παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στον Υδροχόο

Νυμφομανής Αφροδίτη

uranus-in-10th-house.jpg

Έχω ασχοληθεί με τις αναμνήσεις μου πολύ περισσότερο από ό,τι με οποιονδήποτε γάμο μου.

 -Gloria Swanson (27 Μαρτίου)

Αφροδίτη στον Υδροχόο / Ήλιος στον Κριό

 

Στον Υδροχόο, η Αφροδίτη ξελογιάζεται με οτιδήποτε –αρκεί μα μην είναι συμβατικό. Αυτά τα πλάσματα κυνηγάνε το μη διαθέσιμο, το ανέφικτο ή το τελείως αλλόκοτο. Πρόκειται για άλλον ένα μηχανισμό των Υδροχόων που έχει σχεδιαστεί για να αποδείξει ότι η αγάπη είναι για τους ανόητους. Κυνηγάνε το άπιαστο όνειρο, είτε στον έρωτα είτε στην καριέρα, και γίνονται αγύριστα κεφάλια όταν στριμωχτούν σε ένα απʼ αυτά.

Συχνά γίνονται οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού τους επιλέγοντας τουλάχιστον μία φορά το χειρότερο δυνατό ταίρι.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει την ικανότητα να προβλέπεις τις τάσεις και τη θέληση να ταρακουνήσεις το κατεστημένο προκαλώντας την εξουσία. Αυτά τα άτομα έχουν αναμφισβήτητο το ταλέντο να παρασύρουν τους άλλους στο δικό τους τρόπο σκέψης.

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Υδροχόο   

Κρύβεις ηθικές αρχές και ενδοιασμούς – μέσα στο ιδιόρρυθμο στυλ σου. Το αλλόκοτο σε ερεθίζει. Δεν είσαι το κορόιδο κανενός. Όμως σου αρέσει να υποκρίνεσαι ότι είσαι οτιδήποτε, από ένας ανίκανος μπούφος ως μια ξεροκέφαλη επιχειρηματίας.

Σκέψου την Αιγόκερω Kirstie Alley. Χρειάζεσαι έναν άντρα που μπορεί να διακρίνει μέσα από την υποκριτική μάσκα σου την πραγματική και παθιασμένη για ζωή γυναίκα. Αυτό με το οποίο καταλήγεις εννιά φορές στις δέκα είναι ένα σέξι χαμένο κορμί που μπορείς να υπνωτίσεις με το (καλά προβαρισμένο) απροκάλυπτο κάρφωμα των ορθάνοιχτων ματιών σου.

 

 

Άντρας με Αφροδίτη στον Υδροχόο 

Λατρεύεις τις εκπλήξεις. Έχεις χαμηλό πήχη βαρεμάρας στις σχέσεις και αναζητάς μια σύντροφο που είναι διαφορετική και ολίγον άτακτη. Είσαι κοινωνικός, φλερτάρεις και έχεις καμιά διακοσαριά «κολλητούς» με τους οποίους συναναστρέφεσαι καθημερινά. Σκέψου τον Κριό James Caan ( ο γάνγκστερ Santino SonnyCorleone στον Νονό), τον Τοξότη ηθοποιό Dick van Dyke. Η ιδανική σύντροφός σου έχει την ικανότητα να σε κάνει να γελάς και να περιμένεις το απροσδόκητο. Θα υποκρίνεσαι ότι προσπαθείς να βρεις τι ετοιμάζει, αλλά στην πραγματικότητα σε εξιτάρει το γεγονός ότι δεν μπορείς να το προβλέψεις.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...