παρακαλώ περιμένετε...

ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ!

  • SkeptomenosToksotis @ 03.09.2012 01:19
    Δυστήχως τα άστρα.. δεν προβλέπουν τέτοιες καταστάσεις...(και αν προβλέπουν, εμένα τότε μου κρατάνε μούτρα)
     
    www.skywalker.gr
    http://www.kariera.gr/
    http://www.aggeliopolis.gr/
    http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=164
    http://www.yourse.gr
    http://www.mycarriera.gr/index.php
     
    Από εδώ πέρα, μάλλον θα πάρεις πιο πολλές απαντήσεις
  • SkeptomenosToksotis @ 03.09.2012 01:26
    ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
    Αν
    έρθει ακόμη ένας/μια συνάδελφος να σου πει «Μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε
    καλέ, έχε πίστη!», θα αρχίσεις μανιωδώς νʼ αναζητάς μαχαίρι ή ψαλίδι για
    να τον/την κάνεις με κρεμμυδάκια! Μα τι πίνει ο κόσμος ρε παιδί μου;Ουπς... δεν το πρόλαβα.Μην με παρεξηγείς.. το έχω και εγώ το άγχος.. και τελευταία δεν έχω αφήσει λαμπατέρ για λαμπατέρ.Ε, αστρολόγε.. έχεις τίποτα σε ανταλλακτικά; (Γερμανικό αν είναι δυνατόν.. να μην χαμπαρίαζει. Οχι άλλο κινέζικο)
  • anastasi @ 03.09.2012 01:44
    χαχα, ελπίζω να μην θέλεις να με κάνεις με τα κρεμμυδάκια! ρε παιδιά, όμως αν δεν έχουμε και πίστη τότε τι μας μένει; να πέσουμε να πεθάνουμε;
  • neumaa @ 03.09.2012 10:56
    τελικα τι εγινε στρατη   σου ευχηθηκαν εχτες;
  • mariazina @ 03.09.2012 16:11
    Μένω στην Ξάνθη τώρα πια.. έφυγα από την Αθήνα από εκει κατάγομαι.. αλλά και η δουλειά που ήμουν εδώ στην επαρχία η σύμβαση ανα μήνα η ανα δίμηνο και τελείωσε..δεν κρατούσαν κοσμο έπαιρναν συνέχεια καινούρια άτομα αλλά θέλω πάρα πολύ να μείνω επαρχία είναι καλύτερη ποιότητα ζωής.. έχω κοιταξει αγγελίες μέσω υπολογιστή μεσω εφημερίδων δεν υπάρχει κάτι και αν υπάρχει που θα είναι θαύμα θα είναι με 400 και ανασφάλιστη μέχρι να δεις αν τους κάνεις και συμβάσεις ανά μήνα δυστυχώς...
  • SkeptomenosToksotis @ 03.09.2012 16:50
    Stratisk
     
    Και τα άστρα έχουνε ελαττώματα, θα σκέφτεσαι.
    Και ο Θεός θα ήτανε τέλειος, αν δεν είχε δημιουργήσει τον Δίαολο, πάλι θα σκέφτεσαι
    Όμως μήπως είναι Τέλειος, γιατί γνωρίζει οτι Δεν μπορεί να υπάρχει καλό, μέσα στο κακό;
     
    Μήπως λοιπόν η σουπερ ημέρα, σου επιφυλλάσει κάτι άλλο καλύτερο, από αυτό που εσυ νομίζεις οτι θα ήτανε το καλό; (ίσως μια νέα Σουπερ Αρχή)
     
    Απορία που βασανίζει και εμένα
  • Journey @ 03.09.2012 18:05
    @ mariazina: Αν και ξέρω οτι δεν έχει νόημα για σένα αυτή τη στιγμή, θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω πως βλέπω τα πράγματα  . Δεν έχει ίσως τόση μεγάλη αξία στη δεδομένη στιγμή η ανάλυση των ατομικών χαρτών επειδή όλοι βρισκόμαστε σε μία δίνη.
    Ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς μου αυτό το χρονικό διάστημα είναι τι συμβαίνει στις αστρολογικές επιδράσεις ατομικώς όταν έχουμε να κάνουμε με μαζικά, με πολυπληθή γεγονότα.
    Θα πρέπει να καταλάβουμε οτι το θέμα δεν αφορά μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες συμπολιτών μας αλλά αφορά όλους μας άμεσα και μάλιστα, αφορά και την επόμενη γενιά άμεσα.
    Το θέμα λοιπόν, είναι μαζικό και πολυπληθές.
    Αν παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα θα αντιληφθούμε οτι παίζουν ασύλληπτα πράγματα και πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά, αλλιώς, πάμε χαμένοι.
    Η μεταστοφή των πάγιων αντιλήψεών μας είναι ένα από τα βασικά της επιβίωσης.
    Για παράδειγμα όσων σου λέω, το τελευταίο συγκλονιστiκό νέο είναι το εξής:
     
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=52667&Itemid=160
     
    Mε απλά λόγια, αυτό σημαίνει οτι μεσοπρόθεσμα θα μειωθούν οι εργαζόμενοι κατά 35-40 % !!!! κι επομένως, θα αυξηθεί αντιστοίχως η ανεργία.
     
    Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε πείσει, μπορώ να σου υποδείξω και αυτό
     
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=52669&Itemid=160
     
    δηλαδή, παράλληλα με όσα ήδη γίνονται λόγω της κρίσης χρέους, θα αυξηθεί η κρίση. Η αύξηση του χρέους έτσι όπως γίνεται, είναι πλασματική για να αυξήσει την κρίση, αυτός είναι ο στόχος και όχι να αποκτήσουμε χρήματα....
     
    Αν παρ όλα αυτά επιμένεις, θα σου παραθέσω την εντύπωση που μου έμεινε από μία γρήγορη ( και έτσιμ ενδεχομένως λανθασμένη ) ματιά του χάρτη σου:
    Οι προοπτικές σου εργασιακά δεν είναι καθόλου κακές γενικά και ειδικότερα, θα περίμενα κάποια μεταστροφή της τύχης σου ίσως κοντά στην επερχόμενη έκλειψη.
     
    Το θέμα όμως είναι , εσύ θα ικανοποιηθείς όταν τα του 2ου σου οίκου ( τα εισοδήματά σου) θα αποσταθεροποιηθουν πολύ περισσότερο αλλά παράλληλα με τα του 8ου σου.
    Το τελευταίο σημαίνει από τη μια οτι κανείς δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει οικονομικά αλλά από την άλλη, κι εσύ, ...έστηκες καθώς δεν θα υπάρχει λόγος να πληρώνεις.
    Εκτός και αν πτωχεύσουμε και επισήμως μέσα στο ευρώ ως ...μ@μ@κες αλλά τότε, τι να σου κάνουν και τα  έρμα τα άστρα?
  • mariazina @ 04.09.2012 01:20
    Journey εχεις δικιο τι να μου κανουν και αυτα τα καημενα τα αστρα...το γνωριζω οτι δεν ειμαι μονο εγω και ειναι πολυς κοσμος παραλληλα και οτι ακομα τα χειροτερα δεν τα εχουμε δει..ξερω υπαρχουν εξωσεις αυτοκτονιες πεινα τρελη φτωχεια τα βλεπω τα εχω ζησει και Αθηνα παρα πολυ αλλα ακομα και εδω στην επαρχια...το θεμα ειναι οτι ο καθενας εχει τις δικες του αναγκες και ψαχνουμε ολοι για δουλεια και το κακο ειναι οτι ολοι στην ελλαδα αυτη την στιγμη ψαχνουμε για οποιαδηποτε δουλεια αλλα και αυτες δεν υπαρχουν...βεβαια και εσυ που ειδες με μια ματια το χαρτη μου θα δες καποια πραγματα..εν αναμονη λοιπον οπως μου ειπες τησ επερχομενης εκλειψης και μακαρι να ερθουν καλυτερες μερες για ολους μας..
  • mariazina @ 04.09.2012 01:23
    @Stratisk Δεν γνωριζω αν μου επιφυλασσει κατι μια καινουρια σουπερ αρχη..παντως πολεσ φορες μου συμβαινουν καποια  ασχημα πραγματα και πραγματικα μετα απο καιρο ερχονται αλλα πολυ καλυτερα!!!!το θεμα ειναι οτι ενω ειμαι ενας αισιοδοξος ανθρωπος με αυτα που βλεπω γυρω μου μονο θλιψη με πιανει και απελπισια

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...