παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στην Παρθένο

Νυμφομανής Αφροδίτη

Δεν έχω γυρίσει ποτέ μου γυμνή σκηνή. Δεν υπάρχει καμία γυμνή φωτογραφία μου πουθενά.

-Lori Anderson (5 Αυγούστου)

Αφροδίτη στην Παρθένο / Ήλιος στον Λέοντα

Salma-Hayek-1600x1200-003.jpg 

Η Αφροδίτη δεν είναι σουρλουλού στην Παρθένο. Εδώ είναι η θεά της τάξης, η βασίλισσα της καθαριότητας, η αυτοκράτειρα του αψεγάδιαστου. Άγγελος ή διάβολος, αυτό που τη νοιάζει είναι το πρωτόκολλο. Το έμπειρο μάτι της Παρθένου επιθεωρεί τους πιθανούς εραστές από έξω προς τα μέσα και έχει την ιδιαιτερότητα να διακρίνει τους απατεώνες από χιλιόμετρα μακριά. Στην Παρθένο, η Αφροδίτη θα τινάξει την τρίχα από το πέτο σου και διακριτικά θα αρχίσει να βαθμολογεί τον τρόπο που περιποιείσαι την εμφάνισή σου, το κρασί που επιλέγεις και τη μουσική που αγαπάς. Αυτή η θέση προσδίδει επίσης νεανική εμφάνιση και συμπεριφορά, ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σκέφτεται συνεχώς την πρακτική όψη της ομορφιάς που αρχίζει από ένα υγιές μυαλό και σώμα – το δικό σου. Πρόκειται για το σύντροφο ή φίλο που θα σε σύρει στο κατάστημα βιολογικών προϊόντων, το γυμναστήριο και το γιατρό, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι τρέφεσαι σωστά, ασκείσαι επαρκώς και τσεκάρεις τακτικά την υγεία σου.

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στην Παρθένο

Πιστεύεις ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα και το πιθανότερο είναι πως περνάς τη μέρα σου μελετώντας τα πιο εξελιγμένα ελιξίρια νεότητας και σειρές βιταμινών αντί να ψάχνεις το μεικάπ που θα καλύψει τις φακίδες σου. Είσαι μία από τις ζωδιακές μητέρες της Γης, μοιράζεις συνεχώς συμβουλές υγιεινής σε συντρόφους ή και ξένους. Το ήρεμο παρουσιαστικό σου κρύβει μια γήινη σεξουαλικότητα που εκπλήσσει ευχάριστα αυτούς που θεωρείς ότι το αξίζουν. Σκέψου τη Ζυγό Deborah Kerr, τη Λιονταρίνα Jennifer Lopez. Χρειάζεσαι ένα σύντροφο που μπορεί να θεραπεύσει την αρρώστια και να καλλιεργήσει έναν κήπο με βότανα. Πολύ συχνά καταλήγεις να παίζεις τη νοσοκόμα- ερωμένη σε κάποιον υποχόνδριο με νευρική δυσπεψία.

 

Άντρας με Αφροδίτη στην Παρθένο

Είσαι ένας πρακτικότατος εραστής που μπορεί να μαγειρέψει δείπνο, να ξεβουλώσει το νιπτήρα και να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς, χωρίς μια ζάρα στο καλοσιδερωμένο παντελόνι σου Μακάρι να ήσουν το ίδιο αποτελεσματικός και με την τάση σου να επιδιορθώνεις τις μπόλικες άστατες ερωτικές υποθέσεις σου. Αν και προτιμάς μια σχέση, τα βγάζεις μια χαρά πέρα μόνος σου γιατί στην πραγματικότητα δεν σου αρέσει κανείς περισσότερο από τον εαυτό σου. Έχεις μια αγορίστικη γοητεία, γραμμές γέλιου αντί για ρυτίδες και νεανική εμφάνιση όσων χρονών κι αν είσαι. Σκέψου τον Λέοντα Kevin Spacey, τον Ζυγό Johnny Mathis. Η ιδανική ερωμένη είναι μια γήινη, ευαίσθητη, χαρούμενη μάγισσα που επικαλείται μυστικές συνταγές και ερωτικά φίλτρα για να σε κάνει να παραμιλάς.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...