παρακαλώ περιμένετε...

Gia na sigoureutw....

  • nandia26 @ 31.05.2007 16:57
    Happy Cloud thanx poly kai euxomai kai se sena ta kalytera! Symfwnw na mhn egklwvizomaste stis opseis alla epeidh me auton ton poseidwna apenanti den empisteuomai kai poly to enstikto mou eipa na parw kai mia deuterh gnwmh. Thanx poly!
  • astropet @ 31.05.2007 18:20
    nandia, για να ξεκαθαρίσω το θέμα αυτό, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν λέω, μην πιστεύετε στα άστρα και μην κάνετε συναστρίες... Πώς θα μπορούσα να το πω αυτό, όταν ασχολούμαι με αυτά όλη την ημέρα, που λέει ο λόγος...Εκείνο που είπα ήταν το εξής: Το ότι έχουμε πολλά τρίγωνα και "θετικές συζυγίες" σημαίνει ότι η σχέση είναι καλή; Όχι... Σημαίνει ότι υπάρχει μια ευκολία γιατί οι δύο άνθρωποι συνεννοούνται, μια ηρεμία αν θες, μια γαλήνη... Σκοπός μας σε αυτήν τη ζωή όμως είναι να κάνουμε γαλήνιες σχέσεις; Τι θα μάθουμε από αυτές; Κακά τα ψέμματα, μέσα από τη δυσκολία εξελίσσεται ο άνθρωπος, προς το παρόν τουλάχιστον...Βεβαίως δεν βλάπτει να βλέπουμε τις συναστρίες, αλλά εκείνο που φοβάμαι είναι πρώτον ποιος θα τις ερμηνεύσει και δεύτερον μέσα από ποιο πρίσμα θα τις δει...Αν ο Ήλιος του έκανε τετράγωνο με τον Κρόνο σου, τι θα έκανες; Θα τη θεωρούσες "κακή σχέση"; Θα τη διέκοπτες ή θα προχωρούσες; Έχεις την ωριμότητα να πεις, α, αυτός ο άνθρωπος θα με κάνει να δουλέψω τον Κρόνο μου, άρα είναι μια σημαντική σχέση; Ή θα τρόμαζες από το βάρος της ευθύνης και θα έλεγες, έλα μωρέ, εγώ θέλω να περάσω καλά.. Για αυτό και λέω, άν υπάρχει έλξη, προχωράμε... Για κάποιο λόγο έχουμε αυτήν την έλξη, δεν είναι ποτέ τυχαία... Κάνουμε και τους χάρτες μας, αλλά για να καταλάβουμε τι σημαίνουν όλες οι μεταξύ μας όψεις, θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στη σχέση για να δούμε τι μορφή θα πάρουν. Από την αρχή δεν είμαστε σε θέση να το πούμε... Και ΚΥΡΙΩΣ δεν είμαστε σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση σε θέση να πούμε αν μια σχέση μας ταιριάζει ή όχι...
  • nandia26 @ 31.05.2007 18:30
    Nai nai astropet mou exeis dikio, kai gw auto lew, katalaba ti 8es na peis outws h allws! Kai h dikh mou apopsh auth einai. Akoma kai an eblepa kakes opseis 8a proxwrousa (kalws h kakws giati ais8hmata einai auta den elegxontai me to pathma enos koumpiou) alla isws me kanei na skeftomai pio 8etika otan blepw kai 8etikes opseis... Den fobamai pia ton Krono, ton Poseidwna anadromo fobamai! kai den fobamai tous allous, emena fobamai mallon.....thanx poly!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...