παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στον Ταύρο...

Νυμφομανής Αφροδίτη

 

Μη με κάνεις πρότυπο για τίποτα

-Dennis Quaid (9 Απριλίου)

Αφροδίτη στον Ταύρο / Ήλιος στον Κριό

laetitia-casta-by-vincent-peters-for-elle-france-january-2008-08.jpg 

 

Φυσική ομορφιά, λουσάτο περιβάλλον, πολυτελή έπιπλα, απαλά ή μεταξωτά ρούχα, μασάζ με αργές κινήσεις και αρωματικά έλαια υπό το φως των κεριών, όλα αυτά ρίχνουν κάτω την Αφροδίτη στον Ταύρο. Αυτά τα άτομα διεγείρονται μέσω των πέντε αισθήσεων. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, ακόμη και τα πιο εκδηλωτικά ζώδια έχουν μια πιο συντηρητική προσέγγιση στον Έρωτα. Αυτό που βλέπεις στο κλαμπ ή στο γραφείο δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που θα πάρεις κάτω απʼ τα σεντόνια.

Σεξουαλικά, και τα δύο φύλα είναι τόσο δύσκολο να ερεθιστούν που μπορεί να πάθεις κράμπα στο χέρι από τα προκαταρκτικά.

Αλλά όταν πάρουν μπρος, ορμάνε σαν αληθινοί Ταύροι και σύντομα θα ικετεύεις να σε λυπηθεί και να μη σταματήσει.

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Ταύρο

Παίρνουμε ίσα μέρη συγκρατημένης σεξουαλικότητας, δύναμης της θέλησης και σιωπηλής αυτοπεποίθησης (Κριός Doris Day), προσθέτουμε μια πρέζα από έναν τυχοδιώκτη και έναν ζηλιάρη τύραννο και έχουμε τη βασική προσωπικότητα της Αφροδίτης στον Ταύρο. Είσαι σχεδόν το ίδιο ματαιόδοξη με την εμφάνισή σου όσο οι Ζυγοί, αλλά περισσότερο επιλεκτική με τους εραστές σου. Θέλεις ένα σύντροφο με εμφάνιση, εξυπνάδα και χρήματα, όχι απαραίτητα με αυτήν τη σειρά. Και αυτός που θα λατρέψεις πρέπει να τρελαίνεται το ίδιο με σένα για καλό κρασί, τραγούδια και έλεγκαντ βραδιές σε ακριβά εστιατόριο.

 

Άντρας με Αφροδίτη στον Ταύρο

Είσαι σέξι με έναν προσγειωμένο τρόπο, πιστός και φιλικός. Αν και είσαι φαν της ομορφιάς, προτιμάς άτομα με ουσία αντί για βιτρίνα. Σκέψου τον Δίδυμο Paul McCartney, τον Ιχθύ James Taylor. Έχεις συμβιβαστεί με μυαλό, ανεξαρτησία και πηγαίο καλό χιούμορ. Όμως, για σένα ιδανική παρτενέρ σημαίνει μια γυναίκα απόλυτα προβλέψιμη και αφοσιωμένη στην πραγματοποίηση κάθε σου επιθυμίας. Επειδή λίγοι θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με μια μείξη μητέρας Τερέζας, νοικοκυράς και θεάς του σεξ, να είσαι ευχαριστημένος που εκείνη η έξυπνη σε λατρεύει.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...