παρακαλώ περιμένετε...

ΕΠΕΙΓΟΝ SOS 2

  • MPADOU @ 22.02.2007 12:55
    Επειδή περνάω κι εγώ παρόμοια κρισάρα τις τελευταίες μέρες και είναι να πάρω αποφάσεις στα επαγγελμάτικά μου για να κάνω το βήμα, με ανάδρομο Κρόνο και Ερμή, ε....λέω να το αφήσω για μετά τις 10 Μάρτη και απλά να υπομένω, να περιμένω, να ελπίζω και να χαμογελάω έστω και με σφιχτά τα δόντια...Good luck!!!!!
  • Stardome* @ 22.02.2007 13:25
    usophia, ο Κρόνος είναι ακριβώς πάνω στον Ερμή σου αυτή την περίοδο και κουράζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βαραίνει και τα αισθηματικά και την οικονομική βοήθεια που ενδεχομένως θα μπορούσες να δεχτεις από άλλους (μην ξεχνάμε όμως ποτέ οτι ο Κρόνος ναι μεν φέρνει εμπόδια αλλά δεν είναι άδικος οπότε με υπομονή και σκληρή δουλειά στο τέλος εδραιώνει καλά αποτελέσματα και δίνει μακροπρόθεσμα οφέλη). Ο Κρόνος σε συνδυασμό με Ποσειδώνα απέναντι και με τον ανάδρομο Ερμή στον 1ο σου οίκο όντως κάνουν την πίεση της καθημερινότητας πάνω σου να είναι μεγάλη και να μην ξερεις τι να πρωτοκάνεις. Σε περιόδους ανάδρομου Ερμή καλό είναι να αποφεύγουμε καινούριες συμφωνίες γιατί οι εκνευριστικές καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις στα ψιλά γράμματα είναι σχεδόν δεδομένες. Αν μπορείς να το καθυστερήσεις άφησε τις αλλαγές για μετά τις 12/3 αλλιώς τα μάτια σου δεκατέσσερα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες και η Αφροδίτη από τον Κριό δίνουν ένα χέρι βοήθειας στα οικονομικά σου και σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι για την προσωπική σου ασφάλεια οπότε γίνεσαι πιο διεκδικητική σε αυτό τομ τομέα -τουλάχιστον εκμεταλεύσου αυτή την επιρροή και κάνε μια καλή οικονομική συμφωνία αφού βέβαια προσέξεις πάρα πολύ τι υπογράφεις.
  • usophia @ 24.02.2007 17:29
    σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!!!! ηταν μεγάλη η βοηθειά σας!! μπορεσα να καταλαβω τι ηταν αυτο που με χαλαγε και δεν ηθελα να προχωρησω αυτη την στιγμη σε μια τετοια κινηση! ας ειστε ολοι καλα!!!!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...