παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕΡΟΣ Β

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

 1zno7xv.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος.

Ήξερα ότι γύρευα αγάπη, οπότε απλά ακολούθησα τη στύση μου.

-Kenny Loggins (7 Ιανουαρίου)

 

Πώς να τους ρίξεις

 

Αν θέλεις ο Αιγόκερως που ερωτεύτηκες να μείνει μαζί σου και αφού η στύση του υποχωρήσει ή το κιλοτάκι της στεγνώσει, ξέχνα οτιδήποτε ξεπερνάει τα όρια στο φλερτ. Πέσιμο στην ψύχρα και καυτό σεξ της μιας βραδιάς δεν είναι τρόποι προσέγγισης αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για τον σοβαρό κ. Αιγόκερω.

Ο Αιγόκερως πιστεύει στο «τα εν οίκω μη εν δήμω» σε τέτοιο βαθμό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ανακαλύπτουν ποτέ πόσο σέξι είναι αυτό το ζώδιο. Βαθιά μέσα του τρέμει τις δημόσιες εκδηλώσεις κάθε είδους, και αν του την πέσεις ως απελευθερωμένη στην αρχή, αυτή η εντύπωση θα μείνει στο μονίμως κολλημένο καθώς πρέπει μυαλουδάκι του, αλλά θα περάσεις φριχτά μέχρι να ανέβεις στο επίπεδο του «δείπνου με το αφεντικό», πόσο μάλλον να σε θεωρήσει μόνιμη σχέση. Το πρώτο σας ραντεβού μπορεί να μοιάζει με επαγγελματική συνέντευξη, αφού ο Αιγόκερως, όχι και τόσο διακριτικά, θα ψαχουλέψει τα περιουσιακά σου στοιχεία και την οικονομική σου κατάσταση.

Ο Τοξότης ρισκάρει. Ο Σκορπιός είναι ρίσκο. Ο Αιγόκερως υπολογίζει τα ρίσκα. Ακόμη κι αν είσαι ένα συναισθηματικά ανισόρροπο Ψάρι, προσπάθησε να φερθείς φυσιολογικά μέχρι να κερδίσεις το ενδιαφέρον του. Και για να το κερδίσεις, πρέπει να είσαι κοινωνικά αποδεκτή, με καλούς τρόπους, ήσυχη, με αυτοπεποίθηση και σαν να βγήκες από περιοδικό μόδας.

Αφού περάσεις το τεστ δημοσιότητας, είναι πιθανό να σε δοκιμάσει με ένα μικρό μυστικό ή μια παιδική ανάμνηση. Μη μοιραστείς το καλό νέο ούτε με τα παιδιά γύρω από τον ψύκτη ούτε με την κολλητή σου, γιατί ο Αιγόκερως είναι τόσο παρανοϊκός με τη μυστικότητα όσο ο Σκορπιός. Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που ο ίδιος δεν διέδωσε εκλαμβάνεται ως προδοσία και το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις πως το e-mail σου διαγράφηκε συνοπτικώς από τον σκληρό του δίσκο.

Είναι ένα ζώδιο που δεν συγχωρεί και δεν ξεχνάει. Μπορεί να μη σε εκδικηθεί απαραίτητα όπως ο Σκορπιός ή να σου δώσει μια μπουνιά στη μύτη αλά Λέων, αλλά αν μειώσεις, εξευτελίσεις ή προδώσεις έναν Αιγόκερω, αποχαιρέτα τη σχέση σας για πάντα.

Οι Αιγόκεροι είναι καχύποπτοι με οτιδήποτε τους προσφέρεται στο πιάτο ή χωρίς να έχει προηγηθεί σκληρή δουλειά. Θυμήσου το όταν ο δικός σου αρχίζει να σκάβει το χώμα με το πόδι του ξεφυσώντας από τα ρουθούνια και ανυπομονώντας να σε οδηγήσει στο κρεβάτι. Παίξʼ το κουλ. Ξανασκέψου το. Με την ησυχία σου. Ρώτα τον αν έχεις σοβαρό σκοπό. Πες του ότι βαρέθηκες τις εφήμερες σχέσεις και ψάχνεις έναν παλιομοδίτικο έρωτα. Μετά φύτεψε ένα γλυκό παρατεταμένο φιλί στα καυτά του χείλη και καληνύχτισέ τον στην πόρτα. Τις επόμενες μια δυο εβδομάδες συνέχισε να αυξάνεις τη σεξουαλική ένταση και τη γοητεία σου αναφέροντας λέξεις όπως: «σοβαρά», «πενταετές πρόγραμμα», «ασφάλεια», «μακροχρόνια φιλία» και «σεβασμός». Σύντομα θα σε ορέγεται και ταυτόχρονα θα σκέφτεται μια μόνιμη σχέση.

Όταν είσαι έτοιμη να σκαρφαλώσεις στο βουνό της έκστασης, θυμήσου ότι αυτά τα ζώα θέλουν να ζευγαρώνουν ιδιαιτέρως. Σιγουρέψου ότι κλείδωσες τις πόρτες, έκλεισες τις κουρτίνες και ο τηλεφωνητής δουλεύει. Η μυστικότητα και η αναπόσπαστη προσοχή σου ερεθίζουν τον Αιγόκερω – όπως και τα σέξι εσώρουχα, τα μεταξωτά σεντόνια και ο έρωτας με αργές κινήσεις στα σιωπηλά. Άσε τα μαστίγια στους Διδύμους, τα δεσίματα στους Τοξότες και τα συναισθηματικά βασανιστήρια στους Σκορπιούς. Ο Αιγόκερως θέλει μόνο τα δυο κορμιά σας να γίνουν ένα ξεχνώντας τον έξω κόσμο. Όταν χαλαρώσει, θα ανακαλύψεις με χαρά έναν άγριο παθιασμένο και τρομερά αγαπησιάρη σύντροφο.

 

roll.gif 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...