παρακαλώ περιμένετε...

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 7ο

  • donantonio @ 13.10.2015 22:55
    Υπάρχει και παραυπάρχει το ενδεχόμενο να φέρει κάτι ευχάριστο.
     
    Ο Ουρανός είναι έκπληξη, το ξαφνικό. Δεν υπάρχουν μόνο δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλά και ευχάριστες.
     
    Και προφανώς δε χρειάζεται, ούτε γίνεται, να σαμποτάρει κανένας πλανήτης τον Ουρανό. Ο δ. Ουρανός θα κάνει όψεις με τους πλανήτες σου και αναλόγως...
     
    Ίσως η δύσκολη εμπειρία μέχρι τώρα για δ. Ουρανό στον 7ο ήταν και ο Νότιος Δεσμός στον Κριό (δηλαδή πάλι στον 7ο σου, αλλά με κατεύθυνση προς τον 6ο γιατί πηγαίνει αντίστροφα... λογικά τώρα θα είναι ήδη στον 6ο αλλά σίγουρα τον ένιωσες για τα καλά όταν βρίσκονταν παρεούλα με τον Ουρανό στον 7ο...).
  • Elina_gr @ 13.10.2015 23:39
    @donantonio σε ευχαριστώ πάρα πολύ( για τα καθησυχαστικα σου λόγια) . Από ότι φαίνεται τον ουρανό θα τον έχω στον 7ο μεχρι το 2021!!! Κάνει πολλά εμπρός πίσω και δεν λέει να φύγει από εκεί. Με έχει "τρομοκρατήσει" αυτή η θέση, γιατί όντως ένιωσα την παρουσία του. Απλά όταν είσαι σε μεταβατικό στάδιο να "φτιάξεις" τη ζωή σου (συγκατοικηση, επισημοποίηση κλπ κλπ) από όσα διάβασα γύρω γύρω λέει πως είναι κακός οιωνός. Ευχαριστώ κ πάλι.
     σε ευχαριστώ πάρα πολύ( για τα καθησυχαστικα σου λόγια) . Από ότι φαίνεται τον ουρανό θα τον έχω στον 7ο μεχρι το 2021!!! Κάνει πολλά εμπρός πίσω και δεν λέει να φύγει από εκεί. Με έχει "τρομοκρατήσει" αυτή η θέση, γιατί όντως ένιωσα την παρουσία του. Απλά όταν είσαι σε μεταβατικό στάδιο να "φτιάξεις" τη ζωή σου (συγκατοικηση, επισημοποίηση κλπ κλπ) από όσα διάβασα γύρω γύρω λέει πως είναι κακός οιωνός. Ευχαριστώ κ πάλι.
  • falbala*** @ 14.10.2015 00:22
    Σίγουρα επαιξαν ρόλο κ τα τετραγωνα που γίνονταν τοσο καιρο μεταξυ ουρανού-πλουτωνα κ ειχαν επιβαρύνει περισσότερο τη κατάσταση. Ειδικά αν επιαναν σημεία του χαρτη σ.Θ συμφωνήσω και με οσα ειπατε για ν.δεσμο.Σιγουρα θ αποσυμπιεστει η κατάσταση. Βέβαια, οι δονήσεις ενος τέτοιου πλανήτη θ γίνονται πάντα αισθητες αφου βρίσκεται κ σε γωνιακο οικο.Εξαρταται κ τι είδους όψεις θ κανει τα υπόλοιπα χρόνια. Απλά ισως τα προηγούμενα χρονια με τα τετραγωνα,με ν.δεσμο,κτλ εβγαλε οτι χειρότερο ειχε.
     
    Don t worry παντως,ολα θ περάσουν κ τα καλύτερα έρχονται!
  • moisture666 @ 14.10.2015 06:19
    Οταν εχεις δυνατο ουρανο(να μην προσβαλλεται κ να μην κανει δύσκολες οψεις με προσωπικους πλανητες,ιδιαιτερα με αφροδιτη(σχεσεις), στον γενεθλιο....δεν εχεις να φοβάσαι τιποτα!
    οι λέξεις κλειδιά για τον ουρανο δεν ειναι μονο....η διάσπαση!
  • moisture666 @ 14.10.2015 06:23
    Ορίστε!!
    Εχεις το λιονταρι,το ανωμαλιαρικο, κ γραφει....για δονήσεις!!
    Ολο κ κατι θα ξερει...απο αυτες!
     
     
    Καλημερα
  • Shark @ 14.10.2015 13:04
    Την Κυριακη θα ερθω να σε παρω και να παμε στον Αλεξιου πανω στον Άγιο για λουκουμαδες με το νεο μου εργαλειο..... Να δεις πως σου στρωνει ο ουρανος  στον 7ο
  • Elina_gr @ 14.10.2015 18:42
    moisture666 η Αφροδίτη μου κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό μου στον γενέθλιο. Αυτό να υποθέσω πως δίνει μία αισιόδοξη νότα; Επίσης ο Ουρανός κάνει χιαστή με την Σελήνη μου η οποία βρίσκεται και αυτή στον 7ο.( αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι η χιαστή, κατι σαν μία έτσι, μία αλλιώς .
     
     falbala*** Θα μπορούσες να μου πεις συνοπτικά κακές όψεις ποιες είναι; Δηλ τι να κοιτάω;
     
    Shark  Κάρχα! Σημασία έχει να πάμε Στενή να φάμε κοψίδια και μπισκοτόγλυκο!
  • Shark @ 14.10.2015 19:55
    Ναι οκ....αλλα δεν εχει στροφιλικι εκει
  • Infernal @ 14.10.2015 20:17
    Βαλε την σεληνη σου να κανει μπαντες πολικε.
     
     
    Οn topic...
     
    Aναλογα με το τι ενεργοποιει απο 7ο ο ουρανος  μεσοδιαστηματα κυβερνησεις πλανητων πλανητες κλπ κλπ !
     
    Απο προσωπικη εμπειρια που ηδη διελαυνει στον 7ο μου. ΜΠΑΧΑΛΟ !  
    Απροσδοκιτες καταστασεις ξαφνικες ανανεωσεις  ... !

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...