παρακαλώ περιμένετε...

Απορία για τον ωροσκόπο-κυβερνήτη πλανήτη του χάρτη

  • abgb532 @ 29.05.2012 02:08
    Xmmm ela de?? Pws vrikes poios einai i kuvernitis planitis tou xarti sou???
  • agkou @ 29.05.2012 02:24
    newflame, όμως για υπολογισμό κυρίαρχου
    πλανήτη δε λαμβάνουμε υπ' όψιν εξωκρόνιους.
    τί άρθρα διάβασες και έβγαλες αυτό το
    αποτέλεσμα για τον πλούτωνα...? :-Ο
  • anastasi @ 29.05.2012 02:28
    ο κυβερνήτης του γενέθλιου χάρτη είναι αυτός που αντιστοιχεί στο ζώδιο που βρίσκεται ο ωροσκόπος, πχ για ωροσκόπο ζυγό είναι η αφροδίτη. το χω διαβάσει κι εγώ ότι επηρεάζει πλανήτης που βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, κι ίσως είναι σημαντικός για το γενέθλιο χάρτη..αλλά δεν έχει νόημα πιστεύω να τσεκάρεις το σκορπιο, παρά μόνο αν οι γενέθλιοι οίκοι σου αντιστοιχούν σε αυτόν, αν πχ έχει ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες του ζυγού κι όλος ο πρώτος οίκος σου είναι στο σκορπιό. κι αυτό γιατί οι περισσότερες γενικές προβλέψεις αντιστοιχούν σε αυτή την οικοθεσία...
  • labtec @ 29.05.2012 09:29
    ....new ο κυβερνήτης του χάρτη σου είναι όντος η Αφροδίτη, αφού ο AC βρίσκεται στο Ζυγό.Τώρα επειδή υπάρχει μεσα εκεί και ο Πλούτωνας, αν κάνει στενή σύνοδο με τον AC (+/- 3 μοίρες) σου δίδει κάποια "σκορπίσια" χαρακτηριστικά, δεν παύει όμως νάχει κυριάρχα χαρακτηριστικά η Αφροδίτη, μιας και είναι (η Αφροδίτη) κυβερνήτης του Ζυγού.Τέλος φαντάζομαι ότι το γνωρίζεις ότι για μια πλήρη εικόνα πρόγνωσης του εαυτού μας, κοιτάμε πρωτα τον Ηλιο μας, με΄τα τον AC μας και μετά την Σελήνη μας.Ελπίζω να σε βοήθησα!
  • newflame @ 29.05.2012 15:45
    @ agkou η πηγή μου ήταν το myhoroscope:
     
    http://www.myhoroscope.gr/forum/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-152/%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-1-a-12097/ 
     
    και διάφορα άρθρα στα αγγλικά που αναφέρονται στην όψη pluto in asc καθώς και την έκφραση των εξωκρόνιων όταν σχηματίζουν στενές όψεις με τις ακμές γωνιακών οίκων. Είναι πολλά για να τα απαριθμήσω εδώ
  • newflame @ 29.05.2012 16:10
    Καταρχήν, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους/ες όσους μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν....
     
    όσον αφορά τη σημασία των εξωκρόνιων σε όψεις με ακμές γωνιακών οίκων, αυτά που μου εντυπώθηκαν περισσότερο είναι δυο τα εξής άρθρα:
    http://sasstrology.com/2012/03/the-outer-planets-and-the-angles.html 
    και 
    http://sasstrology.com/2012/04/unmasking-ourselves-the-power-of-the-outer-planets-on-angles-in-synastry.html 
    το τελευταίο αφορά σε όψεις συναστρίας αλλά επεκτείνεται και στον τρόπο ενεργοποίησης και έκφρασης μιας γενέθλιας όψης. Ομοίως και το λινκ:
    http://theinnerwheel.com/2009/09/18/synastry-q-a-angle-rulers/ 
    υπάρχουν όμως και πολλές περιγραφές σκόρπιες σε διάφορα φόρουμ , που αφορούν στο πως βιώνουν αυτήν την όψη άλλα άτομα που πιστεύω ότι είναι και οι πιο ενδιαφέρουσες....
  • Journey @ 29.05.2012 16:14
    Έχω μία πάγια απορία, γιατι να θέλει κάποιος να μάθει τον LoG του αν δεν ξέρει τι να τον κάνει,,
    Το μόνο σίγουρο είναι οτι ΔΕΝ διαβάζουμε τις προβλέψεις του ζωδίου που αυτός κυβερνά. End of story.
    Ο προτιμότερος να αναπτύξει και να απαντήσει στο αν το μεταφρασμένο άρθρο υποστηρίζει χρήσεις εξωκρόνιων ως κυβερνήτες και αν έχουν την ίδια χρήση και ουσιαστική σημασία με τους εσωκρόνιους ( δεν έχουν, είναι άλλο πράγμα ) είναι ο μεταφραστής του άρθρου και ακόμα περισσότερο, ο συγγραφέας του, ο οποίος, δεν νοεί τον Ουρανό ως κυβερνήτη του Υδροχόου και πολύ μου άρεσε το παλληκάρι Επίσης, anastasi, υπολόγισε οτι ένας πλανήτης ( όχι εξωκρόνιος) σε σύνοδο με τον asc έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο LoG.
    * θα σου έλεγα δε να δεις το χάρτη της Loreen στο χθεσινό σου ποστ, ανήκει στις εξαιρέσεις, είναι πολύ σπάνιο να διακρίνεις τον LoG μέσα σε 3 δευτερόλεπτα- σοκ και δέος
    Συνήθως η δουλειά είναι επίπονη γιατί έχεις να κάνεις με μια σειρά από " άχρηστους" που θα πρέπει  όμως να κρατάει ένας εξ αυτών τα ηνία ενός radix.
  • anastasi @ 29.05.2012 17:02
    χμμ, συγνώμη παιδιά για την παραπληροφόρηση λόγω άγνοιας, οι γνώσεις μου περιορίζονται στα βασικά  

    θα το ψάξω κι εγώ λίγο, μου κίνησε την περιέργεια (by the way, δεν έχω ιδέα τι είναι LoG (για λογάριθμο μιλάμε και Radix

    είναι ωραίο που μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα στο φόρουμ, πολύ πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό από το να τα ψάχνουμε από μόνοι μας. και ευχαριστούμε κι εσάς που γνωρίζετε περισσότερα και είστε διατεθειμένοι να τα μοιραστείτε!!
  • Shark @ 29.05.2012 17:19
    Lord Of Geniture
  • manini @ 29.05.2012 18:10
    βρε new, το αν ο log είναι ο Πλούτωνας ή τσου, οκ το συζητάμε γιατί έχει να κάμνει με όλον τον χάρτη σου, τον οποίο δεν τον ξέβρουμε. Πες όμως οτι είναι.
    Αλλά γιατί να διαβάζεις τις προβλέψεις του σκορπιού? Πέρα από το ότι ως προσωπικότητα χρωματίζεσαι σοβαρά από τον κυρ Πλούτωνα..δεν νομίζω ότι σε αφορούν οι προβλέψεις, διότι αυτές βασίζονται κυρίως στις διελεύσεις από τους ηλιακούς οίκους. 
    Για εμένα σημασία έχει όταν πχ μας δίνουν γενικές προβλέψεις μηνός ή έτους και δίνεται κ επεξήγηση βάση ποιας διέλευσης γίνεται, θα πρέπει να τσεκάρουμε σε ποιον οίκο στο γενέθλιο χάρτη λαμβάνει θέση αυτή και αντίστοιχα να βγάζουμε ένα πιο ειδικό συμπέρασμα.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...