παρακαλώ περιμένετε...

απορώ με την καρδιά μου.

  • belekou @ 28.07.2014 13:39
    Πήγαινε στη σελίδα του astrology.gr έχει δωρεάν δυναστείες με ανάλυση απο μια πρώτη ματιά ειναι ενδιαφέρουσα σχέση !!!
  • belekou @ 28.07.2014 13:41
    Ο δαίμων του τυπογραφείου συνάστρίες οχι δυναστείες
  • belekou @ 28.07.2014 13:45
    Πλανητικές όψεις μεταξύ δύο ατόμωνΟι όψεις των πλανητών μεταξύ δύο γενέθλιων χαρτών δείχνουν την συμβατότητα των χαρακτήρων μέσα σε μια ερωτική σχέση.-231 Τετράγωνο Ήλιος-Άρης Η επίδραση αυτή δίνει στην σχέση ισχυρά χαρακτηριστικά που θα την κάνουν δύσκολη αλλά και εκρηκτική. Οι τολμηρές δράσεις και οι μεγάλες επιθυμίες του συντρόφου σας θα σας οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια όταν είστε μαζί. Οι δύο σας μπορεί να συγκρούεστε σε πολλά θέματα και θα είναι δύσκολο να συνεργάζεστε και να μάχεστε από κοινού για αυτά που χρειάζεστε. Η επιθετικότητα ή η καταπίεση που αισθάνεστε από το ταίρι σας, μπορεί να εκφράζεται και στη συμπεριφορά σας με τον ίδιο τρόπο. Η διάλυση αυτής της σχέσης μπορεί να αποφευχθεί αν κάνετε αρκετούς συμβιβασμούς και πολύ υπομονή. Οι κοινές δραστηριότητες και ο αθλητισμός θα μπορούσε πιθανώς να βοηθήσει αυτή τη σχέση να δουλέψει καλύτερα. -114 Τετράγωνο Ήλιος-ΟυρανόςΑρνητική όψη: Μια ξαφνική έλξη μπορεί να δημιουργηθεί στην αρχή, αυτής της σχέσης αλλά αρκετά γρήγορα μπορεί να αντικατασταθεί από την αμοιβαία απώθηση. Η κοινή ζωή σας μπορεί να γίνει αφόρητη από τις συχνές διαφωνίες και τις συγκρούσεις, οι οποίες θα αντικαταστήσουν πιθανώς την αγάπη σας. Αυτή είναι μια όψη ενάντια σε οποιαδήποτε μακροπρόθεσμη και συμβατική σχέση. Και οι δύο σας γίνεστε ασυμβίβαστοι μεταξύ σας και είναι δύσκολο να δείτε τα πράγματα από την ίδια πλευρά. Απρόσμενα περιστατικά και αλλαγές στον δεσμό σας θα δημιουργούν ένα αίσθημα αβεβαιότητα ανάμεσά σας. Η ασταθής και ανεξάρτητη συμπεριφορά του συντρόφου σας πολύ γρήγορα μπορεί να σας κουράσει ή να σας απογοητεύσει. Είναι δύσκολο τελικά να επιτευχθεί μια αρμονία με αυτό τον συνδυασμό, ο οποίος οδηγεί συχνά σε χωρισμό, ειδικά αν δεν υπάρχουν άλλες δυνατές θετικές όψεις στους χάρτες σας. 63 Εξάγωνο Αφροδίτη-ΟυρανόςΘετική όψη: Η ευνοϊκή επίδραση αυτής της όψης μαρτυρά ένα κεραυνοβόλο έρωτα και μια παράξενη έλξη από την πρώτη μέρα της επαφής σας. Η σχέση αυτή μπορεί να αρχίσει ενδεχομένως κάτω από ασυνήθιστες ή παράξενες συνθήκες. Η συμβίωση σας θα είναι πολύ δυνατή, αισθησιακή, γεμάτη ρομαντισμό και αυθεντικότητα. Η μοναδικότητα στον τρόπο που θα εκφράζει ο Ουρανός την αγάπη του θα συγκινεί πάντα την καρδιά της Αφροδίτη και ταυτόχρονα θα της ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα. Γενικά όταν αυτές οι δύο καρδιές ενωθούν σε μια τότε σίγουρα θα ζήσουν μια σχέση ελεύθερη, συναρπαστική και αξέχαστη, ανεξάρτητα με το χρόνο που θα διαρκέσει. 
  • AriesLeo @ 28.07.2014 14:56
    Όταν λες "κοινωνικό περαδώθε" τι εννοείς; Σε ταλαιπωρεί ο τύπος;
  • moisture666 @ 28.07.2014 15:33
    κομματι δυσκολος αυτος ο χαρτης.

    θα σου γραψω ο,τι θυμαμαι.
    βαριεσαι ευκολα στη σχεση,δεν κανεις υποχωρησεις η' συμβιβασμους....παροτι εχουμε ηλιο στον 7ο οικο(στο λεοντα).
    αυτη η συνοδος αφροδιτης με πλουτωνα δινει μαλλον μοναξια. 
    (ισως μια σχεση αγαπης, στο παρελθον,η οποια δεν μπορεσε για διαφορους λογους να προχωρησει αφησε σουβενιρ ανεξιτηλα στην υπολοιπη ζωη του ανθρωπου.)
    συνοδος αφροδιτης στο ζυγο με αρη αδυναμο...μαλλον ανεξελεγκτη στις επιθυμιες της σαρκας(υπερβολικη διασκεδαση, ασυδοσια στο σεξ, απιστια στο γαμο).
    δεν εχεις αντθεσεις στο χαρτη σου(ο χειρωνας ειναι πλανητοειδες) κ αυτος ο ουρανος σου ο γενεθλιος ΔΕΝ κανει οψεις , .....κανεις δεν μπορει να προβλεψει για το που, πως κ ποτε θα δραστηριοποιηθει το ατομο.

    κυβερνητης του 1ου στον 7ο
    κυβερνητης του 7ου στον 3ο
    κυβερνητης του 6ου στον 3ο
    κυβερνητης του 12ου στον...7ο
     
  • moisture666 @ 28.07.2014 15:34
    μαλλον του ψηνει το ψαρι στα χειλη Aries!!!
  • moisture666 @ 28.07.2014 15:35
    σεληνη στον κριο κ στον 3ο οικο!
  • moisture666 @ 28.07.2014 15:38
    σχετικα με τη συναστρια...κανε φρι νταουν λοουντ το προγραμμα
     
    http://download.cnet.com/WOW-Astrology-for-Lovers/3000-31710_4-75693084.html
  • usophia @ 28.07.2014 15:50
    καταρχήν σας ευχαριστώ ολους για τα σχολια σας! δεν περιμενα τοσο γρηγορα ενδιαφερον και ανταποκριση
     
    οι δωρεαν δυναστειες εν το μεταξυ με εριξαν κατω απο τα γελια! να'σαι καλα belekou 
     
    με το  "κοινωνικό περαδώθε" AriesLeo εννοω οτι εχουμε μια "σχεση" με ημερομηνια ληξης ( γιατι δεν ειναι απο αθηνα και βρισκεται εδω για δουλεια το καλοκαιρι ) οπου απολαμβανουμε τον χρονο μας, χωρις υποσχεσεις και σχεδια μελλοντικα.
     
    moisture666 σε ευχαριστω ιδιαιτερα για το κειμενο σου. θα ψαξω να βρω τι σημαινουν ολα αυτα που αναφερεις. και οι 2 μας ψηνουμε το ψαρι στα χειλη του αλλου. δεν ειμαστε ευκολοι...
  • AriesLeo @ 28.07.2014 17:17
    Α οκ, τουλαχιστον δλδ καλοπερνατε.
     
    Απο αυτα που βλεπω εδω, μαλλον δεν εχεις βρει τον αντρα που θα ηθελες να κρατησεις για περισσοτερο, όμως δυσκολεύεσαι στη σκεψη της μοναξιας που θα σε περιμενει αν μεινεις σινγκλ. Μη συμβιβαζεσαι ομως, τα ημιμετρα δε θα κανουν κανεναν ευτυχισμενο, οχι για πολυ...
  • manini @ 29.07.2014 08:33
    Γω λέω να το ευνουχήσουμε αυτό το ζώδιο της Παρθένου τέλος πάντονε, πολύ κόζμο ταλαιπωράει, ακόμα κ τον ίδιο του τον εαυτό.
  • usophia @ 29.07.2014 11:33
    και η απορία της τελευταίας εικοσαετίας...
     
    AriesLeo θα τον βρω ποτέ αυτό τον άντρα; δώσε μου υλικό να διαβάσω!
    ( συμπαντικό σημάδι: είναι γεννημένος ίδια μέρα με την μητέρα μου )
     
    moisture666 όσον αφορά το σχόλιο σου "ισως μια σχεση αγαπης, στο παρελθον,η οποια δεν μπορεσε για διαφορους λογους να προχωρησει αφησε σουβενιρ ανεξιτηλα στην υπολοιπη ζωη του ανθρωπου." μπορεί να αναφέρεται στην απώλεια του πατέρα μου σε μικρή ηλικία;
  • AriesLeo @ 29.07.2014 15:01
    Εν αρχή λέω να συμφωνήσω με manini
     
    Αλλά κολλάω στο εξής: τα μαθήματα ζωής στους/στις αφελείς και τα παραδείγματα προς αποφυγή, πώς αλλιώς θα δίνονται;
     
    Έπειτα να πω κάτι άλλο; Μία γυναίκα γνωρίζω, γεννημένο την ίδια μέρα με τον πατέρα της (Υδροχόοι) και μπορώ να πω ότι είναι το μοναδικό άτομο που ψάχτηκε τόσο, βρήκε και κατέληξε με έναν αντάξιο σύντροφο που της προσφέρει αληθινή αγάπη! Όσο ζούμε ας ελπίζουμε..!
  • AriesLeo @ 29.07.2014 15:11
    *γεννημένη
     
    Anyway, με λίγα λόγια πιο καλή η μοναξιά από το να μπλέκουμε με κάτι προβληματικά άτομα για να την ξεπεράσουμε
  • manini @ 29.07.2014 18:45
    aries άμανε είναι να γίνομεν φροντιστήριο μαθημάτων ζωής όπως λες, για κάθε άνθρωπα που χρειάζεται να περάσει για να πάει στο επόμενο μάθημα...το ράβω απλά.-
     
    το θέμα είναι κ λίγο να ρολάάάάρεεειιιιιιιιι το πράμαααααααααα...άιντες κ καλοκαίριασεεεεε

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...