παρακαλώ περιμένετε...

Διόρθωση γενέθλιου Ωροσκόπου!!

  • Magneto @ 16.01.2012 08:38
    Καλημέρα!
  • Journey @ 16.01.2012 10:25
    Lilly διαβάζω, Πτολεμαίο διαβάζω και δεν πιστεύω στα ματάκια μου !! Μην είναι η μάσκαρα που τα στούμπωσα πρωϊνιάτικα? 5.000 αστέρια και ΟΛΕ!!
    ( όλο λέω να δοκιμάσω τη μοίρα του  ωροσκόπου μου  και όλο το αναβάλλω . Αν θέλεις βάλε το χεράκι σου)
    Να πω την αλήθεια ήθελα να έχω ωροσκόπο Σκορπιό γιατί το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, πολύ μυστηριώδες βρε  παιδί μου αλλά με τέτοια αναβλητικότητα, μπα, Τοξότης είναι
     
  • moisture666 @ 16.01.2012 11:27
    Αν κάποιος είναι γεννημένος νέα σελήνη....λίγο πριν ή λίγο μετα;;!!!! 
     
    (Δεν γνωρίζω την ακριβή ώρα.
    Μεταξύ 10 κ 11 το πρωί
    03/10/67
    Αθήνα,πιτσουνι σιτι...)
     
    Αν δεν βαριέσαι Γωγω ,για κανε τα ζογκλερικα σου!!
     
  • moisture666 @ 16.01.2012 11:39
    Μια άλλη μέθοδος είναι με το διελαυνων ουρανο όταν αγγίξει την οποία ακμή ενός οίκου του χαρτη σου.
     
    Το πέρασμα του ουρανου απο ακμη οίκου δίνει ξαφνικό γεγονος(αλλαγή).
    Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.
     
    Άλλη μέθοδος είναι απο την ώρα γέννησης μητέρας,πατέρα ή αδερφού/ως όπως κ απο την ώρα...."απώλειας" αυτών.
     
     
     
    Ωραίο ποστ gwgwouf....
    Ευχαριστούμε!!!!
     
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 14:02
    @moist, το Kepler μου δινει τη νεα σεληνη στις 10 το πρωι, ενω astrodienst και astrofree την ιδια ωρα δινουν 7 μοιρες διαφορα σεληνη ηλιο, αρα η νεα σεληνη ηταν αρκετες ωρες μετα, ενα αλλο σάιτ τη δινει λιγο μετα τις 10...ποτε ηταν η νεα σεληνη????? αν ηταν στις 10 κοιταμε αυτο τον χαρτη, αν ηταν απογευμα κοιταμε την προηγουμενη πανσεληνο...αν ειναι αναμεσα 10-11 εχμμ..το ψαχνουμε κι αλλο...
    βασικα υπαρχει διαφορα αν εχεις γεννηθει σε βαλσαμικη σεληνη ή σε νεα...μεγαλη διαφορα! ..πώς το νιωθεις εσυ??
    **ξερεις πώς λεγεται η μεθοδος με τον διελευνοντα ουρανο που λες?? ...αν ξερουμε τι ωρα ακριβως εχουν γεννηθει οι γονεις μας, δε θα ξερουμε τη δικη μας?? χεχεχε!! ...ωστοσο αυτο με την ωρα απωλειας..εχμμ θα το κοιταξω, τωρα παλευω με αφετη αναιρετη χρονοκριτη...
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 14:06
    επισης λεει εφαρμοζουμε τη μεθοδο αυτη απο τη στιγμη που ο αστρολογος ειναι βεβαιος για το ζωδιο στην ακμη του ωροσκοπου...δηλαδη δεν προκειται να αλλαξει ο ωροσκοπος μονο οι μοιρες αυτου.
    για τον δικο μου χαρτη που ειμαι σιγουρη για την ωρα παντως, εχει μεγαλη αποκλιση-34 ολοκληρα λεπτα της ωρας...εκτος αν διαλεξα λαθος πλανητη..!
  • moisture666 @ 16.01.2012 14:35
    Ευχαριστω πολυ πολυ ρε γατογωγουλα!
     
    Είμαι γεννημένος νέα σελήνη 10 με 11 το πρωί.
    Δουλεύοντας το χάρτη με 10 εώς 11 οι πλανήτες ουρανός κ πλουτωνας τουλαχιστον(έχω κ τη κωλοφαρδοσυνοδο αφροδίτη-δια)αλλάζουν οικο.
    Μάλλον ο ουρανός πρέπει να βρίσκεται 3ο λόγω περίπτωσης αδερφού μου.
    Απο την άλλη το αθυροστομος που έχω ίσως είναι Δίας στον 3ο ή ο ουρανός στον 3ο.....
     
    Έτσι....κ αλλιώς,σε ευχαριστω για το κόπο σου κ την καλη σου διάθεση
    .
  • moisture666 @ 16.01.2012 14:38
    Συγγνώμη.....βράδυ!
     
    Το έχω κάψει....το κα(υ)μμενο.
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 14:46
    αρα κρατας οτι η νεα σεληνη ειναι στις 10 το πρωι και οπως και να εχει πριν τη γεννηση σου, ε? εγω σκαλωσα επειδη υπαρχει μεγαλη αποκλιση στα προγραμματα που κοιταξα...7 μοιρες αισχος!!
    εφοσον λοιπον εχεις δεδομενο οτι εισαι σε νεα σεληνη και αυτη ηταν στην 9 του ζυγου, τοτε βρισκουμε ποιος πλανητης συγκεντρωνει τις περισσοτερες θεμελιωθεις δυναμεις στην 9 του ζυγου...
    αφρο: κυβερνητης +5, και στα ορια της +2 = 7
    κρονος: στην τριπλοτητα του +3
    σεληνη στο προσωπο της +1
    αρα κοιταζουμε τις μοιρες της αφρουλας...στην 00.53 παρθενου, οποτε παμε τον ωροσκοπο σου στην 00.53 καρκινου
    ΑΝ το κανω σωστα!
  • moisture666 @ 16.01.2012 15:00
    Δηλαδη τι προκύπτω να είμαι......καμπουρογαμοδεινοσαυρος;!!!!
    ξέχασα....
    Τη μέθοδος με τον ουρανο μου την είχε περιγράψει το αξιοτιμο μέλος astropeleki αλλα τον αλγοριθμο....ντεν το τυμαμαι, ο που(σ)της!
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 15:08
    'εν ξερωωωω!! που ειπαμε να εχεις ωροσκοπο στη 00.54 του καρκινου (δλδ 10:22:34 το πρωι) η σεληνη ειναι ακομα ενα λεπτο της μοιρας πισω απο τον ηλιο -με το Κεπλερ- οποτε δεν εχει γινει ακομα, οποτε ειναι λαθος!!!!...αν κοιταξουμε την προηγουμενη πανσεληνο, παιρνουμε τον ερμη σου στην 4.38 του σκορπιου και βαζουμε ωροσκοπο 4.38 του καρκινου....ΑΛΛΑ τοτε εχει προηγηθει η νεα σεληνη!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
    βρες τη μεθοδο με τον ουρανο καλυτερα!! αυτη δε σε πιανει!!! χαχαχα!!!
  • moisture666 @ 16.01.2012 15:13
    Παιδι(εγω...μη γελατε) βιολοντσέλο!
     
    Μουαχαχαχαχα!!
     
    Ευχαριστω κ πάλι νιαουρογατα!
  • Journey @ 16.01.2012 15:29
    Gwgw, ελπίζω να μην ξεχνάς πως όλοι αυτοί με τους οποίους σε ...ζάλισα το κεφάλι { από τον Vetius Valens ως τον Λίλλυ και τον Henry Coley } δεν είχαν Kepler αλλά κάτι ακόμα πιο πολύτιμο: Λέγεται με 2 λέξεις αστρολογική εφημερίδα
     
    Πάντως θέλω να μου πεις, δεν είναι εξοργιστικά απολαυστική η κλασσική ασστρολογία? Όχι, πες μου !! { το ξέρω οτι είναι αλλά θέλω να το ακούω!! Το θέλω!! }
     
    Πι.Ες. Ανερέτες, Χρονοκρίτες, αφέτες, είναι πολύ τζιζ τόπικ. Pls, stay away.. Απλώς τα ανέφερα. Μην το κάνεις, δεν θέλω να έχω ευθύνη...
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 16:08
    Βρε ζουρ, τοση ωρα που αραδιαζα κοτσανες γιατι δε με διορθωσες?? μεχρι η σελιδα μου κρεμασε!!!! αχαχχαχαχ!!!
    μοιστ ειναι αυτο το τετραγωνο ερμη ουρανο που με κανει πολυ βιαστικη στα ορια της ηλιθιοτητας. στα μισα εβαζα εχεις γεννηθει πρωι, στα αλλα (κατα λαθος) βραδυ. τελος παντων για βραδινο ωροσκοπιο απο τις θεμελιωδεις δυναμεις δεν αλλαζει ο πλανητης που ζηταμε.
    οποτε ψηφιζω 22:22 πανω στην εκλειψη ακριβως....case sooolved!!! neeeeext!!!
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 16:12
    οχι ζουρυ δεν τα λες καλα........πολυ λιγα ειπες!!!!! κοντευω να παθω ΑΜΟΚ με ολα αυτα!!!!!!! ειδικα εκεινη η 2σελιδη περιεκτικη αναφορα σου σε ολους αυτους....σοβαρα τωρα, εχω εκστασιαστει!!!
    και οντως αυτα που μου ειπες κοιταζα οταν κουτουλησα στην amodar και τη βρηκα απλη (συγκριτικα παντα) και την ανεβασα....
    αφετης ανεραιτης χρονοκριτης....οχι για προβλεψεις...ειμαι απλως πολυ τεχνοκρατης....
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 16:15
    ΑΑΑΑ!! και το βασικοτερο ξεχασα!!! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!!!! ειναι ηδονικοοοοοο!! αχαχχαα!!!!
  • Journey @ 16.01.2012 16:19
    Gwgw, σε θεωρώ μία κινητή υπολογιστική μηχανή για χάρτες, εγώ δεν κάνω καν τον κόπ να τσεκα΄ρω όσα γράφεις, τα θεωρώ σωστά!!!!
    Όταν θα πάω σπίτι το  βράδυ θα κάνω μάι σύγκριση solar fire - kepler και θα ενημερώσω!
    Έχω χοντρικά πρατηρήσει οτι στις μοίρες των ακμών πάιζουν σε λετπά αλλά μυο τα χαλάνε στις μοίρες των θέσεων!! Ειδικά σοτυς δεσμούς έχω απόκλιση έως και 1,5 μοίρα!!!
     
    Με ζορίζει  πολυ το θέμα της ακρίβειας ειδικά από τότε που ανάκλυψα τους 260 χ 2 επικυρίαρχους .. Κι εγώ το ψάχνω
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 16:21
    οι δεσμοι μηπως εχουν τετοια αποκλιση επειδη στο ενα υπολογιζεις τον mean και στο αλλο τον true???
  • Journey @ 16.01.2012 16:47
    Η αλήθεια είναι οτι έχω "σκαλίσει" τα προγράμματα χωρίς να έχω την ευχέρεια του καλού χειρισμού τους- είναι κομματάκι στριφνά - ειδικά το Σόλαρ Φάιρ- και έχω τόσο απελπιστέι που θα τα ξαναφορτώσω με επαναφορά των αρχικών τους  ρυθμίσεων επειδή γίνεται ο χαμός αλλά παρατήρησα και διαφορές στις μοίρες και πλανητών. Στα σημεία όμως...χμμμ..πρόβλημα
    Α. και για να μην το ξεχάσω... αμ το άλλο? Που θεωρητικά ο ωροσκόπος μας είναι η θέση της Σελήνης τη στιγμή της σύλληψής μας ή η ανίθεσή της,πως σου φαίνεται?
    Και φυσικά όλα όσα γίνονται και συμβαίνουν όταν γεννιόμαστε πρόωρα κλπ..Ολα, κάτι σημαίνουν. Είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά.
    {όπως βλέπεις η ερώτηση γιατί δεν λαμβάνουμε υπ όψην τα αστρολογικά γεγονότα κατα την κυοφορία μας απαντιουνται ..με το εξής " ποιος το λέει οτι δεν λαμβάνονται? απλά έχουμε ξεχάσει το πως και το γιατί"
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 16:48
    ***αν υπολογιζαμε τον ωροσκοπο του μοιστ οπως ο Γαλιλαιος θα έπρεπε να φερουμε τον IC (ακμη τεταρτου) στις μοιρες της αφροδιτης (αρα θα ειχαμε και συνοδο) και αυτο θα εφερνε τον ωροσκοπο στην 23.19 των διδυμων και ωρα 21:50....πριν την ωρα που μας εχει δωσει δηλαδη....και πριν την ωρα της νεας σεληνης επισης....
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 16:54
    λολ!! και το λινκ που ανεβασε πριν η nohope δινει την ημερομηνια συλληψης, αρα θεωρητικα μπορω να βρω ακριβως μερα και ωρα με βαση τον ωροσκοπο ?? αχαχαχα!! ...και φυσικα το κοιταξα.....σε επετιακη και επαναστατικη μερα με συνελαβαν!!! εξηγουνται πολλα τωρα!! αχαχαχα!!!
  • Journey @ 16.01.2012 16:58
    ^^
    Eπίσης παρατηρώ οτι στο link της nohope δίνει ητν αριθμολογία που μας είχες δώσει κι εσύ με post σου.
    Am Am Im Im..ξεχνιέται ένα τέτοιο post??? -)
    Θεωρητικά όμως μς υπολογίζει οτι γεννηθήκαμε ακριβώς 272 τόσες μέρες από τη σύλληψη ενώ δεν είναι έτσι συνήθως. Τα συνηθισμένα πρόωρα είναι 3 βδομάδων , τα παρατιασιακά μωρά επίσης είναι συχνά και τα πρόωρα των 8 και 7,5 μηνών επίσης συνηθισμένα. Κι εκεί αρχίζουν οι δύσκολοι υπλογισμοί.
    Για τη μέθοδο του Γαλιλαίου δεν ξέρω αλλά θα ρίξω μια ματιά στην προίκα που έχω αφάγωτη { κεφάλαια του Πτολεμαόυ και του Λίλλυ που δνε διάβασα { !!! } και θα επανέλθω αν βρω κάτι}
    Δεν ξέρω τι μέθοδο ακολουθεί και ο mr_Mister που όμως καταπιάνεται με το θέμα..
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 17:08
    τωρα αυτα με την ημ/νια συλληψης ειναι ψιλα γραμματα...και αντε πες οτι τη βρισκουμε σωστα, τι στοιχεια παιρνουμε και τι συμπερασματα βγαζουμε?? ...εγω παντως τη μερα του πολυτεχνειου και με αντιθεση σεληνης ωροσκοπου και αυτο ισως να εξηγει γιατι διαλεξαν να με βαφτισουν την ιδια μερα...λολ λολ!! δε ρωταω τη μητερα μου, θα μου πεταξει κανενα τσοκαρο στο κεφαλι!! χααχαχαχα!!!
    ζουρ εχω προβλημα με αφετη σε νυχτερινο ωροσκοπιοοοο.....εδωσα τελικα τον ωροσκοπο και νομιζω ειναι λαθος!!!
    για τον αλλο χαρτη που λεγαμε συμφωνεις οτι αφετης ειναι η σεληνη στον 9ο?? και αν ναι, τοτε αναιρετης ειναι ο αρης ή ο διας?? αχταρμα τα εχω κανει!!! χαχαχαχα!!
  • @bsent @ 16.01.2012 17:13
    GwgwOuf όντως σχετικό με την ημερ/νία γεννησης
     
    .....εγώ ρωτησα την μαμα μου χαχαχαα & με είπε ότι εκλεισα τον 9ο μήνα & πηρα & 13 ημερες από τον 9ο
     
    άρα δεν ειναι η ημερ/νια σύλληψης η σωστη
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 17:20
    χαχαχα!! φρρρρικη!! κοιτα να δεις τι ψαχνουμε!!!
    εγω το πηρα πολυ χοντρικα, απο την ημ/νια που εδινε το λινκ προχωρησα λιγες μερες μεχρι να βγει αντιθεση ή συνοδος σεληνης ωροσκοπου μου...ε ειδα 17 νοεμβρη, μου αρεσε και το ειπα!! χαχαχαχ!!
    οποτε εσυ πας 9 μηνες πισω, προσθετεις και 13 μερες και πανω κατω παλι βρισκεις ποτε εγινε αντιθεση ή συνοδος σεληνη ωροσκοπου σου ....εεε μαλλον αυτο!!! τι να πω!! δεν ξερω!!!
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 17:22
    σορρυ αφαιρεις 13 μερες!! αν εχεις γεννηθει 20 οκτωβρη πας πες 20
    γεναρη, αφαιρεις τις 13 παμε 7 γεναρη και πας μπρος πισω μεχρι να βρεις
    συνοδο αντιθεση!!
  • @bsent @ 16.01.2012 17:26
    Gwgw 
     
  • Journey @ 16.01.2012 17:44
    Gwgw, θα με μισήσεις { που λέει ο λόγος } αλλά χμ...γκουχ... ξέρεις, ερμ... όπου Σελήνη πάντα κρύβεται μία ιστορία...μυστηρίου και Κάρμα από πίσω
    Εδώ μιλάμε για δυτικού τύπου αστρολογία να πω? { δεν είναι πετυχημένος ο όρος}  μη-Βεδική αστρολογία είναι πιο πετυχημένος ο όρος που ναι, μας μιλάει κατά κάποιον τρόπο για Κάρμα.
    Η θέση της Σελήνης κατά τη σύλληψή μας είναι κάτι που ίσως προέρχεται από ερμητικές παραδόσεις.
    Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ε? Πάμε πίσω στην Αιγυπτιακή κουλτούρα { και σε τι πίστευαν και οι Αιγύπιτοι? Στη μετενσάρκωση...]
    Η θέση της Σελήνης κατά τη σύλληψή μας έχει επίσης να κάνει με τη δημιουργία του σώματός μας { γιαυτό λέμε οτι σχετίζεται με τον ωροσκόπο}
     Η βεδική μας  λέει και για τις κρίσμες μοίρες του φύλου αν δεν κάνω λάθος.
    Τέλος πάντων.. είναι και πάλι ένας ολόκληρος χαμένος κόσμος..
    Μαζί με τον προσδιορισμό άλλων προσδιορίζεται και η γενική πορεία της ζωής του ατόμου με τα γεγονότα κλπ.
     
    Ακόμα μία  πρόταση για ένα "επικίνδυνα ενδιαφέρον  βιβλίο"
    Μax Heindel. The mesage of the stars. 
    Ίσως ψιλά γράμματα, θα συμφωνήσω. Αλλά όσοι δεν εχουν μυωπία ας τα διαβάσουν βρε αδερφέ...ωχουυυυυ
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 18:17
    ΑΣΕ ΜΕ ρε καλο  μου!!! λες να μην το σκεφτηκα??? καμπανακια βαρεσαν (παλι) και εχω λυσσαξει γιατι τωρα ειμαι δουλεια και δεν μπορω να δω τιποτα!!! ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

    εχω να απαντησω στο 2σελιδο ερωτηματολογιο σου (αφου καταληξω σε αφετη αναιρετη) και να δω και την τρομοκρατικη οργανωση!! ΟΥΥΥΥ!!

    γεια σας!! δουλευω τωρα!!! ΟΥΥΥΥΥΥ!!!! #%&^(&#($^!#$^~$^)%&
  • Journey @ 16.01.2012 22:52
    Έριξα μία ματιά, η Νέα Σελήνη ώρα Ελλάδος φαίνεται να έχει πραγματοποιηθεί γύρω στις 6.30 το απόγευμα αλλά και χωρίς τα προγράμματα δεν είναι δύσκολο να το υποθέσεις καθώς η Σελήνη μπορεί να κινείται περίπου 13 μοίρες τη μέρα, ο Ήλιος όμως όχι
    Στις 10.40 με 10.50 του Ζυγού είχαμε Καζίμι και οι υπόλοιποι υπολογισμοί, όπως τους έκανες.
    Ναι, το βλέπω κι εγώ τώρα πιο προσεκτικά, πρέπει να είσαι σίγουρος για τον ωροσκόπο και να διορθώνεις τις μοίρες.
    Θα διαβάσω  την τεχνική του Γαλιαλίου καθώς δεν την ε΄χω καθόλου υπ όψην!
    Ένας μοίστ με ωροσκόπο στοςυ ΙΙμους φαίνεται μάι ενδιαφέρουσα ιδέα καθώς είναι κάπως αέρας κοπανιστός το άτομο : P { αστειεύομαι φυσικά }
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 22:59
    δεν ξερω αν εχω μπροστα μου πραγματι τον σωστο χαρτη, αλλα ειναι τρομερα ενδιαφερουσα η συγκριτικη μελετη τους...οικοθεσια, αναδρομοι πλανητες....αυθυποβαλομαι προφανως, αλλα αυτη τη στιγμη δεν ξερω ποιος χαρτης μου ταιριαζει περισσοτερο! λολ!!
    για το Γαλιλαιο ισως κι εδω... http://www.skyscript.co.uk/galchart.html
  • Journey @ 16.01.2012 23:05
    Σε μισώ!!! Με βάζεις σε τριπάκια και δεν λέω να σηκωθώ από τον υπολογιστή, Όοοοχι, θα σηκωθώ. Καληνύχτες!!!
  • Journey @ 16.01.2012 23:09
    Kαλά , δεν σε μισώ : P Aπό άμυνα το λέω ..
    Ομολογώ ότι άνοιξα στο σάιτ της Χούλντιγκ για την τεχνική διόρθωσης και βρήκα 15 άρθρα για να διαβάσω.
    Cant stop it! Έτσι χαζολογώντας θα κλείσω, my masters voice... tommorow
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 23:13
    αστειευεσαι......εχω χασει τον υπνο μου μαζι σου................................
    οταν καποτε γραφω κι εγω καταπληκτικα ενδιαφεροντα αστρολογικα βιβλια να ξερεις στον προλογο ηδη σκεφτομαι να σε ευχαριστησω......"ευχαριστω θερμα την Journey που με βοηθησε να καψω με πρωτοφανη ταχυτητα τοοοοοοοσα εγκεφαλικα κυτταρα μου, βομβαρδιζοντας με συνεχως με πολυτιμα ερεθισματα, πληροφοριες και πηγες"......<3
    καληνυχτα!!!
     
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 23:14
    ααα!! αλλη η τεχνικη της χουλτινγκ!! δεν ειναι ιδια με το animodar!!!
    μουτς!
  • Ariete79 @ 16.01.2012 23:17
    GwgwOuf @ 16.01.2012 23:13  xaxaxaxaxa!!!!
     
    xoxo
  • Journey @ 16.01.2012 23:19
    Nαι αλλά εγώ κόλλησα στη Χούλντιγκ και τις ποιότητες!!! Συγγνώμη αλλά έχουμε διαφορά φάσης : P
    Σιγά, δεν έχεις ανάγκη, έχεις εκατομύρια εγκεφαλικών κυττάρων περισσότερα απ΄όσα χρειάζονται. Κια δεν φταίω εγώ, να ευχαριστήσεις τον...Τζων!! Αυτός φταίει για όλα! Έχει Ήλιο τετράγωνο Πλούτωνα και δεν δέχεται τα τετράγωνα με εξωκρόνιους .
    τιπ * για τον μοίστ είναι δύσκολο να βρεις το ακριβές λεπτό επειδή η σελήνη ήταν  γρήγορη. Σε αργή κίνηση τα προγράμματα συμφωνούν πιο πολύ.
    Πάω!
  • GwgwOuf @ 16.01.2012 23:28
    ειπαμε για τον μοιστ...case solved....εχω αρχισει και τα τσιγκουνευομαι τα κυτταρακια γιατι οσα μενουν αρχιζουν νιωθουν μοναξια!!
    αληθεια, διαφορα φασης ειναι πιστευεις?? δντ!! δντ!!
    αριετ, θα ευχαριστησω κι εσενα που παντα γελας ευγενικα με τις μπουρδες μου!! χα!
  • moisture666 @ 17.01.2012 13:02
    ευχαριστω journey, gwgwouf
     
    καλημερα
     
  • Ariete79 @ 17.01.2012 13:52
    GwgwOuf  Μπούρδες??? Δεν νομίζω Τάκη...
     
    Γέλασα με την καρδιά μου με αυτό:
    "ευχαριστω θερμα την Journey που με βοηθησε να καψω με πρωτοφανη ταχυτητα τοοοοοοοσα εγκεφαλικα κυτταρα μου, βομβαρδιζοντας με συνεχως με πολυτιμα ερεθισματα, πληροφοριες και πηγες.."  To the point! 
     
    Σμούτς-Φιλί! <3
     
     
  • GwgwOuf @ 17.01.2012 14:42
    η αληθεια πρεπει να βγαινει στο φως!!
    moisture, εκανα διαφορα πειραματα με γενεθλιους των οποιων την ωρα ξερουμε με βεβαιοτητα και ειχε μεγαλη αποκλιση το αποτελεσμα αυτης της μεθοδου :/
    τεινω να πιστευω οτι για την διορθωση της γενεθλιας ωρας ειναι καλυτερο να χρησιμοποιουμε μεθοδους που λαμβανουν υποψιν γεγονοτα στη ζωη του ατομου και απο τις διελευσεις βγαζουμε το συμπερασμα για την ακριβη ωρα...
    κριμα, θα ειχε ενδιαφερον να βρισκαμε κοντινα αποτελεσματα και να διορθωναμε αντε  1-2 μοιρες...αφου η λεπτομερια κανει τη διαφορα...πιφφ...

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...