παρακαλώ περιμένετε...

αιγόκερως και λέων

  • geaql @ 01.11.2011 03:09
    Είχα παρατηρήσει πως τα λιοντάρια με κάναν να γελάω. Ο Αιγοκερως λόγω της μελαγχολικής του φύσης έχει ανάγκη από γέλιο κι από μια σχέση που θα του το προσφέρει. Σε σχέση με το λιοντάρι έχω την αίσθηση πως είναι υποχωρητικός. Το πρόβλημα αρχίζει να παρουσιάζεται όταν ενώ π.χ. μπορεί να λέτε τα ίδια πράγματα να θέλουν τα λιονταράκια μας ντε και καλά να συμφωνίσεις μαζί τους. Και τα δυο ζώδια είναι δεσποτικά με την διαφορά πως ο Αιγόκερως μπορεί να χειρίζεται περισσότερο δημοκρατικά το παιχνίδι.
     
    Έλξη φυσικά υπάρχει γιατί είναι παιχνίδι μεταξύ αρχηγών πόσο όμως θα διαρκέσει αυτό; ^_^
  • razielraziel @ 01.11.2011 04:26
    polla perastika se osa liodaria vrethhkan se kati tetoio (+nomiza oti mono karkinoi-parthenoi eixan sadomazoxistikes ekfanseis-gia fadasou!)
  • newflame @ 01.11.2011 08:54
    Από την εμπειρία μου...οι Αιγόκεροι είναι μεθοδικοί, οργανωτικοί και πάντοτε ακριβείς στην ώρα τους και στα ραντεβού τους (κάτι το οποίο, επειδή δε το συναντώ συχνά, το εκτιμώ ιδιαίτερα.!!), όταν λένε μια κουβέντα κυριολεκτούν!!! Αυτά, όσον αφορά τα θετικά τους -πάντοτε από την πλευρά του λέωντα!
    Στα μειον τους... η απαισιοδοξία τους, το ότι είναι αρκετά δύσπιστοι, δεν εκδηλώνονται εύκολα και είναι καθηλωμένοι και με τα δυο πόδια στη γη.... too much για το Λέοντα που θέλει να ονειρεύεται το αδύνατο και το άπιαστο
    ....αυτά τα ολίγα και ...βιωματικά !
    Καλημέρα και καλό μήνα! 
     
  • nohope @ 01.11.2011 09:59
    είδα αιγόκερως και μπήκα...83 ε? moi aussi.
     είμαστε κατηγορία μαζί με τους ταύρους οι ξεροκέφαλοι του ζωδιακού. το τριο ζντουπ.
    συμβατά-ασύμβατα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο στην αστρολογία, τι λέμε τώρα, λες και δεν έχουμε δει κάθε πιθανό συνδυασμό...όλα υπάρχουν και γίνονται.
    ακριβώς όπως το λες, αλλά με άλλη σειρά καταστροφές, επιστροφές.
    αν υποθέσουμε ότι βγάζουμε το κόλλημα στην άκρη, θα μπορούσαμε να τα πάμε καλά (γιατί μπορεί να είμαστε μαζί πολύ ευκολα, αλλά δεν θα τα παμε καλάαα) αν ήταν πιο ώριμοι ( ααα this, next life) ή αν είχαν όλους τους προσωπικούς στην παρθένο.
    πρέπει και οι δύο να έχουν φτάσει σε ένα σημείο αυτογνωσίας, όπου έχουν συνειδητοποίήσει ότι η ζωή δεν είναι η αυλή του σχολείου και ότι οι απο δω μπορεί να @%#$@^ τους απο κει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος το πει πιο δυνατά κερδίζει.
    και επειδή ότι και να σου πούμε θα κάνεις του κεφαλιού σου, pick up your weapons and fight...
     
  • nohope @ 01.11.2011 09:59
    αααα και ξέχασα! geaql ***** τα σπας αιγωκερίλα, τα σπας!
  • newflame @ 01.11.2011 10:30
    gpano @ 29.01.2009 19:35Παρόλο που Λέων
    και Αιγόκερως βρίσκονται σε δύσκολη όψη μεταξύ τους ουσιαστικά έχουν πολλά
    κοινά με κυριάρχο το θέμα του Πατέρα...και τα δύο αυτά ζώδια σχετίζονται σε
    συμβολικό επίπεδο με τον Πατέρα...
    http://www.stardome.gr/tribes/leo/10298.html
  • lizailiopoulou @ 01.11.2011 10:36
    Απο τη εμπειρία μου, οι αιγόκεροι ειναι ακριβώς αυτό που θέλουν τα λιονταράκια στην δουλεία και στα επαγγελματικά....αλλά τελείως αντίθετα στα συναισθηματορομαντικά.... Στα ερωτικά πιστεύω οτι δεν υπάρχει καλύτερος συνδιασμός!!!!!! για αυτό ειναι και αυτή η ΕΛΞΗ...ανάβουν τα αίματα Η δυσκολία στην εκδήλωση , η εμμονή σε συγκεκριμέναα πράγματα, το πείσμα σε απόψεις και πιστεύω και αυτή η λογική σε όλα...ειναι που χαλάει το γλυκό!!!! Πώς γίνεται να αντέξει μια λέαινα έτσι? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ....όσο και να υποχωρήσεις...στο τέλος θα μας πουνε και μ@@@κες!!!  Η αποψή μου, ΖΕΙΣ ΤΟ!!! ΑΞΙΖΕΙ!!! και που ξερεις? Μπορει να εχει ωροσκοπο κριο, λεων, υδροχοο,διδυμο...που θα του δώσει μια γλυκία νότα
  • capricorn83 @ 01.11.2011 15:38
    #geagl, νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου. Οι αιγόκεροι, όσο σκληροί κι απρόσιτοι φαινόμαστε, τόσο υποχωρητικοί και ευάλωτοι μπορεί να είμαστε στην πραγματικότητα, ειδικά αν την πατήσουμε μ'ενα λιοντάρι. Μιλάμε δεν το έχω πάθει με άλλο ζώδιο τέτοιο πράγμα...αλοιφή λέμε!!! Έχεις επίσης δίκιο όταν λες πως πρόκειται για παιχνίδι μεταξύ αργηγών...πολύ διαφορετικών αρχηγών όμως...οι λέοντες είναι συνήθως ήρεμες δυνάμεις, ξέρουν να ελίσσονται και θέλουν ουσιαστικά να έχουν το πάνω χέρι, ενώ για τους αιγόκερους το πιο σημαντικό είναι να πιστεύουν οι ίδιοι ότι έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού για να είναι ήρεμοι ότι δεν γίνονται έρμαια του πάθους τους...
     
    #raziel, περαστικά και σ'εμάς τους αιγόκερους..
     
    #new flame, από τα θετικά το μόνο που με εκφράζει ως αιγόκερο είναι ότι κυριολεκτώ, ή τουλάχιστον προσπαθώ πολύ να κυριολεκτώ σε ό,τι λέω...Υποσχέσεις δε μοιράζω σίγουρα, σε αντίθεση με τα λιοντάρια, που είναι ερωτευμένα με τις φαμφάρες τους και τις μεγαλοπρεπείς δηλώσεις τους. Γι'αυτό τα αγαπάμε και τα μισούμε βέβαια...Αυτό με το θέμα του Πατέρα, έχει πολύ ζουμί..
     
    #nohope, δεν ξέρω αν το λένε ξεροκεφαλιά, αλλά σίγουρα υπάρχει ένας διακόπτης που όταν τον νιώθω να γυρίζει ξέρω πως δεν υπάρχει επιστροφή...Άμα ξενερώσω με κάποιον, για παράδειγμα, εεεε δεν μετά...με τίποτα...ούτε κι εγώ ξέρω πως γίνεται αυτό.
    Όσο για την ωριμότητα και την αυτογνωσία, νομίζω ότι εδώ ακριβώς χαλάει το γλυκό. Έχουν τελείως διαφορετική αντίληψη αυτά τα 2 ζώδια γι'αυτές τις έννοιες. Οι λέοντες θέλουν μονίμως να ξεφεύγουν από ''αυτό που είναι'', οι δε αιγόκεροι παλεύουν να συμφιλιωθούν με "αυτό που είναι''. Δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα.
     
    liza, εγώ είμαι αιγόκερως.. Συμφωνώ πως δε μπορείτε να μας αντέξετε εύκολα, αλλά εντάξει, ρε παιδιά, αμάν πια με αυτή τη λογική...λες και οι λέοντες ξεχειλίζετε από συναίσθημα.. ε δεν είστε και καρκίνοι πια :ρ
     
     
  • newflame @ 02.11.2011 10:08
    @capricorn83... δεν γνωρίζω τί υποσχέσεις μοιράζουν γενικώς τα λιοντάρια...Ειδικώς, δεν με εκφράζει ...ίσως φταίει το ότι έχω Β.Δ στον Αιγόκερω Υποθέτω πως πρέπει να φαντάζουμε πολύ υπερβολικοί σε σας ... δε μπορείς όμως βρε παιδί μου να τα μετράς όλα με το υποδεκάμετρο!!! θέλει και λίγο τρέλα η ζωή για να ...νοστιμήσει
    Πολύ-πολύ Καλημέρα !
  • nohope @ 02.11.2011 10:14
    πολύ σωστή λιονταρίνα, αλλά δες ωροσκόπο που έχει !
    αιγωκερίνα και γω! των πόσο είσαι?
     
  • newflame @ 02.11.2011 10:39
    @ Nohope... χμμμ υδρόχοος ωροσκόπος ε???  τι εννοείς με το... "των πόσο είσαι"?... πόσο Μαίων??
     
  • capricorn83 @ 02.11.2011 13:57
    ''δε μπορείς όμως βρε παιδί μου να τα μετράς όλα με το υποδεκάμετρο!!!''
     
    αχχ νιουφλέιμ, νομίζεις δεν το παλεύω;; είναι έναςαπό τους λόγους που μου τη σπάει το ζώδιό μου...Και η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν τους πολυσυμπαθώ τους αιγόκερους...Τραζίκ!!!!
     
    nohope, αυτός ο υδροχόος (αν κι εμένα, στα περισσότερα σάιτ, μου βγάζει ωροσκοπόπο Ιχθύες) μας κάνει καλό τελικά; Μήπως αυτός ευθύνεται για όλες τις ανισσορροπίες και τις συγκρούσεις με τη γήινη φύση μας;
  • nohope @ 02.11.2011 14:43
    @ newflame, sorry, για την αιγοκερίνα πήγαινε το πότε. είμαστε ιδια χρονιά και με ίδιο ωροσκόπο γι αυτό! ναι Μαΐων χαχαχααχαχαχχαχχ!
     
    @ capricorn83, εμένα μου αρέσει να σου πω! σπάει λίγο η αιγοκερίλα. πότε έχεις γενέθλια? παίζει να έχουμε πολλούς πλανήτες ίδους
     
  • capricorn83 @ 02.11.2011 14:46
    nohope, 26 Dec. Gia pes...
  • nohope @ 02.11.2011 15:04
    αθήνα έτσι ? όχι δεν έχουμε και πολλά ίδια τελικά. έχουμε και οι 2 ήλιο στον 11ο, αναχαιτισμένα ζώδια στον άξονα 1ου/7ου, ιχθύ και παρθένο και σελήνη στην παρθένο στον 7ο και οι 2...χείρωνα και οι δύο στον 3ο. Πολλές διαφορές όμως...εσύ είσαι πιο ποσειδωνιασμένη, εγώ πιο ουρανοκατέβατη....
    εδώ με την δίδυμη αδερφή μου έχουμε ίδιο χάρτη και είμαστε αλλού όμως.
  • capricorn83 @ 02.11.2011 15:21
    εσύ πότε έχεις γενέθλια? Πάντως, ούτε εσύ μου φαίνεσαι κλασική αιγόκερως..Πρέπει να μπάζει πολύ αέρα ο χάρτης σου Εμένα πάλι ένα κομμάτι μου είναι τελείως γήινο αιγοκερίσιο και ένα άλλο ακριβώς το αντίθετο. 'Εχω πολλούς πλανήτες στον Τοξότη και το Σκορπιό (κι ούτε ένα στον Λέοντα κλαψ κλαψ - για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!).
  • nohope @ 02.11.2011 15:30
    3 Γενάρη. αν μπάζω λέει! πολλά τα μποφόρ...όπως λέει και μια φίλη μου που είναι αιγόκερως με σκορπιό (καταλαβαίνεις) είμαι αιγόκερως γιαλανζί.
    εγώ θα με έλεγα παστίτσιο! είμαι όλα μαζί.
     ναι αλλά έχεις ακμή 7ου στον Λέοντα (όπως κ γω) ....
  • capricorn83 @ 02.11.2011 15:35
    κι απ'ό,τι φαίνεται θα βγάλω και ακμή εξαιτίας του Λέοντα.
  • nohope @ 02.11.2011 15:46
    μην ασχολείσαι...ασε τον υδροχόο μέσα σου να επιληφθεί του θέματος...όσο σε βλέπει να τρέχεις τόσο θα δίνει πόνο το λιοντάρι, άραξε και μην δίνεις σημασία (λέμε τώρα λες και είναι μια απόφαση αυτά τα πράγματα!)

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...