παρακαλώ περιμένετε...

εγώ και ο κολλητός μου!

  • liontarakimou @ 09.03.2011 18:50
    liontarina? esi ti kaneis giavto?den lew na anakatevteis..apla mila sto filaraki sou...efoson einai kolitari sou...anoiksetou ligaki ta matakia.... me osa eipes... mexri k ton lipi8ika epidi einai sigouros giavto pou 8elei....k simera diskola vriskeis tetious antres! k pos tixenei tetioi antres panta na peftoun se tetiou idous kopeles...anapofasistes..les k den ta lene ola....krivoun pramata... edw 8elei sizitisei...min pesei apo ta sinefa to palikari...efoson kapsoureftike toso...kali epitixia tou evxomai.....k makari ontos i kopela na 8elei...k apla tin ka8isteri o anadromos kronos.... pote den ksereis  : )
  • manini @ 09.03.2011 18:50
    πολύ δύσκολο θέμα , το πώς να διαχειριστείς τέτοια θέματα για φίλους...καταρχάς πρέπει να είσαι σίγουρη, ότι έχεις δίκιο και ότι δεν είσαι προκατειλημμένη απέναντι στην κοπελιά...και γενικά μια συζήτηση απ' έξω απ΄έξω δεν βλάπτει να δεις τι σκέφτεται και αυτός...να του δημιουργήσεις κάποια ερωτήματα, μήπως και τα σκευτεί... 
    Οι ζυγοί έχουν και τον Κρόνο στην κεφάλα τους...μπορεί να θέλει τον φίλο σου, αλλά να είναι αλλού το πρόβλημα της...καμιά φορά και εμείς κρίνουμε αβίαστα τους άλλους.
     
    Ωραίος συνδυασμός ο φίλος σου...τρίσκολος...ε και τα παρθενάκια όπως ξέρεις ... γουστάρουμε να τραβάμε την ταλαιπώρια μας. ...τι σελήνη έχει ?
  • toxovolos @ 09.03.2011 18:53
    συγγνώμη τώρα εγώ να ρωτήσω κάτι?? δε νομίζεις ότι όλο αυτό είναι τεράστια πίεση για την κοπέλα? εντάξει είμαι μικρότερη (όχι ότι η ηλικία παίζει τόσο σημαντικό ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις) αλλά εγώ θα είχα πάθει πανικό.. νομίζω ότι ο φίλος σου θα πρέπει να το καταλάβει μόνο του..  
     
    υ.γ. η σχέση σας είναι αμφίδρομα φιλική?
  • august78 @ 09.03.2011 18:57
    οταν μου λέει τις εξελίξεις στο πρόβλημα του, το πρώτο μου σχόλιο είναι " Βρε Γιώργο, μήπως δεν γουστάρει να ξεβολευτεί απο το πατρικό της και αισθάνεται περίεργα να στο πει, μήπως θεωρεί οτι είναι λίγο πρώιμο να ξεκινήσετε να συζήτε απο τώρα?"  (δεν μπορώ να του πω φυσικά αυτό που πιστεύω αληθινά, οτι δηλαδή δεν τον γουστάρει τόσο πολύ), και η απάντηση του είναι μονίμως η ίδια " όχι ρε συ, γουστάρει τρελά να μείνουμε μαζί αλλά συμβαινουν αναποδιές, και το καθυστερούμε".  Τι να του πω λοιπόν μετά απο αυτό?  Είμαι σίγουρη οτι αν του πω πραγματικά τι πιστεύω δεν θα μου ξαναμιλήσει!
  • august78 @ 09.03.2011 19:01
    Ναι η σχέση ήταν πάντα φιλική. Εγώ είμαι εντελώς αλλου... στο Διδυμάκι μου! Σελήνη δεν ξέρω που έχει.   Τοξοβόλε, συμφωνώ μαζί σου οτι μπορεί να αισθάνεται πίεση , αλλά δεν θα έπρεπε να του το πει αυτό? Νομίζω οτι θα έπρεπε να ήταν απόλυτα ξεκάθαρη μαζί του στα θέλω της λλά δεν το κάνει και τον τυρανάει...
     
  • august78 @ 09.03.2011 19:03
    manini, και εγώ έχω Ζυγό ωροσκόπο και γενικά έχω πολύ Ζυγό στον χάρτη μου, αλλά με τον σύντροφο μου είμαι ξεκάθαρη.... ίσα - ίσα ο Κρόνος βοηθάει να βάλεις και τα πράγματα σε μια σειρά! γιατί αυτή δεν το κάνει?
  • toxovolos @ 09.03.2011 19:09
    ναι θα έπρεπε να του το πει αλλά σκέφτομαι και το εξής... ή όντως ο κολλητός δεν παίρνει χαμπάρι με τπτ λόγω ερωτοτύφλωσης ή ντρέπεται κάπως να σου πει (και να παραδεχτεί κ ο ίδιος) ότι η κοπέλα δεν καίγεται κ τόσο... βέβαια με τοξότη ωροσκόπο αυτό το τελευταίο μη το δένεις και κόμπο...
  • sgouromallousa @ 09.03.2011 19:10
    Giati ton exei vrei malaka kai mia xara thn voleuei auto....
    Zygos...me toxoth!Apo opou kai na to pareis den prokeitai pote na tou pei tin alitheia...
    Esi tipota na min kaneis.Ti na kaneis?Sou zitise tin simvouli sou pouthena?E, ama stin zitisei tote dostou tin.
    Kisses
  • manini @ 09.03.2011 19:15
    κοίτα και εγώ όταν κάποιος δεν είναι τίμιος με τις κολλητές μου, πέφτω να τον φάω και τρελένομαι όταν τους πληγώνουν. Κάποτε μια μεγαλύτερη κυρία, στην οποία εκτιμώ τον open mind τρόπο σκέψης,,,μου φύτεψε τον σπόρο ότι μήπως προβάλεις στους φίλους σου υποσυνείδητα θέματα που σε απασχολούν εσένα. Δεν υπαινίσσομαι ότι μπορεί να έχεις συναισθήματα ερωτικά για τον φίλο σου. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η αγάπη σου που γεννάει αυτή την ανησυχία. Το χω πάθει... Γνώμη μου είναι να μιλήσεις ανοικτά αλλά με διπλωματία, γιατί πάντα πρέπει να λαμβάνεις υπόψην ότι άλλο εσύ και τα κριτήρια σου και άλλο οι άλλοι. Μιας και είναι φίλος σου, όταν και αν έρθουν τα δύσκολα θα του σταθείς. Πάντως μην την κρίνεις αβίαστα. Και εγώ γούσταρα κάποιον πολύ, πιέστηκα για το παρακάτω και μετά μπήκα σε ένα λούκι που το μετάνιωσα. Μπορεί να τον θέλει και να μην θέλει ούτε το χατίρι να του χαλάσει, αλλά ούτε να είναι έτοιμη για συμβίωση....αυτό δεν παιζει?
  • august78 @ 09.03.2011 19:17
    τοξοβόλε, αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ ...οτι δηλαδή μπορεί ο φίλος μου  να ντρέπεται να παραδεχτει την κατάσταση. Απο την άλλη όμως δεν συμφωνώ μαζί σου στο οτι μπορεί να τον γουστάρει πολύ, κάποιες συμπεριφορές της όπως πχ οτι δεν επικοινωνεί σχεδόν ποτέ μαζί του παρά περιμένει πάντα να επικοινωνήσει αυτός, οτι δεν απάνταει ποτέ σε κλήση του όταν είναι στη δουλεία της, μιλάνε πάντα αργά το βράδυ όταν έχει επιστρέψει σπίτι της, έχει κάνει μπάνιο, έχει φάει, έχει μιλήσει στο facebook, έχει βγει για καφέ με τις φίλες της   κτλ....   και αυτός ο κακομοίρης είναι όλη μέρα πάνω απο το τηλ και περιμένει
  • august78 @ 09.03.2011 19:22
    manini, φυσικά και μπορεί να παίζει αυτό που λες - δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο. Μπορεί οι αρνητικές συμπεριφορές που ενοχλούν εμένα  και για τον φίλο μου- για εκείνη να είναι κάτι φυσιολογικό και καθόλου άσχημο. Απο την άλλη όμως αφου βλέπει οτι ο άλλος δεν το αντιλαμβάνεται με τον τρόπο που το εννοεί εκείνη και της δείχνει οτι παιδεύεται, πιστεύω οτι θα έπρεπε να του μιλήσει ειλικρινά για όσα θέλει, νιώθει και πιστευεί ώστε να μην δημιουργούνται εντυπώσεις
  • august78 @ 09.03.2011 19:25
    Τελικά θα συνεχίσω την ίδια τακτική .....  Δεν θα του μιλήσω ανοιχτά! Ελπίζω να αντιληφθεί σύντομα τις επιθυμίες της ή μάλλον τις μη επιθυμίες της....
  • sgouromallousa @ 09.03.2011 19:30
    Po re ti kanei to ftusimo...!!!!
    Thamata thamata!!!!!!!
  • ice @ 09.03.2011 19:34
    καταρχην....το διδυμο λεων-παρθενος ειναι γνωστο και μη εξαιρεταιο..... δενουν πολυ καλα (το εχω δει και σε κολλητους και σε ζευγαρια) αλλα ενα βασικο χαρακτηριστικο ειναι το "καπελωμα" του Παρθενου απο τον Λεοντα. Δεν ειναι κατι που γινεται επιτηδες, ούτε με κακη προθεση. Απλα συμβαινει. Ο Λεοντας εκ φυσεως επεκτατικος συνδυαζεται αψογα με εναν υποχωρητικο Παρθενο. Αυτα στα λεω γιατι το εχω ζησει ως παρατηρητης και ο μεν Παρθενος "χανεται" μεσα στη σχεση για τον δε Λεοντα ειναι μεγαλο βαρος να "καθοδηγει" συνεχως τον Παρθενο. Τουτεστιν..... αστον να τα καταφερει μονος του. Να μαθει να καταλαβαινει μονος του. Και σκεψου και το εξης: δεν υπαρχει ευκολος τροπος να πεις σε καποιον οτι δεν θες για καποιο λογο να συγκατοικησεις. Και εχει το δικαιωμα η κοπελα να μη θελει να το κανει, χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν θελει να ειναι με τον κολλητο σου. Αν το πει στον κολλητο σου το πιο πιθανο ειναι αυτος να το εκλαβει σαν απορριψη χωρις εκεινη να εννοει κατι τετοιο. Αστον να το ζησει με ολες τις συνεπειες, θετικες και αρνητικες.
  • manini @ 09.03.2011 19:37
    για αυτό δεν θα πάω μπροστά...δεν ξέρω από φτύσιμο...ρε φτ.....ου ρε..... ρε φφτττττ.....οου....γμτ δεν μου βγαίνει
  • manini @ 09.03.2011 19:39
    Γεια θου βρε altec... που λες αυτό θα έπρεπε να πει ο Παρθένος... την λογική απορία!!! τέλειο...
  • august78 @ 09.03.2011 20:20
    τι να σου πω roverrandom, δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο.... Θεωρώ οτι αν υπήρχε τέτοιο θέμα, θα του το είχε πει.... Εδώ του έχει πει άλλες και άλλες δικαιολογίες, δεν θα μπορούσε να του πει και αυτό?
  • Journey @ 09.03.2011 20:21
    Είναι τουλάχιστον υπέροχο να βλέπεις κανείς σε τί σχέσεις μπαίνουν οι άνθρωποι επειδή πιστεύουν οτι εκεί θα είναι ευτυχισμένοι!! Να μην μιλήσω και για το πως λήγουν κάποιες υπέροχα ευτυχισμένες σχέσεις και μας αφήνουν με το τρίτο το μακρύτερο ανά χείρας.
    Oh well..
    Αυτό ήταν γενικό.
    Το ειδικό τώρα.
    Δεν ξέρω αν είναι γνώρισμα των Ζυγών η κατατονία και η δειλία της έκφρασης αυτών που πραγματικά σκέφτοναι αλλά αν εσύ θέλεις να βγεις αλώβητη από αυτήν την φάση μην μπλέκεσαι γιατί ο πρώτος που θα αφορίσει ο κολλητός σου θα είσαι εσύ.
    Κάτσε ήσυχα και άστονα [ άφησέ τους] να τα βρουν ή να τα χαλάσουν κλπ.
    Γεγονός είναι πως μιλάμε για μια ευτυχισμένη σχέση.
    Άντε, σε τέτοιες και οι ελεύθεροι και σύντομα.

     
     
  • toxovolos @ 09.03.2011 20:43
    αυτο ήθελα να πω κ γω.. ειχε γυρισει κ μου ειπε πολυ κοντινο προσωπο που τα ειχε 1 χρονο με ενα βλημα(τσουλα ηταν) γτ δεν του λεγαμε τπτ.. ε μα ειχε μαλλιασει η γλωσσα μας αγορι μου αλλ;α εσυ στην κοσμαρα σου! δυστυχως πρεπει να πιασεις αναπαυτικη καρεκλα κ να τον δεις να τρωει τα μουτρα του... 
    btw ιχθεις με ωροσκοπο παρθενο.. δεν ξερω αν η παρθενιλα (ελπιζω οχι) ή το νερο τους κανει τη ζημια κ δε βλεπουν τι-πο-τα! μαλλον το νερο.. ηξερα κ εγω καποτε εναν τετοιο (σκορπιος με ωροσκοπο παρθενο) απαπα.
  • Gourounaki @ 09.03.2011 22:12
    ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΖΩΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ.
  • Infernal @ 10.03.2011 18:45
    H kaluterh lush einai to palikari na piasei tin kopela kai na ths dwsei na katalabei oti akoma kai an den thelei den uparxei problima....Etsi mono tha hsuxasei...
    By the way epeita an h zugina tou to zhthsei mhn tou erthei astropeleki einai apla Zugos ....

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...