παρακαλώ περιμένετε...

ονειρα

  • gemi @ 07.06.2011 19:31
    αυτο με τα ονειρα το χω κι εγω. θυμαμαι μια  φορα ξυπνησα με μια ανησυχια σαν να το ειχα ζησει ηδη.ειδα οτι εγινε μεγαλος καβγας στο πατρικο του αντρα μου με τη νυφη του σε εξαλλη κατασταση. μετα ειδα τον αντρα μου να αρρωσταινει απο τη στενοχωρια του . την αλλη μερα του ειπα να μιλησει με τους δικους του να δουμε  αν ειναι ολα   καλα.. ετσι κι εκανε. εκεινος ομως νομιζε οτι αναφερομουν σε θεματα υγειας. του ξεκαθαρισα οτι δεν ειναι θεμα υγειας αλλα κατι κακο θα γινει με καβγαδες και φασαριες. την ακριβως επομενη μερα εγινε τετοιος χαμος που ακομα υπαρχουν παρανεργειες 6 χρονια μετα. και ο καημενος ο αντρας μου καταστενοχωρηθηκε σε σημειο να χασει και τον  υπνο του με τις μα....κιες τους.. μου συμβαινει συχνα να βλεπω κατι σοτν  υπνο μου και να γινεται μεσα σε λιγες μερες. οπως επισης μου συμβαινει και το αλλο κουλο... εκει που καθομαι μου ρχεται μια φλασια και τσουπ... πχ.. καθομαι και βλεπω τηλεοραση. ξαφνικα λεω " αυριο που θα εχει ρεπο ο αντρας μου να παμε κανα σινεμα. -σημειωτεον δεν ξερω ακομα αν εχει ρεπο. σε 5 λεπτα με παιρνει τηλ απο τη δουλεια  και μου λεει ..  αυριο εχω ρεπο να παρω τα παιδια γι ακανα σινεμα????
    αλλο παραδειγμα..  μου ρχεται μια φλασια οτι η κολλητη μου ειναι εγκυος. οχι δεν τρελλαθηκα ακομα.. ετσι στα καλα καθουμενα. χτυπαει το τηλ  πριν δω ποιος ειναι σκεφτομαι.. η κολλητη .. το σηκωνω.. ελα μου λεει εχω νεα... ειμαι εγκυος!!!
       τι εχω γιατρε μου?
  • vicky23 @ 08.06.2011 08:59
    ουαου!! εχεις τρομερη διαισθηση!! σιγουρα εχεις ωροσκοπο η σεληνη σε ζωδιο του νερου!! προσωπικα μ αρεσει αυτο... ειναι σαν προετοιμασια...αυτο το τρομερο ενστικτο.... μου συμβαινει και μενα αλλα πιο σπανια... και συνηθως δε δινω σημασια αλλα και δε μπορω να ξερω αν ειναι αληθεια γιατι μπορει να εχει να κανει με ανθρωπους που δε μιλαω.
  • Magneto @ 08.06.2011 09:18
    Εμένα πάλι ποτέ.
  • vicky23 @ 08.06.2011 09:45
    θα θελες να σου συμβαινει? συνηθως ειμαστε ικανοποιημενοι με αυτα που εχουμε.αυτα που δεν εχουμε νιωσει ποτε μας ξενιζουν και ισως μας φοβιζουν.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...