παρακαλώ περιμένετε...

H παραξενιά των σκορπιών (ανδρών)

  • hobbit 2 @ 02.03.2012 20:05
    Κυκλοθυμικά και περίεργα οι σκορπιοί; Οι πιο λογικοί και ξηγημένοι άνθρωποι του κόσμου; Και σκοτεινός ένας τύπος με ήλιο, σελήνη, ερμή και πλούτωνα στο σπίτι του; Έλα τώρα. Άσε τα χαζά.
  • L.S. @ 02.03.2012 20:14
    Κλασσικά λιονταρίνα με σκορπιό...!!!!
     
    Μην μασάς...Άστον να δείχνει απόμακρος και σκοτεινός(που είναι δηλαδή) και εσύ την ίδια στιγμή να είσαι τσαπερδώνα και χαμογελαστή και γλυκιά..Όσο και αν το παίζει ότι \'\'σοβαρέψου\'\' τρελαίνεται να σε βλέπει έτσι και απλά γουστάρει(για να μην πω τίποτα άλλο πιο πρόστυχο)να ασκεί εξουσία πάνω σου...Αν αρχίσει να σου λέει κάτι και δυσκολεύεται κάπως άλλαξε του θέμα ή κάνε ότι \'\'οκ μην δυσκολεύεσαι άστο καλύτερα\'\' και να δεις που η γλωσσούλα του θα πάει ροδάνι...Κρύβε όσο μπορείς κάποια πραγματάκια,κάντον να σε ψάξει,μην του το παίξεις παρθενοπιπίτσα απλά θηλυκό το οποίο όμως θέλει να μάθει και τον άλλον πριν του κάτσει...Ρίχνε του κάτι περίεργες λοξές ματιές,σκάσε του χαμόγελα(μιας και δύσκολα χαμογελάνε) και άστον να κάνει παιχνίδι...Μην μένεις μετέωρη και μην τον ψάχνεις πολύ,φτύστον(τον τρελαίνει)αλλά όχι να το κάνεις φανερά του στυλ \'\'σε φτύνω για να κολλήσεις\'\' τον έχασες...Και εννοείται ΔΕΝ τον κάνεις ποτέ να ζηλέψεις...Θα το πληρώσεις και καλά θα πάθεις...!!!
    Χμμ...Τι άλλα να σου πω...;;; 
    Για να σου δώσω να καταλάβεις ο συνδυασμός αυτός είναι κυριολεκτικά ο ήλιος με το σκοτάδι,η μέρα με τη νύχτα...Γοητεύεσαι από το μυστήριο του σκοταδιού και γοητεύεται από την λαμπρότητα του ήλιου...Με μια διαφορά:ότι εσύ δεν φοβάσαι να λάμψεις και ας \'\'καείς\'\' ενώ εκείνου ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην \'\'καεί\'\'...Βέβαια επουλώνει πιο \'\'δυνατά\'\' τις πληγές του σε σχέση με εσένα που θα γλύφεις τις πληγές σου στην σπηλιά σου αλλά σίγουρα είναι μια σχέση που ΚΑΝΕΙΣ από τους δύο δεν θα ξεχάσει ΠΟΤΕ...!!!
  • cristianaer @ 02.03.2012 20:17
    hobbit μου! Αμε!! L.S. σε ευχαριστω πααρα πολυ για τη συμβουλη σου.. ηταν ακρως κατατοπιστικη.. !μου χε πει καποια στιγμη ο σκορπινος οτι δεν ζηλευει σε ερωτικα ζητηματα (κατι που προσωπικα δεν πολυπιστευω) και οτι δεν του αρεσει να τον κανουν να ζηλευει.
  • hesg @ 02.03.2012 20:21
    Τίγκα στο σκορπιό και λέει και πως δεν ζηλεύει ε;
    χα!
  • L.S. @ 02.03.2012 20:26
    Δεν του αρέσει να τον κάνουν να ζηλεύει ΑΛΛΆ ζηλεύει και χωρίς αφορμές να δώσεις...!!!!
     
  • cristianaer @ 02.03.2012 20:26
    hesg μου, να δειξει δηθεν ανωτεροτητα ο κυριος,, οτι δεν θα τρεξει κ απο πισω μας ή δεν σηκωνει κ πολλα πολλα
  • cristianaer @ 02.03.2012 20:28
    Ευχαριστω ξανα LS. Της ιδιας αποψης ειμαι! και θελει απ\'οτι εχω εκλαβει, να με κανει να ζηλευω καπως. να με τσιγλαει..
  • hesg @ 02.03.2012 20:30
    Εδω εγω με εναν ηλιο εναν ωροσκοπο και εναν ερμη και εναν πλουτωνα ζηλευω!
    Φαντάσου αυτός με σελήνη και αφροδίτη!
  • L.S. @ 02.03.2012 20:32
    Μα όταν σε κάνει να ζηλέψεις , έχει ένα σατανικό και αδιάφορο ταυτόχρονα στυλ και προσπαθεί να σε ηρεμήσει αλλά δεν καταβάλλει και τρελές προσπάθειες,εσύ τσιτώνεσαι από το υφάκι του και αρχίζεις να του γυρίζεις μπούμερακ σκηνές ζηλοτυπίας που σου έκανε στο παρελθόν και δεν έστεκαν,εκείνος αρπάζεται γιατί εννοείται δεν δέχεται υποδείξεις,φουντώνουν τα αίματα και ΚΛΑΣΣΙΚΑ καταλήγεται στο κρεβάτι...
     
    Γνωστό το σεναριάκι...!!
  • cristianaer @ 02.03.2012 20:32
    εδω εγω εχω ωροσκοπο σκορπιο και μου βγαινει μια εκδικητικοτητα.. ας μην μιλησω για ζηλια..! ειναι πολυ εγωιστος και υποχθονιος μερικες φορες.. αλλα δεν τρεφει κακα αισθηματα απεναντι μου - αυτο ελειπε.. τωρα ουτε καν δε θα μιλαγα για αυτον!
  • L.S. @ 02.03.2012 20:36
    Χαχαχαχααα...!!! Πες του για πλάκα ότι θες να χωρίσετε και θα δεις μια μνησικάκια ΝΑΑΑΑΑΑΑ που θα εμφανιστεί από το πουθενά....!!!!
     
    Είναι αυτό που λέμε ''μην κάνεις εχθρό σου έναν σκορπιό!''...
  • cristianaer @ 02.03.2012 20:36
    LS - παντα ταυτοχρονα πρεπει να ποσταρουμε ?  προσωπικα το παιζω αδιαφορη μπροστα του.. δεν θελω να του δινω την ευχαριστηση του οτι ζηλεψα, αλλα μεσα μου βραζω..! γιατι, ναι ειμαι ζηλιαρα! δεν θελω να τον πριζω γενικα γιατι μπορει να μην του αρεσει η πιεση και η γκρινια, και γιαυτο προσπαθω να μαι διακριτικη οσο μπορω.
  • L.S. @ 02.03.2012 20:40
    Να είσαι ο εαυτός σου...!!! 
     
    Αυτό καψουρεύτηκε σε εσένα...Να είσαι αυθόρμητη όπως ήσουν και στις αρχές...Αν τα κρατάς μέσα σου θα σε καπελώσει και μετά θα γίνεις υποχείριο του το οποίο σύντομα θα βαρεθεί...(μεταξύ μας όλοι οι άντρες όχι μόνο οι σκορπιοί)
  • falbala*** @ 02.03.2012 20:42
  • falbala*** @ 02.03.2012 20:45
    an h3eres ligo kalutera tous skorpious 8a katalavaines pws auto to\'\'den mou aresei na me kanoun na zileuw\'\',einai teleiws apeilitko otan akougetai apo ekeinous!!!!xaxaxa!!8a timwrei8ite par auta!!!xaxaxaxa!!!
  • cristianaer @ 02.03.2012 20:45
    ναι ετσι συμπεριφερομαι.. και βασικα, προσπαθω να τον κανω να μου ανοιχτει λιγο.. οχι οτι ειναι τοσο μυστικοπαθης πια, αλλα θελω να ακουω διαφορα για εκεινον ή να εκφραζεται λιγο πιο πολυ. αλλα στο σημειο του δυνατο βεβαια, για να αποφυγουμε και τυχον πιεσεις απο μερους μας!
  • manini @ 02.03.2012 23:24
    να προσθέσω κ μια άλλη οπτική κορτσούδια..το ανδρικό φύλο διαφέρει από εμάς σε μια λεπτομέρεια..τα πράγματα τα βλέπει πιο απλά κ λυτά. Άσπρο-μαύρο.-
     
    Όταν γουστάρει & καυλώνει ένας άντρας ( για να γίνω  πιο κατανοητή) με μια γυναίκα φέρνει τον ουρανό τούμπα για να γίνει το δικό του...όταν για κάποιον λόγο τον απασχολεί κάτι άλλο, ασχολείται με εκείνο το άλλο....δεν κρύβουν πίσω από την εικόνα του "μου αρέσει να μην λέω πολλά" έναν ψυχικό κόσμο μπερδεμένο κ πολύπλοκο όπως εμείς...κ εκεί όμως είναι κ η ομορφιά τους..
     
    Αν κατάλαβα κάτι ωσάν Παρθένος που το μυαλό μου διαλύεται από την υπερανάληση, είναι ότι απλά δεν χρειάζεται να τα ψυρίζουμε πολύ...
  • manini @ 02.03.2012 23:28
    Κ εννοείται πως ένας σκορπιός θα είναι κλειστός τύπος..όχι απλά ΔΕΝ πρέπει να τον κάνεις να ανοιχτεί..αλλά όπως είπε κ ένα άλλο μέλος πολύ παλιά...πρέπει να τον κλειδαμπαρώσεις ακόμα περισσότερο, να τον μπερδέψεις κ να πετάξεις το κλειδί στην θάλασσα....
     
    αχ αυτά τα σκορπάκια...   δηλητήριο με γεύση σοκολάτα είναι...
     
  • konstantinapro @ 03.03.2012 00:09
    το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να ξεμπλεξεις ευκολα απο σκορπιο!!
  • Rattlesnakes @ 03.03.2012 00:14
    βρε παιδάκια, με  τόσες οδηγίες χρήσης πια, για την μεγαλειότητα τους,
    κατέληξα πως πιο εύκολο είναι να πετάξω αεροπλάνο, παρά να συνεννοηθώ με
    σκορπιο...
    Υπάρχει ένας είδος αυτοπεριορισμού-που πρέπει να τίθεται στην
    επικοινωνία μαζί τους...Κοινώς, άμα δεν ελέξεις ΚΑΙ την αναπνοή σου, μην
    περιμένεις έλεος...
    Επίσης, παίζει να γουστάρουν τα πιο άκυρα πράγματα πάνω σου, α, και το βασικότερο:

    Αν τους πληγώσεις, και βάλουν Χ, μετά οτι και να κάνεις, δεν υπάρχει
    επιστροφή...Ακόμα και σε μαρτύρια να υποβληθείς μπροστά τους, ως ύστατη
    μετάνοια, ΔΕΝ...
    Θα χαμογελάσουν με σαρδόνιο ύφος, θα σε αφήσουν να
    υποστείς κάθε εξευτελισμό μπροστά τους (ναι γιατί για τους Σκορπιους
    συγγνώμη=έμπρακτος αυτοεξευτελισμός) -και αφού τελειώσει η παράσταση,
    και την απολαύσουν, θα σου πουν, λυπάμαι, άντε γεια...
  • cristianaer @ 03.03.2012 05:12
    κι ομως καθομαι κ το αναλυω το θεματακι γιατι αυτος ο σκορπινος πραγματι μαρεσει πολυ! μπορει να γινει ο πιο στοργικος ανθρωπος του κοσμου, αλλα απο την αλλη βγαζει κατι το υποχθονιο, το ανεξηγητα πονηρο λες κι εχεις κανει κατι ενοχο. μπορει να παιζει, να σε δοκιμαζει και να σε ψαρωνει.. αλλα με τοσους πλανητες που κολυμπαν στο ζωδιο του σκορπιου πια, ελεος! ειναι πολυ γοητευτικα ατομα οι σκορπιοι. 2 ξερω, εκ των οποιων ο ενας ειναι ο φιλος μου, κι εχουν μαγνητικο βλεμμα και μυστηριωδη αυρα. ειδικα οταν εχεις σκορπιο εισ πενταπλουν! το οτι ειναι καποιος γεννημενος στο 1ο δεκαημερο του ζωδιου, παιζει καποιο ρολο? ενδεχομενως εχει μερικα πιο εντονα χαρακτηριστικα του σκορπιου ή κατι αναλογο?
  • cigar @ 03.03.2012 12:44
    θα συμφωνήσω με την konstantinpro, δεν γλυτώνεις εύκολα από έναν σκορπιό!!! και επίσης είναι από τα πιο μυστήρια πλάσματα που έχω γνωρίσει, σε άντρα τουλάχιστον.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...