παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ωροσκόπιο 2012 -Ζώδια Φωτιάς -Σχέσεις

Σχέσεις

 Fever 02923.jpg

Κριός –Ευκαιρία για διορθώσεις

 

Τίποτα πιο επιφανειακό, τίποτα το επιπόλαιο, τίποτα το περιττό. Αυτό είναι το αξίωμα του Κρόνου, που θα χρωματίσει και φέτος τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Η νέα χρονιά δεν σας απαλλάσσει από σκαμπανεβάσματα κι ασυνεννοησία, αλλά αφού έχετε μάθει να λαμβάνετε υπόψη σας τις ιδιαιτερότητες, τις ανασφάλειες ή και τα κόμπλεξ των άλλων σίγουρα θα κάνετε λιγότερα λάθη. Αν ο γάμος ή η σχέση σας έχει αντέξει από τον Οκτώβρη του 2009 και μέχρι τώρα, αυτό σημαίνει ότι αξίζει τον κόπο να την ανανεώσετε και να την ενισχύσετε. Στις δύσκολες εποχές διακρίνουμε καλύτερα ποιο μας αγαπούν και ποιοι όχι, αλλά αντιλαμβάνεστε κι εσείς που μπορεί να ήσασταν υπερβολικοί και να κάνατε λάθη. Αν υπάρχει το περιθώριο, αρχίστε να τα διορθώνετε. Αν έχει κλείσει, φυλάξτε ως κόρη οφθαλμού την εμπειρία και προχωρήστε παρακάτω. Ευκαιρίες και δυνατότητες δημιουργούνται σε όλη τη νέα χρονιά, ιδιαίτερα από τον Απρίλη και μετά. Αν έχετε απομείνει μόνοι είτε από επιλογή είτε από τις καταστάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα γνωριμιών. Μέσα από αυτές κάποια θα ξεχωρίσει. Αν στα σχέδιά σας είναι ένας γάμος ή ένα παιδί, από τι 12 Ιουνίου είναι καλύτερα. Από την ίδια ημερομηνία για όλους αρχίζει μια πιο ευνοϊκή περίοδος για τα αισθηματικά σας.

 

Λέων- Αποφάσεις γρήγορα

 

Το πρόβλημα με εσάς είναι ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την αυταπάτη που λέει ότι οι άνθρωποι είναι δύο μισά που ψάχνουν το ένα το άλλο προκειμένου να γίνουν ένα. Αυτό μάλλον καταλήγει σε δύο καταπιεσμένα μισά, γιατί όσο κι αν προσπαθήσουμε δεν μπορούμε να κατακτήσουμε την υποκειμενικότητα του άλλου. Γεγονός είναι ότι το 2012 κρίση- ξεκρίση στα οικονομικά ο έρωτας δεν καταλαβαίνει από αυτά και μπορεί να κάνει την παρουσία του αισθητή. Από τον Φλεβάρη – είπαμε, προσέχουμε τον Μάρτη – και περισσότερο από τον Απρίλη μέχρι τα μέσα Αυγούστου ο καθένας σας μπορεί να βιώσει συμπάθεια, αγάπη και συγκινήσεις. Εσείς που έχετε κολλήσει σε μια καταδικασμένη σχέση μην αφήσετε να χάνετε άλλο χρόνο περιμένοντας. Σε αυτό το διάστημα πάρτε γενναία απόφαση και τραβήξτε το δρόμο σας. Όσο πιο γρήγορα το αποφασίσετε τόσο λιγότερο μοναχικός θα είναι ο δρόμος αυτός. Αν στα σχέδιά σας είναι μια πιο επίσημη δέσμευση, ξεκινήστε από τον Απρίλη για να έχετε τον σωστό χρόνο να χαρείτε και λίγο πιο απερίσπαστοι. Το ίδιο και αν στα σχέδιά σας υπάρχει ένας απόγονος. Αν ένα παιδί γεννηθεί έως τις 5 Οκτώβρη θα είναι καλύτερα για σας. Όμως, έως τα μέσα του Αυγούστου και οι άλλες ευχάριστες και χρήσιμες σχέσεις σας μπορούν να συσφιχθούν, να ανανεωθούν και να εμπλουτιστούν.

 

Τοξότης – Ραντεβού…τον χειμώνα

 

Σκεφτείτε μια πέτρα που κατρακυλάει από ψηλά αλλά ακόμη δεν έχει σταματήσει. Δεν έχει βρει τη θέση της δηλαδή. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε συνεργασίες, συμπάθειες και σχέσεις από τον Οκτώβρη του 2009 και μέχρι τώρα. Κάποιες χάθηκαν στον δρόμο, άλλες γεννήθηκαν εκεί που δεν το περιμένατε και μερικές δεν ξέρετε ακόμη που να τις κατατάξετε. Το διάστημα έως τις 11 Ιουνίου είναι ενδεικτικό για το πώς μπορείτε να κινηθείτε. Απαραίτητη προϋπόθεση να αναγνωρίζετε στον σύντροφό σας –αλλά και στους άλλους γύρω σας –δικαιώματα και προνόμια που έχετε και εσείς.

Η ανασφάλεια εύκολα μπορεί να μας οδηγήσει στο να παραμερίσουμε ότι μπαίνει ανάμεσα σε εμάς και τον σκοπό μας. Όσοι έχετε περάσει χωρισμό, το 2012 είναι η πρώτη χρονιά που βοηθάει να ξεκόψετε οριστικά με τα παλιά και να κάνετε μια νέα αρχή. Αν στα σχέδιά σας είναι μια συμβίωση ή ένας γάμος, ή πραγματοποιήστε τα έως τις 11 Ιουνίου – ο Μάρτης προσφέρεται αρκετά- ή αφήστε τα για μετά τις 6 Οκτώβρη. Άλλωστε, ο Ιούλιος και το πρώτο μέρος του Αυγούστου θα λύσει όποια απορία έχετε σχετικά με τις σχέσεις, τις γνωριμίες και τις οριστικές αποφάσεις. Οι τελευταίοι 3 μήνες του 2012 θα σας προσφέρουν μια πραγματικά μεγάλη δυνατότητα να φροντίσετε τη ζωή σας πιο σωστά εφʼ όλης της ύλης.

 

Έθνος, ΑΣΤΡΑ, Ωροσκόπιο 2012

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...