παρακαλώ περιμένετε...

ξεψαχνισμα!

  • Shark @ 24.11.2011 18:22
    Ποιο αργος και απο το ριπλέη.....μονο λιγο ο κριαροερμης τον σωζει...
  • alfita @ 24.11.2011 18:30
    ε  οχι κι ετσι ρε Σαρκ αφου εχει και σεληνη στα διδυμια..Μην το λες..    
  • Shark @ 24.11.2011 18:31
    Νταξ...πλακα εκανα...παρε μια γευση...
     
    Σελήνη στους ΔιδύμουςΦύση ευχάριστη, προοδευτική και ευφυής, με κλίση στην επιστήμη και τη λογοτεχνία. Πρωταρχική ανάγκη του ατόμου είναι η επικοινωνία, να μοιράζεται τις γνώσεις του. Οι συναισθηματικές δεσμεύσεις το φοβίζουν και αισθάνεται πιο κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις και τα ενδιαφέροντά του.
     
    Αφροδίτη στον ΚαρκίνοΑγάπη για το σπίτι και τις οικιακές ασχολίες, ισχυρά αισθήματα για τη μητέρα. Το άτομο είναι συμπαθητικό και καταδεκτικό. Διάφορες αισθηματικές υποθέσεις, μυστικές έλξεις, ένωση με πρόσωπο με αρκετή διαφορά ηλικίας. Το άτομο δεν είναι πολύ τυχερό στο γάμο, υπάρχουν εμπόδια είτε από την πλευρά των γονέων είτε από χρηματικά ή επαγγελματική ζητήματα. Τα αισθήματα στρέφονται προς την οικογένεια, τους παλιούς φίλους, τους οικείους τόπους και τις αναμνήσεις από το παρελθόν.
     
    Ερμής στον ΚριόΤο άτομο είναι ευθύ και λίγο απότομο στα λόγια και τις πράξεις, αρέσκεται στις λογομαχίες και ίσως θα πρέπει να δείχνει μεγαλύτερη διακριτικότητα όταν εκφράζεται. Το μυαλό είναι ανήσυχο και δείχνει νευρική ενέργεια. Ο άνθρωπος με τον Ερμή σε αυτή τη θέση θέλει να είναι συνέχεια απασχολημένος, ιδίως στα χέρια, δεν έχει υπομονή και συγκέντρωση, είναι ευερέθιστος.

    Άρης στον Καρκίνο (πτώση) Το άτομο είναι εργατικό, επίμονο, διαισθητικό, αμυντικό και συνήθως υπέρ-συναισθηματικό. Φιλόδοξο και ευρηματικό, με ξεσπάσματα θυμού, όταν προσβάλλεται κρατάει μνησικακία για αρκετό χρόνο. Αποφεύγει τις κατευθείαν αντιπαραθέσεις με τους άλλους προτιμώντας της έμμεσες λύσεις. Η επιθετική συμπεριφορά κάνει το άτομο να αισθάνεται δυσάρεστα, μπορεί να αισθάνεται ανεπάρκεια σε καταστάσεις που χρειάζονται άμεση δράση αλλά εάν αισθανθεί ότι αγαπημένα του πρόσωπα κινδυνεύουν θα πολεμήσει και θα τα υπερασπιστεί με μεγάλο πείσμα
  • Journey @ 24.11.2011 18:33
    Μπαααα? Μας αρέσει τώρα ο Κριαροερμής? : P
  • Shark @ 24.11.2011 18:34
    Δίας στο Λέοντα
    Το άτομο είναι ευγενικό και μεγαλόψυχο, γενναιόδωρο, ευσπλαχνικό και συνετό. Είναι προικισμένο με καλή κρίση και δύναμη θέλησης, ικανό για θέσεις εμπιστοσύνης και ευθύνης. Έχει καλή κράση και αυξημένη ζωτικότητα. Η αισθηματική φύση είναι βαθιά και ειλικρινής. Βρίσκει ευχάριστη στο γόητρο, τις τιμές, τα μετάλλια και τα μεγάλα εγχειρήματα
     
    Ουρανός στον ΑιγόκερωΚαλές ικανότητες συλλογισμού και γενικά ένα βαθύ και διαπεραστικό μυαλό. Φιλοδοξία, επιμονή, εκτελεστική ικανότητα και ανεξαρτησία. Το άτομο έχει την τάση για επικίνδυνες επιχειρήσεις και ριζικές αποκλίσεις από καθιερωμένα συστήματα και συνηθισμένες μεθόδους, εισάγοντας καινοτομίες. Διαίσθηση, επιχειρηματικές εμπνεύσεις και ικανότητα πρόβλεψης συνήθως βοηθούν το άτομο να προλάβει δημόσιες τάσεις ή ανάγκες. Πρωτότυπες επιχειρήσεις και προοδευτικές αντιλήψεις.
     
    Ποσειδώνας στον ΑιγόκερωΕάν ο πλανήτης έχει καλές όψεις το άτομο συνδυάζει λογική και διαίσθηση σε επιχειρηματικά θέματα, είναι προσεκτικό και επιφυλακτικό στην αρχή αλλά άφοβο αν αποφασίσει. Υπάρχει σοβαρότητα και περίοδοι κατάθλιψης. Η θέση αυτή δείχνει προβλήματα ή θλίψεις σε οικογενειακά ζητήματα κατά τη νεαρή ηλικία, κυρίως σε σχέση με τον πατέρα. Δείχνει κέρδη μέσω της τέχνης ή των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, ιδιωτικών ή δημόσιων. Εάν προσβάλλεται, κάνει το άτομο κάπως απροσδιόριστο και μυστικοπαθές. Μπορεί να υπάρχουν περίεργες οικογενειακές σχέσεις, επιπλοκές και σκάνδαλα σε επιχειρήσεις.
     
    Το ζώδιο του Αιγόκερω αποτελεί το
    πλέον ακατάλληλο χώρο για να εκφράσει η Λίλιθ τον ερωτισμό και το πάθος της! Το
    άτομο ζορίζεται να εκφράσει τα συναισθήματα του με αποτέλεσμα να τα καταπιέζει
    και όταν ξεσπούν, με αφορμή κυρίως μια έντονη σχέση, να καταστρέφουν τα πάντα
    και να διχάζουν το άτομο ή να το φέρνουν
    σε σύγκρουση με τον εαυτό του.

    Πολλές φορές η Μαύρη Σελήνη στον
    Αιγόκερω δημιουργεί σκάνδαλα με μεγάλη δημοσιότητα ή κρυφές σχέσεις που
    ταλαιπωρούν, καθώς και ροπή σε αλκοολ.και ναρκωτικά. Αυτά μπορεί να συμβούν
    κυρίως στις περιπτώσεις που η Λίλιθ κάνει βίαιες όψεις με Πλούτωνα Άρη και
    Ουρανό.


  • cristianaer @ 24.11.2011 18:40
    Xαχαχα σαρκ, εχω και το λαιμο μου και δεν μπορω να γελαω πολυ!
    Αλφιτα, η Σεληνη στους Διδυμους ειναι το πρωτο πραγμα που κεντραρα.. πολλες αντιθεσεις εχει παντως..
     
    Ευχαριστω για τη συνδρομη σας!!
  • razielraziel @ 24.11.2011 19:25
    egw dixws na eimai astro-eidikos, mhte kai pergamines epi tou a9lhmatos na katexw, tha evaza to panagia mou sta 2teleutaia (ploutwnas +skorpios ?! not to mention the combo !) ! 
     
     
    vohtheia sou! -padws prepei na einai endiaferousa periptwsh+endiaferon krama, kalh dunamh (mias+gia na eisai me tauro thelei(s) upomonh! dld perimene perimene perimene-na to skeftei, na parei to xrono tou, na to xwnepsei, ki an einai tha to katalaveis-good luck)
  • Elina_gr @ 24.11.2011 19:59
    εχω λιλιθ στον αιγοκερω! πρεζακι δεν ειμαι!
  • Shark @ 24.11.2011 20:10
    Elina_gr  Ποτε δεν ειναι αργα
  • Elina_gr @ 24.11.2011 20:20
    Shark  *****    χαχαχαχαχαχαχχα  :* 
  • Elina_gr @ 24.11.2011 20:29
    και αφροδιτη στον καρκινο εχω!  παει γεροντοκορη και πρεζακι θα καταληξω!
  • cristianaer @ 26.11.2011 19:31
    razielraziel
    Ελπίζω για το καλό σου να μην σου τύχει ποτέ ταύρος (σόρυ ταυράκια).. σου μιλά μια έμπειρη εις διπλούν!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...