παρακαλώ περιμένετε...

ΚΡΙΟΙ ....!

  • Epique @ 11.12.2011 02:11
    >3 >3 >3

    Είσαι,Θεά κορίτσι μου- Απλά
  • olgi1983 @ 11.12.2011 02:13
    oxi eilikrina twra pes!! ti pinei s kai den mas dineis re kopelia???
  • GwgwOuf @ 11.12.2011 02:18
    βρε νιου!!!! δεν ειναι δυνατον αυτο που κανεις!!!!
  • Shark @ 11.12.2011 02:19
    Τα Κριάρια δεν νοικοκυρεύονται ποτέ. Μπορεί να παντρευτείτε, αλλά
    η συνήθειά τους με το περιστασιακό σεξ και το ταλέντο τους να ξεχνάνε την πράξη
    αμέσως μόλις γίνεται τους δίνει την ικανότητα να απατάνε μονίμως, κι όμως να
    πιστεύουν ειλικρινά ότι είναι καλοί σύντροφοι επειδή πάντα επιστρέφουν σπίτι
    στην ώρα τους για ένα στα γρήγορα μαζί σου πριν το φαγητό.



    Και μετα λετε τα Ψαρια πτανακια...στα διαλα πια
  • Rattlesnakes @ 11.12.2011 02:20
    Ηαhahahahaha!!!Συγκινήθηκαααα πο το γέλιο! Παντως κακές προθέσεις δεν έχουν μωρέ, και οι γυναίκες κριαρίνες είναι απο τα πιο εντάξει πλάσματα!
    (μιλά ο αφρο-άρης μου)
  • Shark @ 11.12.2011 02:39
    Αφιερωμενο στα μελη Astropeleki και Fotoula. Eρε χαρες που θα κανουν μολις το διαβασουν
  • Rattlesnakes @ 11.12.2011 02:53
    ΕΕ...η φωτιά δεν έχει ποτέ κακές προθέσεις....τα του αέρα είναι τα αμφιλεγόμενα..
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 09:37
    )) Ήμουν για κάποια χρόνια με κριό αλλά δεν ξέρω τι ωροσκόπο είχε που δεν του έβγαινε τίποτα από αυτά, αλλά τίποτα όμως! Απλά ζούσε στον δικό του πλανήτη και όοοολοι οι άλλοι ήμασταν περιστασιακοί φιλοξενούμενοι ή διακοσμητικά στοιχεία (απαραίτητα δε). Η περιγραφή ταιριάζει περισσότερο στον ωροσκόπο κριό που βγάζει άντρες-αντάρα! )) Ακόμα κι αν συνδυάζεται με ήλιο στον καρκίνο!
  • Journey @ 11.12.2011 10:00
    Ευτυχώς που τα Κριάρια έχουν χιούμορ και μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού
  • Journey @ 11.12.2011 10:05
    Τα Κριάρια υπερηφανεύονται ότι είναι πάντα
    προετοιμασμένα για την καταστροφή. Αν συνειδητοποιούσαν ότι αυτά είναι η
    καταστροφή, η ζωή στην οικουμένη θα ήταν πολύ πιο ήρεμη.

     
    Τα Κριάρια είναι τα πιο φλογερά
    πλάσματα του πλανήτη και έχουν καρδιά μικρού μωρού.


    * συμπληρώνω* Και το μυαλό, και το μυαλό
     
     
     
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 10:15
    Ε, όχι και ότι ε ί ν α ι η καταστροφή τα κριαράκια!
    Αλλά τη φέρνουν στο πιτς φιτίλι, if they feel like it. Δεν έχουν καθόλου υπομονή ρε παιδί μου, μα καθόλου...Kαι τους έχει καρφωθεί στο μυαλό τους ότι είναι και το κέντρο του σύμπαντος. (Αυτό καμιά φορά βγαίνει και σε χαριτωμένο με κάποιο μυστήριο τρόπο...)
    Αλλά είναι από τα πιο ξηγημένα παιδιά του ζωδιακού. Όλα κι όλα, η αλήθεια να λέγεται.
     
    Καλημέρες Journey!
  • Journey @ 11.12.2011 10:19
    @hobbit2. Ήμουν κι εγώ με κάποια Κριάρια κατά καιρούς - ω ναι - και δεν χύθηκε αίμα αλλά πολύ πολύ δάκρυ φρομ μποθ οφ ας.
    Ο Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο - έχω το χάρτη του γιατί όταν άρχισα να ασχολούμαι με αστρολογία είχα επαφές μαζί του και τον ρώτησα - από μακριά και αγαπημένοι πάντοτε- ήταν ακριβώς έτσι όπως  περιγράφεις το Κριάρι με το οποίο είχες εμπειρία. Χώμα εντελώς. Εγώ να χτυπάω τα ταμπούρλα του πολέμου και αυτός " juju, πάμε για ύπνο? " Έκτοτε
    αποφάσισα οτι δεν θα πλησιάσω Κριάρι σε απόσταση 3 μέτρων και δη με ωροσκόπο Καρκίνο

    Πι.Ες. Το κακό είναι πως τελευταία έχει γεμίσει ο τόπος με Κριάρια των πρώτων ημερών που βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή - συγκεκριμένα μετά τον Ουρανό και είναι όλοι θέκθυ και ευειδέστατοι  όλως εξάφνως. Τα νεύρα μου.. Έχοντας βέβαια την πρότερη πικρή εμπειρία προσπαθώ να αντισταθώ καθώς τα Κριάρια μου ήταν κλασσικά των πρώτων ημερών. Είδωμεν.. { κρατάω γερά πάντως}
     
      

    * Καλημέρες!!!
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 10:25
    Τον ωροσκόπο του Κριού που ήμουν μαζί για τρία νεκρικά χρόνια τον αγνοώ (εγώ του το 'λεγα, εεε, κακομοίρηηηη, θα πεθάνεις μια μέρα έτσι κι αλλιώωωως, τσάμπα οι πρόβες, όλοι το ίδιο πεθαίνουνεεεεε )) ).
    Αλλά κριός με καρκίνο είναι ένας από τους πιο στενούς μου φίλους και είναι ένς από τούς πιο τρυφερούς ανθρώπους που έχω δει (μ ό ν ο όμως με τους ανθρώπους που θεωρεί κοντινούς του,με το υπόλοιπο σύμπαν -που βρίσκεται εκτός του πλανήτη του φυσικά είναι τυπικός σαν καλός αιγόκερως) χωρίς -να τονιστεί παρακαλώ, γιατί είναι ισορροπία θαυμαστή- να σαχλίζει.
     
    Με κοριτσάκια κριάρια, συμπαθιόμαστε μεν αλλά υπάρχει μια παράξενη αμηχανία μεταξύ μας, πώς να το πω, σα να μην αναγνωρίζουμε η μία με την άλλη το είδος. (Αλλά τι να κάνω, τις περιμαζευω κι αυτές )) )
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 10:30
    Α, κι άλλη παρατήρηση που θυμήθηκα για τις κριαρίνες: νιώθουν μεγάλη ασφάλεια με τα νερά, κυρίως με σκορπίνες. Ενίοτε εντοπίζω και κάτι που αν δεν ήμουν σίγουρη για τις καλές τους προθέσεις θα μπορούσα και να το πω και σύμπλεγμα ανωτερότητας, απέναντι στα νερά. Αλλά στις κρίσεις που απαιτούν πρακτικούς χειρισμούς, ξέρω ποιος θα βγάλει τον φίδη από την τρύπα (χμφφ...;!@#$$$@#!!)
  • Journey @ 11.12.2011 10:35
    Aκούς εκεί.. τις περιμαζεύεις
    Ναι, και το εν λόγω Κριάρι ήταν πολύ τρυφερό με τους λίγους κι εκλεκτούς του στενού του περιβάλλοντος.
    Το μεγάλο του λάθος?? Πολύ στυγνά κυνικός ακόμα και με όσους αγαπούσε.
    Μία καλοπαροαίρετη ή καλύτερα άσκεφτη υπερδοσολογία τετράγωνης λογικής που μπορούσε να στείλει τον άλλον απέναντί του σε χρόνο dt στην κόλαση, σε άλλο πλανητικό σύστημα κλπ.
    Ξεκινούσε πάντα με την εντύπωση πως οι άλλοι είχαν 24 ώρες στο μυαλό τους οτι τους αγαπάει, οτι δίνει τα πάντα  σ αυτούς κλπ κι έτσι νομιμοποιούσε τον εαυτό του να πετάει κοτρώνες .. Αν δεν το έκανε αυτό θα είμασταν μαζί γιατί κι εγώ τον ήθελα αλλά και αυτός. Με έκανε όμως μία τρελή μ αυτό του το ίδιον. Κρίμα.
  • Journey @ 11.12.2011 10:44
    Τα νερά μας τραβάνε και για τις παρέες μας αλλά και τους έρωτές μας. Συνήθως δεν τα παλεύουμε αλλά μας αρέσουν τα δύσκολα
    Σύμπλεγμα ανωτερότητας έχουμε απέναντι σε όλους , μην το βλέπεις μονομερώς
     
    Αν θέλεις να μιλήσω για μένα - πως θα μποορύσα άλλοστε να το γενικεύσω- δεν μ αρέσιε να κάνω παρέα με γκόμενες.
    Γκόμενες στο λεξιλόγιό μου είναι και γυναίκες και άντρες. Ξέρεις τι εννοώ,. αυτό το pathetic μουλωχτό, το πλάγιο, το υπαινικτικό, το δεν ξέρει η αριστερά μου τι ποιεί η δεξιά  μου και τα συναφή.
    Εκεί τρελλάινομαι, δεν μπορώ. Μπορώ να κοντρολάρω τα πάντα, να μασήσω σίδερα, να ανέβω στην κορυφή του Έβερεστ με πατίνι, να,  να,  να αλλά τρελλαίνομαι και ηττώμαι με την κατινιά, δεν την μπορώ, δεν , με τίποτα όμως..
     
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 10:46
    Κι όμως journey, τις περιμαζεύω (είναι πολύ καλή άσκηση για τα νεύρα, ξέρεις, είναι τρελλά εμμονικές και μπορεί για μήνες να σου λένε το ίδιο πράγμα, ξανά και ξανά και ξανά αλλά άμα βρουν καινούριο κόλλημα-κοσκινάκι ξεκολλάνε σε dt. Άμα δε το καινούριο κόλλημα σωθεί γρήγορα, ξαναγυρνάνε στο πρότερο )) Σε δουλειά να βρισκόμαστε! Έχω καταλήξει ότι γίνονται motivated όμως από τις εμμονές κι αφού υπάρχει και κάτι παραγωγικό σε όλον αυτόν τον ψυχαναγκασμό τέλος πάντων δείχνω υπομονή! Μόνο που στα δικά μου δύσκολα δεν τις αφήνω ούτε να πλησιάσουν (μπορούν να σου ρουφήξουν την ενέργεια όπως οι μυρμηγκοφάγοι τα μυρμήγια, έτσι φφφφφφφσσσσσστττττ! ) No offence, ε? Mιλάω μόνο γι' αυτές που γνωρίζω προσωπικά.
  • Journey @ 11.12.2011 10:52
    Τρελλά εμμονικές? Δώστε λίγο και σε μένα βρε παιδιά το χρειάζομαι γιατί τα έχω όλα αχταρμά , ένα συνοθύλευμα  ,ένα πράγμα που δεν ξέρεις από που να το πιάσεις και πως
    Ίσως λόγω ωροσκοπάρας δεν μπορώ να εμμένω - με αποτέλεσμα να έχω θέματα ημιτελή, εκκρεμότητες κλπ.
    Παθιασμένη, ναι. Αν μου αρέσει κάτι, όπως λέει και το άρθρο " Και έχε υπόψη σου, είτε μιλάμε για
    ζώο είτε για λαχανικό είτε για ανθρακούχο νερό, οτιδήποτε είναι ικανό να
    τραβήξει την προσοχή ενός Κριού"

    παθιάζομαι, πέφτω με τα μούτρα, όλα τα άλλα διαγράφοντι, δεν υπάρχιε τίποτα άλλο σε σημείο αυτοκαταστροφικό κάποιες φορές..
    Οι ευτυχισμένες μου μέρες είναι οι μέρες που είμαι παθιασμένη με κάτι. Οι άλλες, είναι απλώς κενές μέρες.
    Γεγονός : Μια μέρα ξαφνικά δεν υπάρχει πλέον πάθος. Πας για το επόμενο.
     
     
     
  • Shark @ 11.12.2011 10:54
    Καλημερες....
    Κεντας Ζουρ σημερα...χεχεχε
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 10:56
    Πάλι καλά που διευκρίνησες τον ορισμό για τις "γκόμενες"! )) Λολ! Κανείς δε θα είχε φαντάζομαι φίλους που τους βλέπει έτσι (αλλά πλάκα πλάκα, μπορεί και να είχε, τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχουν αρκετά ανασφαλείς άνθρωποι που έχουν τόσο φόβο για τη μοναξιά που προτιμούν ακόμα και να συγχρωτίζονται με τέτοια άτομα από το να είναι μόνοι τους).
    Προσωπικά είμαι μάλλον περισσότερο ανεκτική από σένα, καθώς φροντίζω να μην εμπλέκομαι συναισθηματικά (είτε σε φιλικό επίπεδο είτε σε ερωτικό) με άτομα που στα μάτια μου είναι έτσι. Και όχι μόνο δε με ενοχλεί να υπάρχουν, αλλά άμα είμαι και σε ορεξάτη διάθεση, κάθομαι και τους μελετάω κιόλας, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αυτοί οι άνθρωποι. Δε σπαταλάω συναίσθημα (λέξη κλειδι για τα κατσίκια "εξοικονόμηση ενέργειας", κάπου το 'χα διαβάσει και το θεωρώ υψίστης ακριβείας) γιατί βρίσκω μεγάλο ενδιαφέρον στις αιτίες αυτής της συμπεριφοράς (και συνήθως αυτές οι συμπεριφορές κρύβουν πολύ ωραίες ιστορίες).
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 10:59
    Τι "ωροσκοπάρα" Έτσι που το λες, φαντάζομαι κάτι grandiose. Λιοντάρι? Θα μπορούσε γιατί "καταλαμβάνεις χώρο" αλλά θα είχες όλες τις εμμονές που ήθελες κι ακόμα παραπάνω. Τότε δία στον ωροσκόπο (-"άρα")? Τοξότη δηλαδή?
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 11:01
    Καλημέρα και σε σένα ψάρι!
  • Journey @ 11.12.2011 11:02
    @ Shark : goooooooooooooood morning Vietnaaaaaaaam!!
    @ hobbit : ) Αν και είναι εύκολο να δεις τον ωροσκόπο μου πατώντας πάνω στο nick ου, είσα όλα τα λεφτά. Ναι, Τοξότης και ο Δίας Lord of Geniture.
    Αντιπροσωπεύω δε - θέλω να πιστεύω- ένα πολύ καλό δείγμα προς μελέτη σου καθώς και η Σελήνη μου είναι σε φωτιά
  • Shark @ 11.12.2011 11:07
    Καλημερα Hobbit
  • Journey @ 11.12.2011 11:07
    Κράτα οτι λόγω ωροσκοπάρας, I m easy. Δεν κοιτάω ζώδια και συνήθειες  ,αρκεί ο άλλος να είναι έντιμος και ευθύς. Αυτό, όσο και αν φαίενται εύκολο, στην πράξη δεν είναι.
    Πάντως είμαι τόοοοοοοοσο easy που ο μεγάλος μου έρωτας, αυτός που με συνέθλιψε, με καταρράκωσε, μου άλλάξε τα φώτα , τη ρότα της  ζωής μου , με έκανε χίλια κομμάτια και ένα ακόμα ήτο Αιγόκερως.
    * Να , πέντε στα μούτρα μου * { Όχι αστέρια }
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 11:10
    Α, δεν ξέρω ακόμα ακριβώς πώς λειτουργεί το site γι' αυτό δεν πάτησα (όχι ότι θα πατούσα όμως, αλλά λέμε )
    Και η σελήνη σε φωτιά, ε? Γυναίκα-ηφαίστειο! )))
    Πού έχεις ακμή τρίτου και γράφεις έτσι;
  • Journey @ 11.12.2011 11:12
    Πως γράφω ?
  • Journey @ 11.12.2011 11:14
    Αν εννοείς τα λάθη πληκτρολόγησής μου που είναι έως και κωμικά, χμ, δεν το σκέφτηκα. Ακμή του 3ου στον Υδροχόο βεβαίως βεβαίως με τον Ουρανό φαρδύ πλατύ σε στενή σύνοδο με το MC μου να μου δίνει φύλλο πορείας για άλλους πλανήτες. Εγώ και ο κύριος κίντερ έκπληξη πάμε πακέτο!
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 11:17
    Κι εσύ από αιγόκερω; Πφφφ...(τελικά όσο περισσότερο ασχολούμαι, τόσο πιο πολύ βλέπω ότι τα patterns επαναλαμβάνονται...) Δυστυχώς αλήθεια είναι, εγώ ως κατσίκι (λίγο ιδιαίτερο βέβαια γιατί έχω πολύ πολύ αέρα επάνω μου), κριούς, λιοντάρια και τοξότες τους αισθάνομαι "λίγο του χεριού μου" να το πω έτσι.
    Αλλά παρθενίτσες και κριαρίνες, τ' είναι αυτό ρε, με τα κατσίκια...συμμαζωχτείτε λίγο!
    Κανένα βραδάκι από εκείνα τα ιντερνετικώς καταραμένα θα πούμε ιστορίες από την κρύπτη (γιατί έχω κι εγώ ιστορίες με κατσίκι! Και μη ρωτήσεις ποιος "νικάει" -χονδροειδής η διατύπωση, αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν τελείως νικητές και τελείως χαμένοι στον έρωτα- μεταξύ δύο κατσικιών: μακροπρόθεσμα η γυναίκα. Νόμος. )
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 11:22
    Ποια λάθη πληκτρολόγησης; Για να έκδοση θα πάμε; (Θα έδινα ποτέ σημασία σ' αυτά; Κατσίκι είμαι όχι παρθενίτσα )) ) Ας πούμε, ότι γράφεις...έντονα και δε μου έφτανε ο ωροσκόπος σου ως δικαιολογία (ο τοξότης θα τα πει χύμα και τσουβαλάτα αλλά θα τα πει με τρόπο που δε θα είναι παρεξηγήσιμος, θα ήταν κάπως παιδιάστικος, σα να...πώς να το πω, σα να σου έριχνε μια πισινό ένας άνθρωπος που δεν έχεις και πολύ οικειότητα). Σ' εσένα μυριζόμουν μια αντισυμβατική κρονιά (δική μου ωρολογία), και υποψιάστηκα τον υδροχόο αλλά είπα να μη ρισκάρω τις πρότερες καλές εντυπώσεις
  • Journey @ 11.12.2011 11:24
    Θα έλεγα, εγώ την έπαθα από το κεφάλι μου το Κριαρίσιο αλλά τέεεεεελος πάντων. Λειτουργώ ως κιουρία - λόγω Σελήνης - και δίνω τους  πόντους στον Αιγόκερω όλων των εποχών. Μοναδικό δείγμα. Έκτοτε ούτε καν που γνώρισα κάποιον του στυλ " γειά σας τι κάνετε, πως είστε, χάρηκα"
    Τελείως νικητές και τελείως χαμένοι δεν υπάρχουν σε καέναν έρωτα. Ούτε και στον πόλεμο. Και καθώς το τσιτάτο για τους Κριούς στο συγκεκριμένο άρθρο είναι Στον
    έρωτα και τον πόλεμο, όλα επιτρέπονται,

    θα σου πω πως επιτρέπονται οι ήττες, τα πατώματα, τ αλεξίπτωτα, οι ελεύθερες πτώσεις από τα 3000 μέτρα, οι γάτες, οι αιωρούμενες απαντήσεις που ψάχνουν για ητν ερώτηση... ¨ολα δεκτά!
     
     
  • Journey @ 11.12.2011 11:30
    Ε ναι, σοτ βάθος Κρόνος, τι να λέμε..Το έχω τσεκάρει επανειλλημένως και το τσέκαραν και άλλοι. Lord of Geniture, o Δίας και με διαφορά. Χαρακτήρας ουράνιος χωρίς αμφιβολία. Ποσειδώνας υπό του μηδενός - ω ναι και ο Κρόνος να υπερχειλίζιε ύπουλα το κάθε τι, με ένα στρώμα γλίτσας σκουρόχρωμης το κάθε τι. Αυτήν την εσσάνς του Κρόνου τη χρωστάω σε μερικές ξεγυρισμένες θετικές όψεις με μερικούς βασικότατοςυ προσωπικούς πλανήτες. Κάτι σαν το μπιζού μου. Μπορώ να σε ταξιδέψω σε 3 δευτερόλεπτα { Ουρανός } να σε πάω όπου δεν έχεις φανταστεί { Δίας } και εκεί που  θα σε έχω στα ουράνια και στη ζάχαρη { Σελήνη και Ήρα και Κλήρος τύχης κλπ στο Λιοντάρι } να κάνω μία κίνηση απλή, απλούστατη, να ανοίξω το χέρι μου και να σ αφήσω να πέσεις στα βάραθρα χωρίς να σε λυπηθώ που θα σε βλεπω να πας προς άβυσσο μεριά. Κρόνος. Απόδοση.
    Για την επίδοση, βοηθητικός και ο μίστερ Πλούτο να κρατάει και αυτός τη θεσάρα του κάπου στο MC
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 11:35
    Μετά την επιστροφή γενεθλίου χρόνου, ανεξαρτήτως άμα ασχολείσαι με την αστρολογία ή όχι (άμα ασχολείσαι ξέρεις ότι υπάρχει αυτό το κομβικό σημείο), ο άνθρωπος, λίγο να σκέφτεται και να επεξεργάζεται τι του συμβαίνει, ξέρει πως τα κολλήματα τα έχει επιλέξει ο ίδιος για τους δικούς του λόγους.
    Εγώ π.χ. είχα κολλήσει με λιοντάρι αλλά δε μπορώ να το καταχωρήσω ως ότι κολλάω με λιοντάρια γενικώς γιατί το κόλλημα ήταν τελείως τυχαίο νομίζω, θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε (σχεδόν οτιδήποτε, μην τους βάλουμε όλους στο ίδιο σακί), δεν είχε να κάνει με το λιοντάρι, ήταν καθαρά προ σω πι κό μου. Δεν έφταιγε το κακόμοιρο το λιονταράκι που δε θα γίνει ποτέ βασιλιάς καμιάς ζούγκλας ( , βγαίνουν και οι κακίες )
     
    Ευχαριστώ και για την πρόσκληση (πάλι καλά που την είδα, ακόμα δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί το site!)
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 11:36
    Aν μη τι άλλο, δε μπορείς να παραπονιέσαι, έχεις ωραιότατα μοιρασμένες δυναμικές στον χάρτη σου. Και εικάζω, ότι θα σε έχουν κατηγορήσει για τα πάντα, αλλά κανένας δε θα σε έχει πει ποτέ βαρετή!
  • Journey @ 11.12.2011 11:44
    Ω ναι, είμαι κατηγορούμενη για όλα τα ειδεχθή εγκληματα κατά της ανθρωπότητας από τελέσεως Δημιουργίας - βλέπε μπινγ μπανγκ και τα λοιπά, ήμουν η μανάβισσα της Εύας και μόλις είχα πάρει ένα φορτίο μήλα Πηλίου, καταλαβαίνεις..
    Είμαι όμως όλο παραδόξως αθώα , ένα αξιολ'άτρευτο μαλακισμένο που σκέφτεται με το ντεκαπάζ στο εξωτερικό του κεφαλιού του. Το εσωτερικό γέμισμα το έχουμε για να βαρίδι και μόνο. Παράπονο έχω, πως αλλιώς..Ήθελα να ήμουν ποιο ροζ βρε παιδί μου.. πως να σου το πω.
    Επιστροφή κρόνου? Ω μα τι λες? Εδώ πάμε για άλλες ημιεπιστροφές, αυτή του Κρόνου πουυυυυυυυ τη θυμήθηκες?
     
    Πι.Ες. Φοβερή η παρέα σας παίδες αλλά θα με βγάλουν βόλτα τη μεγαλοκοπέλλα εντός ολίγου. Με τον ήλιο με βγάζουν  με τον ήλιο με βάζουν πο υ λένε και στο χωριό μου.
  • hobbit 2 @ 11.12.2011 11:58
    Η μανάβισσα της Εύας; Loooolll!!!
    E, κι εγώ ήθελα να μην έχω άρη στο λέοντα, αλλά "μου την είπες" τις προάλλες!
    (Κι άλλα δε θέλω που έχω, αλλά να μην πω και τα hardcore του χάρτη μου, είπα να ξεκινήσω από τα light!)
     
    Tην επιστροφή Κρόνου που την έχω και σχετικά (σχετικά, ε πρόσφατη δεν την ξεχνώ ποτέ!
     
    Κι εγώ βόλτα πάω, να περάσεις καλάαααα!
  • dimi84kara @ 11.12.2011 13:54
    ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ!!Ε ποτέ!
  • Ariete79 @ 11.12.2011 14:59
    --"έχουν καρδιά μικρού μωρού"  True
    --" αν ο Κριός το θέλει, το πιθανότερο είναι ότι θα το πάρει. Αυτό συμπεριλαμβάνει κι εσένα."  True
    --"πρέπει να εξερευνήσει, να αγγίξει, να γευτεί, να μυρίσει και να τσιμπολογήσει ό,τι τραβήξει την προσοχή του. " True
    --"Μη στοιχηματίσεις όλα τα λεφτά σου σε ένα γάμο με Κριό." Μπουάχαχαχα!!!
    --"και είναι ικανά να καταφέρουν απίστευτους άθλους για να σου αποδείξουν την αγάπη τους" Γενικότερα υπερασπιζόμαστε και προστατεύουμε ότι αγαπάμε μέχρι θανάτου. Αν δέχεσαι επίθεση προέχει να προστευτείς εσύ και μετά να εξετάσουμε έαν άξιζε, αν έχεις δίκιο ή όχι. Αυτό είναι κάτι που θα το λύσουμε αναμεταξύ μας later. Μπροστά σε τρίτο κίνδυνο είναι αναδιαπραγμάτευτη η ένωση.
  • k.b @ 16.12.2011 22:33
    Σωστή η ariete79 ειδικά για την ένωση.!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...