παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
όταν ο άνδρα Σκορπιός ερωτεύεται...

όταν ο άνδρας ΣΚΟΡΠΙΟΣ ερωτεύεται ...

scorpio.png

Η όψη ενός άνδρα Σκορπιού εκφράζει τον ενεργητικό, αποφασιστικό, παράφορο και ερωτικό χαρακτήρα του.

Το σώμα του είναι μυώδες, το δέρμα του σκούρο. Το μέτωπο και τα φρύδια του πλατιά, τα μήλα του προσώπου του σαρκώδη.  μάτια του σκληρά, το βλέμμα του διαπεραστικό και ανεξιχνίαστο - βασικά χαρακτηριστικά της γοητείας του, που δρουν σαν ένας ισχυρός μαγνήτης και τον ωθούν να γίνει εύκολα καρδιοκατακτητής. Οι χειρονομίες του είναι ήρεμες και το βήμα του σταθερό και βαρύ. Βήμα ανθρώπου που ξέρει πολύ καλά πού βαδίζει. Η φυσιογνωμία του προδίδει επιβλητικότητα ...

Καλά, κλασικά ωραίοι μπορεί να μην είστε, αλλά πάνω σας μια γυναίκα θα συναντήσει όλα τα γνωρίσματα του καθαρόαιμου αρσενικού. Και αν καταφέρει να «δεθεί» μαζί σας, πρέπει να ξέρει ότι δίπλα της θα έχει έναν άνδρα που αγαπά με ένταση, πάθος, φλόγα και διάρκεια. Βλέπετε, ο πλούσιος αλλά μπερδεμένος συναισθηματισμός σας βρίσκει θετική διέξοδο στην ερωτική ζωή σας. Ο έρωτας, που στο πρόσωπό σας βρίσκει τον πιο γνήσιο εκπρόσωπό του, θα σας οδηγήσει στο δρόμο μιας περιπέτειας που κανείς άλλος ζωδιακός άνδρας δεν έχει την τύχη να γνωρίσει.

Το ίδιο και ο κίνδυνος και η βία! Βέβαια, αυτό που τραβάει τα βλέμματα πάνω σας δεν είναι μόνο τα φυσικά προσόντα σας, αλλά και τα πνευματικά σας χαρίσματα, τα πάθη και οι αδυναμίες σας. Όταν θέλετε να κερδίσετε μια γυναίκα, γίνεστε δελεαστικός και εύκολα μπορείτε να την παρασύρετε, αφού διαθέτετε ένα μυστήριο, που γοητεύει αλλά και μπερδεύει. Αν χρειαστεί μάλιστα, μάχεστε αποφασιστικά τις αντιξοότητες ή τους ανταγωνιστές σας και η όλη υπόθεση δίνει την εικόνα πεδίου μάχης Όμως, στο σημείο και τη στιγμή που πρέπει, θα σταματήσετε τον αγώνα, έτσι που να μη χάσετε ποτέ καμιά μάχη, έστω κι αν δεν την έχετε κερδίσει. Όσο για τα ερωτικά παιχνίδια και τη φαντασία σας, βγάζουν στην επιφάνεια έναν κόσμο που δεν περιγράφεται με λόγια, αλλά αποδίδεται με τη γλώσσα των παθιασμένων εραστών. Ένας λόγος παραπάνω που δικαιολογεί την αντίδραση και την τάση σας για αλλαγές, όταν κάτι τελματώνει. Δεν ανέχεστε μια πεζή ή άχαρη καθημερινότητα και παραδέχεστε την έλευση του τέλους ενός κύκλου της ζωής και ξεκινάτε δυναμικά τον επόμενο. Πάντως, δεν σας λείπουν οι ευαισθησίες και έχετε μεγάλη ανάγκη από τρυφερότητα και στοργή, άσχετα αν δεν το ομολογείτε στη σύντροφό σας.

tumblr_lpscmdymB11qhywizo1_500.png 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...