παρακαλώ περιμένετε...

Σύνοδος ωροσκόπου - πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη

  • astropet @ 04.10.2007 19:12
    lindaki, δεν ξέρω πώς έχεις βιώσει αυτή τη σύνοδο, αλλά μπορεί να μη γλύτωσες κάπια σημαντικά turning points στη ζωή σου. Πολύ γενικά, καθώς δεν έχω το χάρτη σου, θα σου έλεγα ότι έχεις πού ανεπτυγμένο το ένστικτο επιβίωσης. Πολύ συχνά αυτή η θέση δίνει στο άτομο την αίσθηση ότι ο κόσμος εκεί έξω δεν είναι ασφαλής, είναι λίγο ζούγκλα. Πρέπει να έχει κανείς συνέχεια τα μάτια του ανοιχτά και τα αυτιά του τεντωμένα, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το μοιραίο. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι έτσι και αρνείσαι αυτό σου το χαρακτηριστικό, η ζωή μπορεί να μη σου επέτρεψε να ζήσεις μέσα στην αθωότητα. Κάποια πολύ σημαντικά γεγονότα ανωτέρας βίας, με την έννοια ότι δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα για αυτά και απλά τα κοιτούσες να συμβαίνουν, είναι πολύ πιθανόν να σε σημάδεψαν. Και πιθανότατα σε μικρή ηλικία. Γύρω στα 5 σου χρόνια, θυμάσαι κάτι τέτοιο; Μήπως η πρώτη σου επαφή με το σχολείο π.χ. ήταν τραυματική; Πάντως, γεγονός είναι ότι κάποιες στιγμές στη ζωή σου, θα σε πιάνει μια τάση να τα γκρεμίσεις όλα και να ξαναρχίσεις από την αρχή. Μπορεί ακόμα και η εμφάνισή σου να προδίδει αυτή τη θέση του Πλούτωνα. Έχεις μήπως διαπεραστικό βλέμμα; Ή μήπως κάποια στιγμή αποφάσισες να αλλάξεις την εμφάνισή σου ριζικά; Τέλος πάντων, όπως και νάχει, επειδή ο ωροσκόπος σου είναι Ζυγός και μπορεί στις σχέσεις σου να βγάζεις αυτό το πλουτώνιο, έχε το νου σου μήπως μειρκές φορές τρομάζεις τους άλλους. Πολύ συχνά αυτή η θέση, ειδικά αν μπαίνει και ο Ερμής στη μέση δίνει ένα μεγάλο πάθος για την αλήθεια ή ένα πολύ μεγάλο φόβο για αυτήν. Μπορεί δηλαδή να λες τα πράγματα χύμα και να απομακρύνεις τους άλλους ή το αντίθετο, να φοβάσαι να πεις την αλήθεια όπως τη βλέπεις γιατί μπορεί να καταστρέψει μία σχέση σου, φιλική ή ερωτική. Τέλος, επειδή είσαι Παρθένος, μέτρα τις μοίρες που απέχει ο ήλιος από τον Πλούτωνα και μετάτρεψές τις σε χρόνια. Έχεις φτάσει σε αυτήν την ηλικία ή όχι;
  • lindaki @ 05.10.2007 09:36
    astropet σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο τραυματικό γεγονός από την παιδική μου ηλικία, αλλά σίγουρα συμφωνώ για το ένστικτο επιβίωσης και επίσης έχω νομίζω την τάση να επιβάλλομαι εύκολα στους ανθρώπους, ακόμα και μεγαλύτερους, χωρίς να προσπαθώ ιδιαίτερα. Οι μοίρες ήλιου-πλούτωνα είναι 43 και όχι δεν την έχω φτάσει ακόμα την ηλικία. Thanks!
  • astropet @ 05.10.2007 18:09
    lindaki, τότε έχε το νου σου στην ηλικία των 37,38-43,44, όπου ενδεχομένως ο Πλούτωνας θα αφήσει τον κάτω κόσμο και θα βγει στην επιφάνεια της ζωής σου. Δεν χρειάζεται φυσικά να τρομάζεις, για όνομα του Θεού! Εφόσον έχεις τον Πλούτωνα στον ωροσκόπο, θα πρέπει να έχεις καταλάβει τι σημαίνει νόμος της φύσης και ότι τα περισσότερα πράγματα στη ζωή που φτάνουν στην ημερομηνία λήξης τους, πρέπει να εξαφανίζονται. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...