παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στον Κριό

Νυμφομανής Αφροδίτη

aries.jpg

Κάτι έχουν τα μάτια μου που κάνει τους άλλους να πιστεύουν ότι είμαι καλός.

-Steve McQueen (24 Μαρτίου)

Αφροδίτη στον Κριό / Ήλιος στον Κριό

 

Επικίνδυνες σχέσεις, παιχνίδια εξουσίας, ζήλια, δράμα και παθιασμένο σεξ. Τα άτομα με Αφροδίτη στον Κριό το θέλουν καυτό, πρόστυχο και συχνά τρομακτικό. Άντρες ή γυναίκες, είναι χαρισματικοί, αλαζόνες και έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση σε κάθε τομέα της ζωής. Η Αφροδίτη στον Κριό διαθέτει τη δύναμη της θέλησης και την απόλυτη ενέργεια της φύσης. Όταν διοχετεύεται εξωτερικά, αυτός ο συνδυασμός σε ταρακουνάει συθέμελα. Όταν στρέφεται εσωτερικά, δημιουργεί ένα χαρακτήρα που ασχολείται με τον έλεγχο και την κυριαρχία πάνω σε μια ατέλειωτη ουρά από άτυχους εραστές. Για την Αφροδίτη στον Κριό, κάτι που την ερεθίζει το πρωί μπορεί πανεύκολα να την αηδιάσει το απόγευμα. Αυτά τα άτομα βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, πέφτουν στο κρεβάτι μαζί σου πέντε λεπτά μετά τη γνωριμία σας, παντρεύονται στα βιαστικά και εξαφανίζονται πριν προλάβουν να το μετανιώσουν.

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Κριό  

Δεν είσαι η Χιονάτη και χαίρεσαι γιʼ αυτό. Μάχεσαι για τα « χωράφια», είσαι κτητική και λες ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι, ο κόσμος να χαλάσει. Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, έχεις μια έκδηλη σεξουαλική ενέργεια που σιγοκαίει μόνιμα. Σκέψου την Υδροχόο Lana Turner ή την Ταυρίνα Debra Winger. Θέλεις έναν άντρα που δε φοβάται να προκαλέσει έναν καυγά μια στο τόσο, αλλά που είναι πρόθυμος να το παίξει έμπιστος κολλητός αντί για σούπερ ήρωας μακροπρόθεσμα. Είσαι αρκετά ικανή να ανοίξεις μόνη σου την πόρτα και να ανάψεις το τσιγάρο σου, όμως σου αρέσει να τσεκάρεις και να χειραγωγείς αυτόν που αγαπάς. Επομένως, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, πατάς πόδι για να δεις πόσο γρήγορα και πόσο ψηλά θα πηδήξει ο καλός σου.

 

Άντρας με Αφροδίτη στον Κριό

Η ιδανική γυναίκα για σένα είναι σκληρή, δύσκολη και πολύ ανεξάρτητη. Χρειάζεσαι το δικό σου χώρο και κάποια που να μην έχει πρόβλημα αν βγαίνεις με τους φίλους σου μερικές μέρες την εβδομάδα. Σκέψου τον Ιχθύ Ted Kennedy ή τον Δίδυμο Drew Carey. Από την άλλη, μπορεί να λείψεις και μερικούς μήνες, οπότε πρέπει να είναι και αρκετά χαλαρή. Τρελαίνεσαι να τσακώνεσαι και να τα ξαναβρίσκετε και δεν σε νοιάζει αν σε αναγκάσει να γδυθείς και σκαρφαλώσει πάνω σου. Δεν αντέχεις τα λάου λάου. Αν έχει παρελθόν, ένα κολάρο σκύλου ή ένα ζευγάρι χειροπέδες, μπορεί να την ερωτευτείς μέχρι να πεις κύμινο!

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...