παρακαλώ περιμένετε...

Μαύρη Σελήνη στην 23 Σκορπιού

  • moisture666 @ 28.11.2016 21:01
    Βρε βρε την παλαβιαρα...την Ουρανία!
     
    Δεν σου φτανει η πορνοαφροδιτη σου....θελεις να μαθεις για την μαυρη σεληνη σου!
    Το μαυρο χάλι ,επιμένω, ειναι η αφροδιτοπαρθενα σου!
  • Moss istheboss @ 28.11.2016 23:09
    αυτό τι είναι ο χαρτης σου?
  • Moss istheboss @ 28.11.2016 23:14
    παντως απέναντι από την μαυρη σεληνη σου εχεις χειρωνα η σεληνη είναι σε μια αποσταση σε αντιθεση δεν ξερω αν υπολογίζεται. Τι να πουμε και εμεις με ηλιο 21 ταυρο και μαυρη σεληνη 21 σκορπιο
  • moisture666 @ 29.11.2016 11:57
    Λίλιθ στο Σκορπιό Εδώ η Μαύρη Σελήνη βρίσκεται στο θρόνο της. Η συνεχής ανάγκη υπέρβασης κάθε ταμπού και φυσικού ορίου μπορεί να οδηγήσει στο ανικανοποίητο των πράξεών σας και σε μια μηχανική επανάληψη καταχρήσεων και υπερβολών που δεν θα σας χαρίζουν καμία ικανοποίηση παρά μόνο ένα μόνιμο υπαρξιακό κενό. Πίσω από όλα αυτά υπάρχει η εικόνα μιας γονεϊκής φιγούρας, που καταβροχθίζει την πορεία σας προς την εξατομίκευση και σας κάνει να αισθάνεστε υποσυνείδητα σαν ένα κομμάτι άψυχης σάρκας, ένα σώμα δίχως πνοή. Ενδέχεται οι περίοδοι αυτές να εναλλάσσονται με τάσεις να απομονωθείτε σε κάποιο μοναστήρι ή σε ένα περιβάλλον όπου η μοναξιά θα παίξει το ρόλο της απαραίτητης, όπως θεωρείτε, αυτοτιμωρίας προκειμένου να «σωθείτε». Το πέρασμα στον κόσμο της αυτονομίας εξαρτάται από τη χρήση της νοητικής οξύτητας και του ψυχικού θάρρους που σας διακρίνουν. Είστε προικισμένοι με σπάνια αποθέματα εσωτερικής δύναμης και με δυνατότητα νοητικής αφύπνισης. Για να υπερβείτε τις αδυναμίες σας αρκεί μόνο να τις συνειδητοποιήσετε.
     να εναλλάσσονται με τάσεις να απομονωθείτε σε κάποιο μοναστήρι ή σε ένα περιβάλλον όπου η μοναξιά θα παίξει το ρόλο της απαραίτητης, όπως θεωρείτε, αυτοτιμωρίας προκειμένου να «σωθείτε». Το πέρασμα στον κόσμο της αυτονομίας εξαρτάται από τη χρήση της νοητικής οξύτητας και του ψυχικού θάρρους που σας διακρίνουν. Είστε προικισμένοι με σπάνια αποθέματα εσωτερικής δύναμης και με δυνατότητα νοητικής αφύπνισης. Για να υπερβείτε τις αδυναμίες σας αρκεί μόνο να τις συνειδητοποιήσετε.
  • moisture666 @ 29.11.2016 12:03
    http://www.cosmictelegram.gr/article/βιβλιοθήκη/για-προχωρημένους/η-μαύρη-σελήνη-lilith
     
    Καλημερα
     
    Καπου εχω διαβάσει οτι με αυτη την οψη κανεις καριέρα....ως νταβατζής(ανδρικός χαρτης) ή τσατσα(γυναικείος)!
    Σεληνη αντιθεση black Lilith 
     

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...