παρακαλώ περιμένετε...

Ερμης Αναδρομος

  • fldown @ 08.05.2008 11:55
    kostantinosz, o Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας όπως θα γνωρίζεις. Τις περιόδους του χρόνου που βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση ο τομέας της επικοινωνίας δοκιμάζεται από καθυστερήσεις, από παρανοήσεις και πάσης φύσεως δυσκολίες. Συνίσταται γενικά σε περιόδους ανάδρομου Ερμή να μην γίνονται καινούργιες συμφωνίες, καινούργια ανοίγματα ή ξεκινήματα. Η επικοινωνία είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια στις συμφωνίες, στις σχέσεις και στην καθημερινότητα και είναι εξαιρετικά πιθανό να παρατηρήσεις ότι συμφωνίες που συνάπτεις ή ξεκινήματα που έχεις κάνει με ανάδρομο Ερμή να παρουσιάζουν σε βάθος χρόνου προβλήματα που δεν είχες προβλέψει πως θα προκύψουν, τα οποία είναι φυσικά αποτέλεσμα του ότι όταν ανέλαβες δράση δεν ειπώθηκαν ή δεν κατανοήθηκαν όλες οι πληροφορίες που έπρεπε.
    Αν λοιπόν δεν μπορεί να ανασταλεί η απόφαση για λίγες εβδομάδες μετά ή δεν μπορεί να ληφθεί πριν ο Ερμής γίνει ανάδρομος τότε θα πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή γιατί είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και δυσκολίες που δεν αναμένεις να εμφανιστούν. Μην ξεχνάς επίσης πως ο Ερμής κυβερνά τις αγοροπωλησίες και τις μεταφορές. Η αλλαγή επαγγελματική στέγης είναι μεταφορά, μετακόμιση, και ίσως αν αυτή γίνει ξανά σε περίοδο ανάδρομου Ερμή να αντιμετωπίσεις και εκεί προβλήματα ασυνεννοησίας και καθυστερήσεων.
    Τέλος, καταλαβαίνεις πως ακόμη και σε προσωπικά ξεκινήματα τα ίδια μοτίβα προβλημάτων είναι πιθανό να εμφανιστούν ξανά. Σε αυτό τον τομέα όμως, τον προσωπικό, είσαι ο μόνος παίχτης στο γήπεδο άρα μπορείς να κατανείμεις τις δυνάμεις σου ώστε τα ξεκινήματα που θες να πραγματοποιήσεις να γίνουν είτε πιο πριν είτε αργότερα.
    Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο με αυτό το σχόλιο. Καλή σου μέρα.
  • konstantinosz @ 08.05.2008 21:49
    ευχαριστω fldown, χρειαζομουν αυτο τον οδηγο για να δω τι θα κάνω. Γενικώς ειμαι σε καποιο αδιεξοδο στα επαγγελματικα, προσπαθω να βρω διέξοδο και δυστυχως ενω έχω κανει καποιες κινήσεις βλέπω τα αποτελέσματα να βγαίνουν πάνω στον αναδρομο ερμή. Γ... την ατυχία μου . Τι να πω

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...