παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ωροσκόπιο 2012 -Ζώδια Νερού-Σχέσεις

Σχέσεις

Fever 01891.jpg

Καρκίνος – Μη βιάζεστε!

 

Τα «βάρη» που έχετε επωμιστεί από τον Οκτώβριο του 2009 και μέχρι τώρα δεν ήταν όλα δυσάρεστα. Από τον Ιούνιο του 2011 έως και τον Ιούνιο του 2012 αρκετοί πήρατε την απόφαση να δεσμευτείτε με τον σύντροφό σας ή φέρατε στον κόσμο και ένα παιδί. Δυστυχώς δεν είστε τόσο απερίσπαστοι από τα πρακτικά προβλήματα και δεν καταφέρατε να χαρείτε τα θετικά όσο θα θέλατε. Αρκετοί μέσα από υπαρξιακές αναζητήσεις και διαδικασίες ωρίμανσης ανακαλύψατε ότι δεν μπορούσατε να συνυπάρξετε με τον άνθρωπο που ήσασταν και χωρίσατε. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και σας βρίσκει ο νέος χρόνος μόνους, καλό είναι να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε σοβαρές δεσμεύσεις. Ίσως για μερικούς από εσάς από τον Απρίλη έως τις αρχές Αυγούστου να υπάρχει και μια ιδιότυπη κατάσταση στα ερωτικά σας. Καταπιεσμένα συναισθήματα που δεν βρίσκουν τον σωστό αποδέκτη; Κρυφή συμπάθεια ή σχέση που πρέπει να παραμείνει στο …αθέατο; Ίσως και ένα μεσοδιάστημα μέχρι να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση. Από τα μέσα Αυγούστου και περισσότερο από τις 6 Οκτώβρη και μετά να ξεκαθαρίσει πλήρως το συναισθηματικό σας τοπίο. Αν δεν έχετε βρει σύντροφο συντονίστε τις προσπάθειες. Κάποια θα ανταμειφθεί. Αν έχετε αποφασίσει γάμο, είναι καλύτερα μετά τις 6/10 ή στην ανάγκη, έως τις 11 Ιουνίου.

 

Σκορπιός- Πάρτε αποφάσεις

 

Η παρουσία του Δία στον τομέα των σχέσεων, του γάμου αλλά και των ανταγωνιστών σας, ακόμη και αν δεν σας άφησε ανέπαφους σε αλλαγές και δυσκολίες, ήταν μια καλή ασπίδα αποφυγής στα χειρότερα. Ακόμα έως 11/6 αλλά και έως 7/8 έχετε ένα πιο ευνοϊκό περιθώριο για να φροντίσετε πιο σωστά και τις διάφορες σχέσεις σας, χρήσιμες και ευχάριστες και τα αισθηματικά σας. Πάρτε λοιπόν τις αποφάσεις και προχωρήστε. Αυτό ισχύει και για εσάς που σκέφτεστε για συγκατοίκηση ή έναν γάμο.

Βεβαίως, το ίδιο διάστημα και ακόμα έως τις 6 Οκτώβρη μπορεί να παίξει και η έλευση ενός παιδιού αν οι συνθήκες συνηγορούν. Να θυμάστε όμως πως όσο και αν σας αγαπά ο σύντροφός σας δεν ήρθε σε αυτόν τον κόσμο με μοναδική του αποστολή να ευτυχήσετε εσείς.

Ούτε ο έρωτας ούτε ο γάμος ούτε η ζωή η ίδια είναι δεδομένα a priori και πρέπει να τα κατακτούμε μέσα από τις προσπάθειες. Αν βρίσκεστε σε μια δύσκολη σχέση ή έναν περισσότερο συγκρουσιακό παρά ικανοποιητικό γάμο, από τον Οκτώβρη του 2012 και μετά αλλά και στο 2013 ίσως να μην μπορέσετε ούτε να τον βελτιώσετε ούτε να τον σώσετε. Αν όμως θέλετε και μπορείτε να αντιστρέψετε το κλίμα αρχίστε αμέσως την προσπάθεια. Αν είστε μόνοι και διόλου δεν το θέλετε έως τα μέσα Αυγούστου είναι πιο εύκολο να συντροφευτείτε.

 

Ιχθύες – Λίγο απʼ όλα

 

Δεν γίνεται να απομονώσει κανείς έναν τομέα από έναν άλλον όταν κάτι μας προβληματίζει ιδιαίτερα όπως συμβαίνει με εσάς τώρα. Βλέπετε, υπάρχει μια αλληλοσύνδεση και ένας αλληλοεπηρεασμός από τομέα σε τομέα και η ανησυχία από τα μεν δεν μπορεί να μην επηρεάσει με κάποιο τρόπο και τα δε.

Ειδικά τώρα, που τα συναισθήματα –θετικά ή αρνητικά- για πρόσωπα και πράγματα γίνονται πιο βαθιά και έντονα. Φυλαχτείτε λοιπόν από την υπερβολή και κρατήστε όσο γίνεται την ψυχραιμία και την αντικειμενικότητά σας.

Λίγο έως πολύ εμπεριέχει τα πάντα το πρώτο εξάμηνο του 2012. Τάση για ζήλια, γκρίνια, αλλαγές, παράπονα. Τώρα δοκιμάζονται οι αντοχές πολλών σχέσεων. Αν ξεκινήσατε πρόσφατα να συμβιώνετε με τον σύντροφό σας ή άλλο άτομο, κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να μάθετε τα χούγια ο ένας του άλλου. Αν ο γάμος ή η σχέση σας περνούν δύσκολη φάση –μπορεί ακόμη και συγγενείς να δημιουργούν επιβάρυνση – μη δυσκολεύετε περισσότερο την κατάσταση. Σχέσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους και παραμένουν τυπικά μπορεί τώρα να τελειώσουν οριστικά. Όμως, το πρώτο εξάμηνο του 2012 μπορεί να ωθήσει στην αναζήτηση εμπειριών και στον έρωτα. Προσέχετε αν είστε ήδη δεσμευμένοι. Από τις 8 Αυγούστου θα μπορέσετε να φέρετε ισορροπία στις σχέσεις και να περάσετε καλά.

 

 Έθνος, ΑΣΤΡΑ, Ωροσκόπιο 2012

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...