/και ένα γάμο. Υπάρχει πάρα πολύ άγχος το οποίο έχει να κάνει και με ταξίδι και με μια απόφαση που πρέπει να πάρεις, φαίνεται όμως η «κοινή λογική» να μπλοκάρεται και να κυριαρχεί η διαίσθηση όπως και η φαντασία. Η απόφαση σου μάλλον στηρίζεται στην υπέρμετρη αδυναμία που έχεις σε κάποιο άτομο και η (καλή) συμβουλή θα δοθεί από φιλικά σου άτομα. Ο Ποσειδώνας σε έχει τυφλώσει και δεν ξέρεις την αλήθεια ή εστω, όλη την αλήθεια. Δώσε σημασία σε ένα τηλεφώνημα, ένα mail, κάτι που θα σου δώσει ξαφνικά κάποια δεδομένα και μια άλλη προοπτική για να φιλοσοφήσεις αλλιώς όποιο θέμα ανακύψει και να μην σε τρώει τόσο πολύ το άγχος. Ψυχραιμία χρειάζεται και να μην τρελαίνεσαι από έμμονες σκέψεις και απροσδιόριστους φόβους. Στην ανάγκη κάτσε και γράψτα αυτά που σε απασχολούν, κάνε μια ρομαντική βαρκάδα και άσε τα μεγάλα λόγια για μια άλλη στιγμή που θα έχει καταλαγιάσει το μέσα σου.

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...