παρακαλώ περιμένετε...

ΠΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..

  • Αστάρτη* @ 09.06.2011 01:23
    "Βe yourself no matter what they say" είχε τραγουδήσει ο μεγάλος Sting!!!
    Δεν υπάρχουν κανόνες και συνταγές σε θέματα καρδιάς! Κι αυτό είναι και το νόημα... Να αφεθείς και να πας κόντρα στους Καιρούς, να πονάς αλλά να χαμογελάς, απλά γιατί μόνο έτσι αισθάνεσαι ζωντανός/η! Να δίνεις ευκαιρίες στον άλλο, όσο δίνεις ευκαιρίες στον εαυτό σου να ζήσει! Η αίσθηση της ελευθερίας "να ζω όπως θέλω" είναι σημαντικότερη από την αίσθηση της ασφάλειας! Τώρα το αν θα μάθεις από τα λάθη σου εξαρτάται από πολλά και κυρίως από το αν θέλεις να τα ξανακάνεις.....! Υπάρχουν 2 ειδών άνθρωποι: a) αυτοί που σκληραίνουν από τον χρόνο και τον πόνο και έτσι γίνονται απόμακροι και επιφυλακτικοί και οι άλλοι b) εκείνοι που οι αντιξοότητες και ο χρόνος τους μαλακώνει την καρδιά και μαθαίνουν να δίνουν "δεύτερες" ευκαιρίες.
    Ένα ινδιάνικο παραμύθι λέει ότι ο καθένας μέσα του τρέφει 2 λύκους:a) τον καλό, ειρηνικό, συμπονετικό, ευαίσθητο,  και b)τον κακό, μοχθηρό, πονηρό και εκδικητικό. Αυτόςπου τελικά θα ζήσει είναι εκείνος που τρέφεις περισσότερο!
    Διαλέγεις και παίρνεις......
  • liontarakimou @ 09.06.2011 01:40
    ama axizei o an8rwpos..panta tou dinw evkeria...alla me orous...min piastoume k koroida!
  • vicky23 @ 09.06.2011 08:25
    η γνωμη μου ειναι πως οταν ζεις εστω και μια στιγμη στη ζωη σου αυτη ποτε δεν επαναλαμβανεται ακριβως η ιδια. σα λιονταρια ειμαστε μεγαλοψυχες δε κραταμε κακια και συγχωρουμε. το πισωγυρισμα ομως σε μια σχεση -κατι που εχω ζησει προσωπικα και μου εχει βγει ξινο- ειναι για μενα λαθος. οταν σ εχει πληγωσει κατι σε καποιον και επιλεγεις να τον αφησεις γιατι να αλλαξει αυτο; επειδη γυρναει μετανιωμενος; ας προσεχε! εσυ παντως θα πληγωθεις ξανα.... τα ιδια λαθη κανουμε ολοι συνεχως. ειμαι απολυτη αλλα ειναι βιωματα.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...