παρακαλώ περιμένετε...

Ανάδρομος και νομικά θέματα

  • astropet @ 23.08.2010 20:37
    Γεια σου gb488! Καιρό είχα να σε δώ...
     
    Δεν τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα. Εκτός από τον ανάδρομο, που μπορεί να φέρει προβλήματα διαδικαστικής φύσεως, εσύ με ωροσκόπο Σκορπιό και με DC στον Ταύρο, δεν είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις δικαστικές διαμάχες. Οι φανεροί εχθροί σου (Αφροδίτη) έχουν το πάνω χέρι. Όχι μόνο η Αφροδίτη είναι ισχυρή στο ζώδιό της, αλλά κι εσύ (Άρης) είσαι σε περίοδο αδυναμίας και σε κυβερνά η Αφροδίτη, άρα σε ελέγχει απόλυτα. Αν γίνεται, ξεκίνα τις διαδικασίες μετά από τις 15/9 όπου, εκτός από τον ορθόδρομο πλέον Ερμή, θα αντιστραφούν εντελώς τα πράγματα και πλέον εσύ θα έχεις το πάνω χέρι. 
    Από αυτην την άποψη, μπορεί να σου κάνει καλό ο ανάδρομος. Δηλαδή να κολλήσει η διαδικασία και να μην προχωράει. Αυτό σε συμφέρει αυτή τη στιγμή.
    Τώρα, αν τα πράγματα είναι εντελώς ξεκάθαρα και αυταπόδεικτα, ώστε και ο χειρότερος δικαστής να σου τύχει, δεν μπορεί παρά να αποφασίσει υπέρ σου, έχει καλώς. Αλλιώς, ξανασκέψου το.
    Έκανα και μια ωριαία, που επίσης δεν είναι και πολύ καλή. Λεφτά θέλεις να πάρεις από τον αντίδικο;
  • gb488 @ 23.08.2010 21:19
    Πετ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου. Θα ήθελα αν μπορούσα να σου στείλω ένα πμ για να σου εξηγήσω -πολύ σύντομα- τη φύση του θέματος διότι είναι πολύ προσωπικό και δεν θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω. Και μετά μιλάμε πάλι απο εδώ. Πάντως ναι, μέσα σε όλα, θα διεκδικηθούν και χρήματα καθώς φαίνεται.
  • astropet @ 23.08.2010 21:22
    Ναι, gb, στείλε.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...