παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕΡΟΣ Β

Παρθένος

23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

venus-in-6th-house.jpg 

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Λένε ότι οι Παρθένοι δεν είναι αισθησιακοί ή σέξι. Εγώ νιώθω σέξι μέσα μου. Απλώς δεν το δείχνω.

-Kristy McNichol ( 11 Σεπτεμβρίου)

 

Πώς να τους τραβήξεις

 

Για να τραβήξεις μια Παρθένο να μπει κάτω απʼ τα σεντόνια σου, σιγουρέψουν πρώτα ότι είναι καινούρια. Και ότι θα βρει τη δική της (καινούρια) οδοντόβουρτσα, πετσέτα, αγαπημένο αφρόλουτρο και μπουρνούζι μες στο μπάνιο. Ακόμη και οι άθεοι Παρθένοι αντιμετωπίζουν την καθαριότητα με  θρησκευτική ευλάβεια. Είναι το ζώδιο που δεν θα προσβληθεί αν προτείνεις ένα προκαταρκτικό ντους. Βασικά, αυτός είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να χαλαρώσει. Και αν καταφέρεις να την κοιτάς στα μάτια αντί να περιεργάζεσαι το γυμνό της σώμα θα πάρεις πολλούς πόντους στον τομέα «σε ευχαριστώ που καταλαβαίνεις ότι είμαι ντροπαλή». Αν είσαι ο κρετίνος που μπαίνει στο μπάνιο με αντιασφυξιογόνο μάσκα και παραμερίζει τρεις τόνους ρούχα για να πηδήξει –ντυμένος – στο κρεβάτι, σταμάτα να διαβάζεις και πήγαινε κατευθείαν στον Τοξότη.

Όπως και τα υπόλοιπα ζώδια της Γης, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι προτιμούν ουσία και παράδοση αντί για τις πρόσκαιρες τάσεις. Αυτό ισχύει και για το φαγητό, τη διακόσμηση και τη μόδα. Στην πλειονότητά τους αγαπάνε το διάβασμα, οπότε ένα από τα πρώτα, ουδέτερα δώρα μπορεί να είναι βιβλίο. Αν καλέσεις τον Παρθένο σου για δείπνο, μη σερβίρεις έτοιμα/ βρόμικα. Αν δεν μαγειρεύεις, παράγγειλε από ένα εστιατόριο με υγιεινές επιλογές στο μενού. Σιγουρέψου ότι το σπίτι αστράφτει, το κουτί με την άμμο της γάτας είναι αποστειρωμένο και ότι οι μόνες μυρωδιές στον αέρα είναι από καβουρντισμένα αμύγδαλα και απορρυπαντικό με άρωμα λουλουδιών.

Ακόμη και οι Παρθένοι που δεν έχουν την κλασική λεπτοκαμωμένη φιγούρα του ζωδίου νοιάζονται για την υγεία τους. Διαθέτουν τα πιο καλά εξοπλισμένα φαρμακεία και συναγωνίζονται με τους Καρκίνους για τον τίτλο ο Υποχόνδριος της Υφηλίου.

Προτιμούν τα διακριτικά χρώματα- αποχρώσεις των γκρι και μπλε, όλα τα πράσινα και κυρίως τα ζεστά φθινοπωρινά χρώματα. Το λευκό είναι επίσης το χρώμα τους, αλλά όχι το νοσοκομειακό κάτασπρο, το κρεμ και εκρού. Για να τους δείξεις ότι νοιάζεσαι, κάνε τους δώρο κάτι από το αγαπημένο τους κατάστημα ρούχων, υγιεινής διατροφής ή βιβλιοπωλείο.

Πριν προχωρήσεις στο πέσιμο, άρχισε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους. Αυτό σημαίνει ότι οι γλώσσες απαγορεύονται μέχρι το τρίτο ραντεβού. Μπορεί και περισσότερο, ανάλογα με το πόσο μαζεμένοι είναι. Μιλάμε για τα παιδιά που όταν η μαμά και ο μπαμπάς τους έλεγαν ότι το σεξ είναι βρόμικο εκείνα το πίστευαν. Μερικοί θεωρούν μέχρι τώρα πως η σεξουαλική επαφή είναι κάτι με πολύ ιδρώτα, μικρόβια και δυσάρεστες οσμές για να μπλέξουν. Στο χέρι σου είναι να: 1. τους χαλαρώσεις και 2. μην υπονοήσεις οτιδήποτε σεξουαλικό χωρίς να είσαι ο/η κατάλληλος/η.

Την πρώτη φορά είναι καλύτερα στο σπίτι. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τους κανόνες, δηλαδή απαγορεύεται να πατήσεις στο χαλί με τα παπούτσια, αντί να γδυθείς σκορπίζοντας τα ρούχα σου εδώ και εκεί, να τα αφήσεις σε μια στοίβα, και ποτέ πέντε ή έξι γύροι στη σειρά χωρίς διάλειμμα για ντους ή έστω πλύσιμο δοντιών, τότε μπορεί να έχετε κάτι περισσότερο από σεξ της μιας βραδιάς. Εδώ που τα λέμε, αν σε έναν επιτυχημένο πολλαπλό γύρο αλλάξεις τα σεντόνια έστω και μια φορά ενδιάμεσα, οι Παρθένοι θα σε λατρέψουν. Χωρίς πλάκα.

Μετά την πράξη (και άλλο ένα ντους) τάισέ τους. Μην ξεχνάς ότι είναι το ζώδιο της συγκομιδής, οπότε έχε πρόχειρο λίγο ψωμί ολικής αλέσεως, τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά και υγιεινά σνακς. Μετά συμμαζέψτε μαζί την κουζίνα, ντυθείτε και πηγαίνετε μια βόλτα στο πάρκο ή στη Φιλοζωική για να υιοθετήσετε ένα γατάκι.

 roll.gif

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...