παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στο Σκορπιό...

Νυμφομανής Αφροδίτη

Οι λέξεις «έκανα λάθος» δεν μου βγαίνουν εύκολα.

-Jim Baker (2 Ιανουαρίου)

Αφροδίτη στον Σκορπιό / Ήλιο στον Αιγόκερω

 venus-pluto-venus-pluto=aspects-deadly affair.jpg

 

Στον Σκορπιό, η Αφροδίτη μπορεί κυριολεκτικά να σε αγαπήσει μέχρι θανάτου. Εδώ η καλοφτιαγμένη θεά σιγοκαίει, λικνίζεται και απασχολεί το μυαλό της με το σεξ σε κάθε πιθανή εκδοχή. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι έντονη και σοβαρή – η συναισθηματική χειραγώγηση επέρχεται αβίαστα. Το ίδιο και οι σεξουαλικές υπερβολές. Πρόκειται για αγόρια ή κορίτσια που σκέφτονται το σεξ κάθε λεπτό που είναι ξύπνια και είναι ικανά για πολλούς γύρους στην ίδια μέρα. Δεν ενδιαφέρονται για ανόητες φλυαρίες, ανούσια κομπλιμέντα ή οτιδήποτε επιφανειακό. Εξωτερικά μπορεί να μοιάζουν με την κοινωνική χάρη προσωποποιημένη και είναι αξιαγάπητα άτομα με τη δύναμη της θέλησης να περιμένουν μια ζωή αυτόν/ην που αγαπάνε.

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Σκορπιό

Για σένα, αγάπη, σεξ και δύναμη είναι συνώνυμα. Δεν βλέπεις κανένα λόγο γιατί να χάσεις χρόνο ή ενέργεια σε συνηθισμένα φλερτ όταν από ένστικτο γνωρίζεις ότι μπορείς να μετατρέψεις οποιονδήποτε σύντροφο σε σκλάβο του έρωτα. Μπορεί να επιδεικνύεις τη σεξουαλική σου περσόνα απροκάλυπτα, όπως η Αιγόκερως Ava Gardner, ή να την καλύπτεις κάτω από ένα εύθυμο χαρακτήρα, όπως η Bette Midler. Το ραντάρ σου σπάνια κάνει λάθος και μπορείς να εντοπίσεις το παραμικρό υπονοούμενο ενδιαφέροντος μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα. Ο ιδανικός σύντροφος για σένα είναι ένας με μυαλό που δεν μπορείς να εξερευνήσεις. Λαχταράς να βρεις κάποιον με θέληση τόσο ισχυρή όσο η δική σου, γιατί αν δεν έχει, θα ζευγαρώσεις και μετά θα τον σκοτώσεις.

 

Άντρας με Αφροδίτη στον Σκορπιό

Είσαι ο συναισθηματικός μεγαλοπαράγοντας του ζωδιακού. Ευχάριτος εξωτερικά, παθιασμένος μέσα σου, δεν υπάρχει τίποτα που αν βάλεις στο μυαλό ή που να εξάψει τη λίμπιντό σου και να μην το καταφέρεις. Σκέψου τον Τοξότη Kirk Douglas, τον Αιγόκερω Val Kilmer. Καλύπτεις την άκρως ευαίσθητη και συναισθηματική φύση σου με μια φιλική, κοινωνική συμπεριφορά. Διψάς για ένα «όλα ή τίποτα» ειδύλλιο που συγχωνεύει αγάπη, σεξ, εμμονή, λατρεία και καθαρή σαρκική επιθυμία. Με άλλα λόγια, η ιδανική ερωμένη είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στην ανορεξία κι εσύ θα παρακαλάς για περισσότερο.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...