παρακαλώ περιμένετε...

leo via scoprios

  • sgouromallousa @ 19.07.2010 14:33
    Oi skorpioi agapith mou fili einai poliiii diskola onta!Den mporeis pote na ksereis ti skeftontai ,diarkos zoun mesa sto mistirio kai pote ma pote den tous pianeis pouthena!Gia na sto kano liana..Sinnenoisi mpouzouki einai!Pexto lokatzis gia oso antexeis...Min tous kaneis diarkos ta xatiria giati tha sou paroun ton aera xoris na to katalaveis!Na eisai eilikrinis mazi tous alla na min perimeneis TIPOTA apo autous!Sou eipa einai poli diskoloi kai aloimono na arxizoume na skame!Liontarina eisai...Exe ta rantar sou anoixta (kai ta pania episis) giati ...kalokairaki einai!!!!Filakia kai kali dinami!
  • leonelen @ 19.07.2010 15:51
    Είναι πράγματι πολύ δύσκολοι!!! Ζω με έναν... Ο καυγάς μαζί τους είναι κάτι που δεν... παλεύεται.. Μπορούν να γίνουν πραγματικά ΚΑΚΟΙ!!!  Λένε πολύ εύκολα κουβέντες που μπορούν να σε τσακίσουν, να σε διαλύσουν πραγματικά! Και δεν ανέχονται να τους πεις το παραμικρό.. Μετά μπορεί να είναι σαν βρεγμένες γάτες... αλλά τι να το κάνεις???? Τους αρέσει όλο αυτό, ο καυγάς, το δράμα... τρέφονται... μαζοχίζονται!!! Εμένα αυτό που με τρελαίνει επίσης, είναι η γνώμη που σχηματίζουν οι άλλοι για τη σχέση μας.. Ο καλός,,,ευγενικός, γλυκός και τρυφερός... και εγώ η σκληρή, σοβαρή... Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος.. και γκρινιάρης...  Τέλος πάντων, πρέπει να έχεις πραγματικά γερά νεύρα για να τους αντέξεις.. είσαι πολύ σίγουρη ότι το θέλεις? Νομίζω ότι αν δεν σε δεσμεύουν πράγματα, τα ανοιχτά πανιά που σου είπε πιο πάνω η sgouromallousa, πρέπει να σε πάνε μακρυά!!!! Ελπίζω να μην σου έκανα την καρδιά μαύρη... αν αυτά που διάβασες σου λένε κάτι.. κάτι σου θυμίζουν... ξέρεις εσύ!!! ΜΕ ελαφρά πηδηματάκια!!!!
  • christian9*** @ 19.07.2010 16:05
    to exeis piasei to noima k esu sgouromallousa vlepw..!8a elega oti symfwnw apolyta me th prolalisasa,alla de 8a to kanw gia na min se apogohteusw eva..duskoloi oi skorpioi se genikes grammes k an kai oi ypoloipes 8eseis einai perierges de 8a to glitwseis(to egkefaliko!)..prospa8hse na 8wrakiseis k na profylaxeis ton eauto sou oso mporeis k mhn mpaineis sth diadikasia na tous kaneis to xatiri na tsakwnesai synexeia mazi toys.ekeinoi pairnoyn dynamh k zwh apo tous tsakwmous,esy to pio pithano einai einai na katalhkseis na xapakwnesai.oso gia to ti na kaneis gia na kerdiseis th kardia tous?epikrathse mesw ths 8hlykothtas ,ths sexoualikothtas k ths adiaforias sou...de 8a ksekolaei(fantazomai..)..dyskolos syndiasmos!kalh tyxh!!!
     
  • e9_sporaki @ 19.07.2010 18:56
    σκορπιοι? μακρια.... λεμε ο εγωισμος στο επακρο εκει που μπορεις α συνεννοηθειος μαζι τους ειναι μετα απο το σεξ με ηρεμια τις αλλες ωρες γινονται δογματικοι και ξεροκεφαλοι, εγω πριν 4 μερες ξαποστειλα εναν γιατι μου ανεβαζε την πιεση
  • Nikiioli @ 19.07.2010 22:23
    θα συμφωνήσω με όλους που τους προλαλήσαντες..όπως ακριβώς τα λένε..γενικά ανεξαρτήτου φίλου ένας λέων δεν την παλεύει με έναν σκορπιό όσο και να συμβιβαστείς και να υποχωρήσεις δεν γίνεται γιατί αυτόι ποτέ δεν γίνετε να κάνουν ποτέ τίποτα..με ένα αντρα σκορπιό όντως το σεξ έιναι το μόνο που αξίζει αλλά μέχρι εκεί.εγώ δεν τους αντέχω [τους άνδρες] γιατί είναι κακοί και μοχθηροί..και δεν νοιάζονται κανένα..
    απο την άλλη πάλι έχω την μητέρα και την αδερφή και την κολλητή μου που είναι σκορπιοί..η κολλητηή μου αντέχεται και δεν έχω πρόβλημα μαζί της γιατί τα έχουμε ξεκαθαρίσει..αλλα απο την γκρίνια της μάνας μου ,την αδιαφορία της αδερφής μου και την ζήλια που έχουν και οι 2 τους.απαπαπ..όλο με νεύρα έιμαι όταν έρχομαι σπίτι και όταν τους βλέπω.δεν παλεύεται φι αυτό κάνω καιρό να τους δω και τους 2.
    γι αυτό καλιά να παίξεις εσύ το παιχνίδι με έναν σκορπίο παρά αυτός..μια ξεπέτα και τίποτα άλλο..δεν τους αντέχω..
  • felis @ 20.07.2010 00:44
    ιδιο ονομα βλεπω!! ελπιζω να μας ξεχωριζουν!! συνεχισε να γραφεις με λατινικους χαρακτηρες κι εγω με ελληνικους!!!
  • eva231109 @ 20.07.2010 11:14
    eyxaristw olous gia ta sxolia sas to ektimw afantasta.... tha prospathisw na kanw thn kardia mou petra kai na apofasisw. eimai toso xalia kai oxi tipota allo ktypaei palamakia kai egw xorevw kanonika.
    prepei na xanavrw thn dynamikotita mou kai na parw apofaseis.....duskola men alla xerw oti prepei...
    kai pali eyxaristw se olous!!!!
  • mania88 @ 20.07.2010 12:23
    Egw ta diavazw ola ayta kai exw meinei!!!Eimai me enan skorpio arketo kairo kai alitheia tpt apo ta parapanw den exw dei.Den tsakwnomaste,noiazetai para poli,einai panta ekei...Dld  kamia sxesi me diavasa mexri twra...Pisteyw einai k se ti fasi tha ton petyxeis ton allon...Opws k an exei,otan den tairiazeis me kapoion to katalavaineis apo tin arxi(etsi k alliws klasika ta pragmata pou stin spane apo tis prwtes wres einai ayta gia ta opoia tha xwriseis meta apo xronia).
    Kali tyxi!!
  • leonelen @ 20.07.2010 14:25
    mania εύχομαι να κρατήσει πολύ το.. όνειρο!!!  Ειλικρινά αυτό που περιγράφεις... καμία σχέση!!!   Είναι αυτό που ίσως βλέπουν οι απ΄έξω... ή η συμπεριφορά που εισπράττουν οι φίλοι.. όταν όμως παραγνωριστεί... καμία σχέση!  Μακάρι αυτός ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να είναι η εξαίρεση!
  • hermitage @ 20.07.2010 15:08
    Εγώ τώρα πειράζει να γελάσω λίγο .....?
    ".. Οι σκορπιοί είναι εγωιστές..", είπε το το λιοντάρι τινάζοντας αυτάρεσκα την χαίτη του..
    Εντάξει, οι σκορπιοί είναι πολλά πράγματα , μυστήριοι, κρυψίνοι, εκδικητικοί, κτλ αλλά εγωιστές δεν θα τους έλεγα. Δεν ξέρω αν τρέφονται από τους καυγάδες, αλλά πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ αυτά τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για να νοιώσουν τον έρωτα (έρωτας χωρίς πόνο?). Αλλά για τους τσακωμούς την ευθύνη πιστεύω την φέρουν  τα λιοντάρια. Τα λιοντάρια είναι τα εύθικτα εδώ...Στα λιοντάρακια δεν τολμάς να πεις κάτι και αμέσως αρπάζονται. Για να εκφράσεις ένα παράπονο ή ένα αρνητικό τους και να αποφύγεις τσακωμούς και μούτρα, πρέπει να το φέρεις απ'έξω απ'έξω, πάντα ευγενικά, επιλέγοντας πολύ προσεκτικά για το τι θα τους "προσάψεις" ενώ αυτό που θέλεις να κάνεις στην πραγματικότητα είναι να ουρλιάξεις "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!" (στην καλύτερη περίπτωση..)
    υσ. αν το ζητούμενο πάντως είναι η ηρεμία και η ισορροπία στη σχέση, βρες ένα ζυγό (αυτοί οι τύποι είναι συναισθηματικά φλαταδούρες ...  )
  • manini @ 20.07.2010 15:21
    νομίζω ότι εξ΄ορισμού το "leo VIA scorpio"  δείχνει τις προθέσεις σας. Ενώ αν ήταν "leo + scorpio" να το καταλάβαινα....εν ξέρω τι να πω. Νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι μόνο από την μια μεριά το  φταίξιμο...
  • ariadni228 @ 20.07.2010 15:27
    Eva, δεν κάνεις κάτι λάθος, ούτε αυτός κάνει κάτι λάθος, απλά έτσι είναι! Σου καταθέτω την εμπειρία μου από τη δική μου σχέση με Σκορπιό (που καλά κρατεί εδώ κι έναν χρόνο) : Απίστευτα φορτικός αλλά και υπομονετικός μέχρι να με καταφέρει στην αρχή (αφού κάποια στιγμή σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να βγάλω περιοριστικά μέτρα!), περίμενα ότι ο ενθουσιασμός θα ξεφούσκωνε στη συνέχεια, αντιθέτως, όλο και αυξάνεται, συνδοιασμένος με απίστευτη κτητικότητα. Μπορεί να μη στο δείχνει, αλλά σε ζηλεύει σαν τρελός. Έχε υπόψη σου ότι είναι στη φύση του να θέλει να μάθει τα πάντα για σένα και θα στα εκμαιεύσει με μεθόδους που μπορεί να μην είναι και πολύ κομψές, αλλά δεν προτίθεται να σου αποκαλύψει τίποτα για τον εαυτό του- ακόμα κι αν το κάνει, να είσαι σίγουρη ότι κάτι δε θα σου έχει πει. Έχει απίστευτα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και είναι φοβερός καταστροφολόγος - όταν τον πιάνουν οι μαύρες του (και θα τον πιάνουν συχνά!), άστον στην ησυχία του και θα με θυμηθείς. Θα έρθει μόνος του και θα στα πει με το νι και με σίγμα, μην τον ζορίσεις. Το ίδιο κάνε στους πιθανούς τσακωμούς σας - δείξε ανωτερότητα, χωρίς φωνές, χωρίς υστερίες. Θα τρέχει από πίσω σου σαν βρεγμένη γάτα. Έχει πολύ αυστηρό κώδικα ηθικής και κρίνει πάρα πολύ αυστηρά τους άλλους, θα κρίνει κι εσένα και δε θα σε συγχωρέσει ποτέ αν πιστέψει ότι πήγες να τον εξαπατήσεις ή να τον ξεγελάσεις. Αυτό το σημείο πρόσεξέ το πάρα πολύ - η ατάκα "Υποτιμάς τη νοημοσύνη μου;;;;" είναι από τις πιο αγαπημένες τους. Θα μου πεις, τελικά αξίζει τον κόπο; Για εμένα, ναι. Γιατί παρ' όλα αυτά, είναι ο πιο αφοσιωμένος σύντροφος που θα βρεις κι αν συνεννοηθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα προλαβαίνει τις επιθυμίες σου σε σημείο που θα πιστεύεις ότι διαβάζει το μυαλό σου. Θα θέλει να είναι για εσένα και φίλος και σύντροφος και εραστής και πατέρας, τα πάντα. Με τον δικό μου Σκορπιό βέβαια υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερα ευνοϊκές σύνοδοι κι ίσως γι' αυτό να τα βρίσκουμε, αλλά η αλήθεια είναι πως αν δεν κάνεις τις υποχωρήσεις σου πρώτη εσύ, μην περιμένεις ότι θα τις κάνει αυτός!
  • eva231109 @ 20.07.2010 23:55
    telika kati ekana lathos... me afise.... eipe telos.... ta dyskola twra exrontai gia mena pistevw... to klama paei sinefo.... kai auto giati ton agapw san treli kai ithela mia zwh mazi tou.....ti krima.
    eyxaristw olous gia ta minimata sas to ektimw polu....
  • denisco @ 21.07.2010 13:20
    Να μιλήσει κι μια σκορπίνα στη φυλή σας? 
    Δε ξέρω τι συμβαινει με αυτα τα δυο ζωδια, η ελξη μεταξύ τους δε περιγράφεται!
    Η ζωή μου είναι  γεμάτη Λέοντες, τους λατρεύω και  ας μη τους καταλαβαίνω απόλυτα. Για κάποιο περίεργο λόγο οι περισσότερες σχέσεις που είχα ήταν με λιοντάρια. έχω περάσει από όλες τις φάσεις που περιγράφετε -τσακωμούς, αδιαφορία, εγωισμούς αλλά έχω ζήσει και υπέροχες, καταπλητικές στιγμές! Νιώθω πως έχουν κάτι που μου λείπει και οτι τους δίνω κάτι που χρειάζονται. Στο ερωτικό κομμάτι πιστεύω πως ειναι εμπειρια ζωής.
    Αλλά ποτέ κανείς από τους δύο δεν μιλα ανοιχτά στον άλλο. Επίσης νομίζω ότι είναι και τα δυο ζωδια πολύ ευάλωτα και δεν έχουν καμμια διάθεση να πληγωθούν και εκφράζονται τελειως λαθος. Οι σκορπιοί δεν ειναι εγωιστές, το φόβο τους κρύβουν για το ενδεχόμενο της απώλειας και την πιθανότητα να απορρίψει κάποιος αυτό που είναι και δεν εκδηλώνονται. Οι λέοντες τι φοβούνται? Μήπως ο σύντροφός τους είναι πιο σπουδαίος από αυτούς και τους επισκιάσει? Το είδαμε κι αυτό..
    Κάτι που ανακάλυψα επίσης πρόσφατα είναι ότι δε φλερτάρουμε ανάλαφρα όπως ο υπόλοιπος κόσμος και ειναι εις βάρος μας. Δε το κάνουμε επίτηδες...
    Πάντως νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να μιλήσουμε σκορπιοι και λέοντες είμαι σίγουρη οτι έχουμε πολλά να πούμε! Καλή μας τύχη!!!
  • manini @ 21.07.2010 14:23
    μα και μόνο οι εκτενείς αναφορές μας στα σκορπιουδάκια...μαρτυράν τι ενδιαφέροντα άτομα είναι...
  • eva231109 @ 22.07.2010 02:32
    auto prepei na kanw na ton afisw mono tou na skeftei poso xalia einai h zwh makria mou kai as elpisoume oti tha gyrisei... den xerw kai den pistevw oti paizei alli kopela den exei deixei shmadia kai einai apo ta pista zwdia-atoma pou gnwrizw..... makari na mou xanagyrisei kai na eimai pali happy... mono mazi tou eniwsa toso entones stigmes!!!
    oson afora ton egwismo tou eikeinos htan pou mou elege oti kapoies stigmes ebaine o egwismos anamesa mas kai tsakonomastan. den lew eimai kai egw alla to palepsa me nuxia kai me dontia na min xathei h agapi mas..... poso mou leipei kai ton thelw pisw, ton xreiazomai na me gemisei xara kai pathos gia thn zwh pali....na ton afisw isixo einai mia MEGALI KOUVENTA. pws na to kanw ???o mualo mou einai sunexws ekei ... mou leipei
  • anastef @ 22.07.2010 09:50
    ti na pw vre paidia pou egw eimai liontari me skoprio kai to xw panw m olo auto ((((((((( to kaimeno to karkinaki pou einai dipla m lipame
  • ariadni228 @ 23.07.2010 19:08
    Αχ Denisco, ακριβώς όπως τα λες! Νομίζω ότι ο Σκορπιός παίρνει από το Λιοντάρι την ξενοιασιά που του λείπει, μαθαίνει ότι όλα στη ζωή δεν είναι κίνδυνοι, εχθροί και σχέδια, βλέπει τη φωτεινή πλευρά της ζωής...Κι ο Λέων μαθαίνει πως δεν είναι όλα ένα πάρτυ και πως καμιά φορά πρέπει να περιμένεις τη σειρά σου υπομονετικά και να σχεδιάσεις προσεκτικά μέχρι να σου έρθει το καλό. Νομίζω δηλαδή ότι ο ένας συμπληρώνει ένα θεμελιώδες κενό του άλλου - κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα! Εκεί ο Σκορπιός φοβάται ότι το λαμπερό του λιονταράκι θα τον προδώσει (άλλωστε τόσοι και τόσοι το περιτριγυρίζουν!) ενώ το λιοντάρι αρχίζει να ασφυκτιά από την τόση προσοχή, πιστεύει ότι καταπιέζεται, ότι αναγκάζεται να ζήσει σ' ένα χρυσό κλουβί....Εκεί πια είναι θέμα ωριμότητας και χαρακτήρα και σταματάνε πλέον να μας φταίνε τα άστρα, αλλά το στραβό μας το κεφάλι Για εμένα μέχρι στιγμής είναι μια υπέροχη σχέση, αν και στην αρχή πέρασε από 40 κύματα μέχρι να καταφέρει ο ένας να κερδίσει την εμπιστοσύνη του άλλου. Κι όσο γι' αυτό που λες, ότι πρέπει να μιλάνε περισσότερο, εγώ τουλάχιστον έχω καταλάβει πως αν ο Σκορπιός δε θέλει να μιλήσει, δε θα μιλήσει ο κόσμος να χαλάσει
    @ Εva Λυπάμαι πάρα πολύ, το ξέρω ότι το μυαλό σου είναι πάντα και μόνο εκεί, κι εγώ κάποια στιγμή που νόμιζα ότι η δική μου σχέση κινδύνευσε, κόντεψα να τρελαθώ, πράγμα που δεν το είχα πάθει με κανέναν άλλον. Αν είπε αυτός το τέλος, δύσκολα θα γυρίσει πίσω πάντως. Υπομονή και κουράγιο, πραγματικά δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις. Ίσα ίσα, αν αρχίσεις να τον παρακαλάς, θα χάσει κάθε εκτίμηση που πιθανόν έχει για εσένα
  • denisco @ 27.07.2010 10:41
    Ευα θα ήθελα να σου πω πολλά, αλλά φοβάμαι να δίνω συμβουλές σε ανθρώπους που δε γνωρίζω. Μόνο οι ίδιοι ξέρουμε τι συμβαίνει μέσα μας. Θα σου πρότεινα πάντως ένα καταπληκτικό βιβλίο του Μπουκαι - Ο δρόμος της συνάντησης. Νομίζω θα σε βοηθήσει!
     
    ariadni τα είπες τέλεια και πολύ λογοτεχνικά! όταν θέλουμε καταλαβαινόμαστε! Μιλάμε
    κι εμεις οι σκορπιοι.. αλλά πρέπει να βρεις το κουμπί μας, δεν ειναι
    ότι δε θέλουμε.. ΤΡΕΜΟΥΜΕ!!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...