παρακαλώ περιμένετε...

ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΟ....

  • thipa @ 04.11.2012 19:56
    Αγαπητη ΕΒΕΛΙΝ, και γω ειμαι Λεων και έχω ζήσει πολύ έντονα ενα έρωτα με ενα αιγοκερω. Απο την προσωπικη μου εμπειρια μπορω να πω οτι ο συνδιασμός αυτών των "αντιθετων ενεργειων" ειναι ενας αγώνας χωρίς τέλος. Ενας πόλεμος! Ακόμα και αν ο αιγόκερως σε αγαπάει δεν έχει τα εκφραστικά μέσα να στο δείξει με τον τρόπο που το έχει αναγκη μια λιονταρίνα. Θα ναι πάντα αινιγματικός και εσωστρεφης και εσυ θα κολλάς όλο και περισσότερο. Θα δίνεις τα πάντα και θα αρκείσε σε ψιχουλα για αντάλλαγμα. Κάποια στιγμη θα γίνεις ανασφαλής και θα νιώθεις το αισθημα του ανικανοποίητου μέσα στη σχέση! Αν εμπλακεις, πιστευω οτι θα ζήσεις ενα παραφορο, έντονο έρωτα αλλα μπορει να εχει ημερομηνια λήξης και να βρεθείς "στα ταρταρα"!!!!! Ο Αιγόκερως ο,τι και αν νιώσει θα πρεπει να το ψυχανεμιστεις.
     
    Αυτα τα λέω με βάση τη δικη μου εμπειρια. Εσυ ισως νασαι πιο τυχερη!
  • thipa @ 04.11.2012 19:58
    Το τραγουδι που μου θυμίζει αυτη τη σχέση ειναι η Θάλασσα.
     
    Εσυ η θάλασσα και ο,τι ονειρευτηκα
    Όσο σε πάλεψα, τόσο ερωτεύτηκα!!!
     
    Ο Αιγόκερως για το λιοντάρι ειναι σκοτεινό όσο η φουρτουνιασμενη θάλασσα!!!
    Καλη τύχη!
     
    http://www.youtube.com/watch?v=Omk-h_dA-4U
  • GwgwOuf @ 04.11.2012 20:11
    pfff.....κι εγώ έχω να θυμάμαι πολύ πολύ γλυκά και αγαπησιάρικα πράγματα από αιγόκερω. και οι γονείς μου λέων με αιγόκερω... εγώ λέω γκόου φορ ιτ!
  • thipa @ 04.11.2012 20:30
    SAFIYE1975 στενοχωριεμαι που διαβαζω αυτα για τη φιλη σου και φανταζομαι οτι ειναι μεγάλο πληγμα και για σενα και λογικά έχεις νιώσει αδυναμη να τη βοηθήσεις γιατι ο εσωτερικός της κόσμος ήταν χαωδης και λογικα συμπεριφεροταν σαν ενα παρανοϊκο άτομο!
    Τη φάση την ξέρω και την περνάω ακόμα και ούτε εγω ξέρω πως θα νιώθω σε ένα μήνα απο σήμερα. Εχασα τον εαυτο μου, εγινα εριστικη και άδικη με άτομα που δεν εφταιγαν σε τιποτα, ωστόσο μέσα μου ξέρω ποσα χρωστάω σε αυτα τα άτομα και θα επανορθώσω όταν νιώσω καλύτερα.
    Η φίλη σου μάλλον έχει βιώσει την πιο μεγαλη και απρόσμενη απογοήτευση της ζωής της. Ειναι σα να χει γυρίσει απο τον πόλεμο ή σα να χε εθιστεί σε ουσίες και χρειαζεται χρόνο επανένταξης. Στάσου πλάϊ της όσο μπορεις και θέλω να πιστευω οτι θα επανέλθει. Η δικη μου κρίση θόλωνε σε σχεση με τον εαυτό μου και σε σχέση με το αντικείμενο του πόθου μου. Για το ρόλο που ειχαν οι υπόλοιποι κοντινοί μου άνθρωποι είχα απολυτη επίγνωση, απλά ο αιγόκερως και η σκέψη του μου απορροφούσε τόση ενέργεια που δε μπορουσα να ασχοληθώ με κανεναν άλλο παρα μονο με τον εαυτο μου και μαζι του. Κάνε υπομονή και δείξε πίστη στη φίλη σου!! Θα επανέλθει. Για τους λέοντες, η φιλια ειναι σημαντικη !!
  • SkeptomenosToksotis @ 04.11.2012 20:59
    Oi αιγόκεροι πάντως περνάνε μια κρίση.. αλλάγης ταυτότητας.
    (ανασφάλειες του παρελθόντος, φόβοι άλλη μια από τα ίδια)
     
    Τώρα που το ξέρω αυτό...ας αλλάξουμε θέμα καλύτερα..
  • thipa @ 04.11.2012 21:10
    Οι αιγοκεροι περνανε κριση τουλαχιστον 3 χρόνια. 
     
    Ισως τους αρεσει!!!
  • thipa @ 04.11.2012 21:24
    SAFIYE1975  Νομίζω οτι η φιλη σου εχει κανει τοσο αυστηρη αυτοκριτικη που χρειαζεται απο σενα μόνο φροντίδα και προδερμ . Τα υπόλοιπα θα γινουν απο μόνα τους. Όσο σκληρα και να της μίλησες, ξερει μεσα της οτι εχεις δίκιο απλα θα σκεφτοταν: "τα λεει, λες και δεν τα ξερω απο μονη μου". Δεν αντεχε να ακουει αυτα που την πονουσαν. 

    Το πιθανοτερο ειναι οτι τον αιγοκερω θα αργησει παρα πολυ να τον ξεπερασει!!! Τουλαχιστον εγω, οταν αγαπαω, ειναι για πάντα. Και επειδη "για παντα" δεν υπάρχει, σιγουρα θα τον έχει μέσα της ισως και για χρόνια.

    Ειναι τυχερη που σε εχει και την αγαπας. Σιγουρα το εκτιμα και θα στο ανατποδωσει!!!

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...