παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στον Καρκίνο...

Νυμφομανής Αφροδίτη

Οι στίχοι και η μουσική πρέπει να παντρεύονται τόσο στενά μεταξύ τους που να μοιάζουν με ένα.

-Cole Porter (9 Ιουνίου)

Αφροδίτη στον Καρκίνο / Ήλιο στους Διδύμους

sun-in-8th-house.jpg

 

 Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έχει ανάγκη να γίνει ένα με το σύντροφό της και διατηρεί για πάντα επαφή με την οικογένεια.

Όμως, αυτά τα πλάσματα συνήθως περισυλλέγουν τα ναυάγια και τους κατατρεγμένους στη ζωή και το σπίτι τους θυμίζει περισσότερο άσυλο παρά καταφύγιο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι υποκειμενική αντί αντικειμενική και συχνά βασίζεται σε μια λανθασμένη συναισθηματική ταύτιση με το αντικείμενο του πόθου της. Αυτά τα πλάσματα συνήθως παντρεύονται γείτονες, παιδικούς έρωτες, φίλους συγγενών ή  ακόμη και συγγενείς, όπου επιτρέπεται. Και τα δύο φύλα θυμούνται την παλιά τους γειτονιά και νοσταλγούν συχνά το μέρος όπου μεγάλωσαν.

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Καρκίνο

 

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αγαπά την παράδοση, την οικογένεια και τις σπιτικές πίτες και μπορεί να χαστουκίσει οποιονδήποτε έχει άλλη γνώμη. Σκέψου τα Λιοντάρια Marilyn Quayle και Elizabeth Dole. Παραμένεις στοργική όσο σκληρά κι αν προσπαθείς να αναρριχηθείς στη σκάλα της επιτυχίας. Κατά βάθος, θέλεις έναν σύντροφο που να μπορείς να πνίξεις με την αγάπη σου και να τον έχεις του χεριού σου. Έναν που σε αντάλλαγμα θα σε φροντίσει όπως η μητέρα σου ενώ παράλληλα θα σε αφήνει να είσαι το αφεντικό.

 

Άντρας με Αφροδίτη στον Καρκίνο

 

Σου αρέσει να σου φέρονται σα μωρό, να σε προσέχουν και να σε ηρεμούν. Και συνήθως έχεις μια ουρά από υποψήφιες ερωμένες πρόθυμες να ικανοποιήσουν κάθε σου καπρίτσιο. Σκέψου τον Δίδυμο Clint Eastwood ή τον Λέοντα Dustin Hofman.

Όμως, όλα τα ζώδια με Αφροδίτη στον Καρκίνο δυσκολεύονται να εκφράσουν τα βαθύτερα συναισθήματά τους. Η ιδανική σύντροφος για σένα είναι αυτή που κάθεται στον τραπέζι για να φάτε, που δεν σταματάει να ενδιαφέρεται για τα όνειρα και τα σχέδιά σου και πάντα, μα πάντα, σε έχει σε προτεραιότητα.

Διαφορετικά, ξέρεις: θα πάθεις μια νευρική κρίση μεγατόνων, θα κατεβάσεις μούτρα και θα αποσυρθείς για μερικές μέρες ή εβδομάδες μέχρι να γίνει το δικό σου.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...