παρακαλώ περιμένετε...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΡΟΝΟΥ... ΣΕ 1, 2 ΜΕΡΕΣ !!! BΟΗΘΕΙΑ PANIC

  • gracemarks @ 09.09.2010 18:47
    γεια σου τουβλο!
     
    Πρωτον, αν θες μην γραφεις με κεφαλαια..κουραζουνε πολυ και δεν καθεται κανεις να διαβασει ενα κατεβατο (αρα δεν θα χεις και πολλες απαντησεις υποθετω)
     
    Δευτερον, λογω ωροσκοπου Καρκινου ο 4ος μαλλον ειναι στο ζυγο και ο 10ος μαλλον στους ιχθυες.
    Μπορεις να το τσεκαρεις αυτο αν ειναι οντως ετσι?
     
    Γιατι η διελευση του Κρονου στον 4ο (οικογενεια) και οι διλευσεις Ουρανου-Δια στον 10 (εργασια) μπορει να εξηγουνε παρα πολλα πραγματα...
     
    Επισης αν ωροσκοπος σου ειναι Καρκινος και λες οτι εχεις πολλους πλανητες πανω σε αυτον, σημαινει μαλλον οτι και ακμη 1ου εχεις στον Καρκινο και οτι μαλλον ο 7 που ειναι απεναντι των σχεσεων εχει ακμη στον Αιγοκερω.
    Τον τελευταιο χρονο εκτος απο τον Πλουτωνα εκει,εχουν γινει και αρκετες εκλειψεις στον αξονα αυτο και αυτο σημαινει οτι μπορει να επιδρασαν αρνητικα στους πλανητες του 1ου σου..
     
    Δες αυτα σε πρωτη φαση αν ισχυουν η υποθετω  παπατζες και αν ισχυουν συζηταμε περισσοτερο τι σημαινουν και πως μπορεις να βγεις απο αυτα που τωρα βλεπεις ως αδιεξοδα.
     
    Οκ?
  • gracemarks @ 09.09.2010 18:50
    και πανω απ ολα μην κολλας και με την επιστροφη του Κρονου..
    φιλος μου που την περασε πριν κανα χρονο, απολυθηκε αλλαξε επαγγελμα,εμεινε μονος,αλλα ολο αυτοδουλεψε τελικα πολυ θετικα για τη ζωη του και τωρα πια λεει ευτυχως που γιναν τα πραγματα ετσι..
  • tuvlo @ 10.09.2010 17:46
     κομένα τα κεφαλάια
     
    γεια σου grace! ετσι ακριβώς είναι με τη μονη διευκρινιση οτι οι οικοι μου ειναι διχοτομιμένοι... ΟΛΟΙ δηλ... 1 και 2 ακμή στον καρκινο 7 κ 8 ακμη στον αιγοκερο συνεπώς... ο 4ος ακμή στην παρθένο και μεχρι τη μέση του ζυγου κοκ...ο 5ος ακμή στο ζυγό μέχρι τη μέση του σκορπιού... ο 6ος ακμή σκορπιο,,,καταπίνει τον τοξότη και καταληγει στον αιγόκερο κοκ μπάχαλο παιδι μου σου λέω... μπάχαλο !
     
    δεν ξερω ρε παιδι μου...τρομακτικά πράγματα !!!!! χιχι χιχι

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...