παρακαλώ περιμένετε...

Changes & waiting

  • manini @ 29.08.2011 21:53
    αχ συγχαρητήριααααααααα........ τι ωραία!!! νέα αρχή!!!  να το χαρείς ...
  • cristianaer @ 29.08.2011 21:58
    Σ'ευχαριστώ πολύύύ
  • Journey @ 29.08.2011 22:30
    Πολλά συγχαρητήρια
    Σου εύχομαι πάντοτε να έχεις ευκαιρίες για βήματα μπροστά , και αυτό να είναι ένα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν!
    Δεν έχω κανένα δικαίωμα να αρχίσω με νουθεσίες και συμβουλές, αλλά επειδή την παράλληλη εργασία την διέπραξα όσο σπούδαζα, θα πω μόνο οτι αν δεν είναι πολύ μεγάλη ανάγκη, να μην το κάνεις.
    Για μένα, η ανάγκη ήταν επιτακτική, όχι μόνο για τα οικονομικά μου αλλά επειδή είχα ανάγκη, τεράστια ανάγκη να φεύγω, να πάω, να γυρίζω μέρη.
    Αφού χαλάλισα πολλά χρόνια έτσι, κατάλαβα οτι αυτή μυο η ανάγκη να ταξιδεύω είναι αβυσσαλέα και δεν έχει να κάνει μόνο με αναζήτησ καινούριων τόπων και ερεθισμάτων αλλά αυτό, είναι μία άλλη ιστορία.
    anywayz, αν δεν είναι άκρως απαραίτητο, μην το επιδιώξεις.
    Αυτά, και πολλές επιτυχίες πάντοτε!!!
  • cristianaer @ 29.08.2011 22:36
    Ευχαριστώ πολύ και εσένα Journey!
    Ξέρω πολλά άτομα που παράλληλα με τις σπουδές τους κάνουν και μια δουλίτσα.. Σαφώς και δε θα επιτρέψω να με αποσπάσει από το κύριο μέλημά μου, αλλά έτσι όπως έχουμε γίνει..!
    Πάντως thx for your advice (-: Πολύτιμη!
  • Magneto @ 29.08.2011 23:43
    Συγχαρητήρια!!!!!!!!! 
      Καλλιεργείται στους μαθητές η νοοτροπία "μπες στη σχολή εσύ και θα βγεις". Ε λοιπόν αν δεν στρώσεις κώλο κάτω,πτυχίο δεν παίρνεις. Αλίμονο αν πιστεύει κάποιος ότι η ύλη ενός εξαμήνου θα βγει με μια βδομάδα διάβασμα στην εξεταστική. Η δική μου γνώμη είναι να ασχοληθείς σοβαρά με τη σχολή που πέρασες. Να παλεύεις για κανα βαθμό,αλλιώς σε βλέπουν οι καθηγητές αν έχεις 9 κι αλλιώς αν έχεις 6. Εγώ τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα,αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο πιο καλούς βαθμούς έχεις , τόσο πιο εύκολα θα σου δώσουν συστατικές ή θα σε πάρουν στην ομάδα τους. 
     
     Ξεκινάει το πιο συναρπαστικό ταξίδι σου! Το μυαλό σου θα δουλεύει με χίλια! Θα εκπλαγείς κι εσύ η ίδια από τις επιδόσεις σου!
     
    Καλή τύχη!
  • cristianaer @ 29.08.2011 23:53
    Magneto, ευχαριστώ!  Αυτή η νοοτροπία ορισμένων μαθητών είναι άκρως εκνευριστική αλλά πρώτα πρώτα απογοητευτική. Το ξέρω.. και το κακό είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω των μυαλών που κουβαλάν μερικοί  Κάτι τέτοιο δεν έχω προσωπκά και ευτυχώς στο μυαλό μου. Το συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα είναι αυτό που σώζει.. αλίμονο, εκτός από τα μαθήματα και αυτό μάθαμε στις Πανελληνίες! Ευτυχώς που το μόνο καλό που κάνει η Διαμαντοπούλου είναι να βάλει ένα όριο στους αιώνιους φοιτητές.. Ακόμη λίγο και θα βλέπαμε ρεκόρ γκίνες..

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...